Millor còpia de seguretat en línia d’Austràlia 2020

Austràlia és una terra d’alt nivell de vida, ciutats metropolitanes, vasts deserts i platges llargues reconegudes pel surf. El lloc està lluny de la resta del món, però, i la majoria de servidors de còpia de seguretat també estan molt lluny. Com que això significa una velocitat de còpia de seguretat encara més lenta, hem escollit la millor còpia de seguretat en línia per a Austràlia, amb Acronis True Image ocupant el primer lloc gràcies al seu servidor proper..


Crear una còpia de seguretat és intel·ligent, ja que el disc dur no és fiable i es podrien perdre les vostres dades per fallades o fallades. El programari de recuperació de dades us pot ajudar, però això no és cert i no us heu de basar en controladors d’estat sòlid perquè, malgrat la seva taxa de fallada inferior a l’1 per cent, experimenten més errors..

Podeu fer una còpia de seguretat de les dades per primera vegada. Per mitigar-ho, haureu d’utilitzar un servei ràpid i una part d’aquesta equació és tenir un punt de servidor el més proper a vosaltres possible. En cas contrari, la vostra connexió es podria penjar o trencar.

Hem escollit els serveis entre les nostres millors opcions de còpia de seguretat en núvol, però també tenim un article que mostra el millor emmagatzematge en núvol d’Austràlia. Si no esteu segurs de quins necessiteu, llegiu la diferència. Abans de començar, anem a conèixer els nostres criteris per fer aquesta llista.

Millor còpia de seguretat en línia d’Austràlia 2020

El que fa la millor còpia de seguretat en línia d’Austràlia

La ubicació del servidor és primordial, però la vostra velocitat de connexió dependrà també del proveïdor de serveis d’Internet i del servei de còpia de seguretat en línia. El millor és si un servei permet ajustar la configuració de la transferència, la velocitat de l’acceleració, augmentar el nombre de fils de còpia de seguretat per augmentar les velocitats i fer servir un algorisme de transferència a nivell de bloc, que és una gran ajuda després de la còpia de seguretat inicial..

La seguretat dels núvols també és important, sobretot a Austràlia, on és legal que el govern faci un repàs i que examineu les metadades (llegiu-ne més a la nostra peça VPN per a Austràlia). El xifrat privat de cap a extrem és la millor mesura per evitar que el govern ho faci, però el servei també ha de tenir una autenticació de dos factors per impedir que els pirates informàtics que vulguin arruïnar el dia.

El pagament d’aquestes funcions no hauria d’implicar-vos a anar a préstecs de tauró. El servei ha de ser un bon valor, oferint més espai d’emmagatzematge més barat. Com més plans tingui, millor serà la possibilitat de trobar-ne un que compleixi aquest requisit. Un pla o prova gratuïta també és una bona manera de provar el servei.

Tot plegat s’hauria d’englobar en una experiència d’usuari agradable i senzilla, i no en un malson en equip. La interfície dels clients ha de ser agradable per a la vista i han de treballar en la majoria dels sistemes operatius, si no tots, en els sistemes operatius.

1. Millor còpia de seguretat en línia d’Austràlia: Acronis True Image 2018

Acronis es va obrir el 2003, per la qual cosa és antic en termes de TI. Tot i això, té un servidor situat a Austràlia, la qual cosa és un factor important perquè Acronis True Image 2018 aconsegueixi velocitats més ràpides en còpies de seguretat inicials que la majoria dels altres serveis. La còpia de seguretat i recuperació d’una carpeta d’1GB va trigar 15 minuts. Hem utilitzat la configuració “òptima” per descarregar, però també n’hi ha un de “màxim”, que és encara més ràpid.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Acronis utilitza AES 256 bits per xifrar els vostres fitxers abans de la transferència i el protocol TLS / SSL els protegeix en trànsit. El xifratge requereix que utilitzeu una contrasenya i, com que només la coneixeu, Acronis és de coneixement zero. Tanmateix, no hi ha autenticació de dos factors que us ajudi a perdre la contrasenya. El servei utilitza Acronis Active Protection per lluitar contra el ransomware.

Els centres de dades utilitzen targetes clau, patrulles, exploració i control biomètric per evitar que els intrusos arribin a les vostres dades i les instal·lacions es construeixen per suportar desastres naturals i incendis..

