Rezervimi më i mirë në internet për studentët në vitin 2020: Ruajtja e notave

Përkundër besimit popullor, kolegji nuk ka të bëjë vetëm me ahengjet, vëllazëritë, sororitetet dhe të keni një kohë të egër. Një pjesë e madhe e saj është duke studiuar. Një shumë studim kërkon që ju të përdorni një kompjuter ose të shkoni në internet, por kompjuterët mund të keqfunksionojnë, duke ju lënë pa shënime, raporte dhe ese. Për ta luftuar atë. ne kemi përpiluar kopjen më të mirë në internet për studentët, me Backblaze në krye të listës.


Rezervimi online ju ndihmon të kopjoni kompjuterat tuaj personal dhe disqet e jashtme. Nëse e bëni këtë, mund të jeni të sigurt që përplasjet e diskut të ngurtë ose glitches të tjerë të softuerit nuk do të ndikojnë në skedarët tuaj. Rikthimi nuk do t’i transferojë skedarët tuaj në cloud, kështu që nuk do të kursejë hapësirë. Përkundrazi, pasqyron strukturën e skedarëve tuaj në cloud.

Magazinimi në re, nga ana tjetër, ju bën të përdorni një dosje qendrore, të quajtur një “dosje sinkronizimi”, për të sinkronizuar skedarët tuaj në cloud. Ky është ndryshimi kryesor midis rezervave të cloud dhe shërbimeve të ruajtjes së cloud. Thënë kështu, disa shërbime rezervë në listën tonë paraqesin sinkronizimin dhe shkëmbimin e skedarëve, të cilat janë tipare kryesore të ruajtjes së cloud.

Ata nuk mund të konkurrojnë me shërbimet e pronarit të ruajtjes së reve, megjithatë. Nëse mendoni se mund të përfitoni më shumë nga ruajtja e cloud sesa kopja rezervë e cloud, lexoni përmbledhjen më të mirë të shërbimeve për ruajtjen e cloud. Nëse doni një krahasim të shpejtë, lexoni artikullin tonë JustCloud vs Backblaze vs SugarSync.

Nëse kriteri juaj kryesor kur zgjidhni një rezervë cloud është çmimi, lexoni artikullin tonë më të lirë në internet. Ne i bëmë zgjedhjet tona për studentë, duke përfshirë zgjedhjen tonë më të mirë, nga lista më e mirë në internet e rezervave. Para se të fillojmë me rrënimin, le të flasim për kriteret që kemi përdorur për t’i renditur ato.

Rezervimi më i mirë në internet për Studentët 2020

Whatfarë e bën rezervën në internet më të mirë për studentët

Vlera është kriteri kryesor sepse shumica e studentëve janë të shkurtër me para. Kjo do të thotë të përfitoni sa më shumë nga rezerva online për të lira. Planet më të lira shërbimi ofron më mirë, sepse kjo rrit mundësinë e gjetjes së një të përshtatshme. Planet falas do të funksionojnë për disa, kështu që ne do t’i shqyrtojmë ato gjithashtu. Nëse dëshironi një kopje rezervë falas, lexoni artikullin më të mirë falas online të kopjimit.

Shërbimi nuk duhet të jetë i vështirë për t’u përdorur. Krijimi i planit tuaj rezervë duhet të jetë i lehtë, siç duhet të jenë rezervimet e mëvonshme dhe rikuperimi. Klientët e desktopit duhet të punojnë në shumicën e sistemeve operative, dhe shërbimi duhet të ketë aplikacione në internet dhe celular. Përvoja e përgjithshme e përdoruesit duhet të jetë aq intuitiv sa të mos keni nevojë të kërkoni mbështetje.

Karakteristikat përtej mjeteve pa rezervë në internet janë gjithashtu të dobishme. Ne po kërkojmë veçori të tilla si sinkronizimi dhe shkëmbimi, të cilat ju ndihmojnë të bashkëpunoni me të tjerët duke përdorur pajisje të shumta dhe versionim të skedarëve, gjë që ju ndihmon të rimarrni versionet e mëparshme të skedarëve nëse bëni një gabim ose goditeni nga ransomware.

