QuickBooks Online gennemgang – Cloudregnskab for fordele – Opdateret 2020

QuickBooks Online gennemgang

Cloud-regnskabssoftware, der fungerer godt for alle, lige fra folk, der lige er startet, såvel som dem med mere bogføringserfaring. Det kræver dog noget albue fedt for at komme i gang, som du kan læse i denne fulde QuickBooks Online-gennemgang.


Bedste-Accounting-software-anmeldelser

QuickBooks Online fortjener sin plads på vores liste over bedste regnskabssoftware. Oprettet af Intuit, indeholder QuickBooks Online en masse funktioner, der kan hjælpe dig med at styre din økonomi hurtigere og lettere.

Der er en stejl indlæringskurve med QuickBooks Online. Grundlæggende funktioner er lette at forstå, men mere avancerede funktioner er sværere at mestre. Heldigvis har QuickBooks Online en omfattende vidensbase, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine penge.

QuickBooks Online har en masse funktioner, der hjælper dig med at skære ned på den tid, du bruger på at styre din økonomi. Det tilbyder automatiserede funktioner, såsom tilbagevendende transaktioner, fakturapåmindelser, prisregler og mere. Det tilbyder også ekstra tjenester, såsom arkivering af dine skatter eller styring af din lønningsliste, mod et ekstra gebyr.

Samlet set er QuickBooks Online en fremragende regnskabssoftware, der kan hjælpe dig med at styre din økonomi gennem en platform. Hvis du vil se, hvor godt det kan hjælpe din virksomhed, kan du prøve den gratis 30-dages prøveversion eller læse denne fulde QuickBooks Online-gennemgang.

Styrker & Svagheder

Alternativer til QuickBooks Online

Funktioner

QuickBooks Onlines grundlæggende funktioner, såsom fakturering og grundlæggende rapportering, er nemme at bruge og meget tilpasses. Der er også funktioner, såsom instrumentbrættet og salgsoversigt, der kan hjælpe dig med at overvåge din økonomiske tilstand på et øjeblik. Information vises med grafer og tal, som kan hjælpe dig med let at forstå din økonomiske tilstand.

QuickBooks-instrumentbræt

Ligesom Xero (læs vores Xero-anmeldelse for at lære mere), kan du også få live bankfeeds via QuickBooks Online. Det er let at afstemme dine transaktioner, og du kan se forskellen mellem dine saldi øverst på siden.

QuickBooks-bogføring

Der er mange funktioner, der skiller sig ud i QuickBooks Online. Dets lagerfunktion giver dig f.eks. Mulighed for at administrere dine varer og indstille ombestillingspunkter. 

For at ombestille en vare kan du klikke på pilen ved siden af ​​en vare og klikke på “ombestilling”, som fører dig til en indkøbsordrer. Når du tilføjer en vare til din beholdning, kan du også tilføje flere elementer for at oprette et bundt, hvilket vil være nyttigt, hvis du har specielle priser i et bundt.

QuickBooks-add-opgørelse

Du kan også oprette prisregler, som er rabatter for varer i din beholdning. Du kan indstille varer, kunder, timing og mere. Senere, hvis reglen finder anvendelse, ændres prisen automatisk, men du har muligheden for at ændre den til en anden pris, hvis du vil.

QuickBooks Onlines projekter hjælper dig med at forblive rentable ved tydeligt at vise dit projekt indtægter og omkostninger. Udgifter, som f.eks. Ansattes timer og regninger, registreres og sammenlignes med den indkomst, du modtager. Sammenligningen vises på dit projekt side, så du kan se, hvor mange penge du tjener eller mister.

QuickBooks-projekter

Det er let at fange kvitteringer ved hjælp af dine mobile apps. Den scanner automatisk dine kvitteringer for at kategorisere dine oplysninger, så du ikke behøver at indtaste alt manuelt. Gennemgåede kvitteringer indsættes derefter i dine udgifter, og du kan trække dem ud, når du skal, for eksempel når du beregner dine skatter.

