Как да гледате сом през 2020 г.: Измамници без маски

Нещо за нас, хората, ни кара да се наслаждаваме да се наслаждаваме на мизерията и неуспешния любовен живот на други хора. Ако това ви звучи като вас, тогава Catfish е право към вашата алея. Вземете си малко пуканки, питие и седнете, за да гледате някаква объркана драма от реалния живот, тъй като ние ще ви покажем как да гледате Catfish онлайн.


Catfish е реалистична документална поредица, базирана в Америка. За първи път се излъчва по MTV през ноември 2012 г. Сериалът е организиран от Нев Шулман и Макс Джоузеф. Чрез поредицата дуото се свързва с хора, които подозират, че връзката им в интернет не е това, което изглежда.

Двойката пътува из цялата страна за всеки епизод, продължил един час, за да се срещне с хора, които уж са влюбени, въпреки че всъщност никога не са се срещали лично с Ромео или Жулиета. Шулман и Джоузеф играят детектив и се ровят дълбоко в онлайн присъствието на тези хора, за да намерят улики кой наистина е зад екрана. 

По-често, отколкото не, те намират ценна информация само няколко минути в своето търсене. В някои случаи шоуто всъщност обединява двойките. Тогава е въпрос дали все още ще има любов във въздуха след тази първа среща лице в лице. В други случаи любителят на някаква мистерия отива AWOL.

Как да гледате Catfish Online

Сомът се показва на MTV, така че най-лесният начин да го гледате онлайн е да отидете направо на уебсайта на MTV. 

как-да-часовник-сом-MTV

Можете обаче да направите това само ако сте се регистрирали на някой от изброените телевизионни доставчици, като Verizon Fios или DirecTV. Ако не сте абонирани за някой от тях, има и други начини да гледате Catfish.

Проверихме Hulu и установихме, че имате достъп до всичките седем сезона на Catfish. Hulu се предлага чрез платен абонамент, като многостепенните пакети започват от $ 5,99 на месец. 

Ако искате да пропуснете рекламите обаче, трябва да изберете сделката за $ 11,99 на месец. С Hulu ще имате достъп и до други предавания, като Archer и Saturday Night Live. Освен това има безплатна пробна версия.

как-да-часовник-сом-Hulu

Hulu обаче е наличен само в САЩ, така че, ако сте извън страната, ще ви е необходим IP адрес на САЩ, за да преминете през неговите геоблоки. Виртуална частна мрежа може да ви помогне в това и ние имаме някои препоръки в най-доброто VPN за Hulu парче.

Amazon Prime Video е друга платформа, на която открихме Catfish. Недостатъкът при него обаче е, че ще плащате два пъти, за да го гледате. С Amazon Prime Video плащате месечна такса и след това добавяте допълнителна такса за епизоди или сезони на Catfish. 

как-да-часовник-сом-Амазонка-гледаното видео

Ако се окажете блокирани от Amazon Prime Video или някакво друго негово съдържание, като комедийното шоу А. П. Био, най-добрият ви VPN за Amazon Prime Video Guide може да помогне.

Ако имате нужда от VPN, за да промените местоположението си, ExpressVPN ще направи точно това. Той има огромен брой сървъри и може да ви вкара във всички стрийминг услуги. Плюс това, той има бързи скорости и неограничен трафик, което го прави най-добрият VPN за стрийминг. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за по-добър поглед върху услугата.

Как да гледате Catfish безплатно

Няма значение кой сте, всеки обича да получи нещо безплатно. Има много безплатни сайтове за стрийминг, които могат да ви получат това, което искате. PutLocker е един от най-добрите сайтове, на които сме попаднали, тъй като разполага с богата колекция от телевизионни предавания и филми, които са в добро качество. Направихме бързо търсене в PutLocker и намерихме всичките седем сезона на разположение за гледане.

как-да-часовник-сом-putlocker

Когато използвате сайтове като PutLocker, добре е също да инсталирате блокер за изскачащи прозорци. Без такава ще бъдете наводнени с реклами, изскачащи прозорци и злонамерен софтуер, който се предлага с тях. Инсталирайте един от нашите най-добри блокери на изскачащи прозорци и ще се радвате. 

