Как да гледате ESPN Plus през 2020: Sports Galore

ESPN стартира своята услуга за стрийминг на видео, ESPN Plus, през 2018 г. и това е чудесен вариант за всеки, който обича спорта. Има обаче известно объркване относно това какво е включено и как можете да получите достъп до него. 


Това не е заместител на обикновените канали на ESPN, така че може да не е това, което очаквате. В това ръководство ще ви кажем какво е и как да гледате ESPN Plus.

ESPN има безплатно приложение, в което можете да получавате актуални новини, информация и акценти от най-новите събития. Ако имате платен абонамент за телевизия, който включва ESPN, можете да предавате канали от приложението без допълнителни разходи. 

ESPN Plus, от друга страна, може да бъде закупен като самостоятелна услуга и има уникални функции, до които могат да получат достъп само нейните абонати. Въпреки това няма специално приложение. Трябва да получите достъп до него чрез съществуващото приложение.

Съдържание и цени на ESPN Plus

ESPN Plus предлага хиляди допълнителни събития на живо, шоу програми и съдържание по заявка, което ESPN има право да излъчва. Това включва международни събития, колежки спортове и извънгаранционни бейзболни и футболни игри в САЩ.

как-да-часовник-ESPN плюс спорт

Само за да е ясно обаче, събитията, които показва, не са тези, които се появяват в основните телевизионни канали на ESPN. Така че, докато ще получавате събития на живо от MLB, NHL, MLS и т.н., няма да можете да гледате основно събитие, което се излъчва по мрежовите канали на ESPN. Освен това, понеделник вечер футболът не е наличен в ESPN Plus.

Ако това звучи направо от алеята ви, ще се радвате да знаете, че това е доста евтина услуга. Той струва $ 4,99 на месец, или можете да изберете годишния абонамент на $ 49,99. 

как-да-часовник-ESPN плюс ценообразуване

Можете да се регистрирате чрез приложението ESPN или чрез уебсайта ESPN Plus. Плюс това, има безплатна седемдневна пробна версия, така че можете да видите дали ви харесва първо. Просто не забравяйте да прекратите абонамента преди края на пробния период, ако не ви хареса, в противен случай ще бъдете таксувани автоматично.

Освен това, по-рано тази година ESPN Plus стана изключителна дестинация за събитията на UFC с плащане за преглед. Всяко събитие струва допълнително $ 59,99 над цената на абонамента ви. В този смисъл новите абонати могат да закупят пакет от едно UFC PPV събитие и ESPN Plus годишен абонамент за $ 79,98 (обикновено $ 109,98, ако се купуват отделно).

как-да-часовник-ESPN плюс UFC

След като имате платен абонамент, можете да се откажете по всяко време, но той не осигурява възстановяване на средства. Това означава, че ако се откажете, докато абонаментът ви е все още активен, ще имате достъп до услугата до края на текущия ви период на фактуриране. 

С други думи, месечните абонати ще имат достъп през останалата част от месеца, а годишните абонати ще имат достъп до края на годината.

Имайки това предвид – и факта, че седемдневната пробна версия може да не е достатъчно време, за да сте сигурни, че сте доволни от услугата – може би е добра идея първо да изберете месечния абонамент.

ESPN Plus съвместими устройства

ESPN Plus ви позволява да стриймвате по всяко време и навсякъде. Освен това можете да пренавивате, преигравате или изтегляте съдържание, за да гледате по-късно. Предлага се в HD формат и можете да го гледате едновременно на до три устройства.

Можете просто да гледате ESPN Plus направо от вашия браузър. Ако обаче искате да изживеете в движение или бихте предпочели да го предавате на вашия телевизор, можете да изберете няколко опции. 

как-да-часовник-ESPN плюс устройства

Опциите в движение включват устройствата iPhone, iPad и Android. За да го предавате направо към вашия телевизор, можете да получите достъп до него на устройства като Roku, Chromecast, Fire TV и третото и четвъртото поколение на Apple TV. Плюс това, ако имате телевизор Samsung с операционната система Tizen, можете да свържете абонамента си за ESPN Plus към него и да го предавате директно от там.

Други опции включват Xbox One, PlayStation 4 и Oculus Go. В случай че се нуждаете от помощ за настройката му на някое от тези устройства, ESPN Plus има някои удобни специализирани статии, които да ви помогнат.

ESPN Plus Geoblocks

ESPN Plus не се предлага извън САЩ поради лицензионни споразумения. Ако сте извън страната, ще трябва да излъжете местоположението си, за да заобиколите геоблоковете. Можете да направите това, като използвате виртуална частна мрежа, за да получите американски IP адрес.

VPN мрежата имат много други полезни функции, като сигурност, така че си струва да инвестирате в такава. Има много възможности за избор в нашите VPN прегледи, но препоръчваме да използвате ExpressVPN. Той е лесен за използване и ще ви измине всички ограничения за стрийминг, на които се натъкнете (дори забраната на Netflix). Ето защо – и неговите бързи скорости – това е най-добрият ви VPN за стрийминг.

Той е и най-добрият ви VPN за ESPN, така че не е чудно, че е подходящ за ESPN Plus. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN, за да научите повече или го изпробвайте безрисково със своята 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Спортни събития на Kodi

Можете също да използвате Kodi за гледане на спортни събития. Ако не сте запознати с това, Kodi е безплатен, с отворен код медиен плейър. Тя ви позволява да съхранявате и възпроизвеждате медии и можете да получите достъп до съдържание чрез хранилища и добавки. Прочетете нашето ръководство за Kodi, за да започнете.

Това е законно, стига да не гледате съдържание, защитено с авторски права. Много спортни събития обаче се откриват в неофициални добавки, които често доставят нелегитимни потоци. Ако използвате такова, за да гледате спортно събитие, трябва да се уверите, че използвате VPN, за да се скриете. Не можете да победите ExpressVPN, но най-добрият ви VPN за Kodi ръководство има още няколко възможности за избор.

Налични са много добавки за гледане на спорт на Kodi, а ние сме посочили някои от най-добрите си добавки Kodi за спортно парче. SportsDevil и Project D са добавки, които могат да бъдат намерени в хранилището на Kodil. 

как-да-часовник-ESPN плюс Kodi

Със SportsDevil можете да гледате почти всяко събитие на живо, което има, и често в 1080p. Проект D обаче е чудесен за по-стари игри, тъй като няма живи потоци.

Заключителни мисли 

Надяваме се сега да разберете разликите между приложението ESPN и ESPN Plus. Въпреки че все още ще трябва да се абонирате за редовни мрежови канали на ESPN, за да гледате повечето големи спортни събития, ESPN Plus предоставя уникална услуга за любителите на спорта в САЩ. Ще получите оригинални предавания, събития на живо и съдържание при поискване за ниските цена от 4,99 долара на месец.

Не забравяйте, че ако не сте в Щатите, това не е краят на света. Можете да промените местоположението си с помощта на VPN, което по същество заблуждава услугата да мисли, че сте в страната. ExpressVPN е най-добрият VPN за влизане в стрийминг услуги, така че е добър избор за ESPN Plus.

Имате ли предложения за гледане на ESPN Plus или нещо, което сме пропуснали? Уведомете ни в секцията за коментари. Вижте и другите ни развлекателни статии. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me