Shpejtësia është kriteri ynë i fundit dhe është i rëndësishëm për shkak të mënyrës së jetesës së shpejtë të studentëve. Rezervimi juaj fillestar zakonisht do të marrë një kohë të gjatë për të përfunduar. Sa kohë varet nga infrastruktura e shërbimit rezervë që përdorni, sa afër jeni me një nga serverët e tij dhe ofruesin tuaj të shërbimit të internetit. Rikthimi i nivelit të bllokut është një plus sepse shpejton kopjimet e mëvonshme.

1. Rezervimi më i mirë në internet për studentët: Zbardhet

Backblaze është pjesë e tregut rezervë që nga viti 2007, dhe është një nga shërbimet më të njohura. Alsoshtë gjithashtu në krye të rishikimeve të rezervave tona online. Një kontribues i madh për këtë është se siguron një kopje rezervë të thjeshtë dhe të thjeshtë për një kompjuter.

Plani i çmimeve është i drejtpërdrejtë sepse ka vetëm një plan, i cili ofron një kopje rezervë të pakufizuar për një pajisje për 6 dollarë në muaj. Mund ta ulni atë në 5 dollarë në muaj nëse paguani vitin paraprakisht. Shumica e shërbimeve nuk ofrojnë një mundësi për të paguar në muaj, kështu që fleksibiliteti i Backblaze është një plus. Nëse nuk jeni të sigurt për Backblaze, mund ta përdorni provën 15-ditore falas për ta provuar atë.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

i mëparshëm

tjetër

Shtë e thjeshtë të krijoni planin tuaj rezervë sepse nuk keni nevojë të menaxhoni sa ose çfarë rezervoni. Aplikacioni desktop i backblaze ka një dizajn minimal që nuk do t’ju mërzisë me opsione. Statusi i rezervës suaj është i thjeshtë për tu parë. Ju mund të përdorni opsionet e përparuara duke përdorur butonin “cilësimet”.

Thënë kështu, nuk do të duhet të ngatërroni me të, përveç nëse procesi i rezervimit nuk funksionon ashtu siç mendohet, por ne nuk kemi përjetuar çështje gjatë testimit tonë. Klienti në internet është gjithashtu i lehtë për t’u përdorur. Mund ta përdorni për të parë skedarët tuaj të rezervuar, t’i rivendosni ato, të shikoni se çfarë keni ndarë dhe të gjeni kompjuterin tuaj.

Klienti i backblaze punon në Windows dhe macOS, por jo në Linux. Për mbështetjen e Penguin, lexoni rezervën më të mirë në internet për artikullin Linux. Klienti celular i përmbahet të njëjtit dizajn. Shtë e lehtë për t’u përdorur dhe menyja në të majtë ju lejon të shfletoni rezervën tuaj dhe të shihni se çfarë keni rivendosur nga cloud.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë bllokimet e shpinës

Dobësitë për të qenë një shërbim i thjeshtë për t’u përdorur është se Backblaze nuk ka shumë karakteristika. Thënë kështu, ato që ka janë të dobishme. Mund të ndani skedarë duke përdorur klientin në internet. Ju mund ta bëni atë duke gjeneruar një lidhje që mund të kopjoni dhe ngjitni në një rrjet social. Versioni është gjithashtu i disponueshëm, por kursen vetëm versionet nga 30 ditët e mëparshme.

Klienti i uebit gjithashtu ju lejon të gjeni kompjuterin tuaj nëse aktivizoni veçorinë e hartës. Kjo do të thotë nëse dikush vjedh kompjuterin tuaj, ju mund të përdorni Backblaze për t’ju ndihmuar ta gjeni atë.

Backblaze nuk kufizon shpejtësinë tuaj, kështu që sa më afër jush të jetë qendra e të dhënave në Kaliforni dhe Arizona, aq më e mirë do të jetë shpejtësia juaj. Kjo ju lejon të shkulni cilësimet e transferimit dhe shpejtësinë e mbytjes, dhe përdor një algoritëm transferimi të nivelit të bllokut, i cili funksionon duke transferuar vetëm pjesën e ndryshimit të skedarëve sesa skedarët e tërë, për të shpejtuar kopjimin e kopjeve rezervë pas fillestarit.

Nëse dëshironi të arrini shpejtësi më të shpejtë, mund të rritni numrin e temave rezervë që keni. Ka një mjet të dobishëm që teston se sa shpejt lidhja juaj me qendrën e të dhënave Backblaze është që t’ju japë një vlerësim se si do të shkojë kopja juaj.