For amerikanske brugere tilbyder QuickBooks Online yderligere funktioner, der kan hjælpe dig med dine skatter.

QuickBooks Online giver dig mulighed for at administrere dine transaktioner, så du har alle de data, du har brug for i den amerikanske skattesæson. Det giver dig mulighed for at spore dine skatter for 1099 entreprenører og samle dem til dig. For et ekstra gebyr kan du også arkivere dine skatter direkte fra QuickBooks Online.

Det har også en momsfunktion, der automatisk kan beregne dine skatter. Bedre endnu, da det automatisk opdaterer skattesatserne, når lovgivningen ændres, kan du bare glemme alt om din moms og lade QuickBooks Online gøre det for dig.

Den nyeste funktion “kapital” giver dig mulighed for at se din kredit score for at se, om du er berettiget til et lån og hjælper dig med at få et. Du kan trække din kredit score én gang gratis. Hvis du ønsker at tage et lån for at udvide din virksomhed, kan QuickBooks Online også hjælpe dig med at finde et lån gennem dets “markedsplads.”

Oversigt over QuickBooks online

QuickBooks Online-logoquickbooks.intuit.com

Start fra $ 1500 per måned Alle planer

Funktioner

Fakturering

Fakturering

A / R

A / P

Bankfeeds

CC

Betale regninger

Multi valuta

Mobilapp

Time-sporing

Beholdning

Lønningsliste

Prisfastsættelse

QuickBooks Online er en af ​​de dyreste regnskabsløsninger, der findes, men der er også en masse ekstra funktioner, som du kan få med et ekstra gebyr.

Selvom det er dyrt, giver QuickBooks Onlines prisplan mening. Det tilbyder fire planer, der tilføjer flere funktioner og bruger slots med hver plan. Prisforskellen er også rimelig.

Dens billigste plan, “enkel start”, er helt klart oprettet for små virksomheder, der kun har brug for noget for at styre deres økonomi. Det inkluderer grundlæggende funktioner, såsom grundlæggende rapportering, faktura og afgifter. Denne plan er prissat til $ 20 per måned, hvilket er temmelig dyrt, især da den er begrænset til grundlæggende funktioner.

En opgradering til den næste plan, “essentials”, giver dig mulighed for at administrere dine regninger og spore tid. Det giver også op til tre brugere. Det er prissat til $ 40, hvilket er et spring på $ 20 bare for at få tre ekstra funktioner.

En anden opgradering til “plus”, der er prissat til $ 70, låser QuickBooks Onlines lager og projekter op. Hvis du har brug for begge disse værktøjer, er prisstigningen på $ 30 ret rimelig, fordi begge er magtfulde værktøjer, der kan hjælpe dig med at spare endnu mere tid og penge. 

Den sidste opgradering til “avanceret” er beregnet til større forretninger, der kan udskud $ 150 pr. Måned for regnskabssoftware. Det leveres med en masse opgraderinger, herunder accelereret fakturering, opgraderede rapporter og 20 gratis bankoverførsler.

En anden plan, QuickBooks Online, der for nylig blev lanceret, er den “selvstændige” plan, der blev oprettet for freelancere. Det koster $ 15 per måned, hvilket gør det billigere end de andre planer.

Det har basale funktioner, som freelancere har brug for, såsom fakturering, oprettelse af basale rapporter og sporing af dine indtægter og udgifter. Det giver dig også mulighed for at estimere dine kvartalsvise skatter, hvilket er noget, FreshBooks ikke har.

På den anden side har QuickBooks Online ikke en tidsporingsfunktion som FreshBooks. Hvis det er en afbryder for dig, skal du læse vores FreshBooks-anmeldelse for at lære mere. Da denne plan er rettet mod freelancere, kan du ikke opgradere til en anden plan, hvis du vælger den “selvstændige” plan.

Udover disse planer tilbyder QuickBooks Online en masse betalte ekstra. De mest indlysende er lønningsprocessen og funktionen “bill pay”.

