Dropbox Hesabınızı 2020-ci ildə necə silmək olar

Dropbox, fayllarınızı buludda saxlamağa və idarə etməyə imkan verən məşhur bir xidmətdir. Komandanın planlarını və Office Online ilə uyğunluğu təklif edir. Dropbox yalnız bulud saxlama xidməti deyil, baxmayaraq ki, ən yaxşı bulud saxlama bələdçisinə baxdıqdan sonra sənədlərinizi başqa bir yerə aparmaq istəyərsiniz..


Şükürlər olsun ki, Dropbox hesabınızı silmək və Dropbox müştərisini silmək bu addım-addım bələdçidə əhatə edəcəyimiz sadə bir prosesdir. Unutma ki, hesabınızı silsəniz, Dropbox-da saxlanan sənədlərinizə girişinizi itirəcəksiniz. Bu müddətə başlamazdan əvvəl saxlamaq istədiyiniz hər hansı bir faylın yükləndiyinə əmin olun.

Ancaq xidmətin alt tərəfini görmədiyiniz üçün Dropbox hesabınızı silmək istəsəniz, Dropbox nəzərdən keçirtməyimizə nəzər yetirin; haqqında bilmədiyiniz bəzi faydaları ilə təəccüblənə bilərsiniz.

Dropbox Hesabımı necə Silmək olar??

Dropbox hesabınızı silmədən əvvəl, əvvəlcə ödənişli planınızdan imtina etməlisiniz. Pulsuz Dropbox Basic planını istifadə edirsinizsə, bu hissənin sonuncu abzasına keçə bilərsiniz. Əks təqdirdə başlamaq üçün oxumağa davam edin.

Dropbox.com-a gedərək hesabınıza daxil olun. Profilinizi və ya səhifənin yuxarı sağ küncündəki dairəni vurun. Açılan üçüncü menyudan “parametrlər” düyməsini basın və “plan” sekmesine gedin. Orada bir dəfə səhifənin altına gedin və “planı ləğv et” düyməsini basın.

parametrləri

“Planı ləğv et” düyməsini basmaq sizi aşağı salınmış səhifəyə aparacaqdır. Dropbox dəstəyi ilə əlaqə qurmaq, planınızı dəyişdirmək və ya aşağı salmaq üçün seçimlərinizin olduğu yerə gedin. Düşüşdürmə düyməsinə boz görünür, amma davam edin və “Mən hələ də endirmək istəyirəm.”

ləğv-plan

Bu səhifə planınızı ləğv etmək istədiyiniz bir səbəb seçməyi təklif edəcəkdir. Bu addımı atlaya bilməzsiniz, ona görə ləğv etmə səbəbini seçin və davam etmək üçün “davam et” düyməsini basın.

endirim-sorğu

Növbəti səhifə Dropbox planını ləğv etməklə itirəcəyiniz hər şeyin xülasəsidir. Ən aşağıya doğru gedin və “Hələ endirmək istəyirəm” düyməsini basın. Bundan sonra yenidən ana səhifənizə aparılacaqsınız.

həqiqətən-bu dəfə

İndi planınızı ləğv etdikdən sonra hesabınızı silə bilərsiniz. Parametrlərə qayıdın və səhifənin altına gedin, sonra “hesabı silmək” düyməsini vurun. Şifrənizi daxil etməlisiniz və “daim silin” düyməsini basmadan ayrılma üçün bir səbəb verməlisiniz. Dropbox müştərisindən çıxacaqsınız və dərhal qeydiyyat səhifəsinə aparılırsınız.

Dropbox Hesabımı necə Silmək olar??

  1. Profil şəklinizi və ya ekranın yuxarı sağındakı boz dairəni vurun.
  2. Açılan menyudan “parametrlər” düyməsini vurun (pulsuz hesabınız varsa, 10-a addım atın)
  3. “Plan” sekmesini vurun
  4. “Planı ləğv et” düyməsini basın
  5. “Mən endirmək istəyirəm” vurun
  6. Endirmə üçün bir səbəb seçin
  7. “Davam et” vurun
  8. “Hələ endirmək istəyirəm” vurun
  9. Ümumi parametrlər sekmesine geri gedin
  10. Səhifənin altına gedin
  11. “Hesabı silmək” düyməsini vurun
  12. Şifrənizi daxil edin və ayrılma səbəbini seçin
  13. “Daimi silmək” düyməsini vurun

Dropboxu Kompüterimdən necə silirəm?

Windows kompüterinizdən Dropbox müştərisini silmək daha sürətli bir işdir. Kompüterinizin başlanğıc menyusundan və ya Windows düyməsindən dişli simgesini vurun. Bu sizi parametrlər menyusuna aparacaq.

windows parametrləri

Parametrlərdə bir dəfə “tətbiqləri” vurun və sonra Dropbox-a gedin. “Sil” düyməsini basın və sonra pop-updakı “silmək” düyməsini basın.

silmək

Buradan Dropbox quraşdırma ustası açılacaq və müştərini PC-dən çıxarmaq üçün “silmək” düyməsini vura bilərsiniz. Dropbox qovluğu hələ də kompüterinizdə olacaq, buna görə son addım olaraq qovluğu və istəmədiyiniz hər hansı bir faylı silməyinizə əmin olun..

Dropboxu Kompüterimdən necə silirəm?

  1. Kompüterinizdəki başlanğıc və ya Windows düyməsini vurun
  2. Ötürücü və ya parametrlər düyməsini vurun
  3. “Tətbiqləri” vurun
  4. Dropbox tapın
  5. “Silmək” düyməsini vurun
  6. İkinci silinmə düyməsini vurun
  7. Dropbox quraşdırma sihirbazında “silmək” düyməsini vurun

Final Düşüncələr

Hesabınızı sildikdən sonra yeni bir şey sınamaq üçün azadsınız. Sync.com və pCloud’u ən yaxşı qiymətləndirilən bulud saxlama xidmətləri olaraq tövsiyə edirik. Hər ikisi təhlükəsizdir, istifadəsi asandır və böyük planları var. Daha çox məlumat əldə etmək üçün pCloud baxışımızı və Sync.com baxışımızı yoxlaya bilərsiniz.

Dropbox hesabınızı silməkdə və ya müştərini PC-dən çıxarmaqda probleminiz varsa, şərhləri bizə bildirin. Həmişə olduğu kimi, oxumaq üçün təşəkkür edirəm.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map