Magazinimi më i mirë në re për Android 2020: Ruajtja në lëvizje

Menaxhimi i hapësirës së ruajtjes në smartphone ose tabletin tuaj Android mund të jetë i lodhshëm. Aplikacionet luftojnë me foto, video dhe dokumente të tjera për hapësirën dhe lojërat marrin më shumë hapësirë, pasi ato bëhen më të përfshira dhe më në kërkim. Drejtimi nga hapësira në telefon ose tabletë është një shqetësim i zakonshëm dhe gjetja e ruajtjes më të mirë të cloud për Android mund të jetë e ndërlikuar.


Ka shumë mundësi të ruajtjes së cloud në Android atje, dhe ne jemi renditur më të mirët më poshtë. Sidoqoftë, para se të zhyten, duam të mbulojmë shpejt mënyrën se si vendosëm për ruajtjen më të mirë të cloud për Android. Ne gjithashtu na pëlqejnë spoilerët këtu në Cloudward, kështu që kemi zgjedhur Google Drive si aplikacionin tonë më të mirë të ruajtjes së cloud për Android. Zbuloni pse pas pushimit.

Cili është ruajtja më e mirë në re për Android?

 1. Google Drive
 2. Sync.com
 3. pCloud
 4. Microsoft OneDrive
 5. MEGA
 6. Tresorit
 7. Dropbox
 8. Icedrive

Karakteristika më e rëndësishme që kërkuam kur vendosëm për ruajtjen më të mirë të cloud për Android ishte siguria. Pavarësisht nëse ruani fotografi dhe video familjare, çertifikata të lindjes apo edhe thjesht bibliotekën tuaj, është e rëndësishme që ju të dini se diçka po qëndron midis përdoruesve të paautorizuar dhe përmbajtjes tuaj personale.

Përveç sigurisë, ne kemi dashur të sigurohemi që të gjitha opsionet tona të ruajtjes së cloud kanë veçori të tilla si ndarja e lidhjeve dhe organizimi i dosjeve, në mënyrë që dokumentet tuaja të gjenden lehtë dhe fotot tuaja janë një fllad për tu shpërndarë me miqtë dhe të dashurit. Aplikacioni gjithashtu duhej të ishte i thjeshtë për t’u përdorur në mënyrë që çdokush mund ta merrte atë dhe të kishte një ide mjaft të mirë se si funksionon.

Ne kemi dhënë pikë bonus për karakteristika shtesë, të tilla si integrimi i Google Drive me Google Docs ose integrimi i OneDrive me Office 365. Ne gjithashtu morëm parasysh çmimin e niveleve të ruajtjes së secilës opsion, sepse, kur zbret në të, më shumë për më pak është gjithmonë ideal.

1. Google Drive

Kur vjen puna për të ofruar një përvojë të ruajtjes së cloud me lëng për përdoruesit e Android, është e vështirë të rrahësh Google Drive, një nga opsionet më të njohura të ruajtjes së cloud. Dokush me një llogari falas ka qasje në 15 GB hapësirë ​​ruajtjeje të Google Drive dhe kopje rezervë të pakufizuar të fotografive përmes Google Photos, për sa kohë që nuk jeni në rregull me fotografitë tuaja në 16MP.

makinë-dosje

Llogaria juaj falas Google gjithashtu përfshin Google Docs në mënyrë që të krijoni, modifikoni dhe shkëmbeni dokumente direkt nga Google Drive. Shkëmbimi i skedarëve me familjen dhe miqtë është aq i lehtë sa dërgimi i tyre një lidhje. Ju gjithashtu mund të vendosni parametra për lidhjet tuaja për të kontrolluar sa qasje kanë të tjerët në skedarët tuaj.

Google ka autentifikim me dy faktorë (2FA), i cili mbron llogarinë tuaj nëse dikush ka qasje në fjalëkalimin tuaj duke kërkuar që ju të futni një kod që Google ju dërgon. 

Google nuk përdor encryption me njohuri zero, gjë që është për të ardhur keq, megjithëse nuk është një tregtar tregtar, sepse mund të përdorni Boxcryptor për të shtuar mbrojtje me njohuri zero në diskun tuaj. Ju mund të shikoni rishikimin tonë Boxcryptor për të filluar.

Së bashku me planin e lirë për ruajtjen e cloud 15GB, Google ofron tre plane standarde të tjera, me 100 GB, 200GB dhe 2TB hapësirë ​​ruajtjeje. Secili plan kushton më pak se 10 dollarë në muaj, kështu që çdo mundësi e ruajtjes është e arritshme për gati çdo buxhet. 

Në këtë zbërthim, Google Drive është gjithashtu hapësira më e mirë për ruajtjen e cloud për Android për shkak të sasisë së madhe të hapësirës ruajtëse falas dhe rezervës së pakufizuar të fotografive.

makinë-slidemenu

Aplikacioni Google Drive ka shumë karakteristika, të cilat përmbajnë si në fund të ekranit ashtu edhe në menunë e rrëshqitjes në të majtë të aplikacionit. Përdorimi i aplikacionit është i lehtë sepse i ngjan shumë aplikacioneve të menaxhimit të skedarëve, megjithëse gjetja e të gjitha veçorive dhe cilësimeve mund të marrë pak kohë.

Arsyet e tjera që na pëlqen Google Drive

Së bashku me të gjitha tiparet që Google Drive sjell në Android, Google e ka bërë atë në mënyrë që të mund të aktivizoni pothuajse çdo pajisje – Android ose ndryshe – dhe të keni akses në gjithçka, nga fotot dhe skedarët tuaj, tek faqeshënuesit dhe shënimet vetëm duke hyrë në Llogaria juaj.

Nëse keni një llogari Google dhe një tabletë ose smartphone Android, Google Drive patjetër që ia vlen të kontrolloni. Ju mund të lexoni më shumë rreth Google Drive dhe përfitimet e një llogarie Google në shqyrtimin tonë të Google Drive.

2. Sync.com

Sync.com është përshëndetur si ofruesi i preferuar për ruajtjen e cloud rreth Cloudward në rishikimin tonë të Sync.com, dhe për arsye të mira. Sync.com ofron disa nga planet më të mira të ruajtjes në dispozicion, të ulëta deri në 5 dollarë për 1TB për planin e biznesit standard, dhe ka një plan 5GB falas që mund t’i provoni. 

Së bashku me opsionet e shkëlqyera të ruajtjes në internet, Sync.com mbron dokumentet tuaja me encryption me njohuri zero dhe 2FA.

synccom-dosje

Sync.com është i drejtpërdrejtë në Android. Ndërfaqja është e thjeshtë për të lundruar, dhe ruajtja dhe hyrja në dokumentet tuaja është një fllad. Për shkak të përqendrimit në siguri, Sync.com nuk ofron pajtueshmëri me aplikacionet e palëve të treta, gjë që ia vlen kurbani nëse duhet të ruani skedarë të ndjeshëm.

synccom-slidemenu

Sync.com gjithashtu e lehtëson ndarjen dhe menaxhimin e lidhjeve, në mënyrë që të kontrolloni se kush ka qasje në skedarët tuaj. Ju madje mund të fshini lidhje, nëse nuk dëshironi të ndani skedarë. Lidhjet mund të krijohen dhe ndahen për çdo skedar ose dosje të ruajtur me Sync.com. Ju gjithashtu mund të vendosni fjalëkalime në lidhje për të siguruar që skedarët tuaj të arrihen vetëm nga njerëzit me fjalëkalim.

Arsyet e tjera që na pëlqen Sync.com

Sync.com është një kënaqësi për t’u përdorur në Android. Ndërfaqja e tij e thjeshtë dhe lehtësia e përdorimit e bëjnë atë të arritshëm për të gjithë. Për më tepër, planet e saj të përballueshme ju lejojnë të përqendroheni në atë shumë hapësirë ​​për të cilën dëshironi përkundrejt asaj që mund të përballoni.

E vetmja zonë ku Sync.com nuk kryen është në integrimin e palëve të treta. Siguria e Sync.com nuk luan mirë me shërbimet e tjera, megjithëse merr një të mirë për të qenë një pretendent i fortë në çdo fushë tjetër.

3. pCloud

pCloud mund të mos ketë të gjitha tiparet e Google Drive, por është një ofrues shumë i sigurt dhe privat, pasi mund të lexoni në rishikimin tonë pCloud. 

Siguria e pCloud është më e fortë me paketën opsionale Crypto. Pagesa për pCloud Crypto ju lejon të përdorni në dosjen “Crypto”, e cila është shumë e ngjashme me kasafortën personale të OneDrive, por me kriptim të shtuar të njohurive zero.

pcloud-dosje

Përveç dosjes Crypto, llogaria juaj mund të mbrohet nga 2FA nëse aktivizoni cilësimin. Së bashku me sigurinë e shkëlqyeshme, pCloud ka aftësinë të rivendosë skedarët audio dhe video, si dhe të krijojë dhe menaxhojë listat e dëgjimit, të gjitha nga brenda aplikacionit.

pCloud ka një plan falas që ju jep deri në 10 GB për ta provuar, ose mund të përmirësoheni në 500 GB ose 2TB të ruajtjes së cloud. Edhe pse ju mund të paguani mujore ose vjetore, pCloud është unik në atë që ju gjithashtu mund të paguani një herë për ruajtjen e jetës.

pcloud-slidemenu

Aplikacioni Android i pCloud duket si çdo menaxher tjetër i skedarëve, gjë që është një gjë e mirë. Menyja e rrëshqitjes ka shkurtore të përshtatshme për media, si dhe një shkurtore për lidhje të përbashkëta. Gjithashtu në menunë rrëshqitëse është dosja Crypto, nëse keni zgjedhur paketën Crypto.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë pCloud

pCloud është një shërbim i drejtpërdrejtë, i sigurt për ruajtjen e cloud, i cili funksionon mirë për ata që duan të ruajnë dhe luajnë media përsëri në cloud, të gjitha nga një aplikacion. Përdoruesit e Kodi gjithashtu mund të krijojnë një shtojcë jozyrtare për të transmetuar video nga pCloud. Lexoni më shumë rreth shtojcës Kodi në ruajtjen më të mirë të cloud për udhëzuesin Kodi.

Mundësia për të blerë deri në 2 TB hapësirë ​​ruajtjeje për një pagesë një herë më tej forcon përdorimin e pCloud si një shërbim i ruajtjes dhe riprodhimit të mediave. Blerja e një plani jetësor sjell paqe në mendje se mund të ruani fotot, videot, filmat, muzikën dhe momentet familjare përgjithmonë në cloud pa u shqetësuar për vazhdimin e një abonimi mujor.

4. Microsoft OneDrive

OneDrive është përgjigjja e Microsoft për ruajtjen e cloud dhe vjen në vendin e katërt në listë. OneDrive funksionon bukur me produktet e Microsoft Office, dhe planet e tij të paguara janë bashkuar me Office 365. Ashtu si Google Drive, ju mund të kopjoni automatikisht fotot tuaja, megjithëse secila fotografi numëron kundër depozitimit tuaj.

OneDrive-dosje

Ju merrni 5 GB hapësirë ​​ruajtjeje pa cloud, e cila mund të përmirësohet në 100 GB ose 1TB. Plani 1TB quhet Office 365 Personal dhe përfshin hyrje në Microsoft Word, PowerPoint dhe Excel në telefonin tuaj Android ose pajisjen e tabletit, si dhe pajisje të tjera. 

Microsoft ka një plan tjetër të quajtur Office 365 Home që përfshin të gjitha tiparet e Personal por mund të përdoret nga gjashtë persona.

