Boxcryptor-gennemgang – Opdateret 2020

Boxcryptor anmeldelse

Boxcryptor er en af ​​de bedste stykker krypteringssoftware på markedet i dag. Ikke kun gør det, hvad det gør godt, det integreres også med masser af andre programmer og har en fremragende gratis plan. Læs vores fulde Boxcryptor-anmeldelse for at se, hvorfor vi kan lide det.


boxcryptor-Slider1

boxcryptor-slider2

boxcryptor-slider3

boxcryptor-slider4

boxcryptor-slider5

Tidligere

Næste

Boxcryptor er et populært, gratis krypteringsapplikation, der giver dig mulighed for nemt at synkronisere dine krypterede filer med mere end 30 cloud storage, EFSS og online backup udbydere. I modsætning til de fleste gratis krypteringssoftware, som normalt er subpar i sikkerhed eller vanskeligt at bruge, giver Boxcryptor sin fulde beskyttelse for så mange filer, som du vil.

I denne Boxcryptor-gennemgang vil vi undersøge de gratis og betalte planer for at afgøre, om de er værd at bruge din tid. Efter tilmelding og kryptering af nogle filer er vi her for at give dig vores tanker om dens funktioner, priser, brugervenlighed, sikkerhed og mere. 

Givet sin gratis plan er Boxcryptor let blandt den bedste krypteringssoftware. Dets betalte service er heller ikke dårligt, så du kan integrere med så mange cloud-lagringstjenester, som du gerne vil. Når det er sagt, er der nogle mærkelige prisbegrænsninger på plads og ingen refusionspolitik, så vi anbefaler at du først prøver en gratis plan for at sikre dig, at Boxcryptor er det rigtige for dig.

Styrker og svagheder

Funktioner

Boxcryptor er for det meste fokuseret på skylagring, så du nemt kan kryptere, redigere og dekryptere filer med mere end 30 cloud-lagerudbydere, mange af dem blandt vores bedste gratis cloud-lagringstjenester. Det kan dog også kryptere lokale filer. 

Med en premium-plan kan du tilføje så mange placeringer, som du vil, så du kan kryptere netværksbundet lagerplads, USB-drev, hele diske, WebDAV-placeringer og mere. 

Derudover understøtter Boxcryptor on-the-fly-kryptering. I stedet for at kryptere en hel mappe, krypteres hver fil i mappen separat. Det giver dig mulighed for let at dekryptere en enkelt fil og redigere den uden at skulle dekryptere og dermed genkryptere hele mappen. 

På grund af denne tilgang behøver du ikke manuelt at kryptere mange, hvis nogen, filer. Boxcrytor giver dig mulighed for at indstille attributter gennem et mappehierarki, der gælder for krypterings- og delingsindstillinger. Hvis du f.eks. Tilføjer en fil til en mappe, der allerede er krypteret og indstillet til at blive delt med en samarbejdspartner, krypteres den nye fil automatisk og deles. 

Boxcryptor Android, iOS og Portable

En af Boxcryptors største funktioner er, at det tilbyder mobile applikationer. Selvom de fleste tjenester understøtter Windows og macOS – og nogle endda Linux, som du kan se i vores VeraCrypt-gennemgang, fungerer meget få med iOS og Android. Boxcryptor understøtter ikke kun disse mobile platforme, men giver fuld applikation af desktop-applikationen. 

Du kan se, redigere og kryptere filer på din Android- eller iOS-enhed. Desuden fungerer alle skylagringstjenester, der understøttes på desktop-applikationen, også med mobil, hvilket betyder, at du kan tage dine krypterede dokumenter på farten. 

Derudover tilbyder Boxcryptor et bærbart program. Denne app kræver ikke en installation, så du kan tage den til enhver Windows-, macOS- eller Linux-maskine og få adgang til dine krypterede filer. Alt hvad du behøver at huske er dit brugernavn og din adgangskode. Boxcryptor udfører baggrundsarbejdet og samler dine krypterede filer fra skyen. 