Brugervenlighed

Inden du kommer i gang med QuickBooks Online, kan du prøve det gratis i 30 dage. Denne prøve giver dig mulighed for at vænne dig til QuickBooks, inden du beslutter dig for, om det er egnet til dine behov.

Tilmelding er let. Du behøver kun at indsætte din e-mail, navnet på din virksomhed og din branche. Hvis du brugte QuickBooks til desktop, bliver du bedt om at importere dine data, før du fortsætter. Processen er ret nem, og du har en trinvis vejledning, der hjælper dig.

Navigationslinjen er placeret til venstre. Du kan også flytte mellem undermenuer gennem menuen øverst.

QuickBooks-navigation-fakturaer

Hvis det er en smerte at navigere til en ny side for at tilføje transaktioner, giver QuickBooks Online en hurtig tilføjelsesknap. “+” -Tegnet øverst til højre på din skærm kan tilføje de fleste ting, såsom fakturaer, regninger og journalposter.

QuickBooks-plus-menu

En masse QuickBooks Online-funktioner er skjult i dens indstillinger og QuickBooks Labs, hvor brugere kan prøve eksperimentelle plug-ins.

Indstillingerne, som du kan se ved siden af ​​“+” -tegnet, kan gøre en masse ting, såsom oprette tilpassede skabeloner, tænde funktioner og åbne QuickBooks Labs.

QuickBooks-indstillinger

Generelt er QuickBooks Onlines grundlæggende funktioner lette at bruge, og det er let at tilføje nye transaktioner. Der er dog nogle funktioner, der er svære at finde, såsom dem, der skal tændes fra indstillinger eller QuickBooks Lab. Der er også nogle funktioner, såsom rutiner og inventar, der er sværere at bruge og skal læres, før du kan bruge det effektivt.

Fakturering

Du kan oprette en faktura via hurtigføjningsmenuen, der er markeret “+”. Du kan også gøre dette ved at gå til siden “fakturaer”, som du kan finde i navigationslinjen under “salg.” Hvis du klikker på knappen “ny faktura”, kommer du til en side, hvor du kan udfylde detaljerne på din faktura.

QuickBooks-faktura

Du kan tildele en faktura til en eksisterende kunde, tilføje en ny kunde eller tildele den til et projekt. Hvis der er estimater for en kunde, vil QuickBooks Online foreslå at tilføje den til din faktura via en pop-up-bjælke til højre.

Du kan vælge en vare, du gerne vil fakturere, i kolonnen “produkter / tjenester”. Tilføjelse af genstande fra din beholdning aktiverer lagersporing, som automatisk opdaterer varemængden.

QuickBooks Online har også sit eget betalingsbehandlingssystem, der ligner FreshBooks og Wave (læs vores Wave review for at lære mere).

Når du bruger QuickBooks Onlines betalingssystem, debiteres du en procentdel af hver transaktion, så du vil holde styr på det.

Hvis du vil sende din faktura fra QuickBooks Online, kan du tilpasse fakturaens e-mail for at tilføje en personlig tone. Du kan også oprette forbindelse til din Gmail-konto, så du kan sende fakturaer direkte fra din e-mail-adresse.

QuickBooks-sende-faktura

I søjlen nederst på siden kan du tilpasse din faktura ved hjælp af skabeloner. Du kan også udskrive din faktura og pakkesedler, hvis du har brug for at sende varen på din faktura til dine kunder.

Du kan også oprette gentagne fakturaer via knappen “Gør tilbagevendende” nederst på siden. Dette åbner en side, hvor du kan konfigurere detaljerne på din tilbagevendende faktura, inklusive fakturainterval.

QuickBooks-tilbagevendende-fakturaer

Du kan manuelt sende påmindelser til dine kunder i QuickBooks Online via siden “fakturaer”. Du kan også se status for dine fakturaer via denne side.

QuickBooks-sende-påmindelser

For at sende automatiske påmindelser skal du tænde for “rutiner” -funktionen fra QuickBooks Labs. Du kan derefter administrere dine rutiner gennem dine indstillinger under “værktøjer” og derefter klikke på “administrere dine rutiner.”

