Как да гледате Showtime през 2020 г. чрез Streaming, Roku & безплатно

Showtime е американска телевизионна мрежа с много популярни канали под нейното име. През 2015 г. тя стартира самостоятелните си стрийминг услуги, които дават на феновете опция в движение за множество устройства. Ако търсите висококачествено съдържание на живо или по заявка, това е чудесен избор и това ръководство ще ви каже как да гледате Showtime онлайн.


Мрежата Showtime започва през 1976 г., като първото му излъчване е концертът „Celebration“, с изпълнения на Rod Stewart, ABBA и други известни изпълнители. От този момент нататък базата му за абонати нараства бързо и в неговото програмиране вече влизат филми и телевизионни сериали като „Безсрамно“, както и мачове за бокс и смесени бойни изкуства. 

Услуга за стрийминг на шоуто

Времената се промениха и много хора се обръщат към поточните алтернативи от опцията за ограничителен кабел. За да бъде в крак с тълпата, Showtime стартира собствена услуга за стрийминг, съперничи на харесващите Hulu със своето гледане без реклама.

Услугата за стрийминг на Showtime обаче не трябва да се бърка с Showtime Anytime. Showtime Anytime е безплатно и е достъпно за всеки с абонамент за Showtime чрез участващ телевизионен доставчик. Потребителите могат просто да влязат и да започнат да гледат чрез приложението Showtime Anytime или онлайн. 

как-да-часовник-настъпил часът-време за шоу-всяко време

За да стриймвате Showtime, не се нуждаете от абонамент за телевизия. Това е напълно самостоятелна услуга, която струва $ 10,99 на месец. Новите абонати също могат да се възползват от безплатната седемдневна пробна версия.

Въпреки това Showtime е наличен само в САЩ заради геоблоки, така че ако сте в друга държава, ще трябва да използвате виртуална частна мрежа, за да получите американски IP адрес. ExpressVPN може да ви помогне с това, както ще видите.

Как да гледате Showtime

Един от най-лесните начини да започнете да гледате е като се абонирате през уебсайта му. Можете просто да се регистрирате онлайн и след това да предавате предавания в Showtime на всяко устройство, като въведете данните си за вход в Showtime. Ще продължите да получавате и безплатната пробна версия.

как-да-часовник-настъпил часът-сайт се регистрира

Шоутайм на Amazon Prime Without Cable

През 2015 г. Amazon стартира своята програма за стрийминг партньори в САЩ, която оттогава е ребрандирана като основни видео канали и се разширява до други страни, като Великобритания, Германия и Япония. Тя позволява на телевизионните мрежи и други доставчици на съдържание да се обединят с Amazon и да достигнат до по-широка аудитория. 

как-да-часовник-настъпил часът стрийминг-партньори-програма

Предлагат се и много други канали за стрийминг, включително HBO и Starz, но ако се чудите как да гледате Showtime в Amazon Prime, ще трябва да сте член на Amazon Prime и да закупите абонамент за Showtime в услугата. 

Как да гледате Showtime в Amazon

Ако вече не сте член на Amazon Prime, можете да удвоите изпитанията с безплатна 30-дневна пробна версия. След изпитанието Prime ще ви струва $ 12,99 на месец. Само Prime Prime Video е $ 8,99.

как-да-часовник-настъпил часът-гледаното време за излъчване безплатно изпробване

Ако вече сте член на Amazon Prime, можете да отидете в категорията „канали“ и да добавите Showtime там. След като безплатната пробна версия приключи, Showtime ще ви струва 10,99 долара на месец в допълнение към абонамента ви за Amazon.

Amazon Prime Video е наличен на множество устройства, включително смарт телевизори, мобилни устройства и други, което ви дава пълен отговор как да гледате Showtime без кабел. Само не забравяйте, че Showtime не е налице извън САЩ, така че може да се наложи да използвате един от най-добрите ни VPN за Amazon Prime Video, за да получите достъп.

Шоуто на Року

Ако се чудите как да гледате Showtime в Roku, добре, че е лесно, тъй като има специално приложение за това. Можете да се абонирате за услугата директно от вашия плеър Roku или Roku TV. Все още ще се възползвате от безплатната пробна версия и след това това е стандартните $ 10,99 на месец. 

как-да-часовник-настъпил часът-Roku

Всичко, което трябва да направите, е да намерите Showtime във филмите & TV “в магазина за канали на Roku и кликнете върху„ + добавяне на канал “. След като направите това, можете да следвате инструкциите на екрана, за да завършите регистрацията си за безплатната пробна версия. Не забравяйте обаче да изберете приложението за стрийминг, а не приложението Showtime Anytime.

Използването на Roku за гледане на Showtime ви дава бърз и лесен начин да гледате любимите си предавания и филми на големия екран. Освен това, след като сте се абонирали, не сте ограничени да го използвате в Roku, тъй като можете да използвате идентификационните си данни за вход, за да гледате Showtime на други устройства. 

Сега, както вече казахме, Showtime е достъпен само за гледане в САЩ. Въпреки това, ако не сте в страната, все още е възможно да получите достъп, като свържете Roku към VPN рутер.

Гледане на Showtime на Hulu

Ако имате абонамент за Hulu, можете да добавите Showtime, като се насочите към настройките на вашия акаунт и изберете „управление на добавки“. Оттам можете да добавите Showtime към вашия пакет с безплатната едноседмична пробна версия, която ще струва $ 10,99 след тези първи седем дни. 

