Webroot SecureAnywhere-gennemgang – Opdateret 2020

Webroot SecureAnywhere-gennemgang

Webroot SecureAnywhere er en hurtig og effektiv antivirusløsning, der kan prale af nogle af de mest effektive sikkerhedsforanstaltninger, vi har set. Selvom det ikke er perfekt, kan dets interface bruge nogle finjusteringer til en, men det er en stærk konkurrent til de fleste folks opmærksomhed. Læs vores fulde anmeldelse for detaljerne.


webroot-Slider1

webroot-slider2

webroot-slider3

webroot-slider4

Tidligere

Næste

Webroot har været i antivirus-spillet i næsten 15 år, og dets erfaring viser. Det er en af ​​de hurtigste antivirus derude, og prisen er konkurrencedygtig. Vi er især fans af nogle af dets unikke funktioner, såsom sandkassetilstand.

Vi fandt det imidlertid forvirrende at navigere, især når det kom til dens kundesupportmuligheder. Der er masser af steder i antivirus, hvor en smule opmærksomhed for detaljer ville gå langt. Oven på disse spørgsmål er dens sikkerhedstest foruroligende sparsom.

I denne Webroot-antivirusanmeldelse gennemgår vi fordele og ulemper ved at vælge dette program i detaljer. Vi giver programmet en praktisk test, ser på alle dens funktioner og endda sætter sin kundesupport på prøve. Endelig giver vi dig vores dom: er det værd at købe?

Tidligere har Webroot været på vores liste over den bedste antivirus-software. Den manglende lab-test og forvirrende kundesupportkanaler kan dog forhindre, at den når listen igen. Hvis dens hastighed og overkommelige pris appellerer til dig, er dens 14-dages gratis prøveversion et godt valg at prøve det selv.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Webroot SecureAnywhere

Funktioner

For en sådan lille download – der kommer på kun 5MB – har Webroot en enorm mængde pakket ind i sin antivirus. De inkluderede sikkerhedsfunktioner går ud over, hvad de fleste antivirus tilbyder, hvilket sætter det foran sine konkurrenter. Dens sandkassetilstand er også en fremragende tilføjelse til en antivirus.

Afsnittet “PC-sikkerhed” i applikationen har alle dine basale antivirusfunktioner. Dette inkluderer beskyttelse i realtid, en webskærm og endda en firewall. Det er dejligt at se en firewall inkluderet, da mange antivirus ikke overhovedet har en, såsom Avira (læs vores Avira-anmeldelse).

I det dyreste niveau, Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete, får du også cloud-lager. Dette inkluderer 25 GB sikkerhedskopieringslager til dine enheder på Webrots egne cloud-servere. Webrots funktionalitet til diskrenser er også kun tilgængelig på dette niveau.

Webroot sætter en unik twist på dets fil-shredder-værktøj. I stedet for at skulle åbne programmet, kan du nemt aktivere en indstilling, der giver dig mulighed for blot at højreklikke på en fil og slette den helt.

webroot-secureerase

Når du sletter en fil fra din computer, er det plads, det tog i din hukommelse, alene tilbage, indtil det er nødvendigt igen. File shredders, såsom Webroot’s, vil overskrive det sted i hukommelsen og skrubbe filen helt fra computeren.

Identitetsskjold

Webrots identitetsskjold fungerer i baggrunden og er bundet i dets web- og phishing-beskyttelse. Det blokerer websteder, der stjæler dine data, samt beskytter dig mod websteder, der er kompromitteret og kører ondsindede scripts.

webroot-identitet

Dette er en god velsignelse at være sikker online, men det er altid en god ide at holde dig beskyttet også. Tjek vores tip til at forhindre identitetstyveri for flere måder at holde dine data sikre på.

Selvom dette identitetsskjold generelt er fantastisk, er det uheldigt, at Webroot ikke har noget specifikt til bankwebsteder, som Bitdefender gør (læs vores Bitdefender-anmeldelse). Denne identitetsbeskyttelse kunne virkelig forbedres med en fuldt sikker browser.

Password Manager

I Internet Security Plus-niveauet og derover bundter Webroot i en adgangskodeadministrator sammen med dens antivirusbeskyttelse. Denne adgangskodemanager er ikke oprettet af Webroot, men tilbydes gennem et partnerskab med LastPass.

For en fuld gennemgang af LastPass ‘funktioner, og om LastPass Premium-abonnementet, der tilbydes med Webroot er det værd, kan du tage et kig på vores LastPass-gennemgang. Vi elsker dets gratis plan, men foretrækker de betalte planer fra andre passwordadministratorer.

