Si të anuloni Dropbox rrugën e thjeshtë në vitin 2020

Dropbox është një shërbim i ruajtjes së cloud që ofron shumë karakteristika dhe plane të dobishme, por kjo nuk do të thotë se është për të gjithë. Nëse jeni regjistruar në Dropbox dhe e keni gjetur veten duke mos shfrytëzuar më së miri planin tuaj, ose nëse Dropbox nuk i përshtatet nevojave tuaja, mund të jetë koha për të anulluar shërbimin.


Në këtë artikull, ne do t’ju ndjekim procesin hap pas hapi të anulimit të planit tuaj individual ose të ekipit. Ne gjithashtu do të mbulojmë se si të marrim një rimbursim dhe nëse kualifikohen apo jo.

Si ta Anuloj Abonimin Tim Dropbox?

Anulimi i planit tuaj individual të Dropbox është i lehtë. Për të filluar, klikoni në rrethin – ose foton e profilit tuaj – në këndin e sipërm të djathtë të faqes kryesore. Pastaj kliko në “cilësimet” nga menyja terciare dropdown. Nga atje, do të çoni në butonin kryesor “të përgjithshëm” në menunë e cilësimeve.

settings

Pasi të jeni në cilësime, klikoni në butonin “plan”. Në fund të faqes klikoni “planin anulo”, i cili do t’ju çojë në faqen e zbritjes. Shkoni në pjesën e poshtme të faqes minimizuese dhe klikoni “Unë ende dua të zbres” për të shkuar në hapin tjetër.

anulluar-plan

Kjo faqe tjetër është një studim që nuk mund ta kaloni. Përzgjidhni arsyen që po degradoni planin tuaj dhe klikoni “vazhdoni” për të vazhduar. Do të çoheni në një faqe përfundimtare që ju tregon atë që do të mungoni duke anuluar.

downgrade-studim

Nëse jeni të sigurt se doni të minimizoni, lëvizni në fund dhe klikoni “Unë ende dua të zbres”. Nëse e keni arritur këtë pikë dhe jeni duke nënvlerësuar sepse nuk jeni të sigurt se çfarë po merrni me një plan të paguar, shikoni në rishikimin tonë të Dropbox për një përmbledhje të plotë të asaj që ofron dhe përfitimet që ju mund të mos jeni të vetëdijshëm.

Si ta Anuloj Abonimin Tim Dropbox?

  1. Klikoni në rrethin në këndin e sipërm të djathtë të ekranit fillestar Dropbox
  2. Klikoni “cilësimet” nga menyja rënëse
  3. Klikoni “plan”
  4. Shkoni në fund të faqes dhe klikoni në “anulimin e planit”
  5. Shkoni në fund të faqes dhe klikoni “Unë ende dua të zbres”
  6. Zgjidhni një arsye për t’u larguar
  7. Klikoni “vazhdoni”
  8. Shkoni në fund të faqes dhe klikoni “Unë ende dua të zbres”

Si të Anuloni Biznesin e Dropbox

Para se të hidhemi në mënyrën se si të anulojmë llogarinë tuaj të biznesit Dropbox, shikoni në rishikimin tonë të biznesit të Dropbox për t’u siguruar që anulimi i planit tuaj të biznesit është lëvizja e duhur.

Anulimi i një plani biznesi të Dropbox është pak më ndryshe nga anulimi i një plani individual. Së pari, sigurohuni që të keni hyrë në llogarinë tuaj të administratorit. Në faqen tuaj kryesore, ekziston një listë në të majtë me një mundësi “konsol admin”. Klikoni atë për të filluar.

dropboxbusiness-admin

Në tastierën e administratorit, klikoni në “faturim” nga menuja terciare në të majtë të ekranit. Pasi të jeni në menunë e faturimit, lëvizni poshtë në fund dhe klikoni në “anulimin e planit”. Nëse jeni në mes të një gjyqi falas, mund ta anuloni gjykimin tuaj në të njëjtën mënyrë.

dropboxbusiness-faturimit

Pasi të jeni në faqen e anulimit, lëvizni në fund dhe kontrolloni kutitë që pranojnë se çfarë do të humbni duke lëvizur në një plan të ekipit falas dhe klikoni në “anulimin e plotë”. Tani që jeni në një plan falas, ju mund të ktheheni në konsolin e administratorit dhe të fshini ekipin tuaj për të shkuar përsëri në një llogari individuale, nëse dëshironi.

