Как да гледате Hulu на вашия телевизор през 2020 г.

Ако сте сериозен режещ кабел, но все пак искате достъп до любимите си предавания, Hulu предлага силна библиотека с канали при поискване, както и хиляди предавания и филми. Можете да го използвате на вашия компютър и мобилни устройства, но за да го предавате от вашия телевизор, трябва да направите още малко стъпка. В това ръководство ще ви покажем как да гледате Hulu на вашия телевизор, за да можете да се възползвате максимално от неговата услуга.


Hulu излъчва първи епизоди на любимите си предавания от традиционните мрежи като ABC, Fox и NBC. Освен това той има нарастваща гама от изключително оригинално съдържание – като Приказката на слугинята, многократно награждавана драма – сред други забележителни филми и съдържание от други кабелни магазини.

гледате Hulu--TV предавания

Не само това, има Hulu телевизионна услуга на живо, която има повече от 50 включени канала, взимайки Sling TV, AT&T Now TV (преди DirecTV сега), PlayStation Vue и YouTube TV. Това го прави лесно една от най-добрите услуги за стрийминг на видео наоколо.

Как да гледате Hulu на телевизора си

Hulu е базирана в САЩ, така че не можете законно да получите достъп до него извън страната. От базата си от знания Hulu изяснява, че няма намерение някой друг, освен членовете на едно домакинство в САЩ, да използва услугата му. Можете обаче да използвате виртуална частна мрежа за достъп до Hulu извън САЩ.

часовник-Hulu-тв-грешка

Блоковете на Hulu са по-трудни за заобикаляне от забраната за VPN на Netflix. Това е така, защото предлага популярни епизоди на телевизионни предавания ден, след като те се излъчват в големите мрежи или дори на живо, ако имате правилния абонамент. Дистрибуторите на предаванията се отнасят по-специално до показването на съдържанието само на американски клиенти. 

С VPN можете да настройвате любимите си предавания, когато се излъчват, от всяка точка на света. Не само това, той гарантира връзката ви и ефективно маскира вашата идентичност онлайн.

Нашите най-добри VPN за Hulu ви позволяват да инсталирате VPN на множество устройства, включително рутери, така че вие ​​не само ще бъдете сигурни, докато стриймвате Hulu, но и ще се предпазите, докато правите всичко друго.

Подобно на Netflix, има няколко метода, които можете да използвате, за да гледате Hulu на вашия телевизор от комфорта на хола си. Те включват използване на Smart TV, игрална конзола като Xbox, предаване на устройство като Roku или свързване на лаптоп към вашия телевизор чрез HDMI кабел.

Подробности за страницата на списъка с устройства на Hulu поддържат устройства и функции, което е доброто място да започнете, ако не сте сигурни в настройките си. Вероятно е да намерите поне един, който вече притежавате в списъка. Нека изследваме тези методи поотделно.

Как да гледате Hulu на Smart TV

часовник-Hulu-тв-умен-тв

Операционните системи на Smart TV автоматично се свързват с вашата WiFi или Ethernet мрежа, така че можете да имате достъп, управлявате и преглеждате онлайн съдържание от Hulu и други услуги. Ако имате такъв, нямате нужда от нещо допълнително в кабинета си, което да ви помогне да гледате Hulu на вашия телевизор.

Някои смарт телевизори имат вградени приложения, като Hulu и други, в своя твърд диск, така че можете да влезете в акаунта си и да гледате любимите си кликове за нула време. Ако вашият няма Hulu, можете да изтеглите приложение, за да работи, но Hulu се използва най-добре с неговото специално приложение.

Как да получите Hulu на вашия Smart TV

 1. Натиснете „Начало“ на вашето дистанционно, за да влезете в центъра
 2. Изберете Приложения
 3. Търсете „Hulu“ с помощта на иконата за търсене в горния десен ъгъл
 4. Инсталирайте приложението Hulu с помощта на екранните подкани
 5. Стартирайте приложението Hulu
 6. Изберете „влизане“ на екрана за добре дошли и изберете „вход“ на това устройство
 7. Въведете идентификационните данни на вашия акаунт и изберете „влизане“
 8. Изберете личния си профил от списъка и започнете стрийминг

Забележка: Ако сте създали абонамента си за Hulu на Apple TV, завършете настройката на акаунта си, преди да влезете в Hulu или други поддържани устройства.

Можете също да влезете с код за активиране, вместо да въвеждате дълъг имейл адрес и парола. Ако предпочитате този маршрут, ето стъпките, които трябва да предприемете:

 1. Пуснете Hulu
 2. Изберете „влизане“ на екрана за приветствие
 3. Изберете „активиране“ на компютър. На следващия екран ще се появи код за активиране
 4. Отидете на hulu.com/activate и влезте
 5. Въведете уникалния код за активиране и скоро ще влезете в системата
 6. Изберете личния си профил от списъка и започнете стрийминг

Не всички устройства имат код за активиране, като телефони или таблети и в този случай можете да активирате с помощта на приложението с имейла и паролата си.

