Weebly Review – Opdateret 2020

Weebly Review

Weebly er en af ​​de ældre og mest pålidelige webstedsbyggere derude, og med god grund: det er let at bruge og har nogle gode designmuligheder. Tjek vores Weebly-gennemgang for at finde ud af, om det er den rigtige bygherre til dig.


Weebly serverer over 40 millioner websteder til et 325 millioner brugerpublikum hver måned. Det er heller ikke svært at forestille sig, hvorfor designskabeloner er klar og en række fremragende e-handelsværktøjer. Med begge i hånden er det klart, hvorfor Weebly rangerer blandt vores bedste webstedsbyggere.

Tilbage i 2006 oprettede tre kandidater fra Penn State Weebly. På det tidspunkt var det beregnet som en måde for andre studerende at oprette og vedligeholde en portefølje online. Dog et år og lidt investorpenge senere lancerede Weebly en af ​​de første WYSISYG (hvad du ser er hvad du får) webbygningsgrænseflader, hvor hun hævder at være en seriøs webstedsbygger.

Siden da har virksomheden fortsat med at vokse bygherren, implementere nye funktioner og introducere nye skabeloner. Vi afprøvede den gamle favorit for at se, hvordan den holder op med dagens standarder i et hav af konkurrenter, der spiser på Weeblys hæle. Selvom ikke alt er perfekt, er en ting sikker, Weebly er stadig en stærk konkurrent til din virksomhed.

weebly interface

weebly sidebar

weebly blogindstillinger

weebly seo muligheder

weebly appcenter

Tidligere

Næste

Alternativer til Weebly

Styrker & Svagheder

Funktioner

Weebly leveres med en overraskende mængde funktioner til opbygning og styring af dit websted. Mens de fleste andre bygherrer kan udføre de samme funktioner, er der få med alt indbygget. Med Weebly er de værktøjer, du har brug for, lige ved hånden, med en stor app-butik til ethvert nichekrav.

Lad os starte med det, der dog er inkluderet. Weebly giver dig form og blogsupport fra start, hvilket betyder, at der ikke er andre apps nødvendigt. Formbyggeren er mindre prangende, sikker, men stadig utroligt nyttig. Den bruger den samme træk og slip-grænseflade som resten af ​​UI, hvilket betyder, at du intuitivt kan udarbejde formularer og indsamle data.

weebly form editor

Blogging, i det mindste ved første øjekast, er mere interessant. Weebly tager lidt af en anden tilgang til, hvordan du opretter en blog. I stedet for at installere en app og bruge en back-end interface som WordPress, tilføjer du blot en blogside og udkast til indlæg fra redaktøren. Det er counterintuitivt i starten, men bliver bedre med tiden.

Alle kan dog blogge og oprette formularer, så Weeblys funktionssæt bliver virkelig virkelig interessant med eksterne apps. Du kan installere disse dårlige drenge direkte fra brugergrænsefladen og trække elementerne på dit websted, som du ville gøre. Nogle favoritter vi fandt var Printful opfyldelse, Easy Magazine og PinPoll.

weebly appcenter

Selvom vi ikke kan linke til apps direkte (som de er placeret i editoren), kan vi fortælle dig, at de er alle tredjeparter. I modsætning til Wix, hvor de fleste apps er førstepart, er der et stort udvalg af muligheder i Weeblys markedsplads (læs vores Wix-gennemgang for, hvordan det adskiller sig her).

Dette er dog lidt af et dobbeltkantet sværd. Selvom der er flere muligheder, er der også en masse junk derinde. Hvis du nogensinde har gennemset WordPress-plugins, vil du helt sikkert kende følelsen af ​​at rulle gennem en liste over niche-apps med lav rating. Selvom der ikke er så meget bulk som WordPress, skal du gøre en smule sigtning for at finde de gode ting.

Selv med det lille greb er det svært at finde problemer med funktionerne. Weebly inkluderer en betydelig mængde strøm ud af porten med masser af apps til sikkerhedskopiering. Mens du muligvis er nødt til at grave dig rundt for at finde det, du har brug for, er det helt sikkert der, og lidt ekstra arbejde skader aldrig nogen.

