Как да гледате Родина през 2020 г.: високи залози

Осмият и последен сезон на „Родина“ е предвиден да бъде премиерен на 9 февруари 2020 г. Независимо дали сте сърбеж, за да прегледате предишни епизоди или просто сте чували за шоуто, има много възможности за гледане на Homeland онлайн.

Родината следва оперативния служител на ЦРУ Кари Матисън. Тя е убедена, че американският морски пехотинец Никълъс Броуди е превърнат от Ал Кайда, след като той е държан от тях като военнопленник в продължение на осем години. Докато нейният шеф и колеги го приветстват герой, тя провежда собствено разследване, за да докаже, че той е риск за националната сигурност и че той планира терористична атака на американска земя.

Докато поредицата продължава, се провеждат събития на ръба на вашето място и историята се задълбочава. Ако още не сте се загубили в екшън шоуто на Fox 21, сега е моментът да наваксате. За щастие, има няколко начина да гледате Родината онлайн.

Гледайте родината онлайн

Родината се произвежда от Fox 21 и се излъчва по канала Showtime, така че можете просто да отидете на уебсайта на Showtime и да гледате сезони от един до седем там. Това каза, че ще трябва да се абонирате за услугата, която струва $ 10,99 на месец. Showtime обаче предлага безплатна седемдневна пробна версия.

как-да-часовник-родина-излъчване

Homeland се предлага и в Amazon и можете да закупите отделни епизоди за $ 2,99 или цял сезон за $ 13,99.

как-да-часовник-родина-Амазонка

Ако сте член на Amazon Prime Video, можете да добавите Showtime към пакета си и да гледате Homeland там. Добавката Showtime струва $ 10,99 на месец, а Amazon Prime Video струва $ 8,99 на месец. Въпреки това новите членове на всеки от двамата могат да се възползват от безплатните изпитания, които се предлагат.

как-да-часовник-родина-Амазонка-гледаното видео

Ако попаднете на geoblocks по пътя, можете да използвате един от най-добрите ни VPN за Amazon Prime Video снимки, за да ви помогне да ги заобиколите..

Когато разгледахме Hulu, намерихме всички седем сезона на Homeland на разположение за гледане. Абонаментът за Hulu започва от $ 5,99 на месец, но можете да получите първия си месец безплатно. 

как-да-часовник-родина-Hulu

Ако все пак се опитвате да гледате Hulu извън САЩ, ще се сблъскате с проблеми, тъй като това е достъпно само в Щатите. Можете да го преодолеете, като използвате един от най-добрите ни VPN за Hulu и променяте местоположението си.

След бързо търсене в Netflix, намерихме всичките седем сезона на Homeland. Той обаче е наличен само в Netflix EU, така че ако не сте в Европа, ще трябва да излъжете местоположението си, за да получите достъп до него. Можете да използвате един от най-добрите ни VPN за избор на Netflix, които могат да ви подминат VPN детекторите на Netflix.

как-да-часовник-родина-Netflix

Подобно на другите услуги, Netflix струва пари, но ако сте потребител за първи път, можете да се възползвате от 30-дневния безплатен пробен период и да наваксате за всички епизоди на Homeland в този период. След това плановете започват от $ 8,99 на месец, в зависимост от избрания от вас пакет. 

За лесен маршрут след тези регионални ограничения, препоръчваме да използвате ExpressVPN. Това е най-добрият VPN за стрийминг и може да влезе в почти всяка поточна платформа. Ще се възползвате и от бързите скорости и неограничената честотна лента. Вижте нашия преглед ExpressVPN за повече подробности.

Гледайте родината безплатно

Ако вашият банков баланс се съжалява или просто не искате да плащате за нещо, което можете да получите безплатно, значи имате късмет. Има няколко варианта за гледане на Родината безплатно.

Налични са много безплатни уебсайтове за поточно предаване, така че можете да опитате да ги търсите. Проверихме PutLocker и установихме, че показва сезоните на Homeland от един до седем и епизодите са с добро качество на картината и са показани най-малко 720p. 

как-да-часовник-родина-putlocker

Когато използвате сайтове за безплатен поток, обаче, препоръчваме добър блокер на изскачащи прозорци, тъй като без него ще бъдете спамирани с изскачащи реклами. Вижте нашия списък с най-добрите блокери на изскачащи прозорци за някои препоръки.