Altres raons per les quals ens agrada Acronis True Image 2018

Acronis us ofereix l’opció de comprar un pla de vida, però, com que hi ha advertències, no el podem recomanar. És millor triar entre els dos plans anuals: Advanced i Premium.

Advanced us proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat per 49,99 dòlars o 500 GB per 69,99 dòlars. La prima comença a 1TB per 99,99 $ i acaba a 5TB per 259,95 dòlars. Podeu augmentar el nombre d’ordinadors que vulgueu fer una còpia de seguretat, així com l’espai de còpia de seguretat, però us costarà més a l’any.

L’ús del client d’escriptori és fàcil i intuïtiu. El menú de l’esquerra deixa clar com es pot navegar per l’aplicació. Acronis us permet fer una còpia de seguretat per tipus de fitxer, en lloc de seleccionar fitxers específics. Això requereix més espai, però fa molt més senzill crear un pla de còpia de seguretat. Si cal, podeu excloure els fitxers que no voleu fer una còpia de seguretat per estalviar espai.

Acronis té preus decents, però no ofereix gaire emmagatzematge. Tot i això, us proporciona un xifrat de coneixement zero i una còpia de seguretat ràpida, la qual cosa fa que sigui la nostra elecció màxima. Si voleu obtenir més informació, llegiu la nostra crítica d’Acronis True Image 2018.

2. CrashPlan per a petites empreses

Tot i que CrashPlan va deixar de funcionar al mercat de consum el 2017, el seu pla de petites empreses és barat i és adequat per a usuaris personals, especialment aquells que necessiten emmagatzematge il·limitat..

Un representant de la companyia ens va confirmar que té un servidor a Sydney, cosa que és ideal per als usuaris australians. Tot i així, la còpia de seguretat no és ràpida. Podeu augmentar la velocitat desactivant els processos de compressió, encriptació i deduplicació, però no us recomanem que ho feu.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Si la còpia de seguretat treu massa dels recursos del vostre sistema, podeu accelerar-la. Un cop s’hagi fet la còpia de seguretat inicial i pot trigar una estona, la còpia a nivell de bloc agilitarà les còpies de seguretat futures.

CrashPlan us proporciona el xifrat AES de 256 bits, que rastreja els vostres fitxers abans de la transferència. AES els protegeix en trànsit de 128 bits. De manera predeterminada, el servei conserva la vostra clau, el que significa que pot restablir la vostra contrasenya si la perds. La captura és que també permet que un empleat canalla miri les vostres dades. Podeu triar retenir la vostra clau per evitar-ho.

Altres motius ens agrada CrashPlan per a les petites empreses

Per 10 dòlars al mes, obteniu una còpia de seguretat il·limitada per a un equip. Com que és una subscripció mensual, podeu cancel·lar-la en qualsevol moment, a diferència de molts serveis. Costa el doble que Backblaze, que té servidors als Estats Units, però no deixa de ser molt bo. Per obtenir més comparacions entre tots dos, llegiu CrashPlan o Backblaze. Abans de comprar-lo, utilitzeu la prova gratuïta de 30 dies per xutar els pneumàtics.

No tindreu problemes per instal·lar el client d’escriptori perquè és fàcil i ràpid. Utilitzar-lo és senzill, però el seu funcionament de còpia de seguretat podria ser més senzill. No podeu fer còpies de seguretat en funció del tipus de fitxer, de manera que haureu d’etiquetar manualment les carpetes i fitxers que voleu fer una còpia de seguretat, tot i obtenir espai il·limitat.

Tot i que el servei no és perfecte (manca d’autenticació de dos factors, no és ràpid i no es fa còpia de seguretat per tipus d’arxiu), ofereix un bon valor, una còpia de seguretat il·limitada, una bona seguretat i un servidor a Austràlia. Tot el que és suficient per ocupar el segon lloc.

Tingueu en compte, però, que alguns comentaris antics dels usuaris parlen de la seva poca fiabilitat i de les transicions aproximades entre els plans. Per obtenir més informació, llegiu la nostra crítica de CrashPlan.

