Най-добър VPN за Hulu през 2020 г.: Борба с VPN забраната

Hulu е популярна услуга за стрийминг, но тя е достъпна само за САЩ. Това означава, че единственият начин да получите достъп до нея, ако пътувате или живеете в друга държава, е с VPN. Не е толкова просто, колкото просто да се свържете през който и да е VPN. Hulu е трудно да се деблокира, но един от най-добрите ни VPN за Hulu снимки ще ви влезе.


Ако имате нужда от бърз отговор, трябва да се регистрирате за CyberGhost. Това е страхотно VPN, което отблокира Hulu без проблем. Има огромна сървърна мрежа, бързи скорости и неограничена честотна лента. Можете да се възползвате от седемдневната безплатна пробна версия за мобилни потребители или 24-часова пробна версия, ако сте и на десктоп.

Hulu има богато съдържание и ако ви липсва любимото ви шоу, защото нямате достъп до услугата, виртуалната частна мрежа е вашият отговор. Ще поговорим повече за това, защо имате нужда от VPN по-късно, но накратко, това ще ви помогне да получите IP адрес в САЩ, заблуждавайки Hulu да мисли, че всъщност сте там.

Най-добрият VPN за Hulu

 1. CyberGhost – Постоянен достъп с оптимизирани поточни сървъри, евтин
 2. ExpressVPN – Бързи скорости, непостоянен достъп
 3. NordVPN – Последователен достъп, но някои сървъри са бавни
 4. Windscribe – Стрийминг сървъри на Windflix, неограничени връзки
 5. VyprVPN – Постоянен достъп, но качеството на потока може да бъде ниско
 6. ProtonVPN – Безплатен план с неограничена честотна лента, но бавни скорости

1. CyberGhost

CyberGhost е най-добрият избор, когато става въпрос за влизане в Хулу. Той класира третото място в най-добрия ни VPN за поточно обръщане и въпреки че може да не е най-добрият ви VPN като цяло, има някои добри причини защо е първият ни избор за Hulu.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

За начало CyberGhost се предлага с VPN сървъри по целия свят, които са оптимизирани за конкретни услуги, включително стрийминг. Тествахме някои от тези сървъри за нашия преглед на CyberGhost и успяхме да деблокираме Hulu – както и много други стрийминг услуги – безупречно и последователно.

Въпреки че CyberGhost има масивна сървърна мрежа, няма объркване кой е най-добрият за Hulu. Щраквайки върху раздела „за стрийминг“, ще видите куп сървъри за различни страни, но под всяка от тях CyberGhost ви казва за каква услуга е оптимизирана. 

Има обаче недостатък при CyberGhost и това е неговата скорост. Не е съвсем бавно, но при нашето тестване открихме, че става по-бавен на дълги разстояния. Плюс това скоростите му ще зависят от протокола, който използвате. Например открихме, че използването на OpenVPN може да го забави. Все пак VPN се задържа добре при поточно предаване и получавате неограничена честотна лента.

Други функции на CyberGhost

Сигурността на CyberGhost е добра и използва AES 256-битово криптиране. Той също така идва с постоянно активиран ключ за убийство. Това е добре по един начин, защото превключвателят за убиване ще прекъсне връзката ви, ако VPN не успее и ще ви предпази. Това каза, че фактът, че не можете да го изключите, е досаден; никой не иска да бъде отрязан в средата на шоуто. 

Можете да използвате CyberGhost в Windows, macOS, Android и iOS. Той е лесен за използване, дори ако интерфейсът отнеме известно време. Можете също така да свържете до седем устройства едновременно, само в случай, че другите искат да гледат нещо друго. Имайте предвид обаче, че и седем е ограничението за инсталациите.

CyberGhost е евтин VPN с впечатляващо представяне. Въпреки това не препоръчваме да избирате месечния план. По-дългите планове имат добри отстъпки и има седемдневна безплатна пробна версия за Android и iOS или 24-часова пробна версия за настолни компютри. Освен това има гаранция за връщане на парите, която е 14 дни за месечния план и 45 дни за по-дългите.

2. ExpressVPN

Вторият ни избор е ExpressVPN, който е най-добрият ни VPN като цяло. Често е първият ни избор и въпреки че открихме, че може да отблокира Hulu по време на нашето тестване, той просто няма последователността, каквато прави CyberGhost. ExpressVPN е впечатляващ при навлизането в други платформи и е най-добрият ни VPN избор както за Netflix, така и за BBC iPlayer.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

ExpressVPN няма специално оптимизирани сървъри за стрийминг, така че по принцип можете да получите достъп до почти всяка платформа от нейната мрежа. Това обаче означава, че имате задача да ловите за съвместим сървър. За щастие, това не е твърде трудно. Има повече от 3000 сървъра по целия свят и много от тях са разпространени в САЩ.

