Как да гледате The Shield Online през 2020: Това ще стане дълга нощ

The Shield е фантастично упражнение за разказване на истории, което следва група корумпирани полицаи в Лос Анджелис през първото десетилетие на 21 век. Той се излъчва между 2002 и 2008 г., така че е засенчен от The Wire, което го прави по-малко хит, отколкото трябваше да бъде. Това ръководство за това как да гледате Shield ще ви постави на правилния път, за да го изпитате.


В основата си Shield е процедура, която следва служителите на плевнята, полицейски участък във Фармингтън, измислен район на Ел Ей. Акцентът е върху Вик Маки и тримата му поддръжници, които формират неортодоксален стачен екип, който тръгва след престъплението по свой начин. Специалният им статус ги накара да повярват, че са над закона, като ги накара да станат толкова мръсни, че да опровергаят вярата.

Това, което прави ситуацията толкова интригуваща и отличава The Shield освен милионите други шоута на ченгетата, е, че не само основният герой е и злодей, той е и силно съчувствен и приятен. Това не е малка част заради фантастичното представяне на Майкъл Чиклис, който ви кара да се държите за Вик и другите, дори когато те извършват брутални престъпления.

Добавете към това добре разказани сюжетни линии с участието на анемичен маниак, който се превръща в главен разпитващ, дяволски амбициозен полицейски капитан, както и сезонни изяви на Forest Whitaker и Glenn Close, и получавате седем сезона на телевизора, който ще ви представи ръб на седалката ви. Нека да видим къде да гледате The Shield онлайн.

Гледайте The Shield Online

За разлика от някои емблематични предавания, като например Doctor Who, имате няколко възможности за законно гледане на The Shield онлайн. Първоначално се е излъчвал на FX, така че можете да намерите всички седем сезона на FX +, услугата за стрийминг на мрежата. Това струва само 6 долара на месец и получавате безплатна седемдневна пробна версия. 

Най-Shield-FX

Подобно на много американски услуги, обаче, той е достъпен само за жителите на САЩ, което означава, че ще ви трябва виртуална частна мрежа, за да излъжете местоположението си. VPN маршрутизира вашата интернет връзка през защитен сървър, не само ви позволява да се преструвате, че сте там, където е този сървър, но и криптира връзката ви, криейки присъствието си в интернет.

Те са страхотно малко технология и бързият оглед показва, че най-добрият ни VPN, ExpressVPN, работи отлично с FX +, затова препоръчваме да го въртите. Той идва с 30-дневна политика за възстановяване на суми, в случай че не сте доволни от него.

Това каза, ако не сте твърде заинтересовани да харчите тези пари, защото вече имате достатъчно поточни абонаменти, имате и други възможности. Shield също е в Amazon Prime Video, но препоръчваме да го сдвоите с един от най-добрите ни VPN за Amazon Prime Video, ако освен ако не искате вашите данни да бъдат прибрани от бандитите за събиране на данни на Bezos.

Трета опция е да гледате The Shield is Hulu, който подобно на FX + е достъпен само в САЩ, ако сте извън САЩ и искате достъп до голямата поточна библиотека на Hulu, вижте най-добрия ни VPN за избор на Hulu, за да получите достъп.

Netflix няма правата върху The Shield навсякъде по света, така че нямате късмет, ако сте хардкор фен на услугата. Можете вместо това да помислите за по-комедиен обрат в жанра на ченгетата-n-разбойници и да разгледате нашето ръководство за това как да гледате Бруклин Nine-Nine

Гледайте The Shield Online безплатно

Ако обаче не сте фен на плащането за гледане на предавания, винаги можете да извървите нелегалния маршрут. Има няколко възможности, отворени за вас, най-лесният от които е поточно уебсайтове. Разгледахме някои от тези уебсайтове и установихме, че по време на писането само Putlocker предлагаше потоци от The Shield безплатно. Всички връзки, които намерихме в други уебсайтове, бяха мъртви като врати.

Най-Shield-Putlocker

Както споменахме в нашата статия за това как да гледате Outlander, гледането на каквото и да е в Putlocker включва навигиране през минно поле от изскачащи реклами, много от тях са изпъстрени със злонамерен софтуер на някакво описание. Ако ще използвате уебсайта, инсталирайте един от най-добрите блокери на изскачащи прозорци и най-добрият антивирусен софтуер или лоши неща ще се случат с вашия компютър.

Гледайте Щита с Kodi

Както при нелегалния стрийминг, трудно е да намерите The Shield на Kodi. Бърз поглед показва, че само Poseidon, който ще намерите в едно от най-добрите хранилища на Kodi, Kodil, го носи в момента.

на-щит-Kodi

Ако четете това и нямате представа какво е Kodi, но ви заинтригува, разгледайте нашето ръководство за Kodi, за да започнете с него. Поради това, тъй като използването на Kodi не е съвсем законно, може да искате да разгледате и нашата най-добра статия за VPN за Kodi, за да разберете как да се предпазите от гадни глоби за гледане на пиратско съдържание.

Торентите на щита

Последната опция, която можем да ви дадем, е просто торент The Shield. Това е толкова незаконно, колкото използването на Kodi или Putlocker, но идва проблемът, че е лесно да ви хванат да го правите. Препоръчваме ви да използвате един от най-добрите ни VPN за торент, ако тръгнете по маршрута на торента или се сблъскате с твърди глоби и може би дори затвор.

Най-Shield-торента

Прадядото на торент сайтове, The Pirate Bay – или в случая огледало от него – има много възможности, но масивните файлове с всичките седем сезона изглеждат като най-добрият залог. Бърз оглед на алтернативни торент сайтове показва, че и там няма торенти на торентите на Shield.

Заключителни мисли

The Shield е новаторско шоу, което е абсолютно задължително гледане за всеки, който харесва добра история, разказана добре. Въпреки че представя момчетата в синьо, които си вършат работата на повърхността, това е прекрасно проучване на доброто и злото и на моменти човешкото състояние. Да се ​​надяваме, че едно от горните пътища ще ви помогне да го гледате.

Какво мислиш за The Shield? Обичате ли го или го мразите? Имате ли съвети за неща, които смятате, че сме пропуснали? Кажете ни вашите мисли в коментарите по-долу и както винаги ви благодарим за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map