Как да отблокирате торент сайтове през 2020 г.: нови морета за пирати

Самият торентинг е легален в повечето страни, но торент уебсайтовете се използват главно за пиратство. Поради тази причина много от тези уебсайтове се блокират, което ги прави по-труден за достъп. Съставихме това ръководство, за да ви кажем как да деблокирате торент сайтове по безопасен начин.


Torrenting е основно онлайн споделяне на файлове и има много хора, които го използват, за да споделят или изтеглят легални неща, като например безплатно и незащитено с авторски права съдържание. Това каза, че по-голямата част от съдържанието са филми, игри и книги, които са защитени с авторски права.

Ако ги изтеглите, вие отидохте на незаконна територия. Ние не сме тук, за да ви кажем какво да правите, но трябва да знаете рисковете, които са свързани, ако възнамерявате да нарушите закона.

Защита на торент

Основната причина торент сайтовете да бъдат блокирани е да се борят с нарушаване на авторски права. Местните мрежи, като например работното ви място или училището, често ги блокират, но доставчиците на интернет услуги също могат да го направят. В Обединеното кралство и други страни съдебните разпореждания принуждават доставчиците на интернет услуги, но доставчиците на интернет услуги могат също да изберат да го направят като предпазна мярка срещу широките закони за пиратството в дадена държава.

Ако се опитате да получите достъп до блокиран уебсайт, може да бъдете посрещнати с предупредително съобщение, напомнящо ви за наказанието за нарушаване на авторски права. Наказанията се различават в различните страни. Някои си затварят очите, а други налагат затворнически присъди и огромни глоби. За повече информация за конкретната държава, погледнете в другите ни статии за порой.

Забраните и наблюдението обаче не работят. Популярни торент сайтове, като The Pirate Bay и Kickass Torrents, променят имената на домейните си понякога, за да останат на живо, така че е добра идея да посочите името на уебсайта на Google, а не да го въвеждате в адресната лента. Плюс това, лесно е да заобиколите блоковете.

Как да деблокирате торент сайтове

Можете да използвате прокси, за да деблокирате торент уебсайта, който искате. Те са ненадеждни и не включват криптиране, което ще ви направи уязвими. Прочетете нашето сравнение между VPN и прокси срещу Tor, за да научите повече.

Най-добрият начин за деблокиране на торент уебсайт е използването на виртуална частна мрежа. Той ще ви запази със защитата си и вашият IP адрес ще остане скрит. Повечето имат и политика без регистрация, което означава, че няма да има запис на вашите онлайн дейности. Можете просто да изберете един от нашия най-добър VPN списък, но трябва да сте сигурни, че е подходящ за торент.

Освен добра сигурност и неприкосновеност на личния живот, имате нужда от убиец. Това ще прекъсне връзката, ако не успее, и ще спре изтичането на детайлите ви. VPN трябва също да премине тестове за течове на DNS.

Ще се възползвате от един, който има неограничена честотна лента и добра скорост за по-бавни изтегляния. Важно е да се отбележи, че не всички доставчици в нашите VPN прегледи позволяват партньорски трафик, тъй като той използва твърде голяма честотна лента, така че ще трябва да се уверите, че този, който изберете. За да Ви спестим караницата, ние се уверихме, че нашите препоръки отговарят на горните критерии.

NordVPN

NordVPN е чудесен избор за торент. Той има едни от най-добрата сигурност на пазара и включва убиец. Освен това разполага с персонализирани P2P сървъри за повишена сигурност. Добавете към това своите двойни хоп сървъри и стриктна политика без регистрация и можете да видите защо това е най-добрият ви VPN за торент.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Освен това има добри скорости и неограничена честотна лента и може да се използва в повечето операционни системи. Има 30-дневен прозорец за възстановяване, който ви дава достатъчно време, за да сте сигурни, че ви харесва. Прочетете нашия преглед на NordVPN за повече информация относно услугата.

ExpressVPN

Друг добър избор за торент е ExpressVPN. Има отлична сигурност, както и убиец и не поддържа регистър на вашата онлайн активност. Всичките му сървъри могат да се използват и за торент. Няма ограничения на честотната лента и това е един от най-бързите VPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Той поддържа основните операционни системи и е лесен за използване, особено за начинаещи. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че нямате какво да губите. Прочетете нашия преглед ExpressVPN за по-добър външен вид.

CyberGhost

Можете също да използвате CyberGhost за торентинг, тъй като има добра сигурност и не поддържа журнали. Вграден е и автоматичен Killswitch, така че няма нужда да се притеснявате за връзката. В списъка със сървъри има профил на торент, който показва само P2P сървъри. Той също има неограничена честотна лента и прилични скорости.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Можете да го инсталирате на повечето устройства и операционни системи. Той е сред най-добрите ни VPN за множество устройства, тъй като позволява да се свързват седем едновременно. Предлага се седемдневна пробна версия, но ако имате нужда от повече време, има и гаранция за връщане на парите. Прочетете нашия отзив за CyberGhost за повече информация.

Опасности от торент

Държавите нарушават нарушаването на авторските права чрез блокове на уебсайтове и съдебни процедури. Ако ще използвате торент съдържание, защитено с авторски права, трябва да го направите със защитата на VPN.

Повечето торенти са уловени от интернет доставчика. Може да вижда вашите дейности, така че е лесно да забележите, ако изтегляте съдържание незаконно. Плюс това, в ЕС доставчиците на интернет услуги са длъжни да съхраняват потребителски данни най-малко 10 седмици и правителствените агенции да имат достъп до тях.

Има и групи за наблюдение на пиратството, които следят изтегленото съдържание. Те могат да видят кой го изтегля и да отбележат IP адреса им. Нашият най-добър VPN за Германия има пример.

Независимо как ще ви хванат, след това могат да се изпращат известия за нарушения и съдебни дела. Използвайки VPN, ще маскирате истинската си самоличност и ще избегнете правни въпроси.

Съществува и опасност от торенти, натоварени с вируси. Бъдете внимателни при избора на торент, за да не станете жертва на киберпрестъпността. Прочетете коментари под тях, защото много потребители ще публикуват предупреждение, ако файлът е лош. Въпреки това е добре да инсталирате и приличен антивирус.

Заключителни мисли

Да се ​​надяваме, че това ръководство ви е помогнало безопасно да деблокирате любимите си торент сайтове. Уверете се, че VPN има голяма сигурност, убиец и прилична политика за поверителност. Той трябва да премине тестове за изтичане на DNS и също да има P2P сървъри. Плюс това, неограничената честотна лента и добрите скорости са бонус.

Всички наши препоръки ще получите това, от което се нуждаете, но NordVPN е най-добрият избор. Това е чудесна всестранна услуга и отмества всички кутии за торент. Със своя 30-дневен срок за възстановяване ще получите достатъчно време, за да видите дали ви харесва.

Ако имате предложения за отблокиране на торент сайтове, уведомете ни в секцията за коментари. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me