QuickBooks-rutiner

Du skal gøre meget bare for at oprette en enkel påmindelse. I modsætning til Xero (læs vores Xero-gennemgang for at lære mere), giver QuickBooks Onlines “rutiner” dig mulighed for at tilpasse dine påmindelser, herunder hvilke kunder de skal minde om.

Udover fakturaer kan du også oprette estimater og salgskvitteringer via siden “alt salg”, som du kan finde under menuen “salg”. Gennem denne side kan du også overvåge alle dine salgstransaktioner.

QuickBooks-alle-sales

Når du foretager et estimat, kan du generere en faktura ved at klikke på knappen “Opret faktura” under kolonnen “handlinger”. Ved hjælp af denne metode kan du oprette en delvis faktura, som er nyttig, hvis du har brug for en udbetaling for et projekt.

QuickBooks-partiel-faktura

Samlet set er QuickBooks Onlines faktureringssystem fremragende for de fleste virksomheder. Det tilbyder en masse funktioner, som du sjældent ser i anden regnskabssoftware, såsom delvis fakturering, udskrivning af pakkesedler og online betalinger.

Det er nemt at sende påmindelser manuelt, men det er sværere at indstille en automatisk påmindelse end i de fleste platforme. Hvis du er nogen, der er afhængig af automatiske betalingspåmindelser, kan du blive frustreret over denne funktion.

Udgifter

Når du klikker på menuen “udgifter” på navigationslinjen, ser du en side, der viser alle dine udgifter, inklusive regninger, indkøbsordrer, udgifter, leverandørkredit og kontrol.

QuickBooks-udgifter

Når du opretter en regning, kan du bruge en eksisterende leverandør eller oprette en ny leverandør. Du har også muligheden for at spore betalinger for 1099 entreprenører, hvilket kan hjælpe dig i skattesæsonen. 

Når du tilføjer et element eller en kategoridetaljer, kan du gøre det fakturerbart og inkludere en kunde. Disse udgifter vises derefter i forslagslinjen, næste gang du fakturerer denne kunde.

QuickBooks-regningen

Ligesom på fakturaer, oprettes en gentagende regning via knappen “Gør tilbagevendende” nederst på siden.

Du kan betale regninger fra QuickBooks Online ved at indstille regningsløn, som giver dig mulighed for at betale leverandører direkte fra QuickBooks Online ved hjælp af online bank. Denne ekstra service vil opkræve $ 15,95 pr. Måned for op til 20 betalinger. .

Hvis du ikke ønsker at indstille regningsløn, kan du altid betale dine regninger manuelt og derefter registrere transaktionerne senere i QuickBooks Online ved at klikke på knappen “betale regninger”. Du kan finde denne mulighed og mere, når du klikker på pilen ved siden af ​​knappen “betal regninger online”.

QuickBooks-pay-regninger

Hvis du foretrækker at betale med checks, kan du bruge “printchecks” til manuelt at udskrive dem. “Bestil kontrol” er en anden QuickBooks-service, der starter ved $ 36.99 for 50 kontroller.

Rapportering

QuickBooks Online tilbyder en masse rapportskabeloner. Du kan finde disse skabeloner under menuen ”rapporter” på navigationslinjen.

Du kan finde dine økonomiske rapporter under fanen “standard”. Helt øverst kan du se dine valgte rapporter under fanen “favoritter”.

Under “forretningsoversigt” finder du de fleste rapporter, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan din virksomhed har det, inklusive overskud og tab, pengestrøm og balance. 

“Hvem skylder dig” og “salg og kunder” giver dig et indblik i dit salg. “Hvem skylder dig” handler hovedsageligt med dine fakturaer, og hvilke fakturaer er forfaldne. “Salg og kunder” kan hjælpe dig med at se, hvilke varer der sælger godt, eller hvilke kunder der køber flest varer fra din virksomhed.