Backblaze është një shërbim i fortë që ofron hapësirë ​​të pakufizuar rezervë për të lira. Alsoshtë gjithashtu e thjeshtë dhe intuitive për t’u përdorur. Plus, ajo ka karakteristika të dobishme, të tilla si versionimi i skedarëve, shpërndarja dhe hartat. Nëse procesi juaj i rezervimit është i ngadaltë, Backblaze ju jep mundësinë që ta shpejtoni atë. Falë kësaj, ajo fiton vendin e parë në listën tonë. Lexoni më shumë rreth saj në shqyrtimin tonë Backblaze.

2. IDrive

IDrive u nis në 1995, e cila është e lashtë në aspektin e teknologjisë. Për dallim nga zgjedhja jonë më e mirë, ai nuk siguron ruajtje të pakufizuar, por ju lejon të rezervoni pajisje të pakufizuara në çmimet më të lira. Ai madje ka një plan falas, i cili është i rrallë në mesin e shërbimeve rezervë në internet. Ajo siguron vetëm 5 GB hapësirë ​​të lirë, por kjo mund të jetë e mjaftueshme për disa studentë. ’Shtë e mjaftueshme për të provuar shërbimin, gjithashtu.

IDrive ka dy plane për përdoruesit personal. Njëra siguron 2TB hapësirë ​​rezervë dhe tjetra siguron 5TB. Duhet të paguani për një ose dy vjet përpara, sepse nuk ka mundësi për abonim nga muaji në muaj.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

i mëparshëm

tjetër

Për ta kompensuar atë, IDrive ofron hapësirën e sinkronizimit 2TB ose 5TB në krye të hapësirës suaj rezervë. Kjo do të thotë që ju keni hapësirë ​​për të punuar 4TB ose 10TB, në varësi të asaj abonimi që blini. Planet aktualisht janë zbritur 50 përqind.

IDrive nuk është një shërbim i klikuar-dhe-harruar. Ai kap hapësirën tuaj rezervë, që do të thotë që ju duhet të zgjidhni skedarë bazuar në vendndodhjen. Kjo kërkon që ju të kaloni nëpër hierarkinë tuaj të skedarit dhe të kontrolloni skedarët që dëshironi të kopjoni. Për më tepër, IDrive ka shumë mundësi që mund të shkulen, gjë që mund t’i vështirësojë gjërat për përdoruesit kryesorë në fillim.

Aplikacioni në internet është i drejtpërdrejtë dhe i lehtë për t’u përdorur, megjithëse. Faqja e parazgjedhur tregon rezervën tuaj. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për të parë pajisjet tuaja të lidhura, dosjen sinkronizuese, aksionet dhe shkrimet në internet.

Aplikacioni celular është intuitiv dhe ka një dizajn minimal. Ju mund ta përdorni atë për të hyrë në rezervën tuaj dhe afatin kohor të fotografive. Ai gjithashtu mund të rivendosë skedarët tuaj dhe të mundësojë njohjen e fytyrës për të analizuar individët nga fotot tuaja.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë IDRive

IDrive nuk është karakteristikë e mençur. Ajo përdor metodën “arkivimi i vërtetë”, i cili ruan skedarët tuaj në cloud, edhe nëse i fshini ato në kompjuterin tuaj. Kjo është e dobishme nëse doni të pastroni hapësirën në diskun tuaj. Plus, versionimi i IDrive mban deri në 30 versione të mëparshme të të gjithë skedarëve të rezervuar në llogarinë tuaj.

Ju gjithashtu mund të përdorni veçoritë e sinkronizimit dhe ndarjes. Si shërbimet e ruajtjes së cloud, tipari i sinkronizimit të IDrive krijon një dosje në kompjuterin tuaj që mund të përdorni për të sinkronizuar skedarët në cloud. Kurdo që të vendosni ose modifikoni një skedar në dosjen e sinkronizimit, ndryshimi do të reflektohet në të gjitha pajisjet e lidhura në kohë pothuajse reale.

IDrive nuk është ndër shërbimet më të shpejta rezervë dhe nuk mund të rrisë numrin e temave rezervë si zgjedhja jonë kryesore. Sa më afër të jesh në Sh.B.A, ku IDrive mban serverët e tij, aq më mirë do të jenë shpejtësitë tuaja. Thënë kështu, ai përdor kopje rezervë të nivelit të bllokut për të shpejtuar kopjimin e mëvonshëm.