Скоростите на ExpressVPN са превъзходни. Това е най-бързият VPN, който сме тествали, и с неограничената си честотна лента, вашето поточно преживяване трябва да бъде първокласно, след като намерите правилния сървър. Прочетете нашия преглед ExpressVPN за повече подробности.

Той също така има голяма сигурност, която се предлага с автоматично активиран превключвател за убийство, освен че можете да изключите този. Можете да използвате ExpressVPN за Windows, macOS, Android и iOS, както и за стрийминг устройства, като Roku и Amazon Fire TV. 

VPN позволява до пет едновременни връзки. Плюс това, той е лесен за използване и има опростен интерфейс, който е идеален както за начинаещи, така и за техници.

ExpressVPN е скъп в сравнение с други услуги, но получавате много за парите си. Въпреки че CyberGhost е по-добър за Hulu, ExpressVPN го бие в много други области. Можете да спестите пари, като изберете по-дълъг план и има 30-дневна гаранция за връщане на парите за спокойствие.

3. NordVPN

NordVPN е друг добър избор за Hulu. Тя може да проникне в услугата лесно и последователно. Това каза, че VPN е на трето място поради несъответствието си в мрежата. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Сървърната мрежа на NordVPN е огромна и въпреки че може да отблокира Hulu, се натъкнахме на някои сървъри, които не разполагаха с необходимото за поточно съдържание на Hulu. Някои сървъри имат бързи скорости, но други имат пълна противоположност.

Общите бързи скорости на ExpressVPN означават, че просто трябва да намерите сървър, който деблокира Hulu. При NordVPN не става въпрос за достъп, той намира сървър, който е достатъчно добър за поточно предаване и това може да отнеме време. След като намерите такъв обаче, той е чудесен и няма ограничения за честотна лента, за които да се притеснявате. Прочетете повече в нашия преглед NordVPN.

Сигурността му е сред едни от най-добрите на пазара и е включен опционален ключ за убийство. Подобно на CyberGhost, NordVPN идва със специализирани сървъри. Нито един от тях не е оптимизиран за стрийминг, но вие получавате други, включително сървъри с двойно хоп за допълнителна защита, както и сървъри за връстници, които са достатъчно добри, за да превърнат NordVPN в най-добрите ни VPN за торент.

NordVPN е лесен за използване, с интуитивна карта за избор на местоположението на вашия сървър. Може да се инсталира на Windows, macOS, Android и iOS и можете да имате шест устройства, свързани едновременно.

Получавате много за парите си с NordVPN. Цената му е справедлива и можете да намалите разходите повече, като изберете по-дълъг абонамент. Има и 30-дневен срок за възстановяване.

4. Ветропис

Следва Windscribe, който предлага платен и безплатен план. Безплатният му план е доста добър и спечели първото място в най-доброто ни парче безплатни VPN услуги. Въпреки това, за тази обща група, безплатният план няма да го намали. Това е така, защото по време на тестовете за нашия преглед на Windscribe открихме, че безплатните му сървъри са безполезни за достъп до Hulu.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

предишен

Следващия

Достъпът до BBC iPlayer и Amazon Prime Video на безплатните сървъри беше лесен, но те не са полезни за Hulu или Netflix. За щастие обаче, Windscribe има някои сървъри на Windflix, специално създадени за стрийминг. Те са на разположение за САЩ, Великобритания, Канада и Япония и работят. Някои от другите платени сървъри работят с Hulu, но това не е гарантирано.

Скоростите на Windscribe са добри, но не са толкова добри, колкото нашите най-добри избори. Той е сигурен и предлага много функции, включително превключвател за убийство. Освен това е лесен за използване и осигурява безпроблемен интерфейс. Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS и ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно. 

Що се отнася до квотата за честотна лента, това ще зависи от избрания от вас план. Безплатният план ви ограничава до 2 GB на месец, но това е над 10 GB, ако въведете валиден имейл адрес при регистрация. Въпреки това, не можете да използвате сървърите на Windflix на безплатен план. Пълноплатеният план ви осигурява неограничена честотна лента, но има по-евтин начин за поточно предаване на Hulu.

