Как да гледате безплатни филми онлайн през 2020 г.

В епоха, в която се нуждаете от втора работа, за да отидете на кино, не е чудно, че все повече хора търсят начини да гледат филми онлайн. Ще ви кажем как да гледате безплатни филми, така че можете да вземете закуски от $ 1 от магазина и да гледате какво умирате, за да видите от комфорта на дивана си.


Има много начини да гледате безплатни филми, но как и къде ги намерите се свежда до това на колко години са. Може да искате да се примирите с класика или да се изгубите в един от най-новите холивудски. Който и да е, не влизайте успешно в уебсайтовете, които ви молят да се регистрирате и да направите милион анкети, само за да откриете, че не можете да завършите последното. Просто си губиш времето.

Гледайте безплатни филми онлайн

Ако търсите нови филми, ще трябва да си изцапате ръцете. Докато не се оправдаваме в пиратството, не сме тук, за да ви кажем кое е правилно или не. Това, което можем да направим обаче, е да ви насочим в правилната посока и да ви посъветваме да направите това безопасно.

Ако не сте прекалено придирчиви към качеството, има много сайтове, които предават съдържание, защитено с авторски права. 123Movies беше един от най-популярните, но той затвори през 2018 г., най-вероятно заради натиск от властите. Има алтернативи като Putlocker, SolarMovie и LookMovie. Само имайте предвид, че много от тях трябва да играят музикални столове с имената на техните домейни, за да останат онлайн, така че може да се наложи да копаете, за да ги намерите.

Гледайте филми безплатно

Като се има предвид, че правите някакви извратени неща, предлагаме ви да се регистрирате в добра виртуална частна мрежа. Използването на VPN ще ви защити, като скрие самоличността си и пази вашите дейности в тайна, което означава, че можете да продължите анонимно. ExpressVPN е ръцете на най-добрите налични, както можете да прочетете в нашия преглед ExpressVPN.

Дори и с най-известните уебсайтове за безплатни филми, вие излагате данните и поверителността си в риск. Много от тях са пълни с вируси и въпреки че всъщност не изтегляте нищо, те все още могат да заразят вашия компютър. Поради това също препоръчваме да инсталирате приличен антивирус. Bitdefender е един от най-добрите варианти за защита от онлайн заплахи. Добавете към това един от най-добрите блокери на изскачащи прозорци и ще бъдете добри.

Гледайте безплатни филми за Kodi

Kodi е домашно кино с отворен код. Тя ви позволява да предавате, съхранявате и организирате медии и е съвместима с повечето платформи. След като го инсталирате, можете да го приспособите към вашите предпочитания. Ако сте нови за него, разгледайте нашето ръководство за Kodi, за да започнете.

Много хора смятат, че Kodi е незаконен, но не е сам по себе си. Можете да инсталирате хранилища с добавки, които ви дават достъп до съдържание, някои от които са официални, а някои от тях не. Именно последното го прави незаконно. Неофициалните добавки ви дават достъп до много пиратско съдържание.

Една от най-добрите добавки се нарича Завет. Намира торенти от филми в интернет и ги предава. С него ще получите почти всеки филм, който бихте могли да искате и може да намерите някой, който все още е в театрите. Има и други добавки и ние сме изброили любимите си в най-добрата част на Kodi добавки.

гледайте филми безплатно
© KodiVPN

Дори при Kodi фактът е, че продължавате да предавате торент, така че трябва да използвате VPN, за да се защитите и скриете. Не можете да победите ExpressVPN, но можете да разгледате нашата най-добра статия за VPN за Kodi за повече възможности за избор.

Можете също така просто да търсите торент на филма, който искате да гледате на уебсайтове като The Pirate Bay, но все пак трябва да се защитите. Нашият най-добър VPN за торент има няколко предложения, които са в крайна сметка.

Гледайте филми чрез стрийминг услуги

Можете да използвате стрийминг услуги, като Amazon Prime Video, Hulu, Vudu или Netflix, за да гледате филми също. Те имат прилична селекция и въпреки че няма да имат най-новите блокбастери в библиотеките си, някои се добавят бързо.

Въпреки че никой от тях не е безплатен, можете да се регистрирате за безплатните им опити, за да видите дали ги харесвате. Просто не забравяйте да се откажете, преди да получите такса, ако не искате да се абонирате. След това винаги можете да изберете постоянно да се регистрирате отново и отново, като използвате фалшиви имейл адреси. Трудно е, но, ей, безплатно е безплатно.

В зависимост от това къде се намирате, може да откриете, че библиотеките им са ограничени от geoblocks. Обикновено можете да ги заобиколите, като изтеглите VPN и го използвате, за да се свържете със сървър на друго място. След като направите това, ще имате достъп до много повече заглавия от преди. Например може да се наложи да се свържете със сървър в ЕС, за да гледате Marvel flick (прочетете как да гледате ръководството на The Avengers).

Въпреки това, Netflix е доста сложен и разполага с една от най-сложните системи за откриване на VPN, както можете да прочетете в нашето парче как да победим забраната на Netflix. За щастие за вас, свършихме усилената работа и намерихме най-доброто VPN за Netflix.

ExpressVPN е най-добрият избор за заобикаляне на системите на Netflix и най-добрият VPN за стрийминг като цяло. NordVPN е друг най-добър избор, тъй като е чудесен за заобикаляне на geoblocks на поточните услуги. Прочетете нашия преглед NordVPN, за да научите повече.

Заключителни мисли

В зависимост от това, което търсите, има много начини да гледате филми онлайн. От една страна, има уебсайтове и услуги, които предлагат прилична библиотека, но може да нямат най-новите филми и могат да се предлагат с платена стена. От друга страна, има много начини да гледате какво искате безплатно, но ако продължавате след един, който все още е в театрите, има още.

Можете да използвате уебсайт, като Putlocker, да изберете торент или да настроите Kodi с добавка. Ако смятате да направите това обаче, трябва да започнете, като се предпазите от онлайн опасности и правни неволи с един от най-добрите доставчици на VPN и антивирус..

Дано сме ви помогнали да планирате следващата си филмова вечер на евтиното. Ако има начини да получите безплатни филми, които сме пропуснали, уведомете ни в секцията за коментари. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me