Ne kemi vendosur IDrive pas Backblaze sepse është më e vështirë të përdoret dhe më e ngadalshme se Backblaze. Thënë kështu, IDrive është e lirë, ju lejon të rezervoni pajisje të pakufizuara dhe mund të sinkronizoni dhe shkëmbeni skedarët tuaj. Lexoni rishikimin tonë IDrive për të mësuar më shumë.

3. Home BigMIND

BigMIND Home lejon një ose më shumë përdorues të kopjojnë shumë kompjuterë dhe pajisje. Nuk ka vlerë aq të mirë sa dy zgjedhjet tona të para, por kompenson në aspekte të tjera.

Thënë kështu, nuk duhet të paguani asgjë për të përdorur BigMIND Home sepse ka një plan falas. Kjo ju lejon të kopjoni një kompjuter, një disk të jashtëm dhe dy pajisje mobile duke përdorur 5 GB hapësirë ​​rezervë. Jepet, kjo nuk është shumë hapësirë ​​rezervë, por mund të jetë e mjaftueshme për disa. Plus, kjo ju lejon të provoni shërbimin dhe të vendosni nëse ia vlen paratë tuaja të fituara me vështirësi.

Paneli i desktopit BigMIND

Opsionet e lidhjes BigMIND

Zgjedhja e zgjuar e BigMIND

Programi i rezervimit BigMIND

BigMIND Online Explore Files

i mëparshëm

tjetër

Nëse mendoni se BigMIND Home është një përshtatje e mirë për ju, ekzistojnë tre plane premium për të zgjedhur. Të gjithë kërkojnë që ju të paguani në vit. Plani Personal është 35.88 dollarë në vit, që përkthehet në 2.99 dollarë në muaj, por ai paguhet çdo vit dhe ju jep një hapësirë ​​të vogël prej 100 GB rezervë për një përdorues dhe tre kompjuterë.

Plani Familjar kushton 6.99 dollarë në muaj dhe siguron 500 GB hapësirë ​​ruajtjeje për tre përdorues, nëntë kompjuterë dhe gjashtë pajisje mobile. Dealshtë një marrëveshje më e mirë, por me siguri nuk ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për shumë përdorues.

Ju mund të merrni hapësirë ​​rezervë prej 1TB në cloud për 12,99 $ duke u regjistruar në planin Family Plus. Kjo është një hapësirë ​​e mirë, por nuk është marrëveshja më e mirë për të. Plani ju lejon të ndani me katër përdorues të tjerë në 15 kompjuterë dhe pajisje të pakufizuara mobile.

Arsyet e tjera që na pëlqen BigMIND Home

Klienti i desktopit është i drejtpërdrejtë, tërheqës dhe tregon të gjitha informacionet e nevojshme me një shikim, duke përfshirë statusin tuaj rezervë, kohën që ka kaluar që nga kopja e fundit, kur do të fillojë një tjetër dhe sa hapësirë ​​rezervë është në përdorim. Ju gjithashtu mund të shkulni të dhënat e zgjedhura për kopje rezervë, të aksesoni cilësimet tuaja dhe të rivendosni skedarët.

Butoni në pjesën e sipërme të majtë ju lejon të filloni klientin në internet. Pamja e tij e paracaktuar është pulti, i cili tregon pajisjet tuaja të lidhura, trafikun rezervë, një tabelë me byrek që detajon llojet e të dhënave tuaja, rrjedhën e aktivitetit, median tuaj dhe sa ruajtje keni përdorur. Mund të jetë dërrmuese në fillim por është e qartë dhe e lehtë për t’u përdorur.

Aplikacioni celular është disi konfuz për tu përdorur në krahasim me aplikacionet nga shërbimet e tjera sepse duhet të kryeni më shumë hapa për të zgjedhur të dhëna për kopje rezervë. Kjo ju lejon të hyni në kopjen rezervë tuaj, të krijoni një kopje rezervë për telefonin tuaj dhe të pastroni telefonin tuaj me video dhe imazhe nga të cilat jeni rezervuar për të kursyer hapësirë.

BigMIND Home është i shpejtë, por nëse keni nevojë për më shumë shpejtësi, mund të aktivizoni një kopje rezervë me shumë fije, e cila do të lejojë që shërbimi të përdorë të gjithë bandën e rrjetit të disponueshëm. Ju mund të shihni tabelën e shpejtësisë dhe si performon BigMIND Home në kategori të tjera në rishikimin tonë të BigMIND Home.

