uCoz-gennemgang – Opdateret 2020

uCoz Review

uCoz by uKit er en hardcore webstedsbygger, der går ud for at trække og droppe, hvis du har youninstead brug af kode og kommandolinjer. Det er meget magtfuldt, men er ikke for hjertets svage. Læs vores fulde uCoz-gennemgang for at læse alle detaljer.


uCoz har været i webstedsbygningspelet siden 2005. Det er ikke en drag-and-drop-builder i sig selv, men det er heller ikke en simpel hostingplatform. Det kombinerer snarere brugervenlig redigering og kodning for at skabe en interessant, fleksibel og kraftfuld platform.

Hvis du i det mindste er lidt teknisk-klar, forstår, hvordan kodning fungerer og ønsker en masse kontrol over dit websted, kan uCoz muligvis være en af ​​de bedste webstedsopbyggere til dig.

Når det er sagt, hvis du er ny i onlineverdenen, er det modsatte sandt. Forsøg på at finde ud af CSS-biblioteker, når du ikke engang forstår det grundlæggende i HTML, vil vise sig at være et mareridt. Hvis det lyder som dig, skal du bedre læse vores Weebly-anmeldelse.

I denne uCoz-gennemgang vil vi afmystificere, hvem platformen er til, og tage et dybt dybde ind i dets funktioner, værktøjer, design og mere. Hold dig fast indtil udgangen, så du kan læse vores dom.

Styrker & Svagheder

Alternativer til uCoz

Funktioner

uCoz’s funktioner er godt lavet og tilbyder dyb tilpasning og kraftfulde værktøjer. Det kan være svært at finde ud af alt på stedet, men at spille rundt vil føre til en bedre forståelse af platformen. Funktioner og værktøjer kaldes ”moduler” i uCoz.

uCoz-moduler

Nogle er gratis, andre er betalte og nogle tilbyder muligheder for enten. Lad os tale om de vigtigste på et almindeligt websted.

uCoz-formularer

Det er vigtigt at indsamle formularer til at oprette en e-mail-liste og få potentielle kundeemner.

Det er let at oprette og bruge en formular med uCoz. Du skal aktivere e-mail-formularmodulet i kontrolpanelet. Når dette er taget sig af, får du en kode til at indsætte formularen på en side.

uCoz-formen

Bare indsæt det på den side, du ønsker, at formularen skal være i, og hvis du er tilfreds med standardspørgsmålene, er det det. Hvis ikke, kan du redigere spørgsmålene og designe for at give det et andet look. Du har selvfølgelig brug for kodningsfærdigheder for at gøre det, hvilket betyder, at ikke alle kan tage fuld kontrol over værktøjet. Når det er sagt, bør viden om HTML-tags og farvepaletter være tilstrækkelig.

Alt i alt er det nemt at bruge formularer med uCoz, men svært at mestre. Som med mange værktøjer kan du kun få det bedste ud af dem, hvis du er teknisk nok, så begyndere bør se mod noget som Simvoly. Det er meget lettere at bruge, som du kan læse i vores Simvoly-anmeldelse.

uCoz Store

E-handel med uCoz er kompleks. Det har en masse avancerede funktionaliteter, såsom import af produktkataloger, som giver dig mulighed for at gå så dybt, som du vil med tilpasning. Når du har installeret modulet, kan du sælge alt på det, fra fysiske til kun downloadede digitale produkter.

For enhver post kan du ændre indstillinger som billedstørrelse, tekststørrelse, vægt og farve, så du får meget fleksibilitet i at konfigurere alt.

Desværre følger denne fleksibilitet med ulemper. Det er fantastisk, fordi du kan konfigurere alt, hvad du vil, men hvis du ikke ved, hvad du laver, vil du foretage en masse redigeringer og ændringer, før du opretter en anstændig butik. Hårdt arbejde er ikke skadeligt, men mange redigeringer betyder rodet kode, hvilket igen betyder, at det er sværere at placere godt på Google.

Plus, når vi taler om valgfrihed ved udvikling af et websted, er kodning et must. Kort sagt, avancerede redigeringer kan kun udføres via kodning, så begyndere har en klar ulempe.

For den avancerede bruger er det dog åben sæson med uCoz. For eksempel kan du importere .yml-filer, hvilket gør det muligt for din platform at kommunikere direkte med Alibaba og AliExpress. Det betyder, at det er let at etablere en drop-shipping platform, så hvis det lyder som en god idé for dig, så giv uCoz et skud.

Hvis det ser ud som for meget besvær, kan du prøve Shopify i stedet. Det er en udtømmende onlinebutikbygger, men det er lettere at bruge end uCoz. Når det er sagt, har det stadig nogle underlige spørgsmål, så læs vores begynderguide til Shopify, inden du hopper ind i den.

uCoz Blogging

Blogging med uCoz er ikke så let, men det er fleksibelt. Når du har aktiveret blogmodulet, kan du begynde at tilføje blogindlæg. Ingen kompleks installation er påkrævet.

uCoz-blog

Det, der er fantastisk ved blogging med uCoz, er, at du redigerer on-page. Du kan se, hvordan dit indhold vises på dit websted i realtid med den visuelle editor.

Du kan udføre den normale tekstformatering og billedmanipulation for bedre læsbarhed, men den slutter ikke der. Du kan indsætte kodestykker, tabeller og endda Flash-filer, hvis du vil krydre dit indhold.

For en nybegynder skulle det være klart nu, at uCoz er lidt for meget. Når det er sagt, hvis alt hvad du har læst hidtil har givet dig ophidselse, vil du være glad for at vide, at blogging-modulet er et indholdsstyringssystem i sig selv. De eneste ulemper er manglen på et kvalitativt søgemaskineoptimeringsværktøj og tredjeparts plugins.

Du kan få et godt SEO-værktøj, hvis du opgraderer til en af ​​uCoz’s betalte planer. Det er bedre end hvad de fleste træk-og-slip-websitebygere har, men det er ikke Yoast. Det er WordPresss berømte SEO-plugin, og det er gratis.

Hvis du vil have et godt SEO-værktøj og et stort samfund omkring din webstedsbygger, kan du prøve WordPress. Det giver dog ikke hosting, så tjek også vores bedste webhosting til WordPress-guide.

uCoz-funktionsoversigt

uCoz-logowww.ucoz.com

Start fra $ 299 per måned Alle planer

Design

Premade temaer

Form Builder

HTML Editor

Forum Support

Vector Art Gallary

Lyd

HD-video

Anvendelighed

Træk og slip-interface

SEO Editor

Mobil support

App Center

Blogsupport

e-handelssupport

Sideeditor

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Ekstra

SSL-certifikat

Domænenavn

Annoncekreditter

Webstedsanmeldelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support

Video-tutorials

Tekstvejledninger

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Du kan bruge uCoz gratis, men det er en begrænset mulighed. Det kan prale af en betