Топ пет на най-добрите VPN услуги за времето за пуканки през 2020 г.

Popcorn Time е безплатна поточна програма, наречена „Netflix за пиратски филми“. Тя ви позволява да гледате филми и телевизионни предавания моментално и безпроблемно, но от противоречиви източници. Мултиплатформеният му клиент BitTorrent изтегля съдържание от торенти и го възпроизвежда във вградения мултимедиен плейър, така че използването на един от най-добрите ни VPN за избор на Popcorn Time е задължително. 


Най-вероятно сте чували за порой, който сам по себе си не е незаконен, но дали сте потопили пръстите на краката си в мътните води на пиратството е друг въпрос. Torrenting е форма за споделяне на файлове, но по-голямата част от съдържанието, намерено в торент сайтове, е материал, защитен с авторски права, и като го изтеглите, нарушавате закона.

Сега, тъй като Popcorn Time излъчва филми и показва направо от торенти, това ви оставя в рисковано положение, освен ако не вземете предпазни мерки. Законите за авторските права варират във всяка държава, като някои от тях са строги само за тези, които споделят такова съдържание. 

Ето защо трябва да използвате виртуална частна мрежа, за да се скриете. Ако бързате да пускате пуканките, препоръчваме да използвате най-добрия VPN там, ExpressVPN.

Най-добрият VPN за време за пуканки

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Windscribe
 5. IPVanish
 6. TunnelBear

Как избрахме най-добрите VPN за време за пуканки

Ще забележите, че повечето VPN пакетират едни и същи функции на хартия, но те не се прилагат еднакво. Въпреки че човек може да има бързи скорости, той може да не е голям в отдела за сигурност. За да сте сигурни, че сте защитени и имате най-доброто преживяване, докато предавате съдържание през Popcorn Time, избраната VPN трябва да отговаря на критериите по-долу.

Сигурност

Силната сигурност е абсолютно задължителна, когато се намирате на територията на пороите. Той не само ще ви предпази от онлайн опасности, като например киберпрестъпления, но ще скрие вашия IP адрес, за да не можете да бъдете проследени. Добре е да изберете VPN с вграден превключвател за убийство, тъй като това ще прекъсне напълно връзката ви, ако VPN не успее, и ще ви скрие.

поверителност

Уверете се, че доставчикът също цени поверителността. Прилагането на строга политика за незаписване на журнали означава, че няма да има запис на това, което сте направили онлайн, което е добре, когато става въпрос за законите за авторското право.

Широчина на лентата и P2P сървъри

Проверката на използването на честотната лента по време на торент е като гледане на игра на Pac-Man. Тя се изяжда бързо, така че е разбираемо, че много доставчици дори не допускат порой. Въпреки че не сте директно торент, най-добре е да се уверите, че доставчикът на VPN позволява трафик на равнопоставен трафик и има неограничена ширина на честотната лента, така че да не бъдете закъснели.

скорост

Скоростите на VPN също ще играят роля в наблюдаемостта на Popcorn Time. Ако изберете такъв с бавни скорости, ще имате късмет да преминете през екрана за зареждане. Бързите скорости ще ви помогнат да заредите съдържанието и ще ви позволи да гледате Време за пуканки с прилична резолюция.

Лесно използване

Лесното му използване може да е нещо, което трябва да имате предвид, особено ако имате малко познания как да използвате VPN. Има много VPN, които предлагат лесен старт на вашето преживяване, с бързо изтегляне и просто бутон за свързване след това. Ако търсите по-голяма възможност за персонализиране, все пак трябва да можете да се интересувате с настройките.

Цена

Цената може да не е първото нещо, което изскача в главата ви, но може да се различава значително. Ще трябва да се уверите, че се вписва в бюджета ви.

1. ExpressVPN

Като се има предвид, че ExpressVPN е популярен избор тук в Cloudwards.net и факта, че това е най-добрият ви VPN за стрийминг, вероятно не е изненада, че сме го дали на първото място за Popcorn Time. Той позволява торент и има отлична сигурност, за да ви скрие, заедно с ключ за убийство, който е активиран по подразбиране. Плюс това е въведена стриктна политика без регистрация. 

Няма да е необходимо да следите използването на честотната си лента, тъй като квотата е неограничена и това е най-бързата VPN на пазара.

expressvpn преглед-сървър-навигация

Лесно е да се инсталира и използва. Ако сте начинаещ, не е нужно да се притеснявате дали да се захванете с него, тъй като има голям “включен” превключвател за връзка. Но тези, които знаят, могат да го приспособят към собствените си нужди. Можете да прочетете повече за това в нашия ревю на ExpressVPN.