Как да гледате Hulu с игрална конзола

часовник-Hulu-тв-игри-конзола

Конзолите за видеоигри могат да се използват за много повече от просто игра на игри. Те могат да играят на Hulu и на вашия телевизор. За целта можете да настроите вашия Microsoft Xbox 360 или Xbox One, Nintendo Switch, Wii U или Sony PlayStation 3 и 4 и да намерите приложението Hulu, преди да стриймвате съдържание.

Въпреки че това не е най-добрият вариант за гледане на Hulu на вашия телевизор, той е полезен, ако притежавате такъв и не искате да вземете Apple TV или Chromecast. Единствената караница е да наберете нещо от контролера си.

Гледайте Hulu с конзола за игри

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението Hulu от играта или магазина на приложения на вашата конзола
 2. Стартирайте приложението и влезте с вашия акаунт в Hulu
 3. Свържете конзолата си към телевизора с помощта на HDMI кабел
 4. Започнете да предавате любимите си предавания

Как да гледате Hulu с устройство за кастинг

Устройство за кастинг или медийна кутия може да бъде всяко устройство, което включвате в HDMI порта на вашия телевизор. Те включват устройства като Apple TV, Google Chromecast, Roku и Amazon Fire TV. Ако се интересувате, имаме и ръководство за това как да гледате Netflix чрез Chromecast.

часовник-Hulu-тв-игри-Chromecast

Всичко това може да ви помогне да гледате Hulu на вашия телевизор, като ви позволява да пускате видеоклипове на телевизора си или да използвате вградено приложение, през което можете да разглеждате от екрана си. За това ръководство обаче ще се съсредоточим върху използването на Chromecast и Roku.

Гледайте Hulu на вашия телевизор чрез Chromecast

Google Chromecast е малко устройство, което ви позволява бързо да настроите Hulu с докосване или натискане на бутон, а видеото, което гледате, ще бъде незабавно предадено на вашия телевизор.

 1. Включете своя Chromecast в контакта на стената или USB порта на телевизора, за да го включите
 2. Включете го в HDMI порт на вашия телевизор с помощта на HDMI кабел
 3. Свържете вашия смартфон или таблет с Chromecast в приложението Google Home
 4. Започнете да гледате Hulu от вашия смартфон или таблет
 5. Докоснете бутона за поточно предаване в горната дясна страна на екрана на вашето устройство
 6. Изберете правилния HDMI източник от вашия телевизор
 7. Насладете се на вашия филм

Как да гледате Hulu на вашия телевизор с лаптоп

часовник-Hulu-тв-лаптоп

Последната опция е старомодният начин, който е да включите лаптоп в телевизора си и да започнете да гледате видеоклипове на Hulu.

Повечето телевизори с висока разделителна способност имат HDMI портове, така че ще ви трябва HDMI кабел и изходен порт на вашия лаптоп, за да гледате Hulu на вашия телевизор. Ако обаче вашият лаптоп има само VGA или DVI порт и телевизорът ви приема само HDMI кабели, трябва да закупите VGA или DVI конвертор, който може да използва HDMI порта на вашия телевизор.

Гледайте Hulu на вашия телевизор с лаптоп

 1. Свържете вашия лаптоп към телевизора с помощта на HDMI кабел
 2. Отворете менюто на източника на вашия телевизор
 3. Изберете правилния HDMI сигнал (няколко порта трябва да бъдат номерирани)
 4. Телевизорът ще предава дисплея на вашия лаптоп
 5. Влезте в Hulu от вашия лаптоп и започнете да предавате видеоклипове

Заключителни мисли

Hulu предлага много забележителни филми и друго съдържание. За съжаление обаче, само жителите на САЩ имат достъп до него. Въпреки това с VPN можете да бъдете навсякъде по света и да продължите да се наслаждавате на страхотни шоу програми, като Трудни хора, Събота вечер на живо, Marvel’s Runaways и други.

Всички споменати по-горе методи могат да ви помогнат да гледате Hulu на вашия телевизор. Препоръчваме да гледате на Smart TV, тъй като е най-лесната за настройка. Ако нямате интелигентен телевизор, игрална конзола или устройство за кастинг, все пак можете да го накарате да работи с добрия стар стар лаптоп и HDMI кабелен метод.

Преди да започнете да хапвате любимата си поредица, не забравяйте да разгледате нашия архив за стрийминг, където ще ви преведем какво е стрийминг и как да го направите безопасно, докато гледате съдържание в мрежата.

Обичате ли да гледате Hulu на голям екран? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map