Използвайки плана за изграждане на Windscribe, можете да добавите сървър на Windflix и неограничени данни само за 2 долара на месец. Въпреки че може да не е топ VPN като цяло, той със сигурност предоставя начин да гледате Hulu и да бъдете сигурни с минимална такса. Няма официални правила за възстановяване на суми, но можете да поискате възстановяване в рамките на три дни след покупката.

5. VyprVPN

VyprVPN не се откроява в сравнение с нашите топ доставчици, но има някои качества, които не могат да бъдат игнорирани. Едно от тези качества е неговата способност за достъп до поточни услуги, включително Hulu. В тестовете ни за нашия преглед на VyprVPN, той непрекъснато осъществяваше достъп до Hulu на всеки сървър, който сме опитали, без да сме правили настройки.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

предишен

Следващия

Той се предлага със собствения си протокол Chameleon, който е проектиран да помогне при поточно предаване, докато добавя допълнителна сигурност, но установихме, че не е нужен. Освен това, въпреки че скоростите на VyprVPN не изглеждат много на хартия, на практика се представя добре на повечето сървъри. Това каза, че не всички от тях са бързи и често можете да бъдете представени с ниска резолюция.

VyprVPN идва с неограничена честотна лента, а сигурността му е отлична и приспособима. Той е съвместим с Windows, macOS, Android и iOS и въпреки че интерфейсът му не е най-добрият, не е трудно да се използва. 

Цената, която плащате, ще зависи от това какъв пакет изберете. Стандартният план ви осигурява три едновременни връзки, а Premium планът ви осигурява пет връзки, както и използването на неговия протокол Chameleon. 

Можете да избирате между месечен или годишен план, въпреки че годишният се развива по-добре в дългосрочен план. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

6. ProtonVPN

Последното ни влизане е ProtonVPN. Той не е в най-добрия ни VPN за стрийминг състав, тъй като скоростите му го понижават, но смятаме, че все още заслужава място в нашия списък с VPU за Hulu, тъй като е в състояние лесно да получи достъп до платформата. 

protonvpn-табло слайдер-1

protonVPN интерфейс-плъзгача-2

protonvpn профили-плъзгача-3

protonvpn-настройки слайдер-4

protonvpn-сплит-тунелиране слайдер-5

предишен

Следващия

Това не е най-бавното VPN, но със сигурност би могло да стане с ритник нагоре. В нашето тестване за преглед на ProtonVPN открихме, че макар да няма проблем с достъпа до услугите за стрийминг, действителните потоци отнемат време, докато се заредят. Това каза, че имахме повече късмет, когато пренебрегнахме препоръчаните сървъри на ProtonVPN и избрахме своя, така че имайте предвид това.

Сигурността на ProtonVPN е впечатляваща, с 256-битово криптиране на AES и използването на неговите Secure Core сървъри (достъпно при определени планове). VPN също има добър потребителски интерфейс и може да се използва в Windows, macOS, Android и iOS.

Една от другите причини, които ProtonVPN направи в нашия списък, е заради щедрия му безплатен план. Въпреки че му липсват добри скорости, ProtonVPN дава на потребителите си неограничена честотна лента както при платени, така и безплатни планове, което е рядкост. Безплатният план ви осигурява една връзка и достъп до три сървъра, включително САЩ, но трябва да ви предупредим, че безплатните му сървъри не са много.

Ако искате да осигурите достъп до по-надеждни сървъри, платеният план на ProtonVPN се предлага в три форми. Основният му план ви осигурява две едновременни връзки и използването на всичките му сървъри. Планът Plus ви предоставя всичко, включено в основния план, както и пет едновременни връзки и използването на неговите оптимизирани сървъри. 

Последният план е неговият Визионерски. Това ви осигурява всичко по-горе, 10 едновременни връзки и използването на шифрованата му имейл услуга, ProtonMail. Въпреки това е скъпо и получавате всичко необходимо в плана Plus. Има 30-дневен прозорец за възстановяване на суми, в случай че промените решението си.

Как избрахме най-добрите VPN за Hulu

Основният фокус тук е дали VPN услугата може да получи достъп до Hulu или не. Всички наши снимки могат да деблокират Hulu, но ние също взехме предвид съгласуваността. Това означава, че те имат достъп до услугата лесно на множество сървъри. За да сте сигурни, че имате добро преживяване на поточно предаване, има и някои други функции, които трябва да вземете предвид.