Whisply og Boxcryptor

Virksomheden bag Boxcryptor, Secomba GmbH, udviklede Whisply for at hjælpe Boxcryptor-brugere med at dele filer. Whisply er en service, der tilbyder ende-til-ende-kryptering og giver dig mulighed for at dele disse filer med ikke-Boxcryptor-brugere. Understøtter whisply afsendelse af filer via OneDrive, Dropbox og Google Drive, skønt der vil blive tilføjet mere support i fremtiden. 

boxcryptor-whisply

Det er enkelt at oprette et Whisply-link. I din Boxcryptor-mappe er alt, hvad du skal gøre, højreklik på den fil eller mappe, du vil dele, og generere et link. 

Premium-abonnenter vil være i stand til at indstille delingsindstillinger, såsom en engangs download og udløb af link, og enhver kan indstille flere beskyttelseslag. Du kan enten bare sende linket, sende linket plus en fircifret pinkode eller sende linket plus en brugerdefineret adgangskode. 

Whisply er fantastisk, men det er ikke perfekt. I øjeblikket er det begrænset til 1 GB, uanset hvor mange filer du har. I betragtning af den gratis Boxcryptor-plan kan enhver dekryptere enhver mængde data, det er sandsynligvis den bedre mulighed. Når det er sagt, Whisply er tilgængelig, hvis du vil have det.

Boxcryptor-funktionsoversigt

Prisfastsættelse

Boxcryptor sætter standarden for prissætning af krypteringssoftware, der klæber lidt over AxCrypt og lidt under NordLocker (læs vores AxCrypt-gennemgang og NordLocker-gennemgang). Når det er sagt, pålægger det nogle mærkelige begrænsninger i prissætningen. Personlige brugere tvinges til en årlig kontrakt uden mulighed for at få refusion.

Produktsiden gør det klart, at “der er ingen begrænset afbestillingsperiode.” Hvis du køber en plan og beslutter, at Boxcryptor ikke er noget for dig, fortsætter din licens indtil fornyelsesdatoen. Derefter bliver din konto nedgraderet til en gratis plan. 

Selvom Boxcryptor teknisk set er billigere end en krypteringstjeneste som NordLocker, bliver matematikken rodet. Det kan være mere muligt at betale NordLockers $ 8 pr. Måned, selvom Boxcryptors $ 48 pr. År er en bedre aftale. Selv hvis $ 50 ikke er noget for dig, skal muligheden for månedlig betaling være til stede, ligesom en refusionspolitik skal være. 

Boxcryptor-hold

Ud over den personlige plan er der en forretningsplan, skønt den ikke er egnet til flere brugere. I stedet er det licenseret til kommerciel brug, hvorimod personlige og gratis planer ikke er det. Hvis du vil dække flere brugere, skal du købe en teamplan, der er tilgængelig i en og tre års varighed. 

Uanset hvor mange brugere du har brug for, er prisen $ 8 pr. Måned pr. Bruger, hvis du køber tre år, og $ 10 pr. Måned pr. Bruger, hvis du køber et år. Boxcryptor kræver mindst fem brugere og kan rumme op til 50. Der er dog ikke lagdelte rabatter for at tilføje flere brugere. 

Hvis du leder efter flere funktioner eller har brug for enkelt tilmeldingsevne, kan du kontakte Boxcryptor-salgsteamet for virksomhedsplaner.  

Boxcryptor gratis

Den nøgle, der sætter Boxcryptors priser i den rigtige kontekst er dens gratis plan. I al prissætning om prissætning lander de fleste brugere her. Boxcryptors gratis plan tilbyder ubegrænset kryptering til privat, ikke-kommerciel brug. Det begrænser dog tjenesten på andre områder. 