LastPass Premium er ikke på top med vores liste over bedste passwordadministratorer, men dens samarbejde med Webroot er et solidt valg, hvis du hellere vil samle din antivirus- og adgangskodebeskyttelse sammen.

SafeStart Sandbox

En af Webrots definerende funktioner er dets sandkasse-værktøj. Dette tilbydes ikke i mange antivirus (for eksempel et andet eksempel, se ZoneAlarm Antivirus ‘trusselsbeskyttelse), og vi er ærligt ikke sikker på, hvorfor. Det er et utroligt nyttigt værktøj til at undersøge en potentielt usikker applikation.

webroot-sandkasse

Når du har valgt den eksekverbare, du gerne vil teste, kan du køre programmet normalt eller under et sæt specifikke betingelser. F.eks. Er din grundlæggende brugerkonto en administrator, og du vil gerne se, hvordan programmet fungerer, hvis det har adgang til en admin-konto.

Webroot starter derefter programmet, mens det giver dig logfiler om nøjagtigt, hvad det prøver at gøre. Disse logfiler er vanskelige at forstå for den gennemsnitlige bruger, men sandkassen vil blokere programmet for at gøre noget ondsindet med din computer.

To-faktor godkendelse

Webrots kontosikkerhed er noget upraktisk, men det er godt, hvis du har malware, der prøver at logge ind på din konto. Den første hindring er en anden adgangskode, du skal indstille, når du opretter en konto.

Login-siden beder dig derefter om to tegn fra den adgangskode, f.eks. Den første og den sjette karakter. Dette er en usædvanlig måde at verificere en persons konto, men den er værdsat.

webroot-2FA

Oven på dette sikkerhedstilbud understøtter Webroot traditionel tofaktorautentisering eller 2FA. 2FA er et system, der kræver, at brugeren logger på ved hjælp af både deres adgangskode og en engangskode.

Selvom 2FA kan implementeres ved hjælp af tekstbeskeder, e-mails eller telefonopkald, valgte Webroot softwaretoken. Når du konfigurerer din 2FA, scanner du en QR-kode til 2FA-applikationen efter eget valg (hvis du ikke er sikker på, hvilken du skal bruge, så tjek de bedste 2FA-apps). Derefter har du en kode, der ændres regelmæssigt, og du indtaster koden sammen med din adgangskode.

Dette sikkerhedsniveau er usædvanligt i en antivirus, men det er en fantastisk tilføjelse. Det forhindrer nogen i at logge ind på din konto, medmindre de har din telefon i hånden. Dette forhindrer hackere eller ondsindet software i at fjernt ændre dine kontoindstillinger.

Webroot SecureAnywhere Funktioner Oversigt

Webroot SecureAnywhere-logowww.webroot.com

Start fra $ 417 per måned Alle planer

Funktioner

Adgangskodemanager

File shredder

Multi-OS support

Forældre kontrol

Diskoprydning

VPN

Profiler

Beskyttelse

Ransomware-beskyttelse

Webcam-beskyttelse

Overvågning i realtid

Sikker browser

Download beskyttelse

Phishing-beskyttelse

Firewall

Operativ system

vinduer

MacOS

Linux

Android

iOS

Anvendelighed

Desktop UI

Mobil applikation

Browserudvidelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support

Videovejledning

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Webrots prisfastsættelse er ret overkommelig, selvom den ikke er så billig som konkurrenter som Norton (se vores Norton Security oversigt). Selvom det tilføjer et par seje funktioner på det højeste niveau, Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete, anbefaler vi, at du går et nedenunder og supplerer med tredjepartsprogrammer.

Selvom det måske er lidt dyrere at få den samme mængde lagring fra en af ​​vores bedste cloud-lagerudbydere, vil den kvalitet, du får, sandsynligvis være højere, og selv på de laveste niveauer kan du gemme hele dit hårde kør på skyen.

Vi anbefaler ikke den grundlæggende Webroot SecureAnywhere AntiVirus, simpelthen på grund af dens mangel på ekstra enheder. Alle har en smartphone i disse dage, og du er nødt til at få sikkerhed, ikke kun på dit skrivebord, men på alle dine enheder.

Det næste niveau op, Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus, tilbyder mobile apps såvel som en grænse på tre enheder. Dets overkommelige pris gør det til det søde sted. Du har masser af svingrum i dit budget til at tjekke udbydere af cloud-lagring, som f.eks. Vores foretrukne gratis valg, pCloud (se vores pCloud-oversigt for mere).