как-да-часовник-настъпил часът-Hulu

Ако сте нов в Hulu, тогава можете да се насладите на първия си месец безплатно. Това важи и за завърналите се абонати, отговарящи на условията, така че си струва да разгледаме. След това основният план на Hulu идва от $ 5,99 на месец. 

След като настроите пакета си, можете да гледате шоу програми и филми от време на време от множество различни устройства, включително мобилни устройства, смарт телевизори и игрови конзоли. 

Подобно на Showtime, Hulu е наличен само в САЩ, така че ако не сте в страната, тогава урока как да гледате Showtime в Hulu става малко по-дълъг. 

Първо ще трябва да се свържете с USS сървър чрез VPN. Тогава ще можете да получите достъп до Hulu, както и да добавите Showtime към вашия пакет. Имаме посветено парче за най-доброто VPN за Hulu, което можете да прочетете.

Как да гледате Showtime безплатно

Дори и да се сблъскате с различни безплатни тестове, всички горепосочени методи за гледане на Showtime означават, че в определен момент ще трябва да платите за услугата. Може би мислите как да гледате Showtime на живо и безплатно. Е, има няколко начина да получите безплатно Showtime съдържание, макар че не винаги може да е на живо.

Използване на Kodi за гледане на шоу програми

Ако досега не сте чували за Kodi, това е софтуер с отворен код, който можете да използвате за съхраняване и организиране на медии. По същество можете да го използвате като домашно кино за предаване на филми и телевизионни предавания. Инсталирате го лесно и можете да го персонализирате според вашите нужди. Можете да прочетете нашето ръководство за Kodi, за да ви помогне да продължите.

След като приключите с първоначалната настройка, можете да инсталирате хранилища и техните добавки. С тях можете да получите достъп до много различно съдържание. Можете да надникнете в най-добрите ни хранилища на Kodi и най-добрите кръгъл надстройки за добавки на Kodi, за да започнете. 

Въпреки това, въпреки че самият Kodi не е незаконен, много добавки съдържат незаконно съдържание. Например, Споразумението за добавяне ви дава достъп до пиратско съдържание. Това пиратско съдържание може да ви приземи в някои опасни води за авторски права, така че не забравяйте да използвате VPN, за да скриете цифровия си отпечатък. 

Не можете да победите ExpressVPN, както можете да прочетете в нашия преглед ExpressVPN, но най-добрият ви VPN за Kodi парче има повече предложения.

Как да гледате Showtime на Kodi

Сега, когато приключихме с предаването на 411 в Kodi, ще ви кажем как да гледате Showtime съдържание в Kodi. След бърз поглед установихме, че можем да гледаме съдържание на Showtime в добавката Poseidon, която е част от хранилището Kodil. 

как-да-часовник-настъпил часът-Kodi

Torrenting Showtime Филми и предавания

Ако има нещо конкретно, което искате да гледате, което е достъпно само в Showtime, можете да преминете по торентите. Има много алтернативни торент сайтове, от които да избирате, и те често връщат обещаващи резултати.

Намерихме резултати за многосезонни оригинални шоутайми, като Ray Donovan, и драматична поредица Очакваното продължение на L Word, The L Word: Generation Q, в популярния сайт за тортинг The Pirate Bay.

как-да-часовник-настъпил часът най-пират-залив

Опасностите от торент

Не забравяйте обаче, че поройът носи известни опасности. От една страна, изтеглянето може да бъде пронизано със злонамерени файлове, което ви излага на риск от киберпрестъпност. Освен това по-голямата част от съдържанието, достъпно на торент сайтове, е защитено с авторски права, което означава, че ще го нарушите закона, като го гледате. Ние не сме тук, за да съдим, но искаме да сме сигурни, че сте наясно с рисковете. 

Имайки това предвид, трябва да сте сигурни, че сте защитени с VPN. Сигурността му ще ви предпази от заплахи и ще скрие вашия IP адрес от снайперисти. NordVPN е чудесен избор. Има персонализирани P2P сървъри, както и отлична сигурност, затова е най-добрият ви VPN за торент. Прочетете нашия преглед NordVPN за повече подробности.

Плюс това, че кибер заплахите са истински проблем, препоръчваме ви да използвате допълнителен слой защита под формата на приличен антивирус. Bitdefender е най-добрият ви залог. Той ще ви защити от всякакви заплахи, като работите в реално време, но можете да прочетете нашия преглед на Bitdefender Antivirus, за да получите по-добра картина.

Заключителни мисли

Поточната услуга на Showtime има емисии на живо и съдържание по заявка, включително оригинални сериали, спортни, документални филми, филми и др. Бихте могли да прекарате векове в бияне с всичките му материали и има много различни начини да получите достъп до него. 

Има обаче няколко неща, които трябва да имате предвид, когато го правите. От една страна, Showtime е ограничен до американската аудитория, така че ако не сте в страната, ще трябва да се свържете с американски сървър, за да получите достъп. 

От друга страна, ако планирате да получавате съдържанието чрез Kodi или торенти, ще преглеждате пиратско съдържание и може да се сблъскате с опасности онлайн, докато правите това.

И при двата проблема VPN ще помогне, а ExpressVPN е лидер на пакета. Той ще ви получи лесно IP адрес в САЩ и ще ви предпази от всякакви онлайн атаки. Неговите бързи скорости и неограничена честотна лента ще ви осигурят най-доброто изживяване при гледане на филми и предавания в Showtime. Освен това с 30-дневната си гаранция за връщане на парите нямате какво да губите.

Ако имате известен опит как да гледате Showtime на компютър или друго устройство, уведомете ни в секцията за коментари. Не забравяйте да разгледате и другите ни развлекателни статии. Както винаги, благодаря за четенето.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map