4. Imazhi i vërtetë i Acronis

Acronis True Image mund të kopjojë të dhënat tuaja, por gjithashtu ka shumë karakteristika. Shtë një zgjedhje e mirë kur duhet të mbroni shumë kompjuterë, por skema e çmimeve nuk është në pajtim me shërbime më konkurruese.

Plani i saj i Avancuar ofron 250 GB hapësirë ​​rezervë dhe ju lejon të kopjoni një kompjuter me 49,99 dollarë në vit. 500 GB e ruajtjes është 69,99 dollarë dhe çmimi rritet ndërsa shtoni ruajtje dhe kompjuterë. Plani Premium fillon me 1TB për 99,99 $ dhe përfundon në 5TB për 259,95 $ në vit, i cili është i shtrenjtë.

Acronis True--Image-Backup-Setup-Slider1

Acronis True--Image-Destinacionit-Slider2

Acronis True--Image-Active-Protect-Slider3

Acronis True--Image-Settings-Slider4

Acronis True--image-Tools-Slider5

i mëparshëm

tjetër

Versioni i parë i planit të Avancuar duhet të jetë i mjaftueshëm për shumicën e studentëve. Mimi i tij zbret në 4,16 dollarë në muaj, që është një marrëveshje e mirë. Para se të regjistroheni, përdorni provën 30-ditore falas për t’u siguruar që po merrni atë që ju nevojitet nga Acronis True Image.

Klienti i desktopit punon në Windows dhe macOS, por jo në Linux. Ka një dizajn modern dhe të drejtpërdrejtë. Megjithëse Acronis True Image nuk është një shërbim i pakufizuar rezervë, desktopi ju lejon të kopjoni kompjuterin në vend që të zgjidhni skedarë dhe dosje specifike. Kjo është e shpejtë, por kërkon më shumë hapësirë. Për të kursyer hapësirë, mund të përjashtoni skedarët nga kopja rezervë.

Ju gjithashtu mund të hapni pultin në internet nga klienti. Ai tregon pajisjet tuaja të lidhura dhe ju lejon të kryeni rikthen. Ju gjithashtu mund të shikoni arkivin tuaj, statusin e ruajtjes, atë që keni ndarë me të tjerët dhe të përdorni hapësirën tuaj të sinkronizimit.

Aplikacionet e telefonave inteligjentë funksionojnë në Android dhe iOS. Ato janë të thjeshta për t’u përdorur dhe ju lejojnë të keni akses në skedarët tuaj dhe të kopjoni të dhënat tuaja celular.

Arsyet e tjera na pëlqen imazhi i vërtetë i Acronis

Acronis True Image ofron një mjet të dobishëm që mund të përdorni për të liruar hapësirë ​​në hard drive tuaj. Mund të përdorni gjithashtu sync për të pasqyruar skedarët me pajisjet tuaja të tjera. Verifikimi i Acronis True Image ju lejon të mbani 20 versione të mëparshme të skedarëve dhe mund t’i thoni Acronis True Image kur të fshini versionet më të vjetra.

Plus, klienti i desktopit mund të ju ndihmojë të pastroni sistemin tuaj, të transferoni sistemin tuaj të skedarëve në një kompjuter të ri, të krijoni media bootable dhe të fshini të dhënat e vjetra. Ju gjithashtu mund të instaloni mjete të palëve të treta të zhvilluara nga komuniteti i përdoruesve të Acronis True Image. Të apasionuarit pas mediave sociale mund të përdorin Acronis True Image për të kopjuar llogaritë e tyre në Facebook dhe Instagram.

Acronis True Image ka një rrjet global të serverëve, i cili e ndihmon atë të arrijë shpejtësi më të mira sesa shërbimet që kanë serverë në një rajon të vetëm. Falë kësaj, është më shpejt se shumica e shërbimeve rezervë. Ai gjithashtu ka një algoritëm kopjimi skedar të nivelit të bllokut që shpejton ngarkimet e mëvonshme. Për të mësuar më shumë, lexoni rishikimin tonë Acronis True Image.

5. Karbonit

Carbonite ka qenë një pjesë e tregut rezervë që nga 2005. ’shtë e shkëlqyeshme për përdoruesit që duan një kopje rezervë të pakufizuar për një ose më shumë kompjuterë dhe nuk e keni mendjen të paguajnë më shumë për ta marrë atë. Ndryshe nga shumica e shërbimeve rezervë në internet, Carbonite ka tre plane rezervë të pakufizuara: Basic, Plus dhe Prime. Ata vetëm ju lejojnë të kopjoni një hard disk të brendshëm, sidoqoftë.