Oversigt over weeblyfunktioner

Weebly-logowww.weebly.com

Gratis for 5 GB

Design

Premade temaer

Form Builder

HTML Editor
Limited

Forum Support

Vector Art Gallary

Lyd

HD-video

Anvendelighed

Træk og slip-interface

SEO Editor

Mobil support

App Center

Blogsupport

e-handelssupport

Sideeditor

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Ekstra

SSL-certifikat

Domænenavn

Annoncekreditter

Webstedsanmeldelse

Support

Hjælpecenter

Forum
0

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support
0

Video-tutorials

Tekstvejledninger

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Weebly startede sit liv som en gratis webstedsbygger, men er vokset til noget langt større. Stadig er grundlaget for det gratis. Den gratis plan giver dig fuld adgang til brugergrænsefladen, men du er tvunget til at bruge et Weebly-underdomæne og vise annoncer på dit websted. Alligevel er den gratis plan overraskende god. Du får fuld SSL-sikkerhed på dit websted, support for chat og e-mail, gratis SEO-værktøjer og adgang til fællesskabsforum.

Hvis du imidlertid ønsker at bruge dit eget domæne, skal du opgradere til Connect. Det er nøjagtigt den samme plan som den gratis, men du kan bruge dit eget domæne i stedet for et Weebly leveret et. Det er ikke meget spændende, nej, men til $ 4 pr. Måned er det stadig billigere end den samme plan hos Wix.

Starter er den første rigtige plan hos Weebly. Det skærer alle annoncer og giver dig mulighed for at bruge dit eget domæne (et gratis inkluderet) med Weebly-builder. Endnu bedre er dette den første plan, der giver dig mulighed for at oprette et e-handelssted. Du får kun 10 produkter, helt sikkert, men det er også mindre end en tredjedel af prisen for en basisbutik med SquareSpace (læs vores SquareSpace-anmeldelse for mere om dette).

Planens navn, Starter, er alt hvad du behøver at vide om den. Det er en god plan for nogen, der lige er startet. For lidt mere magt er Pro-planen imidlertid langt bedre. Du låser næsten alle sidefunktioner på Weebly op med en øget produktgrænse for e-handel.

Planen inkluderer videobaggrunde til dit websted, integreret HD-video og lyd, op til 100 registrerede medlemmer og 25 produkter. Med kun et par dollars mere pr. Måned giver det dig langt flere funktioner end Starter og bør være klokkeslættet, når du vælger en fra lineup.

Weebly e-handelsplaner

Forretningsplaner er langt dyrere og følger en tendens, vi ser meget hos webstedsbyggerne. Det er næsten det dobbelte af prisen på mellemgrundplanen og viser faldende afkast. Alligevel er der et par bemærkelsesværdige funktioner, der kan gøre denne plan værd for dig.

De er især værd, hvis du planlægger at drive en online butik. Produktgrænser ophæves fuldstændigt, og du debiteres nul transaktionsgebyrer. Du får yderligere e-handelsfunktioner såvel som produktanmeldelser, forsendelses- og afgiftsregner og værktøjer til lagerstyring. Det er ikke en ideel plan for de fleste, men vigtig, hvis du driver en online butik.

E-handelssteder kan også drage fordel af app store. Inkluderinger som Printful er især nyttige, så du kan sælge skjorter, tasker og mere uden at give noget lager. Du skal blot installere appen, uploade dit design, og Printful vil opfylde enhver ordre.

Weebly-handler blæser godt sammen med de to andre titaner i webbyggerrummet, Wix og SquareSpace. Det er billigere end begge, mens du stadig præsenterer valget af Wix. Mens planer ikke føles lige så afbalancerede overalt, er det svært at argumentere med Weeblys prispoint.

Design & Værktøj

“Træk og slip” er lidt af et vilkårligt udtryk, når det kommer til webbyggere. Sikker på, næsten alle designere giver dig mulighed for at interagere direkte med dit websted, men få bruger det som den primære motor til design. Weebly på den anden side omfavner denne tilgang fuldt ud.

Alt, hvad du gør på dit websted, kan bogstaveligt talt være stof fra værktøjslinjen på din webside. Elementerne, du tilføjer, vises på en værktøjslinje til venstre på skærmen divideret efter kategori. For eksempel kan du trække “diasshow” -boksen til et sted på din skærm, og sikker nok, et slideshow vises.

weebly redaktør

Det skal dog bemærkes, at dette er sidespecifikt. Mens der findes universelle elementer, er mange af indstillingerne helt afhængige af, hvilken side du redigerer. For eksempel kan du kun føje et blogindlæg til en dedikeret blogside. Der er undtagelser afhængigt af dit tema, men reglen gælder i de fleste scenarier. Vi taler mere om, hvordan det påvirker oplevelsen i afsnittet “brugervenlighed” nedenfor.

weebly blog sidebjælke

Når vi taler om temaer, er det dog skabelonen til opbygning af dit websted med Weebly. Der er et anstændigt, men ikke stort, valg at vælge imellem, hver passer til fyldstofartikler for at vise dig, hvordan designeren havde til hensigt at det skulle se ud.