ExpressVPN е скъп пакет, но си струва парите. За да смекчите удара, има 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви дава време да го изпробвате. Освен това, ако пиратството не е вашето нещо, то работи много добре с BBC iPlayer на BBC.

2.NordVPN

NordVPN е друг чудесен избор, особено защото е най-добрият ви VPN за торент. Той използва най-високата сигурност заедно със своите двойни хоп сървъри, които основно добавят повече защита към вашата връзка. 

Превключвателят за убийства е в готовност и има солидна политика без записване. Качеството на услугата е подобно на това на ExpressVPN, както можете да прочетете в нашето сравнение ExpressVPN спрямо NordVPN.

Той идва с неограничена ширина на честотната лента и скоростите му са добри, въпреки че могат да достигнат бавно на дълги разстояния. Той е лесен за използване и ще ви свърже бързо също. Разгледайте нашия преглед NordVPN за по-добър поглед върху услугата.

nordvpn преглед интерфейс

NordVPN може да ви подхожда по-добре от нашия най-добър избор, ако сте строг бюджет. Той предлага добра стойност за парите ви, но месечният план не е най-добрият вариант. По-дългите планове в крайна сметка се получават по-евтино и има 30-дневен прозорец за възстановяване, в случай че не ви харесва.

3. CyberGhost

Следва CyberGhost. Това е добра услуга, която предлага прилична сигурност, за да бъдете защитени. Той има ключ за убиване, но за разлика от други доставчици на VPN, той е постоянно активиран. От една страна, това е чудесно, защото не е нужно да помните да го включвате, но от друга, е жалко, че няма контрол над него. CyberGhost също не регистрира вашите онлайн дейности.

cyberghost преглед-разширен-UI

Получавате неограничена честотна лента и скоростите му са бързи. Въпреки това, като NordVPN, скоростта му може да бъде повлияна от разстоянието между вас и сървъра. Обновеният му интерфейс направи потребителското изживяване много по-приятно и не би трябвало да имате проблем да го използвате. Не забравяйте да прочетете нашето ревю за CyberGhost за повече подробности.

CyberGhost е евтин, но трябва да изберете дългосрочен план, за да видите най-голяма стойност. Седемдневна безплатна пробна версия е достъпна за Android и iOS. За съжаление, настолните потребители получават само еднодневна пробна версия. И все пак има гаранция за връщане на парите, за да се върнете обратно, независимо на какво устройство сте.

4. Ветропис

Можем също да препоръчаме Windscribe. Той предлага щедър безплатен план, макар че не разполага с всички звънци на своя платен план. Ще бъдете обхванати от голяма сигурност и нейния вграден превключвател за убийства с всеки от двата плана. Превключвателят kill обаче объркващо се нарича „защитна стена“, така че не забравяйте да внимавате за това. 

Той има множество функции за поверителност, но известна информация се записва. Това каза, че запазената информация не притежава истинска стойност и не може да бъде свързана с вас, както можете да прочетете в нашия преглед на Windscribe. Скоростите му са достатъчно добри за повечето дейности и има безпроблемен интерфейс, който да отговаря както на начинаещи, така и на техници.

windscribe преглед, свързан

Разликите между плановете са забележими, особено що се отнася до честотната лента. С платения план той е неограничен, докато безплатният план ви дава само месечна надбавка от 2 GB, която може да бъде увеличена до 10 GB, ако поставите валиден имейл при регистрация. Има начини да увеличите лимита също.

С безплатния план няма какво да се задуши – той дори заема челно място в най-доброто ни сравнение на безплатни VPN услуги – но ще е по-добре да се уверите, че имате неограничена честотна лента. 

За евтин начин да постигнете това, можете да използвате опцията „изграждане на план“ на Windscribe. С това можете да добавите едно местоположение на сървъра и неограничени данни само за 2 долара на месец.

Ако решите да отидете на цялата свиня, платеният план работи по-добре с по-дълги абонаменти. Няма официална политика за възстановяване на суми, но можете да поискате такава в рамките на три дни след покупката. Това може да изглежда тясно, особено тъй като няма безплатна пробна версия, но първо можете да използвате безплатния план, за да сте сигурни, че ви харесва.