Zyra 365 Shtëpi funksionon mirë për familjet sepse secili person merr 1TB e vet të ruajtjes në cloud – plus akses në Zyrën për shkollë ose punë – të gjitha për 9,99 dollarë në muaj. OneDrive është gjithashtu ndër-platformë, kështu që edhe nëse keni një përdorues të iPhone në shtëpi, ata ende mund të përfitojnë nga të gjitha përfitimet e Office 365.

Aplikacioni OneDrive është i lehtë dhe i lehtë për t’u përdorur, me shkurtore të përshtatshme në fund për skedarë, skedarë të përbashkët dhe fotografi. UI përdor dosje dhe nuk është shumë i ndryshëm nga menaxheri i paracaktuar i skedarëve për Android. Gjithashtu, fotografitë e përfshira janë opsioni për të mundësuar ngarkimin automatik të fotografive nga pajisja juaj.

Arsyet e tjera që na pëlqen OneDrive

Microsoft OneDrive ka një veçori të quajtur “kasafortë personale” që ju lejon të ruani skedarë në një hapësirë ​​brenda OneDrive që përfshin siguri të shtuar dhe kërkon 2FA. 

Me planin falas, ju jeni të kufizuar në sa skedarë mund të ruani në kasafortën tuaj personale, megjithëse mund të ruani skedarë të pakufizuar, deri në kufirin tuaj të ruajtjes, me një plan Office 365. Kasaforta personale funksionon njësoj si një dosje dhe mund të gjendet me pjesën tjetër të skedarëve tuaj.

Megjithëse Google Drive dhe OneDrive ofrojnë karakteristika të ngjashme në shumicën e zonave, OneDrive ofron një mundësi shumë më të mirë të ruajtjes për familjet dhe grupet, sepse çdo përdorues merr terabitin e vet të ruajtjes. Lexoni më shumë rreth OneDrive në rishikimin tonë të OneDrive.

5. MEGA

MEGA ka qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë. Shanset janë që ndoshta keni shkarkuar diçka nga MEGA në të kaluarën kur ishte një nga faqet më të njohura të shkëmbimit të skedarëve. Sidoqoftë, ai ka kaluar nëpër disa ndryshime dhe tani është një shërbim i ruajtjes së cloud që përqendrohet në sigurinë dhe zbaton disa veçori unike.

mega-dosje

Një veçori që dallon është biseda e koduar, e cila është një sistem i sigurt për mesazheje brenda MEGA që ju lejon të bisedoni me përdoruesit e tjerë. MEGA gjithashtu ka aftësinë për të vendosur fjalëkalime në lidhje, në mënyrë që kur të ndani skedarët tuaj, të ndjeheni të sigurt duke ditur që edhe nëse një person pa dashje përfundon me lidhjen tuaj, ata nuk do të jenë në gjendje t’i hapin ato pa fjalëkalim.

Duke vazhduar temën e sigurisë, MEGA punëson 2FA për të mbrojtur llogarinë tuaj në hyrjen dhe encryption me njohuri zero në mënyrë që madje as MEGA të mos mund të hyjë në skedarët tuaj. Sigurohuni që të kontrolloni udhëzuesin tonë për menaxherët më të mirë të fjalëkalimit, sepse njohuri zero parandalon MEGA të rivendosni fjalëkalimin tuaj nëse e humbni atë.

MEGA ju fillon me 15 GB ruajtje falas dhe ka një sistem arritjesh që ju jep mundësinë e ruajtjes së bonusit për kryerjen e detyrave, siç është ndarja e MEGA me miqtë tuaj. MEGA gjithashtu ka një gamë konkurruese të planeve të ruajtjes që fillojnë nga 400 GB dhe shkojnë deri në 16TB, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që kanë nevoja të mëdha për ruajtje.

mega-slide

Përvoja e aplikacionit është goxha standarde me MEGA, që është e mirë sepse do të thotë që ju mund të vini të merrni dhe të ruani skedarët tuaj pa përfshirë shumë mësime. Seksioni i poshtëm i aplikacionit përmban shkurtore për qasje të lehtë në chat të koduar, dosje të përbashkët, diskun tuaj cloud dhe foto.