Si të Anuloni Biznesin e Dropbox

  1. Hyni në Dropbox si një administrator
  2. Klikoni në “konsol admin”
  3. Klikoni në “faturim”
  4. Shkoni në fund të faqes
  5. Klikoni tek “anuloni planin”
  6. Kontrolloni kutitë e njohjes
  7. Klikoni në “anulimin e plotë”

Si ta Anuloj Llogarinë time të Dropbox?

Nëse thjesht zbutja në planin falas të Dropbox Basic nuk është e mjaftueshme dhe më mirë do të anulloni llogarinë tuaj plotësisht, procesi është i thjeshtë. Klikoni në rrethin në të djathtën e sipërme të ekranit fillestar dhe lundroni te “cilësimet” nga menyja terciare. Nga atje, lëvizni në fund të faqes dhe klikoni “Fshi llogari”.

Fshij llogarine

Do t’ju kërkohet të futni fjalëkalimin tuaj dhe të zgjidhni një arsye për anulimin. Pas kësaj, thjesht klikoni “Fshi përgjithmonë” dhe llogaria juaj do të fshihet përgjithmonë. Sigurohuni që të kopjoni çdo skedar që dëshironi të mbani përpara këtij hapi sepse nuk do të keni qasje në to pasi të keni fshirë llogarinë tuaj.

Si ta Anuloj Llogarinë time të Dropbox?

  1. Klikoni në rrethin në këndin e sipërm të djathtë të ekranit fillestar Dropbox
  2. Klikoni “cilësimet” nga menyja rënëse
  3. Shkoni në fund të faqes
  4. Klikoni “fshini llogarinë”
  5. Futni fjalëkalimin tuaj dhe zgjidhni një arsye për anulimin

A Kualifikohem për një rimbursim?

Nëse keni paguar për një llogari Dropbox dhe dëshironi të merrni një rimbursim, duhet të anuloni brenda 14 ditëve nga blerja e planit tuaj dhe duhet të jetoni në BE ose Turqi. Nëse i plotësoni ato kërkesa, mund të kontaktoni Dropbox për një rimbursim.

Nëse e keni blerë planin tuaj përmes aplikacionit iOS ose Android, Dropbox sugjeron që të kërkoni një rimbursim përmes dyqanit Google Play ose App Store të Apple. Ju mund të shikoni të gjithë politikën e rimbursimit të Dropbox për më shumë informacion.

Mendimet përfundimtare

Edhe pse ka shumë shërbime të ruajtjes së cloud atje, jo të gjitha janë për të gjithë. Nëse e keni rënë Dropbox dhe po kërkoni një zgjidhje tjetër për ruajtjen e cloud, ju rekomandojmë Sync.com dhe pCloud si shërbimet më të mira të ruajtjes së cloud që ne i kemi shqyrtuar. Ju mund të shikoni rishikimin tonë Sync.com dhe rishikimin tonë pCloud për më shumë informacion.

Ju gjithashtu mund të hidhni një vështrim në udhëzuesin tonë për ruajtjen më të mirë të cloud, ku renditim të gjithë 28 ofruesit tanë të ruajtjes së reve. Tani jua drejtojmë juve. A ishim në gjendje t’ju ndihmojmë të anuloni llogarinë tuaj? Na tregoni në komentet më poshtë, dhe faleminderit për leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map