Navnlig har du ikke adgang til e-mail-support, Whisply-integrationen har ikke så mange funktioner som en betalt plan, du kan kun bruge din konto på to enheder, og du kan kun synkronisere med en cloud-lagerudbyder. Det kan virke meget, men i praksis gør det næppe en forskel. 

Boxcryptors gratis plan giver en enkelt bruger mulighed for at installere og bruge tjenesten på f.eks. En computer og telefon. I betragtning af at de fleste brugere ikke har flere cloud-lagringslicenser, betyder denne begrænsning virkelig ikke noget. Den eneste forhindring, du bliver nødt til at komme over, er at stole på samfundet, hvis du støder på problemer (læs afsnittet “support” for at få flere oplysninger om det).

Sikkerhed

Boxcryptor implementerer det bedste inden for sikkerhed, når det kommer til kryptering af dine filer. Alt starter med din hovedadgangskode, som Boxcryptor ikke har viden om. Det betyder, at Boxcryptor aldrig ser eller gemmer dit hovedadgangskode. Som vores bedste passwordadministratorer, er du dog heldig, hvis du glemmer din hovedadgangskode. 

I stedet gemmer Boxcryptor en adgangskode-hash (læs vores beskrivelse af kryptering for at lære mere om det). Din adgangskode hashes ved hjælp af 5.000 iterationer af PBKDF2 med HMACSHA512 og saltet. Når du logger på, hasses det adgangskode, du indtastede lokalt, sendes til Boxcryptor og kontrolleres mod databasen. 

Denne tilgang, der ses med næsten alle krypteringstjenester, udgør problemer, hvis du ikke har en internetforbindelse. Heldigvis tillader Boxcryptor offline-godkendelse. Du kan oprette en nøgleeksport, der kan bruges til at dekryptere dine filer uden at oprette forbindelse til Boxcryptors servere. Selv hvis tjenesten blev lukket, fungerer din nøgleeksport stadig. 

Med det ude af vejen er det tid til at komme ind i snavs. Boxcryptor bruger AES og RSA som basealgoritmer. AES-256 bruges til at kryptere filer og mapper på din maskine, og et par RSA-4096-nøgler bruges til nøglestyring. 

Processen fungerer sådan: Du har en offentlig og privat RSA-4096-nøgle, som er bundet sammen. En nøgle, der genereres fra din hovedadgangskode, bruges til at kryptere din private nøgle, hvilket er, hvad du har brug for for at dekryptere dine filer. 

Når du har indtastet din adgangskode, låses den private nøgle op, som kobles sammen med den offentlige nøgle. Da RSA-nøgleparet bruges til at kryptere dine AES-nøgler, kan du derefter dekryptere dine filer. 

Brug af RSA kan få dekrypteringsprocessen til at tage lidt længere tid, men det gør normalt ikke en forskel for moderne systemer. Vi er glade for at se brugen af ​​RSA til nøglestyring i stedet for ECC i betragtning af NSA’s bekymringer omkring elliptisk-kurve kryptografi.

Brugervenlighed

Opsætning af Boxcryptor er enkel. Du kan downloade applikationen med det samme, selv uden at tilmelde dig en konto, men det er bedre at først få dine legitimationsoplysninger væk. Fra hjemmesiden skal du klikke på fanen “prisfastsættelse” og derefter vælge den ønskede plan. 

boxcryptor-kassen

Derefter tilmelder du dig en konto. Som nævnt er Boxcryptor en nul-videnstjeneste, hvilket betyder, at den ikke kender din hovedadgangskode. Du angiver din adgangskode på tilmeldingssiden, så vi anbefaler at generere og opbevare den ved hjælp af en adgangskodeadministrator, f.eks. Dashlane (læs vores Dashlane-anmeldelse). 

Endelig vil Boxcryptor anbefale det installationsprogram, du har brug for, baseret på det operativsystem, du bruger. Hvis du har brug for et andet installationsprogram eller vil installere applikationen på flere systemer, kan du finde dem alle på siden “downloads”. 

boxcryptor-downloads

Inden vi kommer til applikationen, vil vi påpege betjeningspanelet. Selvom du ikke behøver at bruge instrumentbrættet, er det fyldt med ressourcer. 