Der er dog et spørgsmål. Det begrænsede valg betyder, at der kun er et par praktiske temaer at vælge imellem. Selvom ethvert websted stadig kan nå sit formål med et af disse design, ser de fleste mere prangende ud end nyttige. Det er ikke, at nogle af temaerne ser dårlige ud, faktisk ser de ganske gode ud, men du kan muligvis ikke finde et ligetil look.

Hvis du dog handler mere om den rene og stilfulde tilgang til design, vil du sandsynligvis finde noget, du kan lide. Weebly tiltrækker bestemt dette marked med rene, spredte som designs, der er beregnet til at indeholde store billeder og masser af unikke elementer.

weebly temaer

Når du har fundet et tema og brugt værktøjslinjen til at tilpasse det til din smag, kan du bruge topmenuen til at ændre universelle elementer på dit websted. Fanen build er, hvor du får adgang til træk og slip-grænsefladen, hoveddelen af ​​UI. Efterfølgende er knapper til sider, tema, apps og indstillinger.

weebly værktøjslinje

Sider gør netop det, administrer dine sider. Du kan tilføje nye, ændre rækkefølgen og omdøbe, men der er ikke for meget andet her. Temaet er lidt mere interessant, så du kan ændre de universelle parametre for den, du har installeret. Det er forskelligt for hver, men nogle generelle funktioner, du muligvis ser, er søgefeltaktivering, klistret overskrift og skrifttypeindstillinger.

weebly sideredaktør

Apps-sektionen er den bedste del af topmenuen. Det er her du kan installere nye tilføjelser til dit websted og tage det fra en smuk side til noget nyttigt. Som nævnt i funktionsafsnittet ovenfor er listen ganske omfattende, så det er ikke svært at finde noget, du har brug for.

weebly app store

Endelig er indstillingssiden ikke så iøjnefaldende, men stadig fyldt med funktioner. Du kan gøre ting som at ændre din favorit, tilføje en adgangskode til webstedet og aktivere et SSL-certifikat. Et afsnit, der dog stod ud til os, var imidlertid SEO-sektionen. Fra indstillingssiden kan du specificere dine søgeord og stedbeskrivelse og endda håndtere omdirigeringer.

weebly seo-indstillinger

Onlinebutikker har et par forskellige muligheder i byggeren. Du kan konfigurere dine accepterede betalingsmetoder, tilføje grundlæggende butiksoplysninger og indstille og vælge forsendelsespriser. Dog overraskende nok er de mest kraftfulde værktøjer her at tilføje produkter.

Du kan liste fysiske varer, digitale downloads og tjenester med SEO indbygget for hvert produkt. Forretningsplaner har et par ekstra funktioner til produkter, inklusive automatisk lageropsporing, manuelle skattefritagelser, lav og ude af varemærker og til salg badges.

Weebly håndterer design lidt anderledes, men det fungerer stadig godt. Du kan finde en hel del muligheder under hætten, hvilket er ret det, når man tænker på, hvor rent UI’en ser ud. Selvom vi gerne ville have set mere markering i premade-temaer, er det svært at straffe Weebly for hårdt i betragtning af hvor fantastisk alt andet er.

Brugervenlighed

Som nævnt i ovenstående afsnit tager Weebly en unik tilgang til den typiske webstedsbygger. Den annoncerede træk-og-slip-grænseflade er virkelig det, en ren træk-og-slip-oplevelse. Selvom det kan tage lidt at vænne sig til, går det komplette interaktive system langt med at gøre komplekse opgaver lette.

For enhver ændring finder du simpelthen det ønskede ikon og trækker det til siden. Weebly specificerer forskellige områder på hver side inden for det tema, som elementer kan placeres på, og justerer automatisk de omgivende elementer, så de passer til det. Det fungerer ganske pænt, især med lidt designerfaring, da du aldrig behøver at bekymre dig om at forene tingene perfekt.

weebly gitterlinjer

Websiden er lidt som et puslespil, og du vælger de stykker, der udgør den. Selv når vi forsøgte at bryde siden ved at tilføje et ton elementer, var det vanskeligt at gøre. Editoren flyttede automatisk alt på den mest logiske måde, og selvom det bombarderede udseende stadig var dårligt, gjorde Weeblys bygmester det bedste, det kunne.

weebly design

Design er også helt sidespecifikt. Det er lidt begrænsende, bestemt, men det går langt i brugervenligheden. Der er aldrig en situation, hvor trækning af et bestemt element på siden bryder temaet. Dine blogværktøjer vises kun på din blogside, og dine headerværktøjer vises kun på din startside.

