Как да наблюдаваме арестувано развитие през 2020 г.: Да бъдеш в крак с блатовете

Арестувано развитие е невероятно забавно шоу, изпълнено до краищата със сухи забележки, доставянето на шегови шеги и излишни герои. Шоуто – създадено от Мичъл Хървиц и разказано (много саркастично) от Рон Хауърд – следва богато семейство, чиито членове са смешно извън допир с реалния свят. Разберете как да гледате Арестувано развитие и научете защо винаги има пари в стойката за банани.


В началото на шоуто семейство Блут се бори, след като патриархът на клана Джордж-старши е затворен след някои морално и правно съмнителни бизнес сделки. Влезте в Майкъл Блат – средният син на Джордж Ст., Изигран от Джейсън Бейтман, който трябва да се опита да поддържа семейния бизнес в плаване, въпреки лудите измислици на семейството си.

Присъединявайки се към Майкъл е неговата алкохолна и често жестока майка, Люсил; двамата му вечно незрели братя – Гоб и Бъстър; сестра му Линдзи, съпругът й Тобиас (самоопределен „никога не гола“) и дъщеря им Мейби; и накрая синът на Майкъл, Джордж Майкъл.

Въпреки че беше моментален хит на критиците, шоуто получи лоши оценки и бе отменено след третия си сезон през 2006 г. Netflix в крайна сметка се сдоби с шоуто и – след дълги паузи поради натоварените графици на актьорския състав – създаде четвърти и пети сезон на шоуто.

Как да гледате арестувано развитие онлайн

Откакто Netflix взе шоуто, можете да гледате всичките пет сезона на Arrested Development на стрийминг платформата. Тъй като други мрежи в определени държави все още притежават правата за разпространение за по-ранните сезони, шоуто не е достъпно навсякъде, за разлика от повечето шоута, собственост директно от Netflix.

Нетфликс

Можете да гледате Arrested Development в Netflix само в САЩ, Канада, Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Франция, Италия, Холандия, Португалия, Испания и Великобритания, както и в скандинавските и латиноамериканските региони. Ако не сте на никое от тези места, можете да разгледате нашето ръководство за най-добрия VPN за Netflix, за да заобиколи забраната за VPN на Netflix.

Тъй като абонаментните такси на Netflix варират в зависимост от региона, точната цена ще зависи от страната, от която е регистрираният ви начин на плащане – но тя варира между 5 и 10 долара на месец на поточно предаване.

Hulu

Можете също да гледате първите три сезона на Hulu. Тъй като платформата е достъпна само за клиенти, базирани в САЩ, ще трябва да си вземете IP адрес в САЩ, за да гледате Arrested Development там. Въпреки това, Hulu е много добър в блокирането на потребителите, свързващи се чрез VPN, затова препоръчваме да прочетете нашата статия за най-добрия VPN за Hulu, преди да започнете. Абонамент за Hulu ще ви струва $ 5,99 на месец.

AmazonPrime

И накрая, можете също да закупите Arrested Development от Amazon Prime Video, където всеки сезон струва $ 19,99 (с изключение на първи сезон, който е само $ 9,99) или можете да закупите отделни епизоди за $ 2,99. Ако никога досега не сте използвали услугата, преминете към нашето ръководство за това как да гледате Amazon Prime Video.

Как да гледате арестувано развитие безплатно

Възможно е да гледате Arrested Development онлайн безплатно, а ние открихме всички сезони на разположение както на Couchtuner, така и на PutLocker, въпреки че някои връзки към епизода не работят върху първата. Трябва да имате предвид, че тези потоци са незаконни, но сайтовете са невероятно схематични.

Putlocker

Поради съмнителния им характер, ако ще използвате тези сайтове за гледане на арестувана разработка, си струва да вземете допълнителни предпазни мерки. Основният им източник на приходи е чрез досадни и често злонамерени изскачащи реклами, така че се въоръжете с един от нашите най-добри блокери за изскачащи прозорци, преди да започнете да гледате.

Свързването чрез VPN също е добра идея, особено като се има предвид законността на използването на тези видове стрийминг сайтове, така че разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи, за да можете адекватно да защитите себе си и своята идентичност, преди да започнете да гледате.

Couchtuner

Най-важното е солидна антивирусна програма, тъй като Couchtuner и PutLocker са затрупани с различни зловредни програми и друго злонамерено съдържание, което може да зарази вашия компютър. Ако нямате антивирусен софтуер и се чудите откъде да започнете, най-доброто ни ръководство за антивирусен софтуер ще ви даде няколко идеи.

Как да гледате арестувано развитие на Kodi

Друга алтернатива за стрийминг на арестувана разработка онлайн е Kodi. Направихме бързо търсене на шоуто и го намерихме достъпно както за добавките Poseidon, така и за Incursion чрез хранилището Kodil. Ако не сте запознати с Kodi или се нуждаете от помощ при настройването му, имаме ръководство за Kodi, което ще ви помогне да започнете.

Посейдон

Гледането на арестувано развитие на Kodi обаче е също толкова незаконно, колкото и използването на другите алтернативи за безплатни потоци по-горе. Поради тази причина все още препоръчваме да използвате VPN, така че не забравяйте да разгледате нашия списък с най-добрите VPN за Kodi, преди да започнете да гледате. Изтеглянето и инсталирането на правилните репости за Kodi също може да бъде доста сложно, така че имаме списък с най-добрите Kodi repos за опростяване на процеса за вас.

Арестувани торенти за развитие

Не е изненадващо за такова популярно шоу, можете да намерите Arrested Development в множество сайтове за торент. Въпреки това, както при безплатните опции за стрийминг, торентингът е незаконен, когато го използвате за изтегляне на материали, защитени с авторски права, така че се предпазвайте, като използвате един от най-добрите VPN-и за торентинг, където NordVPN оглавява списъка.

Torrents

Както винаги, когато се провежда торент, потърсете надеждни качващи файлове и торенти с коментари, потвърждаващи тяхната автентичност и качество, преди да изтегляте каквото и да било, тъй като сайтовете за торенти често са минно поле от вируси и фалшиви качвания.

Заключителни мисли

Арестувано развитие е една от най-големите телевизионни комедии през последните години и има повече от достатъчно начини да го гледате, както безплатно, така и на платени стрийминг услуги.

Какво мислите за Арестувано развитие? Обичате ли неприкосните измислици от семейство Блут или шоуто е просто твърде абсурдно или сухо за вашите вкусове? Освен това, какво мислите за опциите за стрийминг и изтегляне, представени в тази статия? Всички ли са там или ни липсваше? Уведомете ни в коментарите по-долу. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me