Как да гледате човек с едно парче онлайн през 2020 г.

Популярната манга превърна аниме One-Punch Man, излъчен само за кратко, излъчващ се до японските телевизии от 5 октомври 2015 г. до 21 декември 2015 г. Този първи сезон съдържаше само 12 епизода, но това беше достатъчно, за да спечелите 100 процентен рейтинг на Rotten Tomatoes.


В това ръководство за това как да гледате One-Punch Man, ще ви покажем всеки маршрут за стрийминг през първия сезон. За щастие, шоуто е лесно достъпно, стига да имате абонамент за големи стрийминг платформи. Ако не, ние имаме препоръки как можете да гледате One-Punch Man безплатно.

Гледайте Човек с един удар онлайн

Можете да гледате One-Punch Man в Netflix или Hulu, ако имате абонамент за някоя от тези платформи. Netflix е предпочитаният маршрут, тъй като основният план на Hulu показва реклами в средата на епизода. Въпреки това, Hulu е дублирал и под-версиите на всеки епизод, така че компромисът може да си заслужава.

как-да-часовник и един перфоратор-човек-Hulu

Това предполага, разбира се, че имате достъп до Netflix или Hulu. Геолоките за дистрибуция затрудняват хората по целия свят да влизат в определени поточни платформи. Например, Hulu е наличен само в САЩ, вероятно поради силните политики за разпространение, които мрежите като NBC имат.

Това каза, има начин да се заобиколи проблема. Използвайки виртуална частна мрежа, можете да изглеждате сякаш сте в САЩ или където и да е другаде, когато не сте.

VPN мрежите ви свързват с отдалечен сървър, преди да се свържете с интернет, замествайки вашия IP адрес с нов. Първоначалната ви връзка също е шифрована с VPN протокол, което означава, че тя не може да бъде проследена до вашето устройство. Прочетете нашето описание на криптирането, за да научите повече за това.

Процесът зад него е дълъг, сложен и най-добре запазен за нашето ръководство за сигурност VPN. Всичко, което трябва да знаете тук, е, че VPN може да ви помогне да предавате Netflix или Hulu, дори когато сте в регион, който обикновено няма да има достъп. Ако търсите препоръки, нашите най-добри VPN за Netflix и най-добрите ръководства за VPN за Hulu са доброто място за начало.

Ако искате да преминете в лесен режим, можете просто да се регистрирате с ExpressVPN. Това е най-добрият VPN, който сме тествали и заема първо място в нашите VPN ревюта. Както можете да видите в нашия преглед на ExpressVPN, той осигурява лекота на използване, сигурност и бързина за прилична цена.

Гледайте безплатно Punch One-Man

Както и при много аниме, има начини да гледате One-Punch Man безплатно. Един от по-законните маршрути е през Tubi, която е безплатна стрийминг платформа, която използва реклами вместо абонамент за осигуряване на приходи. Това каза, че политиката за поверителност на Tubi е, честно казано, ужасна. Услугата събира Вашия IP адрес, информация за геолокация, данни за употреба и други.

VPN може също да помогне с това, но ще искате да използвате защитена опция, така че никаква информация, която може да се идентифицира, не попада в грешни ръце. Можете да прочетете нашето най-сигурно ръководство за VPN за препоръки.

Има и уебсайтове за поточно предаване на аниме, като 9Anime и KissAnime, които имат потоци за One-Punch Man, но ще искате да се свържете с тях само ако използвате VPN, защото участват в нарушаване на авторски права. Незаконните стрийминг платформи обикновено са място за киберпрестъпност и VPN може да ви предпази от всичко злонамерено.

Нашият най-добър VPN за поточно ръководство е подходящо място за разглеждане, ако се интересувате от някоя от тези платформи. От партидата CyberGhost се откроява със своите специализирани поточни сървъри. Има дори опции за аниме уебсайтове, както можете да видите в нашето ревю за CyberGhost.

В допълнение към VPN, вие ще искате да получите най-добрия антивирусен софтуер, преди да стартирате поток. В комбинация с VPN и нашите най-добри блокери на изскачащи прозорци тези досадно стрийминг уебсайтове ще се чувстват точно като Netflix.

Гледайте Човек с един удар на Kodi

Kodi е друг начин да гледате човек с един удар. Ако не сте запознати с платформата, прочетете нашето ръководство за Kodi и как да използвате ръководството за Kodi. Накратко, това е интерфейс отпред за локален медиен център, който може да бъде разширен с добавки.

За аниме – или което и да е филмово или телевизионно шоу – ние се занимаваме главно с добавки, които търкат поточни уебсайтове, като 9Anime, и ги обслужват чрез Kodi. Можете да намерите списъка с добавки, които препоръчваме, както и как да ги инсталирате, в нашето най-доброто ръководство за добавки за Kodi.

Същите правила се прилагат и за Kodi, които се прилагат и за стрийминг от уебсайтове директно. Ще ви трябва VPN и антивирус, но блокирането на изскачащи прозорци е по-малко притеснително. Ако търсите препоръки, прочетете нашето най-доброто VPN ръководство за Kodi.

Извън сигурността има юридически проблем на Kodi. Нашият справочник за Kodi говори за двусмислените специфики, но същността на това е, че Kodi е легален, но поточно съдържание, защитено с авторски права, не е. Ние не сме адвокати и няма да се преструваме. Най-добре е да сте в безопасност и да скриете IP адреса си при поточно предаване на One-Punch Man или нещо друго на Kodi.

Гледайте торент на един човек

Можете също да разкъсате One-Punch Man. Torrenting по същество е същото като изтеглянето на всеки друг файл, но вместо да изтеглите всичко наведнъж, изтегляте части от файла от множество компютри. Връзката peer-to-peer, както се нарича, отваря компютъра ви в списък с други.

Човекът с един удар е достъпен от популярни сайтове за порой, като един от най-големите е показан по-долу. Въпреки това е важно да използвате VPN и антивирус, за да се защитите. Torrenting има дори повече легални сиви зони около Kodi, така че е най-добре да останете на сигурна страна.

как-да-часовник и един перфоратор-човек-торент

Прочетете нашето най-добро ръководство за VPN за торент, за да видите нашите снимки за тези, които ще ви осигурят най-голяма сигурност. NordVPN се нарежда на първо място, до голяма степен, защото включва специализирани сървъри за торентинг, които могат да удовлетворят гладните за връзка връзки (прочетете нашия NordVPN преглед).

Антивирусът също е важен, защото няма начин да се каже какво има във файла, който изтегляте. Използвайки най-сигурния антивирусен софтуер обаче, можете да извадите тревогата от торент, защото ще сканира файлове за злонамерен код, преди те да имат възможност да докоснат вашата машина.

Bitdefender е нашата избор за почти всичко (прочетете нашия преглед на Bitdefender Antivirus), но можете да прочетете и другите ни антивирусни отзиви за опции.

Заключителни мисли

От цялото съдържание, което можете да предавате, ресурсите за поточно аниме са най-много. Между уебсайтовете онлайн, които ви позволяват да стриймвате безплатно, и платформи като Hulu, които предлагат суб-и дублирано съдържание, One-Punch Man и повечето аниме, е лесно да се проследят. Просто не забравяйте да използвате подходящите инструменти за сигурност, когато гледате.

Сега, когато научихте как да гледате Човек с един удар, прочетете нашите ръководства за това как да гледате Dragon Ball и как да гледате Evangelion. Тези ръководства, както и много други, са достъпни в нашия стрийм архив.

Как гледате Човек с един удар? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me