Скорост и честотна лента

Скоростта на VPN е важен фактор. Големите скорости означават, че VPN е в състояние да поточно с добра разделителна способност – дори 4K на определени устройства. Ако изберете бавен VPN, ще страдате от буфериране, бавни времена на зареждане и вероятно дори пълна повреда при зареждане. 

Плюс това искате да изберете VPN, който има прилична пропусквателна способност. Неограничените данни са най-добри, защото няма да се налага да се притеснявате дали ще достигнете лимит. Ако натиснете лимита, VPN ще спре да работи и вече няма да можете да гледате Hulu.

Сървърна мрежа

Важна е и сървърната мрежа. За да получите достъп до Hulu, трябва да се свържете със сървър в САЩ. Почти всички VPN имат сървъри в Съединените щати, но все пак трябва да проверите отново, преди да се регистрирате. Плюс това, колкото повече са, толкова по-голям шанс имате да намерите такава, която да работи и да има добри скорости.

Сигурност

Въпреки че сигурността и поверителността няма да ви помогнат да гледате любимото си шоу, те все още са важни. Добрата сигурност ще ви предпази от всякакви опасности онлайн. Ако просто искате да гледате Hulu на телевизора си, това не е толкова голяма работа. Ако обаче искате да гледате приказката на слугинята, използвайки WiFi на местното кафене, това е друга история.

Нещото с обществения WiFi е, че никога не знаеш колко е сигурна връзката. Ако се свържете с него без никаква защита, молите за проблеми. Вашите лични данни и данни за кредитна карта могат да бъдат откраднати или можете да бъдете заразени със злонамерен или шпионски софтуер. Използването на VPN – както и приличен антивирус – може да ви помогне да бъдете в безопасност.

Лесна употреба и съвместимост на устройството

Удобството за потребителя също е нещо, което трябва да имате предвид, въпреки че тази област ще зависи и от предишния ви опит с VPN мрежи. Ако сте начинаещ, ще искате нещо направо, което да ви свърже бързо, но ако сте техник, може да оцените нещо, което е по-удобно. 

Също така ще искате да проверите дали VPN е съвместим с вашето устройство. VPN доставчиците обикновено поддържат най-популярните операционни системи – Windows, macOS, Android и iOS – но някои включват други операционни системи, като Linux или смарт телевизори.

Цена

Тук в Cloudwards.net се фокусираме повече върху стойността, която получавате, а не върху реалната цена. Въпреки това, все още е важно да се уверите, че можете да си позволите VPN и често има отстъпки, от които също можете да се възползвате.

Защо имам нужда от VPN за Hulu?

Ако въведете „VPN“ в магазин за приложения или търсачка, ще видите един тон безплатни VPN. Преди да се продадете на базата на това, че човек е безплатен, има няколко неща, които трябва да знаете.

Въпреки че не всички безплатни VPN мрежи са лоши – като безплатния план на Windscribe – има много неща, които просто не го режат. Например, VPN би могъл да се рекламира като високо защитен и голям в личния живот, но в действителност може да има малка до никаква защита и да предава личните ви данни направо на маркетингови компании. 

Зловредният софтуер често може да чака и в инсталационните файлове на някои VPN. Инсталирането на антивирус ще ви предпази от неочаквани атаки, но все пак трябва да сте бдителни.

Можете да прочетете повече за това колко лоши безплатни VPN могат да бъдат в най-лошия ни безплатен VPN ръководство, но ви препоръчваме да се държите далеч от всякакви услуги, които изглеждат сенчести. Проверете политиката за поверителност на VPN, отзивите и всяка друга информация, която можете да намерите в нея, преди да влезете.

Заключителни мисли

Hulu не е най-лесната услуга за стрийминг за влизане, но използването на една от нашите Hulu VPN снимки ще ви помогне да заобиколите нейните блокове. Не би трябвало да имате проблем с гледането на любимото си шоу Hulu, при условие че изберете приличен VPN сървър в САЩ. За да сте сигурни, че имате най-доброто преживяване, VPN също трябва да има добри скорости и приличен пропусклив капацитет.

От всички доставчици на VPN CyberGhost гласува за Hulu. Той има много сървъри, добра скорост и неограничена честотна лента. Освен това е евтин и идва с гаранция за връщане на парите, в случай че промените решението си.

Използвали ли сте VPN, за да отблокирате Hulu? Разкажете ни за вашия опит в секцията за коментари. Вижте и другите ни VPN статии и поточен архив. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map