Как да гледате лекар, който онлайн през 2020 г.

Пътуването през пространството и времето е лесно, ако сте Timelord. За нас обаче обикновеният фолк, ако се хващаме на любимите ни телевизионни програми, трябва да сме на правилното място в точното време или поне достатъчно близо, за да настроите рекордера. За Doctor Who феновете без собствена машина на времето, това означава да сте в Англия в 19:00. в неделя вечерта.


Феновете извън Обединеното кралство ще трябва да прибегнат до хитрост, ако искат да гледат приключенията на любимия си Галифрейян. За щастие има много други начини за гледане на шоуто, като например стрийминг услуги.

Те обаче сменят своите библиотеки редовно, което ги прави по-трудни за проследяване от навигационната система Tardis. Ето защо сме съставили това ръководство за това как да гледате доктор Кой, за да ви държи в крак.

Проследяване на класиците

Гледайте доктор кой онлайн
© Amazon

Проверката на най-ранните приключения на Доктора е като пътуване във времето. Първите няколко сезона на шоуто са в черно и бяло. Едва на третия доктор този цвят се появява.

Някои по-стари епизоди са на DVD и Blu-ray диск, така че потърсете тези на Amazon. Ако сте на възраст като Доктор, може да имате VHS плейър, който да възпроизвежда видеокасетите, продавани в eBay или извън багажниците на автомобилите.

Не всичко от класическата серия обаче се предлага за закупуване. Главните касети за първите няколко сезона бяха изтрити, когато BBC изтри много от архивите си, за да спести пари за съхранение (вмъкнете непоколебима шега за най-добрата ни статия за съхранение в облак тук – изд.). Това каза, има звук за всеки епизод и можете да намерите видеоклипове, които го възпроизвеждат с неподвижни изображения от предаванията.

Подобно на доктора, потребителите на Windows ще разберат трудностите при работа с ненадеждна машина. Въпреки че не можете да пътувате през времето, ако работата е загубена, можете да улесните живота си, като го направите предварително. Разгледайте нашето ръководство за архивиране за Windows за прекъсването.

Ще видите и какво се е случило, когато нискобюджетното шоу се опита да пусне чудовища и извънземни на екран всяка седмица в дните преди CGI. Не винаги е хубаво. Нещата обаче бяха по-прости. Нямаше нужда да се притеснявате от глобалното затопляне или киберпрестъпността.

Доктор, който стриймира

Amazon Prime Video има най-новото издание на предаването в САЩ във Великобритания, където Tardis винаги изглежда завършва, зрителите могат да гледат модерното въплъщение на поредицата в Netflix. Ако планирате да се регистрирате за услугата, прочетете нашата статия за хакове в Netflix, която ще ви помогне да започнете.

За британските платци на лицензионни такси BBC iPlayer ви дава достъп до съвременните епизоди. Той е блокиран извън Обединеното кралство, но има начини да го заобиколите. Вижте нашата най-добра статия за VPN за iPlayer за съвет.

iplayer

Намирането на класическата серия за платените услуги е много по-сложно. Хулу е имал избрани епизоди в миналото. Препоръчваме да потърсите текущата библиотека във вашия регион, за да видите дали има такива. Twitch и BBC са разпространили и класически епизоди, така че внимавайте за тях, в случай че го правят отново.

Поток лекар, който безплатно

Уебсайтове като Couchtuner ви позволяват да се настройвате навсякъде и по всяко време, но връзките имат навика да се регенерират всеки толкова често. Google е ваш приятел, когато става въпрос за намирането им.

Законността на такива уебсайтове е открита под въпрос. Ако ги използвате, за да видите произведения извън авторското право или за които сте платили (ако сте платец на лицензионна такса, например), законните води стават мътни.

Заслужава да се инсталира блокиращ прозорци, когато сърфирате в поточни уебсайтове, тъй като никога не знаете какво витае на заден план. Зловредният JavaScript може да бъде по-трудно да се забележи от Silence.

Доктор Кой и Коди

Дебютирайки през 2004 г., медийната платформа Kodi е малко по-дълга от nu-Who. Това е чудесен начин за преглед на медийно съдържание. Ако се интересувате да го опитате, прочетете нашето Kodi ръководство за съвети как да го настроите и да се възползвате максимално от него.

Той има богат избор от добавки, които ви позволяват да предавате медии и може да успеете да намерите такъв с Doctor Who. Това е страхотно парче софтуер и за тенекерите, така че трябва да подхожда на Timelords до земята. Разгледайте нашата статия за най-добрите хранилища на Kodi за повече.

Скриване зад дивана

Има и места, където можете да изтегляте епизоди на доктор Кой. Torrenting е законно сива зона, но най-ранните епизоди от 60-те години може би са добре да се споделят в някои страни. Авторските права, използвани за изтичане на 50 години след създаването на произведение и все още го правят в много части на света, което ги прави обществено достояние.

Благодарение на чудовище, което би изплашило дори Doctor Who, корпоративен юрист, много места са удължили продължителността на авторските права до 70 години, така че ако сте жител на една от тези страни, ще трябва да чакате по-дълго, ако сте не желаят да накарат пиратската си шапка.

Ако искате да търсите по-тъмните ъгли в мрежата, можете сами да се натъкнете на няколко чудовища. Вирусите, трояните и други гремлини могат да се скрият зад най-невинните изглеждащи връзки. Уеб сайтовете за стрийминг и торент трябва да се използват внимателно. Препоръчваме да не кликвате върху рекламите им и да проверите отново всичко, което смятате да кликнете.

Защитата на връзката ви с виртуална частна мрежа може да ви осигури спокойствие. Подобно на звукова отвертка, VPN може да реши много проблеми само с едно натискане на бутон. Използвайте и нашата статия за сигурността на VPN също и ще бъдете по-трудни за хакване от Dalek Pathweb. Регистрирането за един от най-добрите VPN мрежи за порой също ще ви помогне да се предпазите от любопитни очи.

Заключителни мисли

Временните приключения на Доктора бяха замислени като средство за пренасяне на история на децата. Когато бяха представени извънземни и чудовища, те бяха големи хитове с зрителите и скоро неосезаема история като фокус на шоуто.

В днешно време телевизията заема място в други формати. За щастие, това не означава, че все още не можем да се наслаждаваме на любимите си стари предавания, въпреки че трябва да намерим нови начини за това.

Както можете да видите, има почти толкова много начини да гледате Доктора, колкото и Лекарите. Уведомете ни, ако сте успели да получите своя поправка кой, използвайки някой от описаните от нас методи. Ако знаете по-добра, кажете ни за това в коментарите по-долу. Благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map