Как да гледате Бундеслигата онлайн от чужбина през 2020 г.

Бундеслигата е най-голямата футболна лига в Германия и някои от най-добрите играчи в света съставят отборите. От Байерн Мюнхен до Борусия Дортмунд 18 отбора се състезават, за да станат шампион на Германия. Това е от 60-те години на миналия век и е една от най-гледаните лиги в света, която стои зад английската Висша лига.


Сезонът продължава от август до май и се излъчва в около 200 страни. Ако обаче сте режещ кабел или пътувате наоколо, ще ви трябва алтернатива от традиционния телевизор. В това ръководство ще ви покажем как да гледате Бундеслигата онлайн.

Ако никога досега не сте гледали Бундеслигата или не сте напълно сигурни в правилата, ето ви бърз път, за да се запознаете с играта.

Лигата е създадена така, че всички отбори играят един на друг два пъти през сезона, веднъж у дома и веднъж на разстояние. Системата с точки е следната: печелившите отбори печелят три точки, а тези, които теглят, получават по една точка всеки. Отборът, който натрупа най-много точки до края на сезона, става шампион в лигата.

Когато всичко е казано и направено, четирите най-добри отбора в таблицата автоматично се въвеждат в Шампионската лига на УЕФА, а тези, които завършват на пето и шесто място, се въвеждат в Лигата на УЕФА Европа. Там те се състезават срещу други европейски отбори, които са поставени в същите нива на съответните си лиги. 

Все пак за всеки победител трябва да има губещ или в случая губещ. Двата отбора, които имат най-малко точки, се извеждат във втората дивизия, „2. Бундеслигата. ” 

Въпреки това, за да хвърли гаечен ключ в произведенията, отборът, който постави 16-и в Бундеслигата, трябва да играе срещу третия подгласник от 2. Бундеслигата, като по принцип се бори за останалия слот в първа дивизия.

Как да гледате Бундеслигата онлайн

Fox Sports има права за излъчване, за да показва игрите на Бундеслигата в САЩ, така че получаването на седмичната ви поправка на немския футбол може да не е прекалено главоболие. 

Ако живеете в САЩ, но предпочитате испански над английски, UniMás и Fox Deportes ще излъчват коментари на испански език. Можете също да гледате Бундеслигата чрез Sportsnet в Канада, по BT Sport във Великобритания и Movistar + в Испания.

как-да-часовник-бундеслига-лисича спортно-Go

Ако имате абонамент за кабелна телевизия, който включва каналите на Fox Sports, можете да използвате приложението Fox Sports GO безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да влезете с вашия телевизионен доставчик и можете да го гледате на мобилното си устройство. За това ръководство обаче ще се придържаме към алеите, в които няма пъпна връв.

Гледайте Бундеслигата на Хулу

Можете да гледате Бундеслигата, като получите абонамент за Hulu + Live TV. С него ще получите както Fox Sports 1, така и Fox Sports 2, както и ESPN спортни канали като допълнителен бонус. Той струва $ 45,99 на месец, но има безплатна седемдневна пробна версия за нови клиенти. 

как-да-часовник-бундеслига-Hulu

След като се регистрирате, ще можете да гледате Hulu на много устройства, включително мобилни, SmartTV, игрови конзоли и т.н. Вижте нашето ръководство за това как да гледате Hulu на вашия телевизор, ако искате да го гледате на големия екран.

Това каза, че Hulu е достъпен само за жители на САЩ, така че ако сте извън страната, ще трябва да промените местоположението си с виртуална частна мрежа. Нашите най-добрият ръководство за VPN за Hulu обаче може да ви помогне с това.

Гледайте Бундеслигата на FuboTV 

Пакетът за стрийминг на FuboTV има повече от 100 канала, включително някои спортни канали, като FS1, FS2, Fox Soccer и beIN Sports. FuboTV твърди, че предлага повече от 30 000 спортни събития годишно, като по-голямата част от тях са футболни.