3. Inici BigMIND

BigMIND Home és un servei de còpia de seguretat en línia de la mateixa empresa que va crear Zoolz Home Cloud Backup. Els serveis són similars en molts aspectes, però BigMIND Home inclou novetats que l’altra manca.

El més important és que el servei manté presència a Austràlia. Tanmateix, espereu que pugueu realitzar càrregues ràpides i baixades lentes, ja que BigMIND utilitza Amazon Glacier, un emmagatzematge en fred dissenyat per arxivar-se a llarg termini. Si això us intriga, llegiu la nostra crítica sobre Amazon Glacier. El temps mitjà de càrrega per a un gigabyte de dades hauria de ser d’uns 30 minuts.

Tauler de control d’escriptori BigMIND

Opcions de connexió BigMIND

Selecció intel·ligent BigMIND

Programació de còpia de seguretat de BigMIND

BigMIND Online Explore Files

Anterior

Pròxim

Els fitxers dels servidors es xifren amb AES 256-bit. BigMIND gestionarà la vostra clau de xifrat de manera predeterminada. Per evitar-ho, podeu optar pel xifrat privat mentre configureu el vostre pla de còpia de seguretat, però no ho podreu fer després. El compromís és que BigMIND no podrà recuperar la vostra contrasenya. Els fitxers estan protegits pel protocol SSL en trànsit, però, curiosament, ha de ser habilitat.

A diferència de Zoolz Home, BigMIND té una autenticació de dos factors, la qual cosa és una bona millora.

Altres motius ens agrada BigMIND

El pla BigMIND Personal té un cost de 2,99 dòlars mensuals, si es paga un any per endavant, i us proporciona un escàs valor de 100 GB d’espai de còpia de seguretat per a un usuari i fins a tres ordinadors. El pla Family ofereix 500 GB d’espai d’emmagatzematge, que podeu compartir amb fins a dos persones més en nou ordinadors i sis dispositius mòbils, però que probablement no és suficient per a molta gent. És de 6,99 dòlars al mes.

Family Plus proporciona un volum elevat de 1 TB per 12,99 dòlars, que és lluny de la millor oferta per a aquesta quantitat d’espai. Podeu compartir-lo amb quatre usuaris addicionals en 15 equips i dispositius mòbils il·limitats.

El client d’escriptori per a Windows i macOS és útil, ja que us mostra informació, com ara l’estat de còpia de seguretat actual, quan es va fer la darrera còpia de seguretat, quants fitxers tenien una còpia de seguretat i quants en queden pendents d’una manera clara i atractiva..

La interfície web és colorida i us ofereix categories de fitxers i dispositius, de manera que podeu navegar fàcilment pel contingut que heu enviat al núvol. Un tauler de control us mostra quants dispositius estan connectats a BigMIND i quants fan la còpia de seguretat. També hi ha un gràfic que us mostra l’activitat de còpia de seguretat amb el pas del temps i un gràfic que us ofereix una visió general dels vostres tipus de fitxers.

Si voleu accedir als vostres fitxers en moviment, podeu utilitzar l’aplicació Android o iOS. Per obtenir més informació sobre la facilitat d’ús i les novetats de BigMIND, llegiu la nostra crítica de BigMIND.

4. Carbonita

Un dels serveis més antics del mercat, Carbonite treballa amb proveïdors de serveis gestionats a Austràlia. Tot i així, el procés inicial de còpia de seguretat no serà ràpid i no s’acostarà a competidors com Acronis i BigMIND. Després de la còpia de seguretat inicial, els fitxers es transferiran molt més ràpidament, gràcies a la còpia a nivell de bloc.

El servei protegeix dades dels seus servidors amb xifrat AES de 128 bits i emmagatzema la vostra clau, però, si activeu el xifrat privat, canviarà a AES de 256 bits i mantindreu la clau. En aquest cas, no podreu restablir la vostra contrasenya. La carbonita requereix que la feu més forta i proporciona autenticació de dos factors per protegir-vos si algú el roba.

Altres motius ens agrada la carbonita

Hi ha tres plans d’emmagatzematge il·limitat: Basic, Plus i Prime. Bàsic té un cost de 72 dòlars l’any i proporciona una còpia de seguretat il·limitada d’ossos nus. El pla més popular, a més, afegeix còpia de seguretat de unitat externa i còpia de seguretat automàtica de vídeo per 112 dòlars l’any. Prime ho impulsarà amb un servei de recuperació de missatgeria per 150 dòlars l’any.