Arsyet e tjera na pëlqejnë MEGA

MEGA mund të mos jetë për të gjithë, por sjell një siguri serioze në tryezë. Ndërsa Google Drive dhe OneDrive përqendrohen në integrimin e aplikacioneve dhe shërbimeve shtesë, MEGA sjell encryption me njohuri zero në tërë llogarinë tuaj dhe shton fjalëkalime të sigurta dhe lidhje. 

Nëse siguria është përqendrimi juaj më i madh, MEGA është një pretendent i shkëlqyeshëm. Për një vështrim të thelluar në MEGA, ju rekomandojmë të kontrolloni rishikimin tonë të MEGA.

6. Tresorit

Tresorit është një tjetër shërbim super i sigurt për ruajtjen e cloud që funksionon mirë me Android. Ai gjithashtu ka një ndërfaqe shumë themelore të aplikacionit që është vetë-shpjeguese dhe nuk kërkon shumë lojëra për të mësuar. Tresorit ruan skedarët tuaj në “Tresors”, të cilat janë dosje të koduar, dhe ju mund të ngarkoni dhe menaxhoni dokumentet tuaja ashtu si e prisni.

Tresorit e lehtëson menaxhimin e lidhjeve në mënyrë që të mund të mbash gjurmët e skedarëve dhe dosjeve që ke ndarë. Ju mund të ndryshoni cilësimet e lidhjeve tuaja, si dhe t’i vrasni ato në çdo kohë menjëherë nga skedari i lidhjeve në aplikacion.

Nën kapuçin, Tresorit e mban të sigurt llogarinë tuaj me kriptimin e njohurive zero, si dhe 2FA, dhe skedarët tuaj janë të koduar në pushim dhe në tranzit. E vetmja dështim për sigurinë e rëndë është se nuk ka integrim të jashtëm të aplikacioneve, si me Google Docs.

Edhe pse Tresorit është një interpretues solid kur bëhet fjalë për sigurinë, nuk është saktësisht konkurruese kur bëhet fjalë për çmimet e ruajtjes. Plani falas vjen me vetëm 3 GB depozitë. Përparimi i planit 200 GB do t’ju drejtojë më shumë se 10 dollarë në muaj, që për krahasim është më shumë se tarifat e Google për 2TB.

Arsyet e tjera na pëlqejnë Tresorit

Tresorit mund të jetë një ofrues i ruajtjes pa cloud, por ajo që i mungon produktivitetit, e karakterizon atë më shumë sesa që e siguron sigurinë. Tresorit ka të drejtë në krye kur bëhet fjalë për mbrojtjen e llogarisë tuaj, dhe do të ishte më e lartë në listë nëse kostoja nuk do të ishte aq e ndalueshme.

Prmimi mënjanë, nëse keni nevojë për sigurinë më të mirë dhe jeni të gatshëm të paguani për të, nuk mund të gaboni me Tresorit. Për më shumë mbi çmimet dhe sigurinë e Tresorit, mund të hidhni një vështrim në përmbledhjen tonë të plotë të Tresorit.

7. Dropbox

Dropbox është gjyshja e shërbimeve të ruajtjes së cloud dhe ka rreth e rrotull që nga viti 2007. Megjithëse Dropbox ka siguri të rregullt, ajo mori pjesë në PRISM, një program sekret i mbikëqyrjes së qeverisë dhe gjithashtu ishte subjekt i një shkelje në vitin 2012 kur u vodhën miliona fjalëkalime.

Dropbox-dosje

Dropbox ka përmirësuar sigurinë e saj që nga ajo kohë, por ne ju rekomandojmë të përdorni Boxcryptor me Dropbox për të siguruar skedarët tuaj sepse i mungon kriptimi i njohurive zero, megjithëse mund të aktivizoni 2FA. Nëse jeni kurioz në lidhje me Dropbox dhe doni të mësoni më shumë rreth sigurisë së tij, lexoni përmbledhjen tonë të plotë për Dropbox për një vështrim të thelluar në të mirat dhe të mirat.