5. IPVanish

IPVanish е подходящ избор за сигурен достъп до Popcorn Time, въпреки че в някои области се оказва кратък, особено в сравнение с нашия най-добър избор (прочетете нашия ExpressVPN срещу IPVanish парче). Сигурността му е добра с различни опции на протокол, от които можете да избирате, като има и включен ключ за убийство. 

IPVanish-Сървър-Списък

Той има политика без регистрация, но по-ранните действия на IPVanish го правят под въпрос. IPVanish по-рано предаде журнали в американския департамент за вътрешна сигурност, така че това трябва да се има предвид. Не сме сигурни как се поддържа нейната политика за поверителност в момента, но това определено белело репутацията му. Прочетете нашия IPVanish преглед за повече информация.

Освен всичко това, IPVanish има добра скорост на повечето сървъри (въпреки че NordVPN го бие) и няма ограничение на честотната лента. Освен това е лесно да се настройват и използват, така че няма да имате проблеми там. Месечните разходи са средни и можете да видите само малки спестявания при по-дълги планове. Налице е седемдневна гаранция за връщане на парите, но в случай, че не е за вас.

6. TunnelBear

Последният ни избор е TunnelBear, който има добра защита със солидно ниво на криптиране, но той е заключен в тази настройка, така че не можете да го промените. Той включва превключвател за убийство, наречен „VigilantBear“, и той има политика за без регистрация. TunnelBear събира минимална информация, но не се идентифицира и се използва за подобряване на услугата.

Той идва с неограничена честотна лента и интерфейсът е удобен за потребителя, но можете да прочетете повече за него в пълния ни преглед на TunnelBear. Скоростта варира в различните сървъри, но те трябва да са добре.

Tunnelbear-Client

TunnelBear предлага безплатен план, който не е толкова добър, колкото Windscribe, но все пак е приличен. Въпреки това получавате само 500 MB данни на месец с него и това ще ви изяде доста бързо. Можете да увеличите лимита с малко задачи, като туитър за TunnelBear, но това все още може да не е достатъчно.

Тъй като платеният план е единствената ви възможност за получаване на неограничен трафик, можете да спестите пари, като изберете годишния абонамент, а не месечния. Все пак няма прозорец за възстановяване. Те се предлагат за всеки отделен случай, така че ще трябва да се свържете с TunnelBear, ако искате такъв. Можете обаче да използвате безплатния план, за да опитате първо.

Какво е време за пуканки?

Въпреки че може да имате същността от интрото, ще изясним какво точно е времето за пуканки. Всеки може да изтегли Popcorn Time. Това е безплатна програма, която ви позволява лесно да гледате филми или телевизионни предавания. 

Клиентът BitTorrent има интегриран медиен плейър и след като сте избрали това, което искате да гледате, той изтегля съдържанието от торентите и го възпроизвежда. По този начин си спестил труда да чакаш изтеглянето на торента и евентуално да разбереш, че е лошо яйце. Можете да го гледате незабавно и в HD.

Безплатното изтегляне на Popcorn Time е достъпно на Windows, Mac, Linux, Android и iOS, така че имате много възможности за избор, когато става дума за това какво устройство да използвате. 

Времето за пуканки безопасно ли е? Защо имате нужда от VPN време за пуканки

Въпросът „безопасно ли е времето за пуканки“ е често срещан. Отговорът е малко да и не. Тъй като Popcorn Time използва торенти – които съдържат най-вече съдържание, защитено с авторски права – използването на VPN за защита не е просто. Законите за авторските права варират в различните страни, но обикновено не е добра идея просто да изтеглите или прегледате такова съдържание без защита. 

Използвайки VPN, вашият IP адрес ще бъде скрит заедно с всички други лични данни. Плюс това, без такава, вашите дейности могат да бъдат регистрирани и проследени до вас. Ако законите във вашата страна са строги, можете да се озовете в малко топла вода. 

Накратко, VPN ще се погрижи да останете анонимни и непроследими, оставяйки ви да имате толкова време за пуканки, колкото искате.

Използване на време за пуканки с VPN за Android или iOS

Точно като основните стрийминг платформи, Popcorn Time насочи вниманието си към мобилните устройства. Можете да изтеглите приложението Popcorn Time направо на вашето устройство и да се насладите на изживяване, подобно на това на настолната версия. 

Имайте предвид обаче, че той все още използва същия процес на изтегляне на съдържание от торенти. Може да искате да сте сигурни, че сте на WiFi връзка, когато го използвате, в противен случай можете да получите натрупана сметка за данни. 

