Как да гледате американската история на ужасите през 2020 г.

American Horror Story е едно от онези предавания, които никога не могат да спрат. Като рециклирате актьорския състав и създавате свежи, ужасяващи приказки всеки сезон, шоуто може да продължи за неопределено време. Шоуто привлече вниманието на известни личности като Лейди Гага и Кати Бейтс и дори получи номинации за множество Златни глобуси.


Ако искате да се хванете на свръх, това ръководство за това как да гледате американска история на ужасите е за вас. Ще ви покажем всеки начин да предавате предаването онлайн. В допълнение към официалните платформи, на които се предава, ще предоставим и начини да гледаме безплатно AHS.

Гледайте американската история на ужасите онлайн

Има много начини да гледате американската история на ужасите онлайн, много повече от други предавания. Предава се в Amazon Prime Video, Hulu, Netflix и без рекламна платформа на FX, FX +. Ако живеете в САЩ и искате да гледате американската история на ужасите, има много начини, но тези, които живеят в чужбина, ще имат по-трудно време.

как-да-часовник-американско-хорър-история-Hulu

Hulu и FX + са достъпни само за жители на САЩ, и въпреки че Amazon Prime Video и Netflix са налични в много страни, различните библиотеки между местата могат да означават, че не можете да гледате американска история на ужасите.

За щастие, има начин за това. С помощта на виртуална частна мрежа можете да прикриете връзката си, така че да изглежда, че услугата сякаш сте на друго място. Това означава, че ако сте в, да речем, Холандия, всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър в САЩ, за да предавате Hulu.

VPN мрежите работят, като се свържат към отдалечен сървър, преди да отидат в интернет. След това вашият IP адрес и информацията за геолокация се заменят с този на сървъра, което ви прави да изглеждате сякаш на друго място. Връзката ви също е шифрована с VPN протоколи, което означава, че никой не може да я проследи обратно (прочетете нашето описание на криптирането).

Препоръчваме ExpressVPN. Както можете да видите в нашия преглед на ExpressVPN, той съчетава всичко, което искаме от VPN, с бързи скорости, висока сигурност и лесен за използване интерфейс. Ако искате повече опции, прочетете нашите най-добри VPN за Netflix, най-добрите VPN за Hulu и най-добрите VPN за Amazon Prime видео ръководства.

Гледайте американската история на ужасите безплатно

Намирането на безплатен поток от американската история на ужасите е трудно. След куп търсения през Reddit открихме сезони седем и осем на Couchtuner и сезони от един до осем на Tvids. Тези уебсайтове обаче са определението за схематични, така че не забравяйте да използвате нашия най-сигурен VPN, за да останете защитени.

как-да-часовник-американско-хорър-история-couchtuner

Нашият най-добър антивирусен софтуер също ще ви служи добре. Тези уебсайтове за стрийминг молят за киберпрестъпност, така че освен ако не сте склонни да заразите устройството си със злонамерен софтуер, не предавайте потоци, освен ако нямате готов антивирус. Въз основа на нашето тестване, Bitdefender Antivirus е най-сигурният (прочетете нашия преглед на Bitdefender Antivirus).

Изскачащите прозорци също са проблем, затова прочетете и нашето най-доброто ръководство за блокиране на изскачащи прозорци.

Гледайте американската история на ужасите на Kodi

Можете също да гледате американската история на ужасите на Kodi. Kodi е интерфейс отпред за медийни сървъри, но както обясняваме в нашето ръководство за Kodi, можете да разширите неговата функционалност с добавки. Тъй като платформата е с отворен код, всеки може да създаде добавка и няколко щедри членове на общността са внесли код, който ви позволява да предавате поточно предаване.

Най-доброто ръководство за добавки на Kodi описва нашите любими, но не бива да инсталирате никакви, освен ако не сте защитени. Тези добавки обикалят интернет и намират потоци за шоуто, което искате да гледате от уебсайтове, като Couchtuner и Tvids. Все още продължавате от тези уебсайтове, но Kodi намира потоците за вас.

Поради това Kodi е в законна сива зона, така че е най-добре, ако предавате поточно предаване само когато връзката ви е защитена. Много от нашите най-добри VPN снимки ще работят добре за Kodi, но ако искате да използвате VPN изключително за тази платформа, най-добрият ви VPN за Kodi ръководство може да ви бъде по-полезен.

ExpressVPN е солиден избор, но CyberGhost също се класира добре за Kodi благодарение на своите специализирани поточни сървъри. Можете да научите повече за това в нашия ревю за CyberGhost.

Гледайте американската история на ужасите

И накрая, има порой. Torrenting работи чрез свързване на вашия компютър към мрежа от компютри, всеки от които ще прехвърли малка част от файла. Тъй като няма централно местоположение за файла, е много по-трудно да се наложат закони за авторските права при изтегляне на торент файлове (прочетете нашето нелегално ръководство за изтегляне за повече информация за това).

как-да-часовник-американско-хорър-история-торент

Бързо търсене на популярни сайтове за торент показва, че всички епизоди и сезони на американската история на ужасите са достъпни за изтегляне. Това каза, че не трябва да изтегляте нищо без VPN. Въпреки че е по-трудно да се наложат предупреждения за нарушаване на авторски права, това се случва, което означава, че можете да сте в блока за рязане, ако го направите незащитени.

Нашият най-добър VPN ръководство за торенти показва нашите фаворити за връзки с връстници. NordVPN се нарежда на челно място в списъка, благодарение до голяма степен на своите посветени торент сървъри. Тези сървъри са изградени за нуждите на P2P от увеличена честотна лента и са само един от многото специализирани типове сървъри, които NordVPN предлага, както можете да видите в нашия преглед на NordVPN.

Заключителни мисли

Има много начини да предадете американската история на ужасите официално, но безплатните опции са малко и далеч между тях. Независимо от маршрута, който поемете, трябва да използвате VPN, за да заобиколите geoblocks, които стрийминг платформите са поставили или да осигурите вашата връзка. Можете да прочетете нашите VPN отзиви, за да намерите този, който е подходящ за вас.

Вижте и нашия стрийм архив за статии точно като този. Наскоро публикувахме как да гледате Човек с един удар и как да гледате Зоната на здрача, така че ако се интересувате от тези предавания, прочетете нашите ръководства.

Как гледате американската история на ужасите? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me