Selvom Webroot ikke har nogen gratis plan – i modsætning til antivirus som AVG (læs vores AVG AntiVirus-oversigt) – har den en 14-dages gratis prøveversion, som du kan bruge til at se, om programmet fungerer for dig.

Brugervenligheden

Generelt er Webroot brugervenligt. Der er nogle buler i vejen, men vi kæmpede ikke for hårdt med at finde alle funktioner og indstillinger. Imidlertid forårsagede det rod UI nogle problemer, og vi var ikke imponeret over dets manglende opmærksomhed på detaljer.

Webrots websted er let at navigere og installere. Vi fandt det irriterende, at antivirusprogrammet scannede, så snart det blev downloadet, uden nogen mulighed for at annullere det. Vi har set dette før med antivirus, såsom Sophos Home, men det bliver aldrig mindre irriterende.

Hver service vises på Webrots hovedside med flere detaljerede indstillinger tilgængelige, hvis du klikker på dem. Dette er en meget kompakt visning, men det kan se lidt rodet ud. For eksempel har Trend Micro Antivirus + et lignende layout, men formår at gøre det ser enkelt ud.

webroot-optioner

Fanen PC-sikkerhed har dog ingen planlægnings- eller scanningsindstillinger under dens indstillingsmenu. Dette ville være meget mindre forvirrende, hvis Webroot grupperede hver side efter funktion i stedet for at prøve at passe det hele på én.

Webroot har tilsyneladende opdateret sin webportal uden at opdatere applikationen i overensstemmelse hermed. Hvert afsnit har en “lære mere” -knap, men de linker alle til nøjagtig den samme startside i stedet for den relevante funktionsside.

Dette er ikke et stort problem, da startsiden indeholder links til hver funktion, så du er virkelig kun et ekstra klik væk. Imidlertid kan en mangel på opmærksomhed på detaljer i antivirusprogrammer være et angående tegn.

Menneskelig indgriben

Webrots side med “websted blokeret” går ud over de fleste andre antivirus. Du får muligheden for at markere et websted som sikkert, hvilket betyder, at et menneske dobbeltkontrollerer, om det skal blokeres eller ikke, og hvis det ikke er en trussel, vil denne person fjerne blokering af det som standard for alle, der bruger Webroot.

webroot-blockedpage

Opmærksomheden på detaljer mangler dog også på denne side. Dets ophavsret er fra 2019, selvom Webroot hidtil har frigivet to versioner af programmet i 2020.

Applikationssikkerhed

Adgangskode og captcha-beskyttelse af selve applikationen er en af ​​de mindre brugervenlige, men mere sikre indstillinger, Webroot har. Dette er altid en god idé, fordi den første ting, en virus normalt gør, er at deaktivere eller overtage al antivirus-software, du har installeret.

Som standard er adgangskodebeskyttelse deaktiveret, men captcha-beskyttelse er aktiveret. Dette betyder, at hvis du ændrer kritiske indstillinger, fx scanningsplanen, bliver du bedt om at udfylde en captcha for at bekræfte ændringerne.

webroot-captcha

Begge disse indstillinger er lidt upraktiske, men ulejligheden er det værd for den ekstra beskyttelse. Hvis en virus straks kan deaktivere din antivirus, er du i problemer, uanset hvor godt programmet beskytter dig ellers.

Scanning

Webroot scanner din pc hver dag kl. 10 som standard. Dette er irriterende, især på et tidspunkt på dagen, hvor de fleste mennesker bruger computeren. Webroot kan dog slippe af med dette på grund af, hvor lille indflydelse dens scanninger har på en enhed.

Fra brugeroplevelsesperspektivet er det her Webroot skinner. Dens skybaserede beskyttelse betyder, at dens scanninger ikke udføres af den computer, den er på, men af ​​dens servere. Dette giver dig mulighed for at bruge din computer uden problemer, mens en scanning pågår.

Valgmulighederne til antivirusscanning er basale, men indeholder alle muligheder, du realistisk har brug for: hurtig scanning, fuld scanning, brugerdefineret scanning og “dyb scanning”, som inkluderer scanning efter rootkits og trojanere.