За потребителите на iOS, първоначалното приложение Popcorn Time изискваше устройството да бъде безпроблемно. За щастие, това вече не е необходимо, което ви дава много по-малко караница. За версията за Popcorn Time Android ще е по-добре да изтеглите Popcorn Time APK направо от официалния уебсайт, тъй като не винаги е наличен в магазина на Google Play.

Popcorn Time Mobile и VPN

Ако решите да използвате мобилното си устройство за Popcorn Time, трябва да се уверите, че имате инсталиран подходящ VPN. Много от изброените по-горе VPN са изпълнени със задачата, а ExpressVPN все още е най-добрият избор за такива устройства, но най-добрият ви VPN за мобилно парче включва и други селекции.

Например, VyprVPN не е в този списък, но има някои от най-добрите мобилни приложения там – прочетете нашия резюме на VyprVPN – което го прави един от най-добрите VPN за Android. Частният достъп до Интернет е добър избор, ако искате прилично VPN изживяване за ниска цена, както можете да прочетете в нашия преглед на PIA. Можете също да разгледате и най-добрите ни VPN за iPhone.

Време за пуканки и безплатни VPN доставчици

Тъй като използването на Popcorn Time онлайн ви предоставя безплатен начин за гледане на филми и предавания безплатно, вероятно се чудите дали можете да задържите цената на нула и за VPN. Има много безплатни VPN мрежи, за да ви примами и някои от тях не са много лоши, но определено трябва да поддържате охраната си, ако решите да използвате безплатен VPN за Popcorn Time.

От една страна, пазарът е пълен с така наречените VPN, които всъщност не ви защитават. Някои чакат да се нахвърлят върху следващата жертва със злонамерен софтуер, включен в инсталатора. Други просто не работят, но ще проследят вашата информация.

Най-добрият антивирусен софтуер може да помогне за някои от проблемите със сигурността, които носят безплатните VPN мрежи, но има и други недостатъци, за които да помислите. Нашият най-лош безплатен VPN ръководство включва някои примери за това колко лоши могат да бъдат те.

най-лошия свободна VPN-здравей-VPN

Освен всичко това, дори и да намерите приличен безплатен VPN, има задължение да има някакви ограничения с услугата, като например ограничение за използване на честотна лента. Най-добре е да се свържете с реномирана услуга, когато сигурността и данните ви са застрашени, а платена VPN означава, че те не се опитват да спечелят пари от вас по други начини.

Времето за пуканки е невалидна медийна грешка

Потребителите в общността Popcorn Time съобщават за получаване на грешка при опит за поточно съдържание. Изглежда, че в някои случаи се появява грешка с „невалидна медия“, когато се опитват да гледат филм или шоу. Въпреки че ние от Cloudwards.net нямаме личен опит с това, изглежда, че може да има няколко причини. 

Най-честите виновници са антивирусен софтуер или защитни стени. Те могат да попречат на Popcorn Time да получи достъп до сайтовете за споделяне на P2P, от които Popcorn Time получава своето съдържание. Чрез просто настройване на настройките, потребителите са успели да продължат с пара. 

Действителните стъпки, които ще трябва да предприемете, за да измените тези настройки, ще зависят от това кой антивирус или защитна стена използвате, но той се свежда до вас или в белия списък Popcorn Time или деактивирането на софтуера, въпреки че не бихме препоръчали последното.

Как да добавите време за бяла пуканка в рамките на вашата защитна стена

Ако вашата защитна стена по подразбиране Windows или macOS причинява проблема, изпълнете стъпките по-долу.

Разрешаване на времето за пуканки в Windows 10

 1. Въведете „защитна стена“ в лентата за търсене на лентата на задачите
 2. Кликнете върху „Защитна стена на Windows Defender“
 3. В лявото меню кликнете върху „разрешение на приложение или функция чрез защитната стена на Windows Defender“
 4. В прозореца „позволено приложение“ кликнете върху „промяна на настройките“
 5. Поставете отметка в квадратчето до Popcorn Time
 6. Щракнете „OK“, за да запазите вашите настройки

Разрешаване на времето за пуканки на MacOS X

 1. От менюто на Apple щракнете върху „предпочитания на системата“
 2. Щракнете върху „сигурност“ или „сигурност“ & поверителност ”
 3. Изберете раздела за защитна стена
 4. В панела с предпочитания щракнете върху иконата за заключване и въведете име и парола на администратор
 5. Кликнете върху „опции на защитната стена“
 6. Кликнете върху бутона „добавяне на приложение“
 7. Изберете Popcorn Time като приложението, което искате да разрешите
 8. Кликнете върху „добавяне“
 9. Щракнете „OK“, за да запазите вашите настройки

Малко алтернативи на времето за пуканки

Ако времето за пуканки не работи за вас, ето няколко алтернативи. 

