Как да гледате синове на анархията през 2020 г .: SAMCRO отговаря на очарованието

Ако харесвате антигерои на големи мотори, груби бради и големи пистолети, тогава Sons of Anarchy може да бъде шоуто за вас. Мотоциклетният клуб „Синове на анархията“, известен още като SAMCRO, заемат видно място в очарователния, измислен град в Северна Калифорния. Въпреки че градското мото на Очарованието е „нашето име казва всичко“, там не се случват толкова чаровни неща. Вижте какво с нашето ръководство за това как да гледате Синове на анархията.


Синовете управляват гараж и нелегален бизнес с оръжия, като същевременно обещават корумпираната полиция, която да държи наркодилъри и други престъпници извън града. 

Като се има предвид фактът, че SAMCRO на практика обедини сили с местната полиция, външни агенции – като ФБР и Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелно оръжие и експлозиви – започнаха да проучват събитията в Очарованието. 

Ето защо, Клей, Джакс и други членове на клуба трябва да бъдат особено внимателни, тъй като те редовно преминават законови линии. Главният герой на шоуто, Джакс Телър – който получи мястото си в клуба чрез баща си Джон Телър – умело маневрира между отстъпник и семеен баща. 

Sons of Anarchy е продуциран и излъчен през 2008 г. от FX, компания Walt Disney. С преглед от 89 процента на Rotten Tomatoes и 8,6 звезди на IMDb, това е едно от най-добре оценените шоута там.

Как да гледате онлайн синове на анархията

Ако искате да гледате Синове на анархията онлайн, имате много възможности. Netflix, например, в момента има всичките седем сезона в своето поточно портфолио. Въпреки това, тъй като Sons of Anarchy не е оригинал на Netflix, той не е достъпен във всяка държава. 

Netflix не само се предпазва от потенциални нарушения на права за стрийминг чрез геоблокиране на всичките си заглавия, но и е изключително трудно да се преодолее забраната за VPN на Netflix. Това означава, че ако използвате някаква VPN услуга, Netflix често ще знае и няма да имате достъп до филмите и предаванията му. 

Проверихме няколко места за вас, като скрихме нашия IP адрес. Лоши новини за феновете на SAMCRO в САЩ и Канада: Синове на анархията не са налични в Netflix и в двете страни. В Европа обаче нещата изглеждат различно. Успяхме да се насладим на Джакс и неговите приятели в Netflix във Франция, Германия, Турция и много други страни от цяла Европа.

как-да-стражевите синовете-на-анархия-свободна стрийминг-Netflix

За щастие тествахме много VPN, които преминават забраната на Netflix. Вижте нашата статия за най-добрия VPN за Netflix. 

Друг солиден вариант за гледане на Синове на анархията онлайн е Amazon Prime Video. Amazon Prime ви позволява да гледате любимите си предавания онлайн, точно както Netflix. Въпреки това, geoblocks са друго нещо, което двете компании имат общо. 

В САЩ, Канада, Норвегия и Великобритания можете да гледате Синове на анархията в Amazon Prime Video, но ще трябва да купите всичките седем сезона за $ 19,99 всеки. Ако имате акаунт в Amazon Prime, но не искате да харчите 140 долара, за да гледате как Clay Morrow управлява клуба си, вижте най-добрите ни VPN за Amazon Prime Video.

В Германия е подобна картина: Петият сезон на SAMCRO е наличен, но ще трябва да купувате през всички останали сезони. Във Франция, geoblock достига толкова далеч, че дори да не е възможно купуването на заглавията. Следователно синовете на анархията не са достъпни във Франция в Amazon Prime Video.

Ако искате да знаете как да използвате Amazon Prime Video и как да преминавате през неговите механизми за блокиране, вижте нашето ръководство за това как да гледате Amazon Prime.

Как да гледате безплатно синове на анархията онлайн

Ако не искате да плащате толкова пари за Amazon Prime Video или да се абонирате за Netflix, за да стриймвате Sons of Anarchy, винаги можете да опитате безплатни поточни услуги. 

