Как да гледате Бруклин Nine-Nine през 2020: Noice!

Бруклин Nine-Nine е една от по-добрите комедии по телевизията, която беше демонстрирана от тежката подкрепа на знаменитостта, която получи, след като беше отменена от Fox. NBC го вдигна за шести сезон, за щастие и изглежда, че скоро няма да излезе от ефира.


Тук сме, за да ви помогнем да се захванете с това, което се случва в лудия Ню Йорк. В това ръководство за това как да гледате Бруклин Nine-Nine, ще ви покажем всеки начин да гледате шоуто, било то онлайн или на вашия диван. Извън платформите за стрийминг, които го хостват, ще ви покажем и няколко начина да гледате безплатно.

Гледайте Бруклин девет-девет онлайн

Бруклин Nine-Nine е достъпен за предаване в Hulu и Netflix, но само в определени части на света. В Hulu, това е само САЩ, както всички Hulu шоу, благодарение на строгите геоблокове за разпространение, създадени от мрежи като NBC. NBC има силно присъствие в Hulu с участия като Бруклин Nine-Nine и Saturday Night Live, които се предават в деня след излъчването на епизода.

как-да-часовник-Бруклин и девет и девет Hulu

Това също носи със себе си голям брой реклами. Изглежда, че предаванията на NBC имат повече реклами от обикновено, особено когато предавате епизода близо до ефирната дата. Подобен проблем се проявява с неотдавнашното рестартиране на зоната на здрача (прочетете нашите как да гледате ръководството за зоната на здрача).

Netflix няма реклами, за щастие, но само резиденти от ЕС ще могат да предават там. За пореден път, поради разпространението, което NBC е избрал за шоуто, жителите на САЩ трябва да се стриймват в Hulu, докато жителите на ЕС се насочват към Netflix.

Въпреки това има начин да получите достъп до всяка платформа, независимо къде се намирате в света. С помощта на виртуална частна мрежа можете да изглеждате така, сякаш на практика сте в друго географско местоположение. Свързва ви с отдалечен сървър, преди да изпратите трафика си към отворения интернет. По този начин VPN може да прикрие вашия IP адрес и да ви се стори, че сте някъде другаде.

За съжаление, не всички VPN са създадени равни и Netflix и Hulu са излезли от пътя си, за да гарантират, че връзката ви е блокирана, ако използвате такава. Ако тръгнете по легалния маршрут, за да предавате Бруклин Nine-Nine, прочетете нашите най-добри VPN за Hulu и най-добрите VPN за Netflix водачи. Изборът ни и в двата пъти е доказал, че могат да пробият стените на Hulu и Netflix.

Гледайте Бруклин Nine-Nine безплатно

Netflix и Hulu са страхотни, но струват пари. Не се притеснявайте обаче, има начини да гледате Бруклин Nine-Nine безплатно. Разглеждайки наоколо, открихме сезони четири и пет на Couchtuner и всички шест сезона на Europix.

как-да-часовник-Бруклин и девет и девет europix

Това каза и тук трябва да използвате VPN. Уебсайтове като Couchtuner и Europix не са законни и като ги използвате, може да изложите себе си на риск. Уверете се, че сте защитени с най-сигурната VPN, преди да преминете към потока. Препоръчваме ExpressVPN (прочетете нашия отзив за ExpressVPN).

Антивирусът също не е лоша идея. Като се има предвид, че поточното съдържание, защитено с авторски права, така или иначе е киберпрестъпност, стрийминг платформите като Couchtuner и Europix са основа за злонамерен софтуер. Ако не се интересувате от заразяване на вашата машина с, да речем, софтуер за извличане, вероятно трябва да използвате избор от най-доброто ни ръководство за антивирусен софтуер.

Нашето най-сигурно ръководство за антивирусен софтуер също е добро място за разглеждане. Ще го развалим и ще Ви уведомим, че Bitdefender Antivirus взе короната и в двете (прочетете нашия рецензия за Bitdefender Antivirus).

Изскачащите прозорци също са проблем с тази категория стрийминг платформи, така че прочетете и нашето ръководство за най-добрите блокери на изскачащи прозорци.

Гледайте Бруклин Nine-Nine на Kodi

Ако предпочитате да гледате на дивана си, Kodi е добър вариант. Нашето ръководство за Kodi е задълбочено как работи платформата, но краткото е, че Kodi е медиен плейър с отворен код, който може да ви позволи да предавате почти всичко. Чрез използването на неофициални добавки, Kodi може да намира авторски права потоци из мрежата безплатно.

Нашето най-доброто ръководство за добавки на Kodi показва нашите любими, така че прочетете това за препоръки. Това, което търсите тук, е добавка, която може да търка източници, като Couchtuner и Europix, и да състави списък от потоци. Kodi прави тежкото повдигане, така че всичко, което трябва да направите, е да натиснете игра.

Въпреки това, че можете да използвате Kodi на дивана си, това не означава, че сте извън законните гори. Нашият справочен справочник Kodi говори за нюансите на това, какво е законно, а кое не, но в по-голямата си част поточното съдържание, защитено с авторски права, е не-не в повечето страни. Както при поточното онлайн, трябва да използвате VPN.

Нашият най-добър VPN за Kodi ръководство показва нашите фаворити за платформата, но можете да използвате избор от най-добрия ни VPN за поточно ръководство също. CyberGhost се класира добре и в двете, до голяма степен благодарение на своята гама от поточно-специфични сървъри (прочетете нашия CyberGhost преглед).

Гледайте Бруклин девет и девет торента

Ако искате да избегнете поточно предаване, можете да изтеглите Бруклин Nine-Nine. Torrenting е процесът на изтегляне на файл чрез свързване към няколко компютъра. Тези компютри споделят малка част от файла, която се комбинира на вашата машина, за да образува цялото.

как-да-часовник-Бруклин и девет и девет торент

Тъй като не е централизиран, торентът става странен, що се отнася до законността. Нашите мъчат незаконни разговори за водачи за дози и не, но както при Kodi, най-добре е да сте защитени по всякакъв начин. Нуждите на торентерите обаче са различни, затова се консултирайте с нашия най-добър VPN ръководство за торентинг за препоръки.

NordVPN се нарежда на върха заради гамата си от сървъри, предназначени за торент. Връзките, които торент клиентите използват, консумират много данни, освен че са опасни, така че е важно да използвате качествен VPN, когато пиратствате. NordVPN отговаря на сметката, както можете да видите в нашия преглед на NordVPN.

Заключителни мисли

Бруклин девет-девет е лесно да се намери. Можете да гледате шоуто от източника чрез Hulu и Netflix, но Europix и Couchtuner предлагат алтернативи, ако искате да спестите няколко кости. Независимо къде предавате потока, уверете се, че сте защитени с VPN. Можете да прочетете нашите VPN отзиви, за да намерите най-подходящия за вас.

Вижте нашия архив за стрийминг за ръководства като този също. Наскоро публикувахме как да гледате Човек с един удар и как да гледате Приказката на слугинята, така че прочетете тези, ако се интересувате от тях.

Как гледате Бруклин девет девет? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me