Как да гледате Луцифер през 2020 г.: Дяволът, когото познавате

Луцифер е телевизионно шоу, основано на едноименната серия от комикси, която беше публикувана от DC Comics. В поредицата Луцифер, паднал ангел, решава да отиде в Лос Анджелис и да се позабавлява, вместо да управлява в ада. 


Той не крие факта, че всъщност е дяволът, всъщност е точно обратното: хвале се с това и се опитва да убеди всички, но никой не му вярва. По време на поредицата „Луцифер“ той се среща с детектив от полицейското управление в Лос Анджелис Клои Декър и започва да й помага да разрешава случаи на убийства.

Първоначално Луцифер бе вдигнат от FOX, излъчваше се през 2016 г., но беше отменен през 2018 г. след три сезона. Тогава обаче Netflix реши да даде шанс на Луцифер. Месец след обявяването за анулиране, Netflix вдигна шоуто и го поднови за четвърти сезон.

Как да гледате Луцифер онлайн

Ако искате да гледате Lucifer онлайн, имате много възможности. Една от тях е Netflix, една от най-големите стрийминг услуги в интернет с повече от 148 милиона потребители и хиляди предавания и филми по целия свят. 

Като цяло, Netflix е солидна услуга, но качеството и подборът на предлагането му зависят от държавата, в която сте. Това е така, защото Netflix има права за стрийминг само на някои заглавия в определени страни.

Въпреки че Луцифер се превърна в телевизионно шоу на Netflix, той все още не е достъпен във всяка държава по света. Това е така, защото Луцифер се превърна в серия Netflix Originals от четвъртия сезон нататък. Това означава, че четвърти сезон е наличен само в Netflix. 

Ето уловката: Само защото Netflix притежава правата за стрийминг за четвърти сезон, това не означава непременно, че притежава и правата за стрийминг на предишната серия във всяка държава. Докато Луцифер е лесно достъпен чрез Netflix в САЩ и Канада, в Европа нещата са различни.

как-да-часовник-Луцифер-Netflix

Например, в Германия изобщо не можете да гледате Луцифер, докато в Румъния и България Netflix има и четирите сезона. В САЩ, от друга страна, можете да гледате само четвъртия сезон, защото други компании притежават медийните права за сезони един до три.

Не се притеснявайте, тъй като има VPN и други начини, които ви позволяват да се наслаждавате на Netflix и всичко, което предлага. Можете да разгледате нашите предложения за най-добрия VPN за Netflix, както и нашата статия за това как да победите забраната за VPN на Netflix. 

Ако наистина искате да гледате Луцифер, но не искате да използвате Netflix, опитайте Hulu. Първият месец е безплатен, но след това ще трябва да се абонирате за един от трите им пакета. 

Хулу изглежда не е засегнат твърде много от спора за правата на медиите и има първите три сезона на Луцифер. За съжаление обаче не можете да гледате Hulu извън САЩ. Поради тази причина може да искате да разгледате нашия най-добър VPN за Hulu.

В крайна сметка, ако наистина искате да се насладите на четирите сезона на Lucifer, трябва да си вземете акаунт в Netflix и приличен VPN, което трябва да направи трика.

Как да гледате Lucifer Online безплатно

Преди да започнете да търсите безплатни опции за гледане на Lucifer онлайн, първо трябва да проверите дали онлайн стриймингът е легален в страната, в която живеете. В някои страни стриймингът не е голяма работа и можете да гледате Lucifer онлайн безплатно, но някои държави може да имат строги закони срещу това. Във всеки случай, само за да го играете безопасно, трябва да проверите нашите най-добри VPN за поточни предложения.

как-да-часовник-Луцифер-свободна стрийминг-putlocker

Интернет ви позволява да гледате много неща безплатно. Луцифер е един от тях. Можете да наблюдавате дявола в няколко различни поточни сайтове, като PutLocker и Couchsurfer. Въпреки това цената, която плащате за поточно предаване на Lucifer, е различна: сигурността на вашия лаптоп. 

Както Couchsurfer, така и PutLocker ви предоставят безплатен достъп до Lucifer и много други сериали и филми, но те също са заредени с вируси и злонамерени изскачащи прозорци, които могат да заразят вашето устройство. 

Уверете се, че използвате един от най-добрите блокери на изскачащи прозорци и антивирусен софтуер. Дори посещението на сайта може да бъде опасно без подходящата защита.

Как да гледате Луцифер на Kodi

Друг начин за гледане на Lucifer безплатно е чрез използване на Kodi, мултиплатформно приложение за домашно кино, което първоначално е разработено от Xbox през 2004 г..

Можете да изтеглите и инсталирате Kodi на почти всяко устройство, включително Linux, Windows, iOS и Android (научете повече за това как да използвате Kodi в нашето ръководство). Изтеглянето и инсталирането на самата Kodi е напълно законно и е една от най-добрите безплатни опции за организиране на вашите филми и сериали. 

Оставането на юридическата страна обаче зависи от начина, по който използвате Kodi, защото не всичко, което правите на Kodi, е законно. Добавките например не са законни по подразбиране. 

Ако не искате полицията да чука на вратата ви (Луцифер няма да е с тях), може да искате да проверите дали добавките са законни или не, преди да решите да ги изтеглите. 

как-да-часовник-Луцифер-свободна стрийминг-Kodi

Открихме и четирите сезона на Луцифер в добавката Посейдон. Можете да получите тази добавка, като инсталирате хранилището на Kodil. Просто се уверете, че използвате правилната връзка за инсталиране, защото те се променят седмично. 

Друго нещо, за което наистина трябва да помислите, е използването на VPN, за да избегнете проблеми. Ако искате да бъдете на сигурна страна, трябва да проверите нашия най-добър VPN ръководство за Kodi.

Луцифер торенти

Не на последно място, нека да поговорим за торенти. Торентите са мощен – но може би не най-легалният начин да гледате Lucifer онлайн безплатно. Можете да намерите поредицата в няколко торент сайтове, като Knaben, The Pirate Bay и LimeTorrents.

Всеки торент предлага различни размери на файловете и ви позволява да избирате между тях. Можете да изтеглите единични епизоди или цели сезони; от теб зависи. 

как-да-часовник-Луцифер-свободна стрийминг-knaben

Използването на торенти е незаконно и съветваме всеки, който има няколко долара в джоба си срещу него. Или преминете директно към Netflix или използвайте VPN за торент. Ако наистина се чувствате като торент, определено трябва да разгледате нашия преглед NordVPN, тъй като това е един от най-добрите VPN за торент.

Заключителни мисли

Може би сте чули поговорката: „По-добре дявола, който познаваш, отколкото дявола, когото не познаваш.“ Е, в случая това определено не е вярно. Ако не сте гледали Луцифер, опитайте. Това е страхотно шоу и е достъпно в интернет. 

Независимо дали са Netflix, Hulu, безплатни поточни услуги или торенти, можете да гледате Lucifer почти навсякъде. Можете да се възхищавате на дявола, който върши не толкова зли неща, дори на freeTV. 

Какво мислиш за Луцифер? Гледахте ли го? Какво мислите за нашите възможности за гледане? Знаете ли за някой, който е по-добър? Уведомете ни в коментарите по-долу. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me