For at teste dens ydeevne kørte vi hver af scanningerne undtagen den tilpassede scanning. Den hurtige scanning gav os en mærkbar CPU-spike, ca. 30 procent højere på sit højeste. Den var dog færdig på 15 sekunder, hvilket gør denne pig ikke rigtig relevant.

webroot-completedscan

Den fulde scanningsindstilling advarede os faktisk om, at den gennemsnitlige bruger ikke nogensinde har brug for den. CPU’en spikede endnu højere og maxede ud på ca. 50 procent, men i gennemsnit havde den en 20-procentig stigning i CPU-brug. Dette tog mindst 8 timer at gennemføre.

Dyb scanning

Den “dybe scanning” er standard scanningstilstand for Webroot. I stedet for at scanne en fuld fil, sender Webroot en signatur af filen til dens skytjenester og ser kun dybere, hvis den ikke allerede findes på dens servere. Dette gør denne scanningsmetode lav på ressourcer og hurtig.

Den dybe scanning fokuserer udelukkende på hvilke programmer, der kører i øjeblikket, og hvad der muligvis kører i den nærmeste fremtid. Denne proces kan muligvis efterlade en inert virus midlertidigt på din computer, men dens realtidsbeskyttelse blokerer virussen for faktisk at gøre noget.

Scanningsprocessen tog kun 50 sekunder. Den brugte en god del af vores CPU under dens pigge – op til 40 procent på sit højeste – men det er ikke hvad angår en scanning, der tager mindre end et minut.

Beskyttelse

For at teste Webrots beskyttelsesfunktioner kørte vi det gennem vores egne test på vores enheder. Vi indsamlede også resultaterne fra laboratorietest. Generelt er laboratorietest en bedre måde at bedømme beskyttelse end personlig brug, så vi lægger større vægt på dem i vores endelige placering.

Webrots testdækning er temmelig plettet. Et af de laboratorier, vi er afhængige af, AV-Comparatives, har ikke gennemgået softwaren siden 2012, så vi kunne ikke bruge dens resultater. AV-Test gennemgik Webroot for nylig, men den sidste gennemgang før denne var i 2013.

Webroot presterede ikke godt i AV-Test’s rapport fra juni 2019. Antivirus var godt under industriens gennemsnit i sin blokering af nul-dages udnyttelse, og den havde et enormt antal falske positiver. Antivirussen bremsede dog ikke laboratoriets computere for meget, og dens beskyttelse mod udbredt malware var på niveau med branchens gennemsnit.

MRG Effitas

Det sidste laboratorium, vi konsulterer, er MRG Effitas, der sidst testede Webroot i sin Q3 2018 360 Degree Assessment & Certificering. Selvom dette nu er halvandet år gammelt, viser patchnummeret, at der ikke har været nogen større opdatering siden denne rapport.

MRG Effitas gav Webroot en niveau 2-certificering, den højeste, den tilbyder. Den gik glip af kun 0,3 procent af al malware og blokerede for alle eksempler på ransomware og økonomisk malware. Det gjorde dog ikke godt med at blokere adware og blev slået ud af konkurrenter som Avast (se vores Avast-anmeldelse for mere).

Webroot kom dog på toppen i performancetesten. Det slår enhver konkurrent med en bred margin og cementerer sin plads som en hurtig og effektiv antivirus.

MRG Effitas satte også Webroot igennem sin hårde banksimulering i 2. kvartal 2018. Det blev certificeret som sikkert at bruge til bank, blokerer for alle økonomiske malware og bestod botnet-testen. Færre end halvdelen af ​​de testede antivirus blev certificeret.

Det mislykkedes simulatortesten, når ondsindet kode indsprøjtes på en bankside, men meget få af antivirus i testen bestod dette. Hver antivirus, der gik, havde en sikker browserfunktion, men det var ikke nok at have en sådan. For eksempel mislykkedes Kaspersky også denne test, selvom den har en sikker browser (se vores Kaspersky Anti-Virus-anmeldelse).

Hands-On Testing

Med den spotty historie med Webrots test, ønskede vi at sørge for at få vores hænder på antivirus selv og udføre nogle test. For at gennemføre disse test brugte vi Anti-Malware Testing Standards Organization – eller AMTSO – og WICAR, et websted til udnyttelse af tester.

Webroot optrådte imponerende i disse test. Først blokerede det hele WICAR-webstedet som skadelig software, som vi ikke har set før. Det er fair, i betragtning af at hele websitetens formål er at simulere webudnyttelse.

