Backupify núvolament vs vs

Els serveis de còpia de seguretat al núvol semblen una dotzena dotzena en aquests dies. La majoria prometen guardar fitxers d’usuaris. Tot i això, CloudAlly i Backupify ofereixen un tipus d’emmagatzematge diferent. El duo emmagatzema informació dels comptes de Google App, Salesforce, Amazon S3 i Office 365 dels clients, així com dels serveis de mitjans socials.


Aquests proveïdors fins i tot ofereixen còpia de seguretat de fitxers de xat, de manera que els podeu revisar segons calgui. Aquesta és una eina especialment útil per a aquells que puguin debatre negocis en programes de missatges instantanis i després han de revisar el diàleg per veure què es va acordar més endavant..

Necessitat de còpia de seguretat de núvol a núvol

La informació es perd amb més freqüència quan algú elimina accidentalment dades sense còpia de seguretat al seu lloc. Pot ser un mal de cap per a aquells que puguin necessitar aquesta informació per treballar. Aquesta pèrdua també suposa un mal de cap per a les TI perquè, si és possible, han de posar les preguntes sobre com restaurar aquestes dades perdudes.


© Cloudwards.net

Si teniu una còpia de seguretat de núvol a núvol al seu lloc, la pèrdua per fallada de maquinari o error d’usuari es fa una mica més suportable. Així que per facilitar el procés, hem decidit provar dos dels proveïdors de còpia de seguretat de núvol a núvol més populars.

Hi havia molts proveïdors disponibles per a aquesta tasca, però volíem provar els gossos més importants. Posem CloudAlly i Backupify cap a cap per ajudar a determinar quina és la millor per mantenir les vostres dades segures. Arribem a la batalla.

La còpia de seguretat de núvol a núvol és una bona idea

Cloud Ally es va fundar el 2010 i ofereix una retenció il·limitada d’arxius diaris per a la vida d’un compte. L’única hora que s’eliminen les dades és quan es cancel·la el compte. El servei de CloudAlly és assequible. Si bé haureu de pagar per cada compte i les tarifes mensuals es basen en usuaris, el preu és assequible. Si es desitja, es poden transferir dades d’usuaris entre usuaris.


© Vondrs Bondrs

La còpia de seguretat és molt similar a CloudAlly. Fundada el 2008, ofereixen la retenció d’aplicacions de Google (inclòs correu electrònic), Salesforce, Box, Smartsheet i altres fitxers basats en núvols. Igual que la seva competència, les dades es conserven fins que se suprimeix el compte. Aquesta informació es purga després dels seus servidors per complir amb els més alts estàndards de privadesa i seguretat.

Un cop més, la quota de subscripció del servei es basa en comptes i usuaris. Els comptes de l’aplicació Google comencen a uns 3 dòlars al mes per usuari. Els comptes de Salesforce comencen a 199 dòlars al mes per usuari. Tot i així, obtenen molta més informació del grup Salesforce. Les dues empreses permeten als usuaris triar i triar quines funcions es conserven.

Primera fase – Facilitat d’ús

CloudAlly

Un cop creat el compte CloudAlly, és fàcil afegir quins serveis han de fer una còpia de seguretat. Tots els serveis que es poden conservar es troben a la pàgina principal del compte de l’usuari. En fer clic a Còpia de seguretat nova, el client pot començar a desar informació.

Logotip de CloudAlly
© CloudAlly

Podeu necessitar informació d’inici de sessió, com ara nom d’usuari i contrasenya. Mail Exchange requereix una addició del servidor per iniciar la sessió. SimpleDB requereix dades de regió, clau d’accés i clau secreta. A diferència de Backupify, però, tot s’encamina a través d’un tauler de control. Es poden crear còpies de seguretat noves per a diversos tipus de servei d’aquesta àrea.

Còpia de seguretat

La còpia de seguretat també és senzilla d’utilitzar. Els clients s’han d’inscriure als diferents serveis per separat. Tanmateix, cadascuna d’elles facilita la còpia de seguretat de la informació ràpidament.


© Backupify

Un cop integrat amb els comptes de Google, Salesforce o Social Media, segons el que necessiteu, la còpia de seguretat no és invasiva i requereix poca o cap interacció per assegurar-vos que s’hauran desat els fitxers. Pot ser una mica frustrant configurar els comptes per començar, sobretot si intenteu configurar el vostre compte de Google App alhora.

2ª ronda – Fiabilitat

Quan es tracta de còpies de seguretat de núvol a núvol, la fiabilitat és imprescindible. Els consumidors han de poder accedir al compte i trobar els seus fitxers fàcilment. Es tracta de la forma en què el servei gestiona les dades que l’usuari li ha confiat. Atès que la vostra còpia de seguretat és tan bona com la restauració, la fiabilitat d’aquests serveis es basa tant en la seguretat que es realitzen com en la còpia de seguretat i en la restauració..