Отечествени торенти

Можете също така да използвате торент сайтове за изтегляне на филми и телевизионни серии на вашето устройство. Хвърлихме бърз поглед върху The Pirate Bay и намерихме Homeland там. Файловете изглеждаха добре и можете да получите достъп до всичките седем сезона. Можете също така да потърсите алтернативни торент сайтове за Homeland.

как-да-часовник-родината най-пират-залив

Ако решите да използвате торент, уверете се, че сте защитени предварително с приличен антивирус. Не се казва какво злонамерено съдържание може да витае във файловете, които изтегляте, така че трябва да сте сигурни, че сте в безопасност от киберпрестъпления. Bitdefender е добър избор, тъй като има отлична защита и функции. Прочетете нашия Bitdefender Antivirus преглед за повече подробности.

Освен това по-голямата част от съдържанието в торент файлове е защитено с авторски права, което означава, че ще нарушите закона, като го гледате. От вас зависи какво правите, но ви препоръчваме да останете анонимни, ако сте торент. 

Можете да направите това, като използвате VPN, за да скриете своя IP адрес. Вие също ще бъдете защитени от нейната сигурност, което е задължително с потенциално извратени файлове. NordVPN има някои от най-добрите налични за сигурност, а също така има и персонализирани P2P сървъри. Ето защо това е най-добрият ви VPN за торент, но прегледът ни в NordVPN влиза в повече подробности.

Гледайте родината на Kodi

Друг начин, по който можете да гледате Родина е на Kodi. Ако досега не сте чували за Kodi, това е програма с отворен код, която ви позволява да предавате филми и телевизия на живо, както и да съхранявате и организирате вашите медийни файлове в него. 

Можете да го конфигурирате според желанието си и той работи на различни платформи като десктоп, мобилни и поточни устройства. Вижте нашето ръководство за Kodi, за да започнете.

Самият Kodi не е незаконен (нашето юридическо произведение на Kodi влиза в повече подробности). Инсталирате хранилища и добавки, за да получите достъп до желаното от вас съдържание и това съдържание може да бъде незаконно. Например добавката на пакта ви дава достъп до пиратско съдържание.

Успяхме да получим достъп до всичките седем сезона на Homeland чрез добавката Poseidon, която е част от хранилището на Kodil. Ако искате да знаете повече за различни Kodi хранилища и добавки, разгледайте нашите най-добри хранилища на Kodi и най-добрите списъци на добавки за Kodi.

как-да-часовник-родина-Kodi

Моля, имайте предвид, че ако използвате Kodi, за да гледате Родина, най-вероятно ще го направите чрез торент. Използването на VPN за покриване на вашата идентичност е важно. 

За нас този, който трябва да използваме е ExpressVPN, но също така препоръчваме CyberGhost, тъй като той също предлага страхотна услуга. Можете да прочетете за това в ревюто ни за CyberGhost или да разгледате нашата най-добра VPN за Kodi кръг за повече възможности за избор.

Заключителни мисли

В това ръководство сме ви показали няколко начина да гледате Родина. Най-малко стресиращият начин е да изберете платен абонамент, например Hulu. Въпреки това, ако предпочитате да го предавате безплатно, има няколко възможности за избор.

Ако решите да използвате сайтове за безплатен стрийминг или да изтеглите торенти, бъдете внимателни, тъй като те са размножаващи места за вируси и зловреден софтуер, които чакат да бъдат инсталирани на вашето устройство. За да се предпазите, не забравяйте да следвате нашите съвети: използвайте антивирус и VPN. VPN също ще скрие вашата самоличност от любопитни очи, което е задължително, когато се разнасяте.

ExpressVPN е най-добрият избор, независимо какви са вашите нужди. Това ще промени местоположението ви, ще ви предпази от онлайн опасности и ще скрие истинския ви IP адрес в процеса. Защо да не опитате с 30-дневната гаранция за връщане на парите?

Ако знаете за друг начин да гледате Homeland онлайн, уведомете ни в секцията за коментари. Разгледайте и другите ни развлекателни статии. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me