Преди да започнете да ги използвате обаче, проверете дали стриймингът е легален в страната, в която живеете. Повечето държави имат закони, които могат да ви създадат проблеми, ако опитате да предавате филми или сериали в интернет. Във всеки случай трябва да проверите най-добрия ни VPN за поточни предложения.

Можете да гледате Синовете на анархията в SolarMovie, където открихме всички епизоди от всичките седем сезона. Просто бъдете наясно с досадните изскачащи прозорци и опасни вируси, които се задържат в такива сайтове. 

За да го играете безопасно, използвайте едно от най-добрите ни предложения за блокиране на изскачащи прозорци във вашия браузър и най-добрите антивирусни програми на устройството ви, за да бъдете предпазни, защото е по-добре да сте безопасни, отколкото съжалявате.

как-да-стражевите синовете-на-анархия-свободна стрийминг-слънчева филм

Има и други безплатни стрийминг услуги, където открихме Sons of Anarchy, като PutLocker, CouchTuner и 123Movies.

Как да гледате синове на анархията на Kodi

Kodi е друг начин да гледате безплатно Sons of Anarchy. Въпреки че съществува от 2004 г., Kodi излита едва през последните няколко години. Приложението за многоплатформено домашно кино е достъпно за изтегляне в почти всички операционни системи, като Windows, iOS, Android или Linux. Можете да научите повече за това как да използвате Kodi в нашето ръководство за Kodi). 

Самата Kodi е легален начин за организиране на любимите ви телевизионни предавания, филми, музика или видеоклипове, но трябва да внимавате, когато става въпрос за използване на добавки на Kodi. Има законни добавки (които Kodi предлага) и не толкова легални. Трябва да се отнасяте към неофициалните добавки като торенти и да използвате защита като VPN (проверете нашия най-добър VPN за Kodi ръководство). 

Ако не искате полицията да почука на вратата ви (не можете да ги купите като SAMCRO), може да искате да проверите дали добавките са законни или не, преди да решите да ги изтеглите. 

как-да-стражевите синовете-на-анархия-свободна стрийминг-Kodi

Открихме всичките седем сезона на Синове на анархията в добавката Посейдон. Можете да получите тази добавка, като инсталирате хранилището на Kodil. 

Тонове на синовете на анархията

Един от начините за гледане на Синове на анархията е чрез порой. Можете да го изтеглите и гледате на устройството си. Повечето сайтове за торенти предлагат различни размери на файловете и качеството на техните видеоклипове също се различава. Намерихме SAMCRO на различни торент сайтове, като Knaben или The Pirate Bay. 

как-да-стражевите синовете-на-анархия-свободна стрийминг-пират-залив

Използването на торенти е незаконно и съветваме всеки, който има няколко долара в джоба си срещу него.

Изтегляйки файлове от сайт за торент, рискувате много неща, включително вашата сигурност. Всеки файл, който изтеглите на вашето устройство, има потенциал да бъде злонамерен и да навреди на вас и вашето устройство. 

Трябва да защитите устройството и браузъра си от всички вируси и заплахи, които се получават с изтеглянето чрез торенти (вижте нашите предложения за най-добрия безплатен антивирусен софтуер). Ако искате да знаете как можете спокойно да плавате по тези пиратски води, разгледайте нашите най-добри VPN за торент. Запомнете: Да бъдеш извън закона е готино само с правилния разрез и силен мотор.

Заключителни мисли

Престъпността, насилието и трагедията са ежедневните грижи за байкърската банда в „Синове на анархията“. Поредицата е идеална за всеки, който обича моторите, оръжията и драмите. Кейти Сагал спечели златен глобус за представянето си като майка на Джакс по добра причина. 

Най-лесният начин да предавате поредицата е чрез европейски акаунт в Netflix, където ще имате пълен достъп до всички епизоди в повечето страни. Ако не можахме да ви убедим да изпробвате Синове на анархията, разгледайте нашия архив от развлекателни статии. 

Какво мислите за Синовете на анархията? Гледахте ли го? Какво мислите за нашите възможности за гледане? Знаете ли за някой, който е по-добър? Уведомете ни в коментарите по-долу. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map