Как да гледате NFL без кабел през 2020 г.: Изрязвайте кабели и отидете онлайн

Не може да се избегне вашето известие, че футболният сезон е започнал. През следващите 17 или повече седмици ще можете да гледате всички NFL, с които можете да се справите, няколко пъти седмично. Тоест, при условие че сте прикачени към кабелен канал. Въпреки това има много алтернативи, базирани на уеб, за да гледате NFL без кабел и ние ще разгледаме най-добрите в тази статия.


В крайна сметка, защо да плащате на кабелна компания големи пари, за да гледате NFL – плюс каквито и да е други глупости, които те залепват във вашия раздут, завишен пакет – ако можете да се абонирате за нещо онлайн с малко по-голяма точност и за много по-малко пари? Медийният пейзаж е насочен към тези дни и спортовете са последвали. Прочетете нашата статия за това как да гледате Уимбълдън за още един пример.

Преди да се запознаем с начина на всичко, обърнете внимание, че Super Bowl е различен чайник с риба в сравнение с обикновените NFL игри. За целта, моля, разгледайте нашата статия за това как да гледате Super Bowl.

Как да гледате NFL Online с пропуска на играта NFL

Най-изчерпателното решение за гледане на всички NFL игри е с NFL Game Pass. Предлага се в два вкуса, Pro и Essential. Pro е този, който най-вероятно искате, тъй като ви позволява да получавате на живо всички игри плюс цял куп екстри, докато Essential ви дава само акценти и екстри. Изглежда най-вече съществуват за абонати на кабели, които искат допълнителна oomph.

Game Pass струва 100 долара за хората, които влизат от IP адрес в САЩ и идва със седемдневна пробна версия, за да можете да го изпробвате. Наистина харесваме Game Pass като опция, защото сто долара не е толкова много в сравнение с това, което струва абонамент за кабел, и получавате игри на живо, преигравания, много. 

Ако обаче не сте в Щатите, нещата стават малко по-скъпи. Game Pass също се предлага в международна версия, която ви предоставя същите игри и екстри, но струва $ 200 вместо 100 $, въпреки че хората в Европа получават цената, посочена в евро. Пакетът Essential идва на малко по-малко от половината.

Проверихме няколко държави, предлагащи използване на виртуална частна мрежа – програма, която може да излъже вашето местоположение до всяка точка на света – и никоя от тях не падне под тази марка от 200 долара. 

Това означава, че имате една от двете опции, ако четете това извън САЩ: можете да платите 200 долара за Game Pass, за да гледате всички игри, които вашите американски колеги гледат за 100 долара, или можете да получите свой собствен VPN. По този начин можете да платите само 100 долара, както правят янките. 

Използвахме ExpressVPN и влязохме в сайта на Pass Pass с лекота, за пореден път доказвайки, че е най-добрият VPN там. Това е най-скъпият вариант там на стойност 100 долара, но в крайна сметка ще плащате същото, както бихте направили с International Game Pass, а също така ще използвате страхотен VPN за една година. 

Например, можете лесно да гледате каквото шоу искате чрез Netflix, лесно да заобиколите забраната за VPN на този сайт или да гледате безплатно предаванията на CW от извън Щатите. VPN отваря света на забавленията, като същевременно ви предпазва и препоръчваме на всеки да го има. Прочетете нашия преглед ExpressVPN за повече подробности.

Как да гледате NFL Online с FuboTV

Друга опция за гледане на NFL за режещи кабели е fuboTV, услуга за стрийминг, която предлага много различни канали, включително такива, където можете да хванете NFL. Можете да използвате NBC, за да гледате футбол в неделя вечер, докато Fox има футбол в четвъртък вечер. FuboTV не е евтин от $ 55 на месец, въпреки че това ви дава достъп до стотици канали по целия свят. 

Въпреки това, подобно на всяка услуга за стрийминг, има някои геоблоки на място, което означава, че не можете да гледате всичко отвсякъде. Версията на сайта на САЩ има най-голямото предлагане, включително премиум телевизионни канали, докато футболът може да бъде намерен в европейската и латиноамериканската версия чрез, да речем, мексикански IP адрес.

Тук отново се появява старият ни приятел ExpressVPN. FuboTV приветства положително използването на VPN и нямахме проблеми да влезем в различни версии на сайта, използвайки го. FuboTV се предлага със седемдневна пробна версия, така че ви препоръчваме да го проверите дали гледането на спорт на евтиното ви звучи добре.

Как да гледате NFL Online с DAZN

По-ориентиран към спорта конкурент на fuboTV е DAZN и директно разпространява NFL игри, но само в САЩ. Харесва ни, защото е доста евтин, струва 20 долара на месец или 99 долара на година, но е наличен само в няколко държави. Вижте нашето ръководство за това как да гледате DAZN за повече информация за тази услуга.

Въпреки това, тъй като DAZN има само NFL игри за зрители в САЩ, ще трябва да използвате ExpressVPN, за да влезете. Ако сте в САЩ, но искате да гледате международни спортове, проверете нашите ръководства за това как да получите бразилец IP адрес и немски IP адрес.

Как да гледате NFL Online с Hulu

Подобно на fuboTV, стриймингът постоянен Hulu също предлага кабелни канали като NBC и Fox, които можете да използвате за гледане на NFL игри. Нарича се Hulu + Live TV и не е евтино при $ 45 на месец. Цената се компенсира от факта, че вие ​​получавате не само достъп до много канали, но и масивната библиотека за стрийминг на Hulu, която сме разгледали в нашите ръководства, за да гледате, наред с другото, „Приказка и стрелецът на слугинята“.

Отново обаче Hulu + Live TV работи само ако влизате от САЩ, така че ще искате да използвате един от най-добрите ни VPN за Hulu, ако не сте в Щатите, но звучи като опцията за вас , Имаме и ръководство за това как да гледате Hulu на вашия телевизор, ако големите екрани са по-бързи.

Как да гледате онлайн NFL безплатно

И накрая, бихме искали да класираме безплатно всички опции за гледане на NFL. Забележете обаче, че никоя от тези опции не е точно легална, така че ще трябва да имате ангажиран VPN, за да ги използвате безопасно, както и едно от най-добрите антивирусни решения, така че нищо нежелано не води до връзка с вашата връзка. 

Най-доброто място за намиране на незаконни потоци от NFL игри е на Reddit. В миналото r / nflstreams беше добър ресурс за намирането им и бърз поглед показва, че това е и сега. Обичайните предупреждения обаче важат, така че моля бъдете внимателни.

Друг вариант е да използвате Kodi. Тази медийна платформа има всички видове интересни хранилища, където можете да гледате NFL игри минали и настоящи. Вижте нашето ръководство за най-добрите добавки на Kodi за спорт, за да намерите най-добрите опции. Ако не сте запознати с Kodi, разгледайте пълното ни ръководство за Kodi, за да започнете да използвате тази впечатляваща платформа.

Заключителни мисли

Американският футбол е най-популярният спорт в САЩ, което обяснява защо толкова голяма част от него е скрита далеч в скъпи кабелни пакети. Надяваме се горните предложения да ви помогнат да гледате NFL поне по-малко пари, отколкото иначе бихте харчили, а може би дори и от чужбина, като използвате ExpressVPN.

Моля, уведомете ни дали сме оставили любимия си начин за гледане на NFL без кабел, като оставим коментар под тази статия. Освен всичко това, желаем ви страхотен футболен сезон и много удоволствие от гледането. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me