Det lykkedes også at blokere alle 13 af webudnyttelserne, og 12 af dem fulgte med yndefulde fejlmeddelelser, der lod os vide, hvorfor siden blev blokeret. Dette er et dejligt ekstra skridt, da mange antivirusser tavs blokerer for disse udnyttelser uden nogensinde at fortælle brugeren, hvorfor siden ikke blev indlæst.

Webrots ydelse på AMTSO-testene var på samme måde imponerende. Det blokerede endda phishing-siden, hvilket er usædvanligt, selv blandt antivirus, der hævder phishing-beskyttelse. Da vi testede komprimerede filer, tilladte det os at downloade både ZIP- og RAR-filer.

Dette var imidlertid et forsætligt valg fra Webroot, ikke et tilsyn. Hvis malware havde forsøgt at faktisk skade testenheden, ville den have været blokeret af dens realtidsbeskyttelse. Begge disse filer blev fjernet i den næste scanning, vi kørte, som forventet.

Samlet set var Webrots præstation i vores praktiske test så stærk, at vi finder det forvirrende, at dens laboratorietest er så forældet. Vi vil meget gerne se opdateret test på programmet, især da skybaseret beskyttelse har evnen til at udvikle sig over tid.

Support

Webrots support er temmelig robust, men den har et par særlige spørgsmål, der gør det vanskeligt at navigere. Hvis virksomheden kan udjævne smertepunkterne, vil dette system slå de fleste af sine konkurrenter ud.

Som mange andre antivirusser har Webroot ikke gjort et stort stykke arbejde med at sikre, at linkene i sit program matcher de opdaterede webstier. Der er et link for at få adgang til kundesupport i applikationen, men det sender dig til en tydeligt forældet side.

Men hvis du får adgang til kundesupport via sit websted, ender du på den rigtige, glatte udseende side. Det ville være dejligt, hvis programmet ledede dig her, når du havde et problem, eller tillader dig at arkivere en billet fra selve programmet.

webroot-support

Vi har nævnt Webrots opmærksomhed på detaljer et par gange i løbet af denne antivirusanmeldelse, og dette er bare et andet eksempel. Virksomheden tog sig tid til at opdatere sin supportside, men overvejede ikke, at alle de steder, der linker til supportportalen også skal opdateres.

Dets vidensbase er også forvirrende at navigere. I stedet for at præsentere dig for en liste over indstillinger og give dig mulighed for at navigere i menuer og bestemme, hvad du har brug for, er du nødt til at tale med en chatbot.

Når du har fortalt det, hvad problemet er, vil chatboten give dig relevante vidensbase-artikler. Dette er smertefuldt, fordi du ikke har nogen idé om, hvor mange artikler der er om et emne, fordi du ikke kan se dem alle. Du kan kun se, hvad botten tror, ​​du måske vil have.

Dette ligner chatstøtte, der tilbydes af nogle antivirus, såsom McAfee (se vores McAfee Total Protection-gennemgang). Da du aldrig er forbundet med et menneske, kan du dog gå rundt i cirkler uendeligt.

Webroot har også et fællesskabsforum, der underligt nok også har sin egen version af en vidensbase. Forummet er aktivt, hvor medarbejderne overvåger det og reagerer dagligt. Virksomheden reklamerer også for Twitter- og Facebook-support samt en række videotutorials.

Webroot-video

Hvis alle ovenstående muligheder ikke fungerer, tilbyder Webroot også et døgnåbent billetsystem og en telefonlinje, der tilbydes i arbejdstiden. Vi værdsætter altid antivirus, der ikke opgiver telefonstøtte, selvom det er dyrere at vedligeholde.

Vi fandt også Webrots responstid glødende. Efter at have sendt en billet en ugedag formiddag, fik vi intet svar hele dagen. Dette er usædvanligt og modbydeligt.

Dommen

Webroot er et solidt valg for en antivirus, hvis du har et budget, men har brug for mere end et af de bedste gratis antivirus. Det er overkommeligt og hurtigt og tager næsten ingen plads på din computer. Vi er især imponeret over de tofaktors godkendelsesindstillinger og dens sandbox-funktion.

Vi er dog bekymrede for de dårlige laboratorietestresultater. I det antivirusklima, vi er i lige nu, presterer næsten enhver antivirus beundringsværdigt ved laboratorietest, og den reelle forskel kommer ned til funktioner. I betragtning af disse oplysninger er det svært at anbefale en af ​​de få antivirus, der faktisk kom til kort i laboratoriet.

Har du dine egne oplevelser med Webroot? Hvad synes du om antivirus? Fortæl os det i kommentarerne. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map