På den anden side kan “hvem du skylder” hjælpe dig med at spore dine konti, der skal betales eller ubetalte regninger. Gennem rapporter i “udgifter og leverandører” kan du se, hvilke leverandører der dækker dit vareforsyning og detaljerne om dine transaktioner. 

Begge disse rapporter er vigtige, når du vil beslutte, hvor du skal reducere dine udgifter, eller hvilke leverandører, du gerne vil fortsætte med at gøre forretninger med.

QuickBooks Onlines rapporter er meget tilpasselige. Du kan vælge en rapporteringsperiode, arrangere kolonnerne eller sammenligne rapporten med andre perioder, blandt andet.

QuickBooks-rapporter

Du kan også filtrere de emner, du vil vise efter et par kategorier, som forhandlere, kunder og produkter. Header og sidefod på dine rapporter kan også tilpasses. Du kan vælge, hvilke oplysninger der skal vises på dine rapporter ved hjælp af disse tilpasninger.

QuickBooks-Tilpas-rapporter

QuickBooks Onlines rapporteringsfunktion kan tilbyde det grundlæggende eller meget mere. Sammenlignet med andre tjenester, såsom FreshBooks og Wave, er det klart, at QuickBooks Onlines “plus” -plan vinder i sit antal funktioner.

Sammenligning af QuickBooks Online med Xero viser imidlertid, at de begge har mange ligheder i deres rapporteringsfunktion. Derudover tilbyder både Xero og QuickBooks Online mange rapportskabeloner. Der er også en række tilpasningsmuligheder tilgængelige, såsom hvilke oplysninger, der skal vises, og den tidsperiode, du vil have vist. 

Support

QuickBooks Onlines videnbase er omfattende. En trinvis vejledning eller video vises hver gang du åbner en ny funktion. Dens vidensbase tilbyder ikke kun hjælpesider, men har også webinarer, videoer og betalte kurser.

Hjælpesiderne kan nås ved at klikke på “hjælp” -knappen i øverste højre hjørne af navigationslinjen.

Når du klikker på knappen “hjælp”, dukker et lille vindue op og foreslår nogle emner. Der er også en søgefelt, hvor du kan søge efter løsningen på dit problem på hjælpesiderne.

QuickBooks-help

Hvis du ikke finder det, du leder efter, kan du kontakte supportteamet ved at klikke på knappen “kontakt os” i bunden af ​​hjælpevinduet. Du bliver bedt om at indsætte et nøgleord, der vil blive brugt til at foreslå nogle artikler.

Hvis ingen af ​​forslagene besvarer dine spørgsmål, kan du sende et spørgsmål i deres communityforum, sende en besked til en agent eller ringe for mere hjælp. Meddelelse af en agent og opkald til QuickBooks Online er dog ikke tilgængelig 24/7.

Dommen

QuickBooks Online er en fremragende mulighed for små til mellemstore virksomheder. Den planlagte prisplan giver dig mulighed for at købe funktioner, der supplerer din virksomhed perfekt, selvom der også er risiko for at købe funktioner, du ikke har brug for.

Du kan nemt bruge de fleste funktioner, men nogle er sværere. Derudover er nogle funktioner svære at konfigurere, f.eks. Automatiske fakturapåmindelser, men hvis du udfører arbejdet i starten, kan QuickBooks Online hjælpe dig med at styre din økonomi hurtigere og lettere.

Der er også nogle funktioner gemt væk i dens indstillinger og QuickBooks Labs. Der er også en masse ekstra funktioner, som du kan få med et ekstra gebyr.

QuickBooks Onlines rapporteringsfunktion kan meget tilpasses. På siderne “instrumentbræt” og “oversigt” kan du hurtigt se din økonomiske tilstand. Oplysninger vises i grafer og tal, hvilket gør det lettere for dig at forstå din økonomi.

Hvis du er en del af en lille til mellemstor virksomhed, der ønsker at skære ned på den tid, du har brugt på at styre din økonomi, anbefaler vi, at du prøver QuickBooks Onlines gratis 30-dages prøveperiode.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map