Как да гледате луди мъже през 2020 г .: Обратно към шейсетте години

Интересува ме да разбере какъв е бил животът в началото на 60-те години на хората, които не са в контракултурата? Лудите мъже са те покрили. Следва причудливите постъпки на Дон Дрейпър, изпълнителен директор на рекламата в Ню Йорк, и неговите колеги, докато проправят път през много объркващо десетилетие. За да сме сигурни, че можете също да го следвате, сме съставили това ръководство за това как да гледате Луди мъже.


Както се казва в представянето на Лудите мъже сезон 1, епизод 1, заглавието се отнася до ръководителите на реклами, които се нарекоха „луди“ за забързания начин на живот, който живееха, докато работят на Медисън Авеню. Освен че са работили като луди, те пиели, хазартни и блудствали пътя си през живота, докато съпругите им търпеливо чакали да се приберат у дома си, етер в причудливи апартаменти в Манхатън или в къщи в предградията на Джърси.

Дон Дрейпър е почти стандартният носител на този начин на живот. Игран от Джон Хам, Дрейпър е висок, има брадичка, квадратна като преграден блок и може да говори по пътя си във или извън всичко. Зад този изрязан, всеки един екстериор, въпреки това, той е обгърнат от тайни и желания, дори той почти не разбира.

Той не е единственият Почти цялото лице на драматиците е съставено от сложни герои със силни дъги, които минават през всичко, което Америка през 60-те може да хвърли към тях и излезе от другата страна, променена. 

Ако тази комбинация от период и наистина отлично писане звучи като нещо, за което можете да се извиете на дивана през няколко уикенда, прочетете нататък, докато ви показваме как да гледате Луди мъже онлайн.

Как да гледате луди мъже онлайн

Лудите мъже първоначално се излъчваха в AMC, домът на Breaking Bad and Better Call Saul, но мрежата няма много собствени сайтове за стрийминг, предимно само показващи няколко от последните си епизоди и свързани шорти. Изглежда има сключена сделка с Netflix, така че повечето, ако не всички, AMC шоу могат да бъдат намерени там. Лудите мъже не правят изключение.

Mad-мъже-Netflix

Проверихме сайта на Netflix на няколко държави с помощта на виртуална частна мрежа и открихме Луди мъже във всички тях и през всичките седем сезона също. Единственото нещо, което се различаваше между отделните държави, бяха наличните субтитри. Ако искате да гледате Луди мъже, Netflix е най-добрият ви залог; може да искате да разгледате нашата статия за най-добрите хакове в Netflix, за да се възползвате максимално от опита.

Ако сте в страна, която не проверихме и Лудите мъже не са там, или дори ако просто се нуждаете от субтитри, които не са налични в държавата, в която сте, тогава ще ви трябва VPN, за да подправите вашето местоположение в избрана от вас държава. За ушите на новаците това може да звучи много по-сложно, отколкото е, затова ще обясним.

VPN е програма, която пренасочва вашата интернет връзка и я криптира, правейки я така, че да можете да изглеждате навсякъде, където вашата услуга по ваш избор има сървър и да бъдете по-сигурни, за да стартирате. Те са доста удобни инструменти за разполагане, но не само VPN ще работи с Netflix благодарение на забраната за VPN. Ако искате да изпробвате как работи, вижте нашата най-добра статия за VPN за Netflix.

Как да гледате луди мъже безплатно

VPN мрежите също са полезни, ако решите да отидете на нелегален маршрут за гледане на Mad Men, а не на Netflix. Незаконните сайтове за поточно предаване, като WatchSeries или PutLocker, са безплатни за използване, но често идват с рискове за сигурността. Ако решите да посетите някое от тях, ще трябва да използвате един от най-добрите VPN за стрийминг или риск да се изложите на вируси и зловреден софтуер.

Работата е, въпреки че тези сайтове са много удобни, те все още трябва да печелят пари дори без абонати. Те правят това, като ви бомбардират с реклами, някои от които съдържат злонамерени бисквитки. Освен че използвате VPN, може да искате да инсталирате и един от най-добрите блокери на изскачащи прозорци и някакъв антивирусен софтуер, преди да се осмелите там.

С този отказ от отговорност, ние разгледахме няколко стрийминг сайта и бяхме изненадани да открием Mad Men е доста трудно да се намери. Обичайното ни посещение, PutLocker, не го носеше, което е странно, тъй като има много други, много по-неясни шоута, като The Shield и Timeless.

Mad-мъже-watchseries

WatchSeries обаче има Mad Men, но ако го гледате, ще има упражнение за неудовлетвореност, тъй като дори при всички защити на място, вие все още ще бъдете изправени пред много пренасочвания на страници и изскачащи прозорци. Познайте, че това е само цената на безплатно.

Как да гледате луди мъже на Kodi

Много по-приятен маршрут може да бъде инсталирането на Kodi и гледането на Mad Men по този начин. Kodi първоначално е разработена като платформа за стрийминг на медии за Xbox, но сега е достъпна за почти всяко устройство навън. Вижте нашето пълно ръководство за Kodi, за да започнете да го използвате. 

Както обикновено, първо отворихме добавката Poseidon и намерихме Mad Men там, през всичките седем сезона. Ако все още нямате Poseidon, той е под едно от най-добрите хранилища на Kodi, Kodil, и има почти всяка изложба там. Въпреки това, тъй като това е нарушение на авторски права, искате да имате един от най-добрите VPN за Kodi, ангажирани преди плаването в ниските морета на пиратството.

Луди мъже торенти

Говорейки за пряко пиратство, ние все още много харесваме старите училищни правила за порой. Разбира се, ще трябва да използвате един от най-добрите VPN за торент, когато използвате P2P споделяне на файлове или да се сблъскате с някои много твърди глоби, но преобладаващото е, че ще имате луди мъже, които живеят на вашия твърд диск, идеално, ако не го направите нямате най-стабилната интернет връзка.

Mad-мъже-торенти

В Пиратския залив има повече торенти от Луди мъже, на които можете да разклатите пръчка, като двата сезона се предлагат отделно или дори цялото шоу в един ход (все пак ще отнеме известно време, за да изтеглите). Повечето качвания също изглеждат с добро качество, въпреки че винаги се плаща първо да се прочетат всички коментари.

Заключителни мисли

Mad Men е шоу, задвижвано от герои с добри истории и интригуващ поглед към свят, който е почти всичко, но изчезна само за няколко десетилетия. Препоръчваме го на всеки, който търси бавно изгаряне, изпълнено с мистерия, и горните съвети ще ви помогнат да го гледате онлайн с лекота.

Какво мислите за Лудите мъже? Твърде бавно или точно така? Уведомете ни в коментарите по-долу, както и всички съвети, които може да имате, които не споменахме. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me