CloudAlly

Quan vam provar CloudAlly vam notar, i ens va encantar, que tots els nostres comptes estaven en una àrea. Es necessita un dia més o menys per començar el procés de còpia de seguretat. No obstant això, un cop es produeix la còpia de seguretat inicial, es farà més ràpid guardar documents diàriament sense cap problema.

Aquest servei també proporciona als usuaris accés a diferents versions dels documents desats de Google Apps.


© CloudAlly

Quan es restaura des de CloudAlly, tots els fitxers es descarreguen amb una etiqueta “CloudAlly Restore” per no sobreescriure accidentalment el fitxer del mateix nom. La recuperació també es pot desar a una màquina local exportant les dades i baixant un fitxer .Zip. A més, els clients també poden exportar dades com a .PST per a aquells que necessiten aquest format.

El servei també garanteix un 99 per cent de temps als seus servidors. El que significa que els usuaris haurien de poder accedir-hi en qualsevol moment des de qualsevol lloc sempre que sigui accessible les credencials de registre.

Es preveu un temps d’aturada ocasional per al manteniment, però és poc freqüent que es produeixi el cas en iniciar la sessió.

Còpia de seguretat

Com CloudAlly, podeu fer còpies de seguretat de diversos tipus de comptes. El servidor realitza la còpia de seguretat inicial dins de les 24 hores següents a l’inici i pot fer còpies de seguretat de forma contínua diàriament segons sigui necessari. Les restauracions completes són fàcils i es poden descarregar localment o de tornada al compte.

L’únic problema que vam veure i que altres han comentat, és que no hi ha cap versió per a fitxers.


© Backupify

El servei no sobreescriu els fitxers en restaurar-los, però no hi ha cap etiqueta que demostri que és un fitxer de còpia de seguretat. En el seu lloc, teniu un número entre parèntesis al costat del nom del fitxer. Això pot ser confús si no renumeu el fitxer o el reconegueu immediatament.

Backupify també garanteix un 99 per cent de temps en els seus servidors. Tot i que hi pot haver moments en què es produeixi un manteniment, que és molt important per a la salut del seu sistema, encara que no podreu accedir al vostre compte serà un estat poc freqüent..

Els tècnics d’assistència també estan disponibles per ajudar-vos amb qualsevol dubte.

3ª ronda – Velocitat

Amb totes les còpies de seguretat de núvol a núvol, la velocitat és important. Sovint, aquests tipus de còpies de seguretat es fan cada dia, per la qual cosa és important que la transferència tingui lloc ràpidament. Hem provat amb Google Apps, en concret els serveis de Gmail.

CloudAlly

El compte de Gmail no estava completament complet quan vam provar CloudAlly, però encara va trigar la millor part del dia a fer la còpia de seguretat inicial..


© CloudAlly

Un cop finalitzada la còpia de seguretat inicial, es manté al dia amb els canvis quotidians del compte. No s’ha suprimit res, és a dir, només s’afegeixen versions noves i fitxers addicionals.

Còpia de seguretat

Quan es tracta de velocitat, Backupify la té. Aquest servei funcionava més ràpidament que CloudAlly per emmagatzemar la còpia de seguretat inicial.


© Backupify

En menys d’un dia, els nostres arxius estaven preparats per ser utilitzats, si calia. Igual que el seu competidor, Backupify gestiona les imatges quotidianes i les posa disponibles per a un ús immediat si ho necessita.

Ronda 4 – Característiques

De vegades tot es redueix a les funcions. Tanmateix, pot ser difícil determinar un guanyador clar només basat en ells. Hi ha persones que prefereixen una certa quantitat de funcions, mentre que d’altres trobarien aquestes opcions sense sentit.

CloudAlly

CloudAlly ofereix moltes de les funcions estàndard que un podria esperar d’un servei de còpia de seguretat de núvol a núvol. La companyia proporciona la retenció de dades de Google Apps, Salesforce, Office 365, SimpleDB, Yahoo Mail, SharePoint i, fins i tot, fitxers de xat de missatgers instantanis. A més, té la certificació ISO 27001.

Altres funcions incloses són:

 • Còpia de seguretat diària
 • La retenció il·limitada d’arxius diaris
 • Fàcil exportació i restauració de dades crítiques
 • Totes les còpies de seguretat es controlen des de la consola de gestió única.
 • Reducció dels requisits d’emmagatzematge in situ
 • Procés automatitzat que estalvia temps mitjançant l’administració manual

Típicament la còpia de seguretat es produeix aproximadament a les 2:00 hora normalitzada central. Tanmateix, els usuaris poden configurar un temps personalitzat perquè es produeixi la còpia de seguretat.