как-да-часовник-бундеслига-fubotv

Той изисква платен абонамент, започващ от $ 55,99 на месец за 90 канала и стигащ до $ 59,99 на месец за 110 канала. Можете да го гледате на мобилни устройства, таблети, стрийминг устройства и SmartTV. За да направите абонамента си по-полезен обаче, можете също да гледате събития от NFL, MLB, NHL и NBA. Плюс това, има безплатна пробна версия.

Подобно на Hulu обаче FuboTV е достъпен само в САЩ, така че ще трябва да получите IP адрес в САЩ, ако сте извън страната.

Гледайте Бундеслигата по DirecTV

DirecTV е друга услуга, която можете да използвате за гледане на Бундеслигата. Пакетът му за стрийминг започва от $ 59,99 на месец, но това е само за основната настройка. 

За да получите достъп до каналите, излъчващи немски футбол, ще ви е необходим пакет Ultimate на DirecTV. Това струва $ 84,99 на месец, което е доста голям скок, но ще имате достъп до повече от 250 канала. Тридесет от тях са спортни канали и включват каналите на Fox Sports.

как-да-часовник-бундеслига-DIRECTV

След като настроите абонамента си, можете да гледате каналите на мобилното си устройство чрез приложението. За пореден път обаче, DirecTV не е наличен извън САЩ, така че ще трябва да излъжете местоположението си, ако вече не сте там.

Гледайте Бундеслигата по Sling TV

Последната ни препоръка за гледане на Бундеслигата онлайн е Sling TV. Разполага с три пакета: Sling Orange, Sling Blue или можете да изберете двамата заедно. За да получите каналите на Fox Sports, ще ви е необходим пакетът Sling Blue. Пакетите Sling Blue и Orange всеки струват $ 25 на месец, но можете да получите първия месец само за $ 15.

Ако искате повече спортни канали, като ESPN, ще трябва да се регистрирате за комбинирания пакет Orange-and-Blue. Sling TV предлага отстъпка за първия месец, което прави 25 долара на месец, но след това е 40 долара на месец. Можете да го гледате на мобилни и стрийминг устройства, SmartTVs и Xbox.

как-да-часовник-бундеслига-slingtv

Подобно на другите опции, Sling TV е достъпен само в САЩ, така че ако искате да го гледате извън страната, ще трябва да бъдете свързани към американски сървър. Най-лесният начин да направите това е с помощта на VPN, който ще промени местоположението ви и ще ви защити по пътя.

Има много прилични доставчици в нашите VPN прегледи, но за да Ви спестим време, препоръчваме да използвате ExpressVPN. Това е най-добрият VPN на пазара и чудесен всеобхватен. 

ExpressVPN ще ви предостави IP адрес в САЩ, няма проблем и може да се включи във всяка услуга за стрийминг, поради което това е най-добрият ви VPN за стрийминг. Има и много други функции, както можете да прочетете в нашия преглед ExpressVPN.

Заключителни мисли

Бундеслигата е една от най-добрите футболни лиги в света, с играчи от световна класа от цял ​​свят. Ще успее ли Борусия Дортмунд да отиде една стъпка по-напред тази година и да победи Байерн Мюнхен, за да спечели лигата, или друг отбор ще срине партията? Ще трябва да изчакаме и да видим, но за щастие, има няколко начина да го гледате онлайн и да сте в крак с времето.

Независимо от услугата за стрийминг онлайн, която решите да използвате, просто се уверете, че тя включва Fox Sports в пакета. Ако буквално просто искате да гледате Бундеслигата и нищо друго, тогава отидете за пакета Sling Blue, тъй като това е най-евтиният вариант, който намерихме.

Не забравяйте, че ако сте извън САЩ, ще трябва да използвате VPN, за да излъжете местоположението си. Можете да прочетете нашето ръководство за геоблокиране, за да ви помогне да преодолеете тези регионални блокировки. ExpressVPN обаче е най-добрият VPN за заобикаляне на ограниченията и можете да го изпробвате с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.  

Ако има нещо, което сме пропуснали, или знаете за по-лесен начин да гледате Бундеслигата онлайн, уведомете ни в секцията за коментари. Разгледайте и другите ни развлекателни статии. Както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me