Платени поточни услуги

Ако предпочитате да използвате различен метод за гледане на предавания и филми, можете да изберете няколко други опции. 

Платените стрийминг услуги разполагат с много добро съдържание на разположение, в което се провеждат някои от най-популярните, награждавани шоута до момента. Например, Netflix има харесвания на Stranger Things, а чудната г-жа Maisel излъчва предаването на Amazon Prime Video.

Други стрийминг услуги, като Hulu и HBO Now, също имат примамливи библиотеки, но те са достъпни само в САЩ. За щастие, VPN са чудесни за заобикаляне на geoblocks. Ако изберете VPN сървър в страната, в която тези услуги са налични, ще ви се стори, че сте физически там. 

Това е особено добре, ако пътувате или сте се преместили, тъй като ще можете да продължите с абонаментите си както обикновено. Той също така ще ви позволи да получите достъп до съдържание, което не е достъпно в текущата ви държава. Нашите най-добри VPN за Hulu и най-добрите VPN за HBO Now парчета могат да помогнат.

Плюс това библиотеката на Netflix е различна във всяка страна поради авторските права и лицензионните споразумения. Използвайки VPN за подправяне на местоположението си, ще можете да влезете в библиотеките на други държави. Просто не забравяйте да изберете VPN, което може да премине през VPN детекторите на Netflix. В нашата най-добра статия за VPN за Netflix са изброени някои, които отговарят на задачата. 

Стрийминг на съдържание с Kodi

Ако търсите различен начин да получите свободно време за пуканки, Kodi е добър избор. Kodi е софтуер с отворен код, който може да се използва за съхранение и организиране на медийни файлове, но можете също да го използвате за безплатно предаване на филми и телевизионни предавания. Той е доста лесен за използване и можете да използвате нашето ръководство за Kodi, за да започнете.

За да предавате филми и предавания, ще трябва да инсталирате хранилища и техните добавки. Тези добавки ще ви дадат достъп до тона съдържание, а ние имаме списъци за най-добрите хранилища на Kodi и най-добрите добавки за Kodi, които можете да разгледате..

Трябва да отбележим обаче, че въпреки че Kodi е легален, както е, някои от добавките съдържат незаконно съдържание. Например Covenant е популярна добавка, но осигурява достъп до пиратско съдържание, така че можете да имате малко време за Kodi Popcorn. Няма да ви казваме какво да правите, но ако решите да ги използвате, уверете се, че използвате VPN от нашия най-добър VPN за списъка с Kodi.

Torrenting

Въпреки че Времето за пуканки сортира всички мъчителни дела за вас, може би предпочитате да го правите сами. Налични са множество торент сайтове, като The Pirate Bay и като извършите бързо търсене в тях, би трябвало да можете да намерите това, което търсите.

Има обаче няколко неща, които трябва да отбележите, ако слезете по този маршрут. От една страна, не можем да подчертаем достатъчно, че изтеглянето на съдържание, защитено с авторски права, нарушава закона и може да се окажете в много проблеми. Уверете се, че сте скрити с VPN, като нашия най-добър избор за торент, NordVPN.

Също така трябва да запомните, че поройът може да донесе цял куп онлайн опасности пред прага ви. Файловете могат да бъдат пронизани със злонамерено съдържание, само чакащо да зарази компютъра ви.

VPN може да помогне за това, но е в най-добрия ви интерес да инсталирате добър антивирус. Препоръчваме да използвате Bitdefender, тъй като той ще ви защити в реално време. Нашият преглед на Bitdefender Antivirus има повече подробности.

Заключителни мисли

Времето за пуканки е чудесен избор за тези, които искат незабавен, безплатен достъп до най-новите и най-големите филми или шоу програми. Това е просто изтегляне и предлага чудесна алтернатива на платените опции, ако сте с малък бюджет. Въпреки това има някои рискове, свързани с услугата.

Ако имате опит с използването на Popcorn Time или смятате, че сме пропуснали нещо, уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Вижте и другите ни VPN статии и раздела ни за забавление. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me