Как да гледате доброто място през 2020 г.: Внимателно с онова време нож

Доброто място е рядко шоу, тъй като успява да направи няколко неща наведнъж и наистина да ги направи добре. Въпреки че понякога можете да се чудите дали това е комедия, мистерия, изследване на характера или упражнение в абсурд, никога няма да имате тъп момент. Поради тази причина решихме, че би било добра идея, ако сложим едно ръководство за това как да гледаме The Good Place.


Поредицата започва със смъртта на Елинор Шелстроп, която се озовава в Доброто място, частта от отвъдното, в която отиваме, ако сме живели добър живот. Това изненадва Елинор, тъй като тя е била доста ужасна личност. В хумористични светкавици ни показаха видовете неща, които тя направи, всички те просто ужасяващи, от боклук до кражба до предателство на хора, които са се доверили на нея.

Останалата част от актьорския състав е съставена от пъстър асортимент от добре написани герои, включително интелектуална и тревожна Чиди, прилепнали до-добрия Тахани, прост и незабележим Джейсън и Джанет, ръководството за Доброто място, което може да съблазни само за всичко от тънък въздух. 

Краденето на шоуто обаче е Тед Дансън в ролята на Майкъл, архитект на Доброто място и човекът, който управлява нещата. Дансън очевидно се наслаждава на всяка секунда от ролята си и добра част от удоволствието, което ще извлечеш от The Good Place, го гледа как той просто се прокрадва на екрана. Надяваме се, че вашият апетит, така че нека да ви покажем как да гледате The Good Place онлайн.

Как да гледате Доброто място онлайн

Доброто място е предаване на NBC и не може да бъде намерено в собствена стрийминг услуга, за разлика от предаванията от HBO или CW (прочетете нашето ръководство за това как да гледате The Wire или нашето ръководство за това как да гледате CW за примери за двете).

Въпреки това, като всяко друго шоу на NBC (проверете нашето ръководство за безвремие за друго), The Good Place може да бъде намерен в Hulu в Съединените щати и в Netflix в Европа и части от Азия. Hulu има и трите сезона в момента и е подготвен да започне излъчването на The Good Place сезон 4 през септември 2019 г.. 

Най-Добър-Place-Hulu

Hulu е страхотна услуга за стрийминг, предлагаща множество предавания и има възможност след като прочетете няколко от нашите ръководства (например как да гледате Archer), които може да искате да се абонирате. Ако сте в Щатите, това не е проблем. Ако обаче сте на друго място, ще ви е необходима виртуална частна мрежа, за да подправите местоположението си като в САЩ.

Накратко, VPN ще пренасочи връзката ви към местоположението, което искате, и ще го шифрова, така че да не можете да проследите, когато го използвате. Те са много удобни инструменти, ако искате да останете анонимни, докато разглеждате, като същевременно имате и полза за забавление. Hulu е доста добър да разбере дали използвате такъв, но не забравяйте да използвате един от нашите най-добри VPN за Hulu снимки за най-добри резултати.

VPN също ще ви бъде полезен, ако искате да гледате The Good Place в Netflix. Разгледахме офертите на Netflix на няколко европейски държави и установихме, че можете да намерите всички съществуващи три сезона там, въпреки че няма дума за това кога ще бъде добавен четвъртият сезон.

Най-Добър-Place-Netflix

Ако сте извън Европа, но предпочитате Netflix над Hulu, ще трябва да използвате един от най-добрите ни VPN за избор на Netflix, за да преминете през страховитата забрана за Netflix VPN. Трудно е, но тествахме няколко VPN, за да се уверим, че работят, като любимият ни тук в Cloudwards.net е ExpressVPN.

Как да гледате доброто място безплатно

Разбира се, интернет не би бил интернет без добро олско пиратство. Направихме малко търсене и намерихме три авенюта, с които можете да гледате The Good Place безплатно онлайн. Имайте предвид обаче, че за всички тях ще трябва да използвате една от най-добрите VPN услуги или да рискувате глоби.

Първо е незаконно стрийминг. Подобно на други шоута, които сме отразявали, като Outlander, можете да намерите всички сезони на The Good Place в PutLocker, уебсайт за стрийминг. Работи много като Netflix и Hulu, освен че вместо да плащате с пари, валутата е вашето търпение.

Най-Добър-Place-Putlocker

PutLocker и сайтове като него генерират приходите си от реклами. Тези реклами се появяват при вас, когато ви се харесва, а понякога дори ви пренасочват към извратени страници. За да предотвратите това да се случи, препоръчваме да използвате VPN във връзка с някой от най-добрите блокери на изскачащи прозорци.

Как да гледате доброто място на Kodi

Следващата ви по-малко от законната опция е да използвате Kodi, стрийминг платформа, която ще трябва да инсталирате на всяко устройство, което редувате. Това е доста лесно да се направи, особено когато имаме пълно ръководство за Kodi, за да ви помогнем. Не забравяйте обаче да проверите и най-добрия VPN за Kodi, така че да не можете да бъдете проследени с него.

Бърза проверка на Poseidon, нашата любима и най-добрата добавка Kodi, показва, че и трите сезона на The Good Place присъстват и се отчитат. Ако нямате Посейдон, би трябвало. Можете да го намерите под една от най-добрите Kodi repos, Kodil.

Торентите на доброто място

За да завършим, проверихме и The Pirate Bay, за да видим дали можем да намерим някакви прилични торенти на The Good Place, разбира се използвайки NordVPN, най-добрия VPN за торент. Ако не бяхме, можехме да заложим долари на понички, че щяхме да бъдем ударени от еквивалента на известие в DMCA, което не е забавно.

Най-Добър-Place-Torrent

Можем да намерим торенти за всички сезони, но, както обикновено, няма да дадем гаранция за качеството, освен да кажем, че всички качители имат високо представителство. Ако не сте фен на The Pirate Bay, имаме и статия за най-добрите алтернативни торент сайтове.

Заключителни мисли

Доброто място е наистина уникално шоу и го препоръчваме на всеки, който харесва някаква философия, да отиде с кикотите си. Печели куп купища награди и можем да разберем защо: Няма нищо подобно, а ние чакаме на ръба на местата си за следващия сезон.

Какво мислите за The Good Place? Бихте ли предпочели да гледате Наздраве вместо това? Уведомете ни в коментарите по-долу или ако смятате, че сме пропуснали какъвто и да е начин да хванем шоуто онлайн. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me