Abans de decidir pagar aquests preus, hauríeu d’aprofitar la prova gratuïta de 15 dies. Si decidiu que Carbonite és per vosaltres, tingueu en compte que obtindreu un descompte del 5 per cent si pagueu dos anys per avançat o un 10 per cent si pagueu per tres.

Pàgina inicial de revisió de carbonites

El fet de treballar amb Carbonite no és una experiència agònica. El client d’escriptori és senzill i fàcil d’instal·lar. Només cal fer un sol pas per iniciar la còpia de seguretat, ja que la major part del procés està automatitzat.

Comprovar l’estat dels fitxers mentre es penja també és fàcil, ja que els colors Carbonite els codifiquen. Alguns fitxers i extensions estan exclosos, però, consulteu la llista al lloc web de Carbonite per assegurar-vos que faci el que necessiteu. Per obtenir més informació sobre el servei, llegiu la nostra crítica sobre Carbonite.

5. Còpia de seguretat de CloudBerry amb OneDrive for Business

El OneDrive de Microsoft (consulteu la nostra revisió OneDrive for Business) té dos servidors a Austràlia i les seves velocitats són millors que la mitjana. Les nostres proves van demostrar que triguen uns 35 minuts a transferir una carpeta de prova de 5 GB, cosa que no és cap cosa senzilla. Dit això, OneDrive for Business és un dels nostres millors serveis EFSS i no pot fer còpies de seguretat de les vostres dades. És allà on entra CloudWorld Backup.

A diferència de la còpia de seguretat en línia estàndard, CloudBerry Backup no us proporcionarà espai d’emmagatzematge i no emmagatzemarà els vostres fitxers. S’assembla més a un centre de control que us ajuda a gestionar els plans de còpia de seguretat d’altres serveis d’emmagatzematge al núvol. Si voleu tenir més control sobre la vostra solució de còpia de seguretat, CloudBerry Backup és per a vosaltres.

CloudBerry-Backup-Plans-Slider1
© Cloudwards.net

CloudBerry-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Modalitat del núvol-còpia de seguretat-slider3
© Cloudwards.net

CloudBerry-Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

CloudBerry-Backup-Schedule-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Tingueu en compte que no admet el xifrat ni la compressió per a OneDrive, que accelera les transferències considerablement.

Podeu ajustar i reforçar la seguretat de CloudBerry Backup, però, en definitiva, també depèn del servei de socis. SSL està habilitat en trànsit, però el xifratge en repòs depèn del proveïdor. Si sou un client empresarial OneDrive, podreu beneficiar-vos de l’encriptació de 256 bits d’AES – CloudBerry és compatible, però, si no ho és, OneDrive no xifrarà els vostres fitxers en repòs..

Altres motius ens agraden la còpia de seguretat de Cloudberry amb OneDrive

Com que CloudBerry no inclou l’emmagatzematge, només hi ha un càrrec únic per una llicència, tot i que haureu de pagar pel servei de soci que escolliu. La integració de CloudBerry Backup amb altres emmagatzematges pot ser difícil per a usuaris principals i la seva facilitat d’ús depèn de quant t’agradi. Per obtenir més informació sobre el servei, llegiu la nostra crítica de la còpia de seguretat de CloudBerry.

Pensaments finals

La còpia de seguretat de baix s’ha aconseguit més fàcil gràcies als serveis que disposen de centres de dades a Austràlia o, almenys, a la regió. L’elecció d’una d’elles us ajudarà a aconseguir millors velocitats i, si vol dir, podeu evitar serveis que emmagatzemen dades als EUA, on les agències puguin consultar les vostres dades, millor..

Acronis és líder per la seva velocitat, preus i xifratge privat. La resta de serveis també són viables. CrashPlan i Carbonite ofereixen un emmagatzematge il·limitat i plans lleugerament més barats, mentre que BigMIND ofereix novetats. La combinació de CloudWid Backup i OneDrive està reservada per a entusiastes.

Què en penses de les nostres opcions? Feu servir un altre servei adequat per a Austràlia? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me