Как да гледате акула на акула през 2020 г.: Кръв във водата

Shark Tank съществува от 2009 г., показвайки надежди предприемачи, които имат шанса да превърнат мечтите си в реалност, и той се завръща за своя 11-и сезон в мрежата на ABC през септември 2019 г. Независимо дали искате да гледате предишни епизоди или да се подготвите за сезона 11 премиера, това ръководство ще ви покаже как да гледате акула танк онлайн.

По време на всеки епизод предприемачите показват своите идеи пред групата на петима инвеститори – „акулите” – с надеждата да впечатлят поне един от тях. Целта им е да накарат акулите да инвестират в своята бизнес идея и в крайна сметка да се възползват от тяхното финансиране и бизнес опит.

В някои случаи повече от една от акулите проявяват интерес и възниква или война за наддаване или те постигат споразумение за споделяне на процента на инвестицията.

Как да гледате акула танк онлайн

Shark Tank се излъчва по ABC, така че можете да отидете направо на уебсайта и да го гледате, тъй като има всички сезони на разположение, за да гледате безплатно. 

как-да-часовник-акула-танк-абв

Ако обаче сте извън САЩ, ще бъдете посрещнати с прекрасно съобщение „Код на грешката: 403-1“. Това е така, защото телевизионните оператори са строги по отношение на това къде се показва съдържанието за лицензионни цели.

как-да-часовник-акула-танк-грешка

Правилното име на тези ограничения е geoblocks. Ако живеете в чужбина или пътувате извън желаната държава, можете да заобиколите блоковете, като инсталирате виртуална частна мрежа и промените местоположението си.

Можете също да гледате Shark Tank на Hulu. По някаква причина обаче девети сезон не е наличен и можем да видим само епизоди от 18 до 22 за сезон 10. Ще трябва да плащате месечна такса за достъп до съдържанието, но можете да му дадете вихрушка с безплатната си пробна версия.

как-да-часовник-акула-танк-Hulu

Това каза, че можете да използвате Hulu само ако сте в Щатите, така че ще ви трябва американски IP адрес, за да получите достъп. Нашите най-добрият ръководство за VPN за Hulu обаче може да ви помогне с това.

Намерихме и Shark Tank в Amazon Prime Video. За достъп до съдържанието е необходимо да сте член. Това означава, че ще трябва да плащате месечната такса и след това ще плащате допълнителна такса за предаванията, които искате да гледате. Можете да закупите отделни епизоди на Shark Tank за $ 1,99 и пълни сезони за $ 14,99.

как-да-часовник-акула-танк-Амазонка-гледаното видео

Ако нямате достъп до шоуто в настоящата си държава, най-добрият ви VPN за Amazon Prime Video ще ви помогне да се свържете с американски сървър.

Ако попаднете на някакви geoblocks по пътя и не искате да се притеснявате да изберете подходящ VPN, препоръчваме да използвате ExpressVPN. Той лесно ще ви свърже със сървър в САЩ и няма да бъдете измъчвани с зареждащи екрани, тъй като това е най-бързият VPN, който сме тествали. Това е и най-добрият ви VPN за стрийминг. Прочетете нашия ExpressVPN преглед за повече информация за доставчика.

Как да гледате Shark Tank безплатно

Има много безплатни сайтове за стрийминг, но много от тях са задръстени от злонамерено съдържание и изскачащи реклами. Ако използвате такъв сайт, препоръчваме ви да инсталирате един от нашите най-добри блокери за изскачащи прозорци. 

PutLocker е една от възможностите. Лесна е за навигиране и има огромен брой телевизионни предавания и филми, от които да избирате, включително всички 10 сезона на Shark Tank.

как-да-часовник-акула-танк-putlocker

Можете също така да отидете по торентинг маршрута, за да гледате онлайн Shark Tank. Направихме бързо търсене в The Pirate Bay и намерихме някои обещаващи резултати, но има и много алтернативни торент сайтове, от които да избирате. 

как-да-часовник-акула-цистерна най-пират-залив

Бъдете внимателни, когато изтегляте каквото и да е от торент сайтове, тъй като ще бъдете застрашени от киберпрестъпност. Плюс това, независимо дали гледате през сайтове за безплатен стрийминг или торент, по-голямата част от наличното съдържание е материал, защитен с авторски права, така че ще го нарушите закона, като го гледате. От вас зависи какво правите, но искаме да ви запознаем.

Независимо от тези маршрути, които предприемате, трябва да сте сигурни, че сте защитени с VPN, тъй като сигурността му ще ви предпази от кибер заплахи и ще скрие вашия IP адрес от любопитни очи. 

NordVPN е добър конкурент, в този случай, заради своите персонализирани P2P сървъри. Това е и най-добрият ви VPN за торент, но можете да прочетете нашия преглед NordVPN, за да решите сами.

Освен това, за допълнителен слой защита трябва да инсталирате приличен антивирус. Bitdefender е добър избор, тъй като работи в реално време, за да ви предпази от всички онлайн опасности, които може да срещнете. Прочетете нашия преглед на Bitdefender Antivirus за по-добър поглед върху услугата.

Как да гледате акула танк на Kodi

В случай че все още не знаете, Kodi е софтуер с отворен код, който ви позволява да превърнете почти всяко устройство в домашен кинотеатър за забавление. Можете да предавате филми и телевизия на живо, като инсталирате хранилища и добавки, плюс, можете да съхранявате медии в него.

Инсталирате го лесно и можете да го персонализирате според вашите предпочитания. Вижте нашето ръководство за Kodi, за да ви помогнем да започнете. 

Използването на Kodi самостоятелно е напълно законно. Това става незаконно само когато започнете да гледате материали, защитени с авторски права. Някои добавки са законни, но други, като Спогодбата, ви дават достъп до пиратско съдържание. Въпреки това има много добавки, от които можете да избирате, и можете да разгледате нашите най-добри хранилища на Kodi и най-добрите списъци с добавки за Kodi за някои препоръки.

Открихме всички 10 сезона на Shark Tank в добавката Poseidon, която е част от хранилището Kodil. Досиетата изглеждаха също като в добра форма.

как-да-часовник-акула-танк-Kodi

Не забравяйте обаче, че когато използвате Kodi за поточно предаване на определено съдържание, това правите чрез торент. Поради тази причина трябва да използвате VPN, за да запазите анонимността на своята идентичност. ExpressVPN е най-добрият VPN там, а също така и най-добрият ви VPN за Kodi, но CyberGhost също е достоен избор. Прочетете нашия ревю за CyberGhost, за да видите кой от тях предпочитате.

Заключителни мисли

Надяваме се, че това ръководство ви е помогнало да намерите подходящ начин за гледане на Shark Tank онлайн. Платените опции, като Hulu и Amazon Prime Video, се настройват бързо и лесно. Ако обаче ви липсват средства, безплатният стрийминг сайтове, торент или Kodi може да бъде по-добър избор.

Ако продължавате по последния маршрут, уверете се, че се въоръжите с блокиращ изскачащи прозорци, антивирусни и VPN. Има много добри доставчици в нашите VPN прегледи, но ExpressVPN е най-добрият VPN на пазара. Плюс това можете да използвате 30-дневната му гаранция за връщане на парите, за да видите дали ви харесва.  

Имате ли препоръки за гледане на Shark Tank онлайн? Уведомете ни в секцията за коментари. Докато сте тук, разгледайте и другите ни развлекателни статии. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me