Как да гледате спорт с FuboTV през 2020 г.

За спортните ядки е задължително да гледате най-новите събития. Може би сте футболен фен и искате да гледате резултата на Кристиано Роналдо за Ювентус, или Лионел Меси проби през последната линия на отбраната, за да вкара топката в задната част на мрежата. Може би футболът не е първият ти избор и искаш да видиш как янките поемат метите. 


В каквото и спортно събитие да се насочите, има голям шанс fuboTV да го излъчи. В това ръководство ще ви кажем как да гледате спорт с fuboTV.

Стартирала през януари 2015 г. като „фубо“, тя започна живота като услуга за стрийминг на футбол и оттогава компанията се разраства. През 2017 г. тя се рефинансира като fuboTV и разшири обхвата си от спортни събития на живо, така че да включи MLS, MLB, NFL и NBA, да посочим само няколко. Въпреки че fuboTV е спортно ориентирана услуга, тя също така излъчва филми, новини и мрежови телевизионни сериали.

как-да-стражевите спортно-с-fubotv канали

Услугата е достъпна в САЩ, Канада и Испания, а в края на 2018 г. fuboTV обяви, че бизнесът й се разраства, като броят на абонатите й ще достигне 250 000.

FuboTV инвестира много в собствената си технология, което изглеждаше рискован ход по онова време, но се изплати, когато се стигна до стрийминг на големи събития. 

Например през 2018 г., докато Hulu и PlayStation Vue имаха проблеми – като кратки прекъсвания – при поточно предаване на Super Bowl, публиката на fuboTV премина през цялата игра без нито един проблем. Само това трябва да го направи топ избор за спортните фенове.

Гледайте спортове с FuboTV

FuboTV има повече от 100 канала, като над 30 от тях са спортни канали. Всички те се предлагат и със стандартния пакет и включват канали като Fox Sports 1 и 2, beIN Sports и NFL Network. С всички тези канали би трябвало да можете да намерите играта, която търсите.

как-да-стражевите спортно-с-fubotv спортове

Наскар състезания, смесени бойни изкуства и бокс са само част от това, което се предлага с fuboTV. Освен това има пълно покритие на специални събития на живо, като Super Bowl и UFC Main Fight карти. 

Особеност на fuboTV е неговият облачен DVR. С него можете да записвате и гледате навсякъде и по всяко време. Броят на часовете, които получавате, ще зависи от избрания от вас пакет. Например в стандартния план ще ви бъдат отделени 30 часа пространство за записване. Ако решите да надстроите, всички останали пакети имат 500 часа пространство за записване.

Съвместими устройства за FuboTV

Има много устройства, на които можете да инсталирате и гледате fuboTV. Ако Apple е вашият първи избор, можете да изтеглите приложението на iPhone, iPad и Apple TV. Има и приложение за потребителите на Android, което можете да изтеглите на телефона или таблета си.

как-да-стражевите спортно-с-fubotv-устройства

Да си признаем обаче: по-големият е по-добър и нищо не се сравнява с големия екран, особено що се отнася до гледането на спорт. Нека да кажем, че имате момчетата кръг да гледат играта. Е, не искате всички да се сгушите около малък екран. За щастие, можете да използвате Google Chromecast, Amazon Fire TV Stick или Roku, за да го предавате направо към вашия телевизор. 

Ако по някаква причина не желаете да използвате приложението, можете да стриймвате fuboTV направо от браузъра. За най-добро потребителско изживяване fuboTV препоръчва използването на Google Chrome.

FuboTV Цена

В сравнение с конкурентите си fuboTV е по-скъп. Въпреки това, той предлага повече спортно съдържание от всяка друга онлайн стрийминг услуга. Плюс това, в нея е включен Cloud DVR съхранение.

FuboTV има четири пакета за избор. Стандартният пакет е 54,99 долара на месец и включва 115 канала, 30 часа Cloud DVR и възможност да го гледате на два екрана едновременно.

Следва семейният пакет, който отново предлага 115 канала, въпреки че каналите варират от първия. Плюс това получавате 500 часа облачен DVR и можете да го гледате едновременно на три екрана. Този пакет се предлага с $ 59,99 на месец. 

Трето, има пакет Family Deluxe. Той струва $ 64,99 на месец и се предлага със 151 канала, 500 часа Cloud DVR и отново възможност за гледане на три екрана едновременно. Като бонус получавате fubo Extra, който включва 35 развлекателни канала.

И накрая, има пакет Ultra, който струва $ 79,99 на месец, въпреки че в момента предлагат сделка от $ 74,99 на месец за първите три месеца. С този пакет получавате 184 канала, 500 часа облачен DVR и три едновременни екрана. 

Освен това получавате 35 развлекателни канала на Fubo Extra и Showtime, които включват девет канала при поискване. Освен това получавате Sports Plus с 24 високо енергийни канала.

как-да-стражевите спортно-с-fubotv опаковки

Всички телевизионни пакети – от Стандарти до Ултра – показват повече от 130 събития в 4K. Ако все още не сте убедени, fuboTV предлага безплатна седемдневна пробна версия, така че можете да получите достъп до съдържанието му и да го изпробвате, преди да го купите.

FuboTV Geoblocks

Въпреки че fuboTV има услуги, предлагани в Канада и Испания, повечето програми са достъпни само в Съединените щати. Ако сте извън САЩ, ще бъдете ударени с geoblocks, но все пак можете да гледате fuboTV с помощта на виртуална частна мрежа. 

VPN ще ви помогне да получите IP адрес в САЩ, така че за fuboTV (и други стрийминг услуги) да изглеждате като физически в страната. 

Има и много други предимства при използването на VPN, и за страхотна всестранна услуга препоръчваме ExpressVPN. Лесно ще ви свърже със сървър в Щатите и това е най-добрият ви VPN за стрийминг поради бързите му скорости и неограничената честотна лента. Прочетете нашето ревю за ExpressVPN за повече подробности или го опростете с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

Заключителни мисли

С толкова много сайтове за стрийминг, от които да избирате, може да е трудно да намерите този, който е най-подходящ за вас. Ако сте в Щатите и търсите услуга за рязане на кабели със спортни предимства, fuboTV трябва да бъде състезател.

Въпреки това има някои недостатъци на fuboTV. За един, той е по-скъп от своите конкуренти и макар да казва, че предлага 4K съдържание, той е предимно ограничен до спортните събития. Други потоци са с по-ниско качество, като 720p.

Плюс това, fuboTV няма права да показва всяко спортно съдържание на ESPN. Въпреки че това може да не е проблем за някои, ако искате да гледате футбол в понеделник вечер, ще трябва да използвате алтернативен метод, за да го гледате.

Ако имате опит с използването на fuboTV или сме пропуснали нещо, уведомете ни за това в секцията за коментари. Разгледайте и другите ни развлекателни статии. Както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map