Du kan se og opgradere din plan, henvise nye brugere til gratis måneder med et premiummedlemskab, se dine betroede enheder, se dine browsing-sessioner og aktivere tofaktorautentisering. Boxcryptor understøtter de bedste 2FA-apps såvel som sikkerhedsnøgler. 

Men den vigtigste mulighed er en nøgleeksport. Som nævnt gemmer Boxcrytor ikke din adgangskode, så hvis du mister den, er du heldig. Der er heller ikke en gendannelseskode til personlige planer, så sørg for at holde det sikkert. 

boxcryptor-instrumentbræt

Installationsprogrammet kører selv uden for at spørge, om du vil sende anonym brugsstatistik. På Windows kunne installationsprogrammet lukke og åbne Windows Stifinder, hvilket betyder, at du ikke behøver at genstarte. Efter afslutningen sender ansøgningen dig på en kort rundvisning og derefter lukke. 

Kryptering af filer og mapper

Selvom Boxcryptor har en brugergrænseflade, krypterer du for det meste filer ved hjælp af Windows Stifinder. Når du installerer, monterer Boxcryptor faktisk et virtuelt drev, så dine filer og mapper vises som en harddisk sammen med dine andre. 

Derudover registrerer og arkiverer Boxcryptor automatisk alle cloud-lagringsmapper, du har på din maskine. I vores tilfælde blev OneDrive hentet med det samme (læs vores OneDrive-anmeldelse). 

Før du går galt med kryptering, skal du åbne Boxcryptor-applikationen. Det er her du kan se dine tilsluttede skytjenester samt oprette forbindelse til nye. Selvom Boxcryptor registrerer cloud-lagringstjenester på dit system, skal du stadig forbinde dem ved at logge ind med dine legitimationsoplysninger. 

boxcryptor-konto-link

Når de først er knyttet, kan du kryptere filer på enhver måde, du finder passende, selvom den nemmeste måde er at trække dine filer ind i det virtuelle Boxcryptor-drev. Du kan dog ikke trække dem ind i roden af ​​drevet. Når du forbinder dine konti, kan du aktivere de ønskede cloud-lagringstjenester, som derefter vises i din Boxcryptor-mappe. Disse mapper fungerer som separate hvælvinger for dine filer.

Kryptering sker automatisk for hver nye fil eller mappe, du tilføjer til nogen af ​​dine skytjenester. Du ved, at en fil eller mappe er krypteret af et solidt grønt firkant i bunden af ​​filen eller mappen samt et “_krypteret” suffiks. Hvis du allerede har filer gemt i din cloud-lagringstjeneste, kan du manuelt kryptere dem. 

boxcryptor-krypteret-filer

Vores testmappe på 205MB krypteres hurtigt, dog ikke så hurtigt som NordLocker. Det giver mening i betragtning af at Boxcryptor bruger en større RSA-4096-nøgle. Alligevel var processen temmelig hurtig og tog kun nogle få sekunder.

Fildeling & Opbevaring

Som nævnt er Boxcryptors påstand om berømmelse dens direkte integration med mere end 30 cloud-lagringstjenester. Alle de store hunde er bogført for med Boxcryptor, der understøtter Dropbox, Google Drive, SpiderOak One og iCloud. Det understøtter også en håndfuld EFSS-udbydere, herunder Egnyte, Box og OneDrive for Business. 

Virksomhedsintegrationer er partiets bedste. Selvom Boxcryptor understøtter populære personlige skylagermærker, er der nogle få, som den mangler. Navnlig integreres det ikke med Sync.com eller pCloud (læs vores Sync.com-gennemgang og pCloud-gennemgang). Når det er sagt, kan du altid tilføje disse placeringer manuelt.  

