Как да гледате Disney Plus с VPN през 2020 г. извън САЩ

През последните няколко месеца Disney обявява новия си стрийминг канал Disney +, който трябва да бъде пуснат на 12 ноември 2019 г. Въпреки това не е нужно да чакате дотогава, за да проверите сами. Ние започнахме да копаем и разбрахме как да гледаме безплатно Disney + в момента и ще споделим трика с вас в тази статия.


Ако искате да стигнете направо, щракнете тук, за да стигнете до скока, или използвайте съдържанието по-горе. Ако искате първо малко повече информация за Netflix-Buster на Disney, продължете да четете.

Напоследък много говорим в месечната ни колона „Състояние на облака“ за поточните войни. Вероятно познавате поточния гигант Netflix, който нараства почти нонстоп от създаването си преди повече от десетилетие. Въпреки това, не можете да отглеждате толкова големи – и да печелите толкова пари – без други да искат парче от пая.

Това доведе до настоящата ситуация, в която – в зависимост от начина, по който броите – има повече от 15 основни поточни услуги, които вият за вашето внимание. Това включва гиганти като Amazon Prime Video, както и по-малки, но също толкова добри услуги като CW. Въпреки че парчетата се размножават, пайът като цяло продължава да расте, което е добра новина за тези масивни корпорации.

Възходът на Дисни + стрийминг

Това равновесие може да бъде нарушено скоро, въпреки че най-голямата световна корпорация за развлечения се включи в действието. Disney, а не просто доволен от работещ стрийминг сайт Hulu и спортен канал ESPN, реши да нападне трона, като пусна свой собствен сайт Disney +, който ще носи всичките му интелектуални авторски права.

Disney + -Homepage

В началото може да не изглежда много, но има причина Netflix execs да не спи добре през нощта. Авторските права на Дисни не се простират само до нещата, които вие и почти всеки човек, който чете това, е израснал, гледайки, като Снежанка, Кралят на лъвовете и всички останали захарични шалчета. “Дисни” е вече много десетилетие, а притежава правата за много съдържание.

Ducky Dominion

В момента Disney притежава 20th Century Fox и неговите филиали (филмовото студио, а не развлекателният канал Fox News), Marvel Studios (мислят The Avengers, Black Panther) и Lucasfilm (Star Wars, някои неща от Ewok), сред много, много други..

Освен забавния факт, че Лия и Черната вдовица вече са принцеси на Дисни, това означава също, че Дисни гледа на милиарди долари приходи от забавления, дори без да има собствен канал за стрийминг.. 

Disney + ще бъде изключително привлекателен за много хора, благодарение на всички тези популярни франчайзи, но това също означава, че Netflix няма да показва никоя от тези неща. Потокът гигант губи на два фронта и оттогава Дисни изтегля цялото си съдържание преди около година.

Дисни + Цена

Ако горното не е достатъчна причина да мислите, че Disney ще се сдобие с Netflix, има и въпрос на цените. Disney + ще подбива Netflix със значителен марж, като иска само $ 7 за основния си план и $ 13 за плана, който включва Disney +, Hulu и ESPN. 

Сравнете това с основния план на $ 9 за основния план на Netflix и $ 13 или $ 16 за по-напредналите и можем да определим, че това е много голям случай на изстрели.

Hulu само по себе си е силна алтернатива на Netflix и наличието му в комплект с Disney + може да бъде твърде силна примамка за много потребители на Netflix да се противопоставят. На всичкото отгоре повечето домакинства разполагат с пари само за един, може би за два поточни абонамента, така че може много добре Netflix да види как потребителската му база се свива. Само времето ще покаже.

Disney + Дата на стартиране

Датата на излизане на Disney + е определена за 12 ноември 2019 г. Въпреки това Disney стартира пробен период на услугата в, на всички места, Холандия. До 12 ноември жителите на земята на наркотици и слава могат да гледат Disney + за общия общ евроцент, като пълната цена от 7 евро стартира на официалната дата на стартиране.

Предполагаме, че холандците са избрани като морски свинчета, защото той ще бъде добър пазар за Disney +, след като бъде официално пуснат, като същевременно ще бъде достатъчно голям пазар, така че всички бъгове да бъдат изправени навреме.

Дисни + Пробни първи впечатления

Разбира се, посветени, тъй като ние ще ви донесем най-доброто в стрийминга, отидохме и проверихме Disney + навън. Това всъщност беше по-сложно, отколкото може би си мислите, тъй като сървърите на сайта не успяха да се справят с товара през първите няколко седмици и не ни позволиха да влизаме. Вече добър знак за Disney и лош за Netflix.

Веднъж влязохме, първото нещо, което забелязахме беше, че Disney + прилича много на Netflix. Както и в, дизайнът е практически същия.

Netflix-срещу-Disney +

Това обаче е хубаво, тъй като можете да видите направо да гледате каквото искате. Все пак няма същия избор като при Netflix. След това отново, ако наистина сте в Disney или Marvel, има повече от достатъчно за избор.

Disney + -marvel

Потокът вървеше много гладко, много като при Netflix и определено можем да видим къде се крие атракцията. Netflix има право да се притеснява.

Как мога да гледам Disney Plus безплатно с VPN?

Находчивите читатели вече ще разберат от горното как могат да хванат Disney + рано и безплатно. Просто си вземете холандски IP адрес с помощта на виртуална частна мрежа, влезте в Disney +, изплатете стотинката и отидете на подкарите.

За непосветените VPN е програма, която можете да използвате, за да подправите местоположението си до където и да е, докато останете защитени. Те са супер удобни и ги препоръчваме за всички, през цялото време. Най-добрият VPN според нашата оценка е ExpressVPN и това е този, който използвахме за достъп до Disney+.

Работи безотказно, както очаквате от VPN услугата, ние считаме най-добрия VPN за стрийминг, въпреки че очакваме Disney + да получи VPN забрана, за разлика от Netflix в близко бъдеще. Това каза, че в момента работи добре, затова ви препоръчваме да го направите, за да хванете най-новото в Star Wars.

Как да гледате Disney Plus с VPN

  1. Отидете на ExpressVPN и се регистрирайте
  2. Изтеглете клиента ExpressVPN на вашето устройство
  3. Свържете се със сървър в Холандия (всеки ще го направи)
  4. След като сте свързани, отидете на disneyplus.com
  5. Регистрирайте се и заплатете стотинката
  6. Наслаждавайте се, въпреки че не забравяйте да поддържате ExpressVPN

Заключителни мисли

Дисни се готви да поеме Netflix и от това, което видяхме, се оформя като истински претендент. Въпреки че Disney + сам по себе си няма да накара конкурентите да изпаднат в студена пот, групирането на Hulu и ESPN ще го постави на пазара като услуга, за която да внимавате..

Какво мислиш за всичко това? Ще се отървете ли от Netflix, за да поемете абонамент за Disney +? Или ще запазите и двете? Уведомете ни в коментарите по-долу и както винаги ви благодарим за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me