Как да гледате Dragon Ball Super Online през 2020 г.

За първи път, произведена в Япония в средата на 80-те, сагата Dragon Ball обхваща пет серии, три от които имаха съответстващ манга комикс. Ако сте нов в сериала или просто голям фен, който иска да възвърне отново онази искряща чуда на Super Saiyan, която го е насадила като дете, има много начини да гледате всичките пет серии на Dragon Ball онлайн.


Поредицата, която ще обсъждаме са Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z Kai и Dragon Ball Super. И петте са достъпни онлайн, в оригиналния японски и с английски дубла. Някои опции за гледане са платени абонаментни услуги, а някои са безплатни (макар и по-малко от законните).

Нека да разгледаме как можете да хванете всяка сила, трансформация и Каме Хаме Ха от серията Dragon Ball онлайн.

Гледайте Dragon Ball Z Online

Има четири платени услуги, които ви позволяват да гледате петте серии Dragon Ball онлайн с абонамент. Всичко, изброено тук, е включено в американските оферти. Съдържанието на geoblock на услугите обаче, така че за да получите достъп до някои предавания от страни извън САЩ, трябва да използвате виртуална частна мрежа. Научете повече в нашето ръководство за геоблокиране и в нашия най-добър VPN за поточен списък.

Hulu излъчва Dragon Ball и Dragon Ball GT, но те са достъпни само в оригиналния японски с английски субтитри. Услугата използваше ограничени сезони на Dragon Ball Z на английски и японски, но оттогава премахна серията от списъка си с опции. Hulu Plus предлага телевизионна услуга на живо във връзка със своя онлайн стрийминг. С тази функция можете да гледате Dragon Ball Super и Dragon Ball Z Kai, които все още излъчват в Cartoon Network в САЩ.

Funimation е компанията, отговорна за разпространението на всички серии Dragon Ball в САЩ. По едно време тя дори носеше забележителния японски аниме Evangelion, но за съжаление вече не го прави (ако търсите това, вижте нашето ръководство за това как гледай Евангелион). Функцията включва всички пет серии Dragon Ball. Той предлага до 10 епизода от всеки безплатно, но всичко извън това изисква платен абонамент.

Windscribe протокол-Settings

Ако сте извън САЩ, Funimation ще работи само ако използвате VPN; при нашия опит ExpressVPN премина лесно, както винаги се случва. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за повече информация за този фантастичен доставчик.

Crunchyroll и VRV са две други услуги за стрийминг на аниме с платени абонаменти. И двете обаче са по-скъпи от Funimation и разполагат с оригиналния японски и английски дуб на Dragon Ball Super.

Stream Dragon Ball безплатно

Има много неофициални уеб сайтове за стрийминг, които ви позволяват да гледате безплатно серията Dragon Ball на вашия компютър или мобилно устройство. Когато се занимавате с такива уебсайтове, трябва да бъдете внимателни и да направите своите изследвания.

Много от тях ще заредят компютъра ви с рекламен, зловреден и шпионски софтуер, които са вредни вируси, които могат да ви отворят за кражба на самоличност. Ако планирате да използвате уебсайт за безплатен поток, препоръчваме ви да използвате мощна антивирусна програма, голяма част от която са безплатни. Вижте нашето ръководство за най-добрия безплатен антивирусен софтуер за повече.

GoGoAnime е един от малкото безплатни поточни уебсайтове с положителна репутация и един от единствените, които бихме препоръчали да използвате. Тя има всички пет серии Dragon Ball в тяхната цялост. Съдържанието е в оригиналните японски и английски тиражи.

Windscribe-Mining

Въпреки че GoGoAnime е безопасен уебсайт, той има основен проблем с изскачащите реклами. Предлагаме да използвате силен блокер на изскачащи прозорци. Прочетете нашия списък с най-добрите блокери на изскачащи прозорци за препоръки.

Друг добре известен уебсайт за безплатни поточни аниме е AnimeFreak.tv. Той има всички пет серии, но броят на порно рекламите, които рамкират всеки видеоклип, трябва да ви накара да помислите два пъти за достъп до него в смесена компания.

Dragon Ball торенти

Разбира се, бихте могли да преминете по маршрута на торента: последно проверихме всички пет серии топки Dragon могат да бъдат намерени в няколко алтернативни торент сайтове. Разбира се, не можем да дадем гаранции за всеки един, но поне двама ни осигуриха прилично видео и аудио.

Както обикновено, разбира се, не забравяйте да го играете безопасно и използвайте един от най-добрите ни VPN за торент, или може да се окажете в получаващия край на някое от тези гадни DMCA известия и получените глоби.

Гледайте Dragon Ball Super на Kodi

Kodi е приложение за домашно кино с много платформи, което съществува повече от 15 години. Не носи съдържание, но можете да го зареждате с добавки, които имат безплатна или платена музика, филми и телевизионни предавания. За повече информация как да използвате Kodi, прочетете нашето Kodi ръководство.

Можете да намерите всички пет серии Dragon Ball на Kodi чрез неговите добавки. Funimation има официална платена добавка Kodi, наречена Funimation Now, но има много безплатни добавки, които имат същото съдържание.

Някои от най-популярните добавки за Dragon Ball са 9Anime, Exodus, Covenant, AnimeGo и други. За повече информация за добавките на Kodi, вижте нашето ръководство за най-добрите добавки на Kodi.

Законността на Kodi често се поставя под въпрос, тъй като много съдържание, до което можете да получите достъп до него, е пиратско. Прочетете нашата правна статия на Kodi за повече информация. Тъй като ви позволява да получите достъп до незаконно съдържание, най-добре е да се защитите, като анонимизирате сесията си за сърфиране с VPN.

VPN мрежите тунелират вашия IP адрес на сървър, разположен в друг регион, което ви позволява не само да подкопавате усилията за геоблокиране, но и да скриете сърфирането си от органите на реда. За препоръки прочетете нашето най-добро VPN ръководство за Kodi.

Заключителни мисли

Франчайзът Dragon Ball за първи път дебютира през 1986 г. Оттогава той натрупа 700 епизода. Това съдържание може да се усвои много, но е възможно да направите това с правилната услуга за стрийминг. Тези платформи представляват широка възможност да наваксате приключенията на Son Goku, описвайки подробно всяка епична битка, груба шега и боб сензу, които франчайзингът може да предложи.

Вие сте фен на Dragon Ball? Коя платформа използвате, за да вземете всяка кайокен и спиртна бомба, която сериалът представя през последните три десетилетия? Знаете ли за надеждна безплатна услуга, която пропуснахме? Озвучете в коментарите по-долу и ни уведомете. Както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me