Как да гледате Sopranos Online през 2020: Fuhgeddaboutit

„Сопраното“ беше дългогодишна американска криминална драма, която постави Джеймс Гандолини в ролята на Тони Сопрано, глава на дисфункционално семейство и основен синдикат за престъпления. Той трябва да се консултира с психиатър, за да помогне да разбере проблемите си. За щастие, всичко, което трябва да измислим, е как да гледаме The Sopranos.


Шоуто беше една от най-ранните големи драми на HBO, които изтласкаха нивото на качеството на телевизора нагоре и помогнаха за преместване на телевизията от кучешки братовчед на филма към непрекъснатия поток от висококачествена доброта, която имаме днес. За подобно шоу вижте нашето ръководство за гледане на The Wire.

Гандолфини тъжно почина през 2013 г., но все още можете да се насладите на работата му. Ще проучим някои от начините за това тук.

Как да гледате Sopranos Online

Платените уебсайтове за стрийминг падат върху себе си, за да се конкурират за вашия бизнес, борейки се да шият част от пазара за себе си. Не бихме мечтали да предложим по някакъв начин да прилича на мафията, но за вас като клиент е чудесно. Недостатъкът е, че предаванията идват и отиват на различни услуги.

как-да-часовник най-сопрани-Hulu

Можете да намерите всички сопрани на Hulu. Ако сте базирани извън САЩ, ще бъде трудно да получите достъп, но не и невъзможно. Разгледайте нашето най-доброто ръководство за VPN за Hulu за помощ. Използването на виртуална частна мрежа има много предимства, за които можете да прочетете повече в нашата статия за VPN.

Sopranos е наличен и в Amazon Prime Video. Наличността ще варира в зависимост от региона, така че ако нямате достъп до него, опитайте най-доброто VPN ръководство за Amazon Prime Video или как да гледате статията за Amazon Prime Video.

как-да-часовник най-сопрани-Амазонка

Можете също да предавате поточно The Sopranos директно от HBO Now. Отново, ако нямате достъп до мястото, където се намирате, разгледайте нашето най-доброто VPN ръководство за HBO Now.

Не намерихме The Sopranos в Netflix, но освен това имате много възможности, когато става въпрос за платен стрийминг.

Как да гледате Sopranos безплатно

Феновете на The Sopranos не са непознати да се разхождат по дивата страна, но също така ще знаят, че не издържате дълго на улицата, без да вземете предпазни мерки. Не, не е нужно да опаковате парче, но ако посещавате по-мрачните кътчета в интернет, ще трябва да се защитите.

Ако се появят nasties, ще искате да ги ударите с най-добрия антивирусен софтуер. Едни от най-добрите VPN мрежи ще ви помогнат да бъдете в безопасност също.

Безплатните уеб сайтове за поточно предаване, като Couchtuner и PutLocker, често носят популярни предавания, така че може би ще можете да намерите The Sopranos там. Можете да намерите много от тях, ако ги ловите в Google, но внимавайте да посещавате места, които не познавате. Ако излизате от дълбочината си, прочетете нашето ръководство за онлайн сигурност.

Sopranos-PutLocker

В допълнение към проблеми със злонамерен софтуер, качеството може да варира много в сравнение с тези уебсайтове. Препоръчваме да използвате платена услуга за стрийминг, ако можете да намерите такава, но безплатният стрийминг може да работи добре в краен случай.

Как да гледате сопраното на Kodi

Kodi е софтуер, който ви позволява да гледате телевизия и филми от много източници на почти всяко устройство. Той има удобен за телевизора интерфейс, който е чудесен за гледане на големия екран. Ако искате да доведете няколко приятели и да залепите малко пуканки в микровълновата, това е отличен начин да гледате любимите си предавания.

Kodi е лесен за използване, но може да бъде объркващ при първото му настройване. За щастие, съставихме ръководство за Kodi, за да ви помогнем да започнете. Спокойно, нашата щедрост не идва с прикачени струни.

С Kodi обикновено го персонализирате. Прочетете нашите най-добри добавки за Kodi и най-добрите Kodi създава ръководства, за да видите какво е на разположение.

Както при уебсайтовете с безплатен поток, има няколко съмнителни добавки, смесени с законните, така че си струва да сте сигурни, че сте в крак със сигурността и използвате VPN. Нашата най-добра статия за VPN за Kodi ви показва какво работи най-добре в платформата. Ако нямате време да го прочетете, разгледайте победителя в нашия преглед ExpressVPN.

Торентите на Сопранос

Подобно на мафията, всеки собственик на торент уебсайт ще ви каже, че правят законно бизнес, но погледнете по-отблизо и може да откриете, че не всички файлове, които носят, са законни. Прочетете нашето нелегално ръководство за торене, за да видите какви са правилата и не забравяйте, че те варират в зависимост от това къде живеете.

Със сигурност ще можете да намерите The Sopranos на тези уебсайтове и ако притежавате DVD комплекта, може да можете да използвате файловете като резервни копия. Както винаги, трябва да бъдете предпазливи на тези уебсайтове и се препоръчва инсталирането на един от най-добрите блокери на изскачащи прозорци. Рекламните изскачащи прозорци могат да включват злонамерен софтуер. За допълнителна защита, достъп до тези уебсайтове, използващи един от най-добрите VPN мрежи за торент.

Струва си да се уверите, че използвате защитен браузър, когато посещавате торент уебсайтове, така че прочетете нашия преглед на Google Chrome или прегледа на Mozilla Firefox, за да видите дали те оформят.

Ако изтегляте много файлове, ще ви трябва достатъчно място, така че разгледайте нашето най-доброто ръководство за съхранение в облак. Най-доброто облачно хранилище за видео ще ви предостави цялото пространство, от което се нуждаете.

Заключителни мисли

Има всевъзможни начини да сте в крак с любимите си предавания, а феновете на The Sopranos имат много възможности да си поправят американския мафиот. Най-лесният начин е да се регистрирате за една от стрийминг услугите, които носят предаването. Ако не можете да получите достъп до тях във вашето местоположение, използвайте един от най-добрите VPN мрежи за поточно предаване.

Въпреки това, гледате The Sopranos, струва си да бъдете мъдри онлайн и трябва да сте наясно с опасностите от сърфирането на неправилно място. Нашата статия за киберпрестъпността подробно описва няколко от тях.

Феновете на драмата, които се наслаждават на The Sopranos, също могат да ни радват как да гледаме Westworld и как да гледаме водачи на American Horror Story. Ако се интересувате повече от спорта, вижте как да гледате статията на Шампионската лига.

Надяваме се, че сме ви помогнали да намерите някъде, където да гледате The Sopranos онлайн. Ако знаете някакви добри начини да го видите или сте се опитали да гледате чрез горепосочените методи, моля, уведомете ни в коментарите. Благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me