Torrenting е друг начин за получаване на безплатно съдържание. След бързо търсене в The Pirate Bay, намерихме веднага няколко торента на сом. 

Всичките седем сезона бяха изброени, но гледането на Сом успешно чрез порой ще зависи от това колко е здравословно. Това може да се определи от броя на присъстващите сеялки. Колкото повече сеялки има, толкова по-бързо ще изтеглите файла.

как-да-часовник-сом-на-пират-залив

Има и алтернативни торент сайтове, в случай че не искате да използвате The Pirate Bay. Винаги бъдете предпазливи, когато се справяте с торенти, тъй като те могат да бъдат обградени със злонамерен софтуер и други опасности онлайн. 

Същото важи и за сайтовете с безплатен поток, тъй като там има много сайтове за копиране с единствената цел да заразят вашето устройство със злонамерено съдържание.

Поради тези причини трябва да инсталирате антивирус, например Bitdefender. Той ще ви предпази от вредни материали и считаме, че това е най-добрият антивирусен софтуер на пазара. Прочетете нашето ревю за Bitdefender за повече информация.

Също така не забравяйте, че съдържанието, съдържащо се в торентите, е най-вероятно материал, защитен с авторски права, и като го използвате, вие нарушавате закона. Това обаче е изцяло ваш избор. Просто искаме да ви информираме, преди да продължите по-нататък.

Можете да се защитите по време на торент, като използвате VPN, което ще скрие вашия IP адрес и ще ви направи анонимни. За най-високата VPN сигурност препоръчваме да използвате NordVPN, който включва сървъри за връстници, специално за торент. Ето защо това е най-добрият ви VPN за торент. Разгледайте нашия преглед NordVPN за повече подробности.

Как да гледате сом на Kodi

Има и Kodi, който е софтуер с отворен код, който може да превърне устройството ви в домашно кино. Тя ви позволява да предавате телевизионни предавания и филми, както и да съхранявате медии в тях. Инсталира се лесно и е адаптивен според вашите нужди. Ако искате да започнете, разгледайте нашето ръководство за Kodi.

Можете да получите достъп до съдържание, като инсталирате хранилища и след това достъп до добавки. Разгледахме добавката Poseidon в хранилището Kodil и намерихме наличен Catfish.

как-да-часовник-сом-Kodi

Има много други възможности за избор на хранилище и добавки в Kodi, но изборът на подходящия може да ви достави главоболие. За по-лесно можете да надникнете в нашите най-добри хранилища на Kodi и най-добрите кръгъл надстройки за добавки на Kodi.

Въпреки това много от добавките съдържат незаконно съдържание, като Covenant, който ви предоставя пиратско съдържание. Въпреки че много хора смятат, че самият Kodi е незаконен, това е неофициалната добавка, която наклонява везните. И все пак, ако това звучи като нещо, което искате, можете да използвате нашия как да инсталирате Covenant в ръководството за Kodi.

Използването на VPN също е важно, така че да не изпадате в проблеми. ExpressVPN е най-добрият VPN за Kodi, но CyberGhost също е добър избор. Има добра сигурност и разполага със специализирани сървъри за допълнителна защита. Прочетете нашето ревю за CyberGhost за повече подробности.

Заключителни мисли

Надяваме се, че нашият водач ви е поставил на правилния път да гледате Catfish онлайн. Независимо дали искате да гледате целия сериал или сте пропуснали последния епизод, има много възможности за избор. От една страна, имате платените абонаменти, като Hulu, от друга, можете да слезете по безплатния маршрут и да използвате безплатни поточни сайтове, торенти или Kodi. 

За последното, уверете се, че сте защитени с един от най-добрите ни VPN и добър антивирус, като например Bitdefender. ExpressVPN е в горната част на нашия списък, тъй като има отлична сигурност и много други функции. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да я изпробвате и преди да я купите.

Кажете ни в секцията за коментари, ако знаете за по-добър или по-лесен начин да гледате Catfish онлайн. Разгледайте и другите ни развлекателни статии. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map