Når vi taler om sider, håndterer Weebly dem ganske godt. Det ligner de fleste andre webbyggere, så du kan tilføje nye sider, ændre et par parametre såsom synlighed og arrangere dem i et hierarki.

Det er lige så let som nogensinde at installere nye apps på dit websted. I den samme øverste bjælke for sider finder du app store. Alt hvad du skal gøre er at åbne den, finde den app, du ønsker, og klik på “tilføj” for at installere den. Når det er gjort, kan du bruge det samme træk og slip-brugergrænseflade til at placere det på dit websted.

weebly tilføje app

Weeblys tilgang er lidt ukonventionel, hvilket betyder, at der er en indlæringskurve, hvis du kommer fra en anden builder. Efter at have brugt lidt tid med det, er det imidlertid meget mere intuitivt. Du interagerer direkte med alle aspekter af dit websted, hvilket gør det lettere end nogensinde at designe noget, der ser godt ud.

Support

Som med mange andre webbyggere behandler Wix sin support gennem et helpcenter. Denne samling af artikler beskæftiger sig med næsten ethvert problem, du vil støde på, og tjener som det understøttelsesgrundlag, som resten af ​​tjenesten er bygget til. I modsætning til konkurrenter som Wix giver Weebly dig en klar mulighed for kontakt til menneskelig støtte.

Lad os dog starte med hjælpecentret. Det er et rent, bibliotek med emner, der spænder fra at starte dit websted til at handle med e-handel. Disse seks emner er yderligere opdelt i underemner, hvor du inden for hver finder det faktiske kød og kartofler. Du kan altid omgå hierarkiet og bare bruge søgefeltet.

weebly hjælp center

Artiklerne i sig selv er ganske gode. Weebly giver dig store skærmbilleder til næsten enhver tutorial, med trinvis vejledning og lidt indblanding på andre områder. Der er dog plads til forbedringer.

Mens artiklerne er kompetent skrevet, kan de være lidt vanskelige at scanne. Instruktioner er trin for trin, men ikke mærket med tal, hvilket betyder, at hver handling kan smelte ind i en anden. Yderligere ville levering af en video til mere komplekse emner gå langt med at øge indholdet af hvert skrevet stykke.

weebly supportartikel

Uden for hjælpecentret er der en anden vej til DIY-support. Weebly giver heldigvis et fællesskabsforum, hvor du kan sende spørgsmål til din virksomhed, design eller endda bare give generel feedback. Under vores observation svarede en administrator generelt på et givet indlæg inden for en time.

weebly fora

Hvis ingen af ​​disse stier fungerer for dig, er det imidlertid et klik væk at kontakte support. Fra Hjælp kan du e-maile, ringe eller chatte med en Weebly-repræsentant. Som med mange webbyggere og webhosts, vil Weebly forsøge at pege dig mod en artikel, før de går til support, men det er kun en lille hindring i et ellers fantastisk system.

Mulighederne er den mest attraktive del om support her. Weebly giver dig alle muligheder, du kan anmode om, hver med en konstant høj kvalitet. Det føles mindre som en støttetunnel og mere som et supportcenter med en overflod af fantastiske muligheder at vælge imellem.

Dommen

Weebly er kommet langt fra sine Penn State-rødder. Mens kernen forbliver den samme, har en række nye temaer og en opdateret brugergrænseflade massivt efterspurgt platformen. Designeren giver dig masser af kræfter uden at være for svær, og det billige prispoint betyder, at du kan have et smukt sted til kun en lille mønt.

Der er dog andre muligheder, så sørg for at tjekke vores andre anmeldelser af webbygger. Vi går nærmere ind på hver enkelt udbyders specifikationer, så du ved, hvad du får ind, når du tilmelder dig. Vi har også foretaget et udvalg af de bedste udbydere af webhosting til, når dit websted er klar til at gå.

Hvis du går på webhostingsruten, er WordPress en af ​​de bedste platforme til opbygning af dit websted. Sørg for at tjekke vores tre guider til brug af den. 

 • Begyndervejledning til brug af WordPress
 • Mellemvejledning til brug af WordPress
 • Avanceret guide til brug af WordPress

Hvad synes du om Weebly? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map