Siguria mënjanë, Dropbox ka disa arsye bindëse për ta provuar atë. Dropbox është në përputhje me Office Online, kështu që ju mund të krijoni dhe modifikoni dokumentet tuaja në re, si dhe të redaktoni dokumentet e ngarkuar më parë. Dropbox ju lejon të ndani skedarë përmes lidhjeve. Mund të menaxhoni edhe cilësimet tuaja të lidhjes, edhe pse kërkon përmirësim në një plan të paguar.

Prmimi i tij është më pak se konkurrues, megjithëse planet e Dropbox shkojnë nga 1TB në ruajtje të pakufizuar, gjë që është e bukur për bizneset dhe përdoruesit me kërkesa të mëdha për ruajtje. Dropbox gjithashtu ka një plan falas që ju lejon të ruani 2 GB, më pak se shumë ofrues të tjerë të ruajtjes së cloud në këtë listë, por të mjaftueshme për të provuar shërbimin para se të blini.

dropbox-slidemenu

Aplikacioni Dropbox në vetvete është i ngjashëm me pjesën tjetër të tyre. Ju mund të ngarkoni, skanoni dhe krijoni dokumente. UI është e lehtë për të lundruar, dhe tiparet janë të lehta për tu gjetur. Një gjë që mungon në UI është një skedar lidhjeje, diçka që mund të gjendet me aplikacionin Sync.com, ndër të tjera në listë.

Nëse ju pëlqen Dropbox, por nuk mund ta shikoni historinë e tij të çështjeve të sigurisë, duhet të hidhni një sy në udhëzuesin tonë për alternativat më të mira të Dropbox. Do të gjeni që shumë nga opsionet e listuara janë gjithashtu në këtë udhëzues, si dhe shërbime të tjera të shkëlqyera si Amazon Drive dhe Box.

Arsyet e tjera që na pëlqen Dropbox

Së bashku me pajtueshmërinë e Office, Dropbox ofron një shërbim të quajtur Paper, i cili mund të arrihet në menunë e rrëshqitjes në anën e majtë të aplikacionit. Prekja e tij do t’ju bëjë që të shkarkoni letër. Pasi të shkarkohet, ju jeni në gjendje të krijoni dokumente teksti dhe lista për të bërë. Ju madje mund të ngarkoni fotografi në dokumentet tuaja të krijuara direkt nga Letra.

Dropbox mund të mos ketë sigurinë më të mirë, por ofron një bashkëpunim të mirë përmes Office Online. Letra lejon që Dropbox të dyfishohet si një aplikacion për marrjen e shënimeve, si dhe një aplikacion për të bërë. Edhe pse Dropbox ka pasur probleme në të kaluarën, është akoma një shërbim i besueshëm i ruajtjes së cloud që ia vlen të hedhësh një vështrim.

8. Icedri

Icedrive lançuar vetëm në vitin 2019, por tashmë ajo po implementon disa veçori interesante të sigurisë, e cila është po aq mirë, duke parë sesi e ka quajtur vetë atë si një shërbim ruajtje cloud shumë të sigurt. Shikoni një herë shpjegimin në faqen e internetit të kriptimit të Icedrive dhe mund t’i thoni që ato nënkuptojnë biznes.

icedrive-dosje

Një tipar i dukshëm i sigurisë brenda Icedrive është përdorimi i algoritmit të encryption Twofish mbi AES. Twofish ishte në të vërtetë një finalist në konkursin e Advanced Encryption Standard dhe përfundimisht nuk u zgjodh, megjithëse Icedrive pretendon se Twofish pranohet gjerësisht nga kriptografët si më të sigurt se AES.

Megjithëse Icedrive siguron shumë mbrojtje për skedarët tuaj, asaj i mungon 2FA dhe shumica e kriptimit të Icedrive, të tilla si njohuri zero, është mbyllur pas një pagese. Sidoqoftë, plani pa pagesë i Icedrive ju fillon me 10 GB, i cili është atje kur e krahason me shumë plane të tjera për ruajtje falas.