Còpia de seguretat

Igual que CloudAlly, Backupify té diverses funcions estàndard. Aquest servei fa còpia de seguretat de la informació de programes de Google Apps, Salesforce i serveis de correu. Tanmateix, Backupify ofereix una característica única conservant informació de plataformes de xarxes socials com Facebook i Twitter.

Això pot ajudar a que la vostra informació no es perdi mai, sense importar el que pugui succeir. L’empresa té la certificació ISO 27000. Altres funcions que ofereix Backupify inclouen:

 • Còpia de seguretat automàtica diària
 • Registre d’auditoria de tota l’activitat del compte
 •  Còpia de seguretat de Gmail, Google Drive, Google Calendar, xat i contactes tres vegades al dia
 • Feu el seguiment dels elements suprimits

Backupify també us permet protegir fitxers emmagatzemats i compartits al vostre compte Box oferint una còpia de seguretat segura, cosa que CloudAlly no ho fa. Aquesta és una bonica característica per a aquells que utilitzen la plataforma núvol per col·laborar en documents junts. Hi ha poca por a que el fitxer s’esborri accidentalment i, per tant, es faci irrecuperable.

(només amb prou feines, l’afegit de les xarxes socials i les còpies de seguretat de Box van ajudar a situar-lo a sobre).

5ª ronda – Seguretat

Cap quantitat de velocitat, fiabilitat, facilitat d’ús o funcions no poden evitar la seguretat. Si els vostres fitxers no són segurs, la resta pot ser de res. Les empreses prosperen en la seva privadesa quan es tracta de dades. Sovint, aquest és el punt d’inclinació de la majoria de les empreses quan trien un servei de còpia de seguretat de núvol a núvol.

CloudAlly

CloudAlly busca millors maneres de protegir les vostres dades. Per començar, la companyia té la certificació ISO 27001 que és un servei d’acreditació reconegut internacionalment per a la gestió de la seguretat de la informació. Mostra el compromís continu de la companyia per assegurar serveis de còpia de seguretat en núvol.

Els servidors tenen una còpia de seguretat redundant per tal de garantir que tots els fitxers estaran disponibles quan calgui.


© ISO

Aquest proveïdor de còpia de seguretat de núvol a núvol utilitza algoritmes de xifratge AES-256 durant el magatzem i durant la transmissió. L’aplicació SaaS també utilitza servidors habilitats per SSL que s’endureixen per incloure els pedaços més recents. Cada aplicació té una clau de xifrat única. Si es pirateja una aplicació, també no es podran desxifrar altres aplicacions.

Un cop tancat un compte, tota la informació es elimina del sistema per obtenir més privadesa. Qualsevol fitxer situat al servidor CloudAlly que ha de ser conservat per l’usuari s’ha de descarregar com a fitxer .zip o .pst abans de la cancel·lació del servei..

CloudAlly no emmagatzema credencials de nom d’usuari i contrasenya individuals. En lloc d’això, s’utilitza un testimoni que permet a l’empresa accedir només a la informació que necessita per funcionar. L’accés general no està permès.

Còpia de seguretat

A la còpia de seguretat també li preocupa la vostra privadesa. Aquesta empresa utilitza xifratge AES-256 bits per codificar informació tant en trànsit com en repòs. Els servidors S3 d’Amazon s’utilitzen per a aquest procediment i cadascun està activat per SSL.

Igual que el seu principal competidor, Backupify està certificat amb una certificació ISO 27000. L’empresa també s’adhereix a les publicacions de seguretat NIST. Aquesta corporació atorga accés a dades emmagatzemades internament mitjançant el principi de mínim privilegi mitjançant una base de “necessitat de saber-ho”.


© Cloud Security Alliance

Còpia de seguretat disposa de protocols de seguretat addicionals per ajudar a assegurar-se que la informació està protegida. La companyia utilitza una auditoria SOC2 tipus II contra els principis, criteris i il·lustracions de serveis de confiança de control d’organització de serveis d’AICOA per a la seguretat. Els controls conclosos amb l’Auditoria han estat dissenyats per proporcionar una garantia raonable que els objectius de control s’assoleixen.

Per garantir la privadesa, Backupify elimina tota la informació dels seus servidors en el moment de la cancel·lació d’un compte. Els fitxers no es podran recuperar després d’aquest temps. La companyia suggereix que els usuaris descarreguin totes les còpies de seguretat localment per assegurar-se que no es perd cap informació un cop tancat el compte.

Backupify també és membre de CloudTrust i Cloud Security Alliance de Safe Harbor Skyhigh Network.

Conclusió

Al final, amb tres victòries, tot i que una ha estat per pèls, Backupify és el guanyador de la còpia de seguretat de núvol a núvol. Simplement ofereixen més seguretat, millor velocitat i algunes funcions addicionals amb les quals CloudAlly no pot competir. Els usuaris no quedaran decebuts amb el servei que ofereixen amb aquesta empresa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map