Как да гледате безвремието през 2020 г., защото времето е а-Wastin “

Макар че вече е извън ефира, „Безвремието“ е едно от малкото шоута, отменени преди времето им, което има задоволителен финал. Това следва три пътници, докато поправят американската история от саботаж от мистериозна организация на име Rittenhouse. Ако сте в историята с обрат, това е доста добър вариант, затова сме съставили това ръководство за това как да гледате Безвременен онлайн.


Безвременен ефир в ефира на NBC за първия му сезон, но беше отменен, защото тези 16 епизода не събраха публиката, която мрежата искаше да види. Ние също така предполагаме високата цена за създаване на шоу в миналото играе своята роля; разрошени рокли и карирани кончета не са евтини. 

В крайна сметка обаче NBC реши да избере втори сезон на Timeless. Въпреки това, след изтичането на тези 10 епизода, те стигнаха до заключението, че аксирането на шоуто се развива по-добре, макар и не преди да назначи специален финал от две части, който завърза повечето от свободните цели на шоуто.

Подобно на много нишови шоута, Timeless не уцели целите, които мрежата му искаше, което беше истински срам за феновете му. Шоуто предлага добър микс от американска история, действие и напрежение, докато героите и техните взаимодействия ще ви забавляват. Добавете към тази много интересна всеобхватна история и имате шоу, което ще ви забавлява през цялото му кратко време на изпълнение.

С това ръководство можете да гледате „Безвремие“ отвсякъде и да следите приключенията на Люси, Уайат и Руфус за себе си. Да започваме.

Как да гледате безвременен онлайн

NBC няма услуга за стрийминг, така че за разлика от, да речем, стрелка, не можете да гледате безвремието на собствени онлайн канал. Вместо това имате две възможности, в зависимост от това от коя страна на Атлантическия океан сте: Hulu и Netflix. Можете, разбира се, да фалшифицирате местоположението си, като използвате виртуална частна мрежа, но ще стигнем до това.

Hulu е страхотна стрийминг услуга, която предлага множество предавания, сред които Arle и The Handmaid’s Tale, така че когато приключите с Timeless, имате много повече да гледате. Той обаче е наличен само в Съединените щати, така че ще натиснете geoblock, ако се опитате да получите достъп до сайта от където и да е другаде. 

вечна Хулу

Единственият надежден начин да заобиколите блок е с помощта на VPN, програма, която може да излъже вашето местоположение. В случая с Hulu това се затруднява, тъй като услугата активно продължава след IP адреси, които е идентифицирал като принадлежащи към VPN. Следователно, ако не използвате един от най-добрите VPN за Hulu, ще ви е лошо. 

Ако това ви звучи като прекалено много кавга и сте в Европа, имате късмет: EU Netflix има и двата сезона на безвремието. Все пак липсва финалът на безвремието от две части.

Безвременен Netflix

Netflix има още по-голяма колекция от сериали и филми от Hulu, така че според нас това е малко по-добра сделка от конкурента си – като допълнителен бонус няма реклами. Ще стане още по-добра сделка, ако използвате един от най-добрите VPN за Netflix, тъй като това ще премахне всички гео ограничения, което означава, че получавате достъп до много предавания.

Как да гледате безвременен безплатно

Друг вариант, ако искате да гледате почти всичко там в момента, е да тръгнете по пътя на пиратството. Имаме три възможности за вас, ако се интересувате от това. Ще започнем, като разгледаме незаконния стрийминг. Има около дузина сайтове, от които можете да изберете, но ние харесваме PutLocker, защото лесно можете да деактивирате рекламите му, като използвате някой от нашите най-добри блокери на изскачащи прозорци.

Всъщност, дори ако предпочитате да извървите легалния път, ще трябва да се обърнете към PutLocker, за да гледате финала, тъй като по някаква причина Netflix го няма. Пиратството спестява деня тук, тъй като не само че и двата сезона са на PutLocker в пълен размер, и финалът е.

Безвременен PutLocker

Бъдете предупредени обаче, че може би можете да се сблъскате с проблеми, ако ви хванат да посещавате подобни сайтове. Поради тази причина ви препоръчваме да използвате един от най-добрите ни VPN снимки и най-добрият антивирусен софтуер, когато обличате шапката си с череп и кръстоски..

Как да гледате безвремието на Kodi

Друга по-малко легална опция е да се използва Kodi, платформа за стрийминг на медии, първоначално разработена за Xbox, но сега широко достъпна. Вероятно бихте могли да използвате ОС на вашия автомобил, за да го стартирате до сега. Ако искате да знаете малко повече за Kodi, преди да го инсталирате, разгледайте пълното ни ръководство за Kodi, за да ви изведе на път.

Най-общо казано, добавката Poseidon е мястото, където можете да намерите повечето телевизионни предавания и филми, а Timeless не е изключение. В крайна сметка го нарекохме един от най-добрите ни добавки на Kodi. Той има както сезони, така и финал на разположение за гледане.

Вечни торенти

Ако всичко изброено по-горе ви звучи забавно, но предпочитате да ходите на старо училище, тогава торентирането на Timeless е много добра възможност, въпреки че имате по-малък избор, отколкото обикновено правите с други предавания. Безвременната липса на популярност е отразена от много малкия брой торенти, които бихме могли да намерим. 

Вечни торенти

Без дума дали финалът е включен в торентите на Timeless Season 2 и ще се радваме, ако някой може да ни уведоми в коментарите по-долу.

Както обикновено при торентите, трябва да сте много внимателни или да рискувате да получите глоба. Съставихме списък с най-добрите VPN за торент, всички от които са гарантирани, че ви пазят от погледа на ченгетата на авторски права по време на изтегляне.

Заключителни мисли

Безвремието е доста добро шоу, което обръща остро внимание на историческите детайли, но все пак предлага забавна роман през историята на Съединените щати, със запомнящ се актьорски състав и интригуваща мистерия. Надяваме се горните съвети да ви помогнат да го гледате и че ще ви хареса толкова, колкото и ние.

Какво мислиш за Безвремието? Правилно ли беше NBC да го отмени? Уведомете ни в коментарите по-долу и не се колебайте да споделите всички начини да гледате предаването, което може би сме пропуснали. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map