For deling giver Boxcryptor dig mulighed for at give adgang til enhver bruger, der har en Boxcryptor-konto. Det anbefales dog, at du ikke direkte deler den krypterede mappe. 

I stedet foreslår Boxcryptor, at du tager den krypterede mappe og placerer den inde i en ikke-krypteret mappe med din cloud-lagringstjeneste. Derefter kan du tilføje en Boxcryptor-bruger til den ikke-krypterede mappe.

boxcryptor-deling

Det smukke ved at dele med Boxcryptor er, at det er gratis. Så længe modtageren har indhold, der modtager adgang via en enkelt cloud-lagringstjeneste, kan de tilmelde sig en gratis konto og få adgang til det krypterede indhold, uanset størrelse. 

Boxcryptor forretningsgrupper

Boxcryptors virksomhedsfokuserede service leveres med ekstra delings- og brugeradministrationsmuligheder. Alle brugere på en teamkonto kan administreres af administratoren fra et centralt administrationspanel. Derudover kan administratoren spore brugernes aktiviteter, håndhæve sikkerhedspolitikker og nulstille brugeradgangskoder. 

For store teams vil gruppeledelse være mere gennemførlig. Du kan placere brugere i grupper, hvilket giver visse grupper højere niveauer af adgang, mens du begrænser andre. Desuden kan du indstille, hvem der kan se og / eller redigere bestemte mapper, hvilket betyder, at nogle brugere kan få adgang til en fil til reference, mens andre direkte kan redigere den. 

Grupper behøver heller ikke at synkronisere. Når du tilføjer eller fjerner en bruger fra en gruppe, er der ikke noget, der sker med din cloud-lagringstjeneste. Tværtimod tilføjes eller tilbagekaldes tilladelsen lokalt og på Boxcryptors servere, hvilket betyder, at du kan tilføje og fjerne brugere næsten øjeblikkeligt. 

Support

En af de vigtigste grunde til at betale for Boxcryptor er for dens support. Hvis du bruger en gratis plan, er du begrænset til hjælp fra lokalsamfundet og de omfattende brugervejledninger, der tilbydes af Boxcryptor. Mellem disse skal du ikke have nogen problemer med at blive konfigureret. Fejlfinding kan dog medføre nogle problemer. 

Når det er sagt, er samfundet aktivt. I skrivende stund har de fleste tråde mindst et svar, hvor nogle af dem modtager svar fra supportagenter. Forummet er ikke den mest konsistente understøttelsesmetode – mange spørgsmål blev bare gentaget af kommentatorer – men det er ikke desto mindre en mulighed for gratis brugere. 

boxcryptor-fora

Hvis du ikke har noget imod at læse, er brugervejledningerne til Boxcryptor en fremragende ressource. Dette er ikke kun grundlæggende installationsinstruktioner. Tværtimod går Boxcryptor i detaljer om hver platform, den understøtter, selv dækker almindelige problemer. For de fleste brugere er brugervejledningerne nok til at løse problemer. 

boxcryptor-user-guider

Betalende brugere kan stille spørgsmål via e-mail, hvor forretningsabonnenter får højere prioritet. Når det er sagt, er e-mail-support kun på tysk og engelsk, og personlige abonnenter sænkes i køen. Hvis du har brug for flere supportmuligheder, tilbyder virksomhedsplanerne telefonstøtte og en dedikeret kontoadministrator.

Dommen

Boxcryptor sætter standarden for krypteringssoftware. Dens gratis plan er generøs, og selvom vi ikke er tilhængere af prisbegrænsningerne, er prisen generelt ikke dårlig. Desuden er Boxcryptor let at bruge og integreres problemfrit med de fleste store cloud-lagringstjenester, på trods af at der mangler et par muligheder. 

Med en gratis plan på plads er der ingen grund til ikke at prøve Boxcryptor. Sørg for at fortælle os om din oplevelse, hvis du tilmelder dig en konto og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map