Icedrive ka tre plane shtesë përveç planit falas, duke përfshirë një plan 1TB për vetëm 4.99 dollarë në muaj. Duhet të theksohet se përmirësimi në çdo plan premium gjithashtu zhbllokon të gjitha tiparet e sigurisë që ofron Icedrive, gjë që nuk është shumë e keqe duke marrë parasysh planin më të lirë është 1.99 dollarë në muaj, megjithëse kjo ju merr vetëm 150 GB ruajtje.

icedrive-slidemenu

Icedrive ka një UI lehtësisht të lundrueshëm, si dhe një modë të errët të errët që e bën aplikacionin shumë më të lehtë në sy. Modaliteti i errët mënjanë, Icedrive do të jetë i njohur menjëherë sepse ka të njëjtën pamje të përgjithshme si shumica e aplikacioneve të tjera të ruajtjes së cloud në listën tonë.

Icedrive ju lejon të ndani dhe menaxhoni lidhje, megjithëse shumica e veçorive të ndarjes kërkojnë që ju të përmirësoheni në një llogari premium. Menaxhimi i lidhjeve nuk është po aq intuitiv sa Sync.com, duke kërkuar që ju të gjeni skedarin e përbashkët dhe më pas të menaxhoni lidhjen tuaj nga opsionet e skedarit.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë Icedrive

Edhe pse Icedrive aktualisht nuk ka shumë karakteristika dhe opsionet e shkëmbimit të skedarëve janë pak të çuditshëm, ne përmendim në rishikimin tonë të plotë të Icedrive që programi tregon premtime. Edhe në vitin që u lëshua, ajo ka një aplikacion mobil të funksionuar mirë me disa veçori unike, mundësi të mira ruajtjeje dhe siguri të shkëlqyeshme.

Icedrive është një shërbim që ka të ngjarë të evoluojë kur e përdorni, dhe nëse nuk jeni mirë me këtë, është një opsion i mirë për sigurinë ose për këdo që dëshiron një shërbim të lehtë për përdorim të ruajtjes së cloud, i cili ofron 10 GB ruajtje falas.

Mendimet përfundimtare

Ka dhjetëra ofrues të ruajtjes së reve atje që shënojnë të gjitha kutitë kur bëhet fjalë për sigurinë dhe veçoritë, megjithëse jo të gjithë ata ia vlen koha juaj. Këtu, ne kemi mbuluar disa nga ofruesit më të mirë të ruajtjes së cloud në dispozicion.

Edhe pse Google Drive dhe OneDrive shkëlqyen në bashkëpunim dhe integrim me suitat e tyre përkatëse të zyrave, Sync.com, MEGA dhe Icedrive përqendrohen shumë në siguri. pCloud tokat në mes me siguri të mirë por edhe disa veçori të shkëlqyera mediatike. Nëse jeni të shqetësuar kryesisht për produktivitetin, ne ju kemi mbuluar me ruajtjen më të mirë të cloud për bashkëpunim.

Tresorit dhe Dropbox janë gjithashtu mundësi të shkëlqyera, por sigurohuni që të përdorni Boxcryptor për të siguruar ruajtjen tuaj të Dropbox. Nëse jeni në gardh midis Dropbox, Google Drive ose OneDrive, ju rekomandojmë të lexoni Google Drive vs Dropbox vs Microsoft OneDrive udhëzuesin e krahasimit për një vështrim të thellë në të tre shërbimet.

Cilado qoftë ruajtja në cloud të zgjidhni për pajisjen tuaj të telefonit ose tabletin Android, mund të siguroheni që të gjitha opsionet e listuara këtu janë testuar dhe do t’ju shërbejnë, si dhe ju i ruani dhe ndani skedarët tuaj në cloud. 

Ne e vlerësojmë kohën që keni marrë për të lexuar udhëzuesin tonë, dhe ne do të donim të dëgjonim mendimet tuaja, kështu që mos hezitoni të lëshoni një koment dhe të na tregoni mendimet tuaja. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map