Carbonite-rivendosur-Hapi 1

Themelore është 71,99 dollarë në vit dhe siguron një kopje rezervë të pakufizuar të eshtrave. Plus shton kopje rezervë të jashtme të automjeteve dhe kopje automatike të videos për 111,99 dollarë në vit. Kryeministri është 149,99 dollarë në vit dhe vjen me një shërbim të rimëkëmbjes së korrierit në krye të karakteristikave në planin Plus.

Ju mund të kurseni 5 përqind nëse regjistroheni për dy vjet ose 10 përqind nëse regjistroheni për tre. Nëse nuk mund të tregoni nëse Carbonite është i përshtatshëm, mund të përdorni provën falas 15-ditore për t’u siguruar.

Klienti i karbonit në desktop punon në Windows dhe macOS, por jo në Linux. Shtë e thjeshtë për t’u përdorur dhe duhet të plotësoni vetëm një hap për të krijuar kopjen rezervë. Carbonite zgjedh llojet më të zakonshëm të skedarëve për kopjim të vazhdueshëm. Nëse kjo është në rregull, thjesht mund të filloni procesin e kopjes rezervë pa ndërhyrje.

Ngjyra e karbonit kodifikon skedarët tuaj, kështu që ju mund ta shihni statusin e tyre në eksploruesin e skedarit tuaj me një shikim.

Klienti në internet i Karbonit është i dobët, por funksional. Faqja kryesore e tij tregon kompjuterët që keni rezervuar dhe ju lejon të shikoni ose rivendosni skedarët tuaj, të shtoni një kompjuter ose të instaloni përsëri Carbonite.

Aplikacioni celular është minimal dhe i drejtpërdrejtë. Ju mund ta përdorni atë për të hyrë në rezervën tuaj dhe për të ruajtur skedarët nga kopja rezervë për qasje jashtë linje.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë karbonit

Karbonit nuk është i pasur me karakteristika, por ju mund ta përdorni atë për të kopjuar fotot e marra me telefonin tuaj. Ai gjithashtu siguron rezervë automatik të videos, qasje në distancë të skedarëve dhe versionim, i cili nuk funksionon në macOS. Për më tepër, të gjitha planet, përveç atyre më të lira, mund të rezervojnë disqe të jashtëm.

Carbonite mban të paktën tre versionet më të fundit të një skedari, pavarësisht nga mosha. Plus, mban versionet ditore, javore dhe mujore jo më të vjetër se tre muaj. Skedarët e fshirë ruhen për 30 ditë. Ju mund të mësoni detajet e versionimit në rishikimin tonë të Karbonit.

Carbonite mori një kohë të gjatë për të transferuar skedarë në provën tonë. Aq shumë, në fakt, që është ndër shërbimet më të ngadalta që kemi testuar. Kjo do të thoshte, shpejtësia juaj do të jetë më e mirë aq më afër jush. Ju nuk mund të rritni numrin e temave rezervë për të rritur shpejtësinë, por ju mund të rrëzoni përdorimin e internetit të Carbonite nëse ndërhyn në punën tuaj.

Mendimet përfundimtare

Shërbimet në listën tonë janë zgjedhur nga shërbimet më të mira rezervë në internet. Kjo do të thotë se ata janë shërbime rezervë të afta, por ne i kemi renditur ato në bazë të kritereve që do të jenë të përshtatshme për studentët. Vlera është shqetësimi ynë kryesor, i ndjekur nga lehtësia e përdorimit, karakteristikat dhe shpejtësia.

Me këtë në mendje, Backblaze mori të parën. Kjo falë saj është e lirë, e pakufizuar dhe e lehtë për t’u përdorur. IDrive është e dyta sepse është më e ndërlikuar për t’u përdorur, e ngadaltë dhe jo e pakufizuar. Shërbimet e tjera janë gjithashtu kandidatë të mirë në varësi të nevojave tuaja. Ju mund të mësoni më shumë rreth rezervave në internet në bibliotekën tonë online rezervë.

Whatfarë mendoni për zgjedhjet tona? A jeni dakord që Backblaze është zgjidhja më e mirë? A përdorni një shërbim që nuk është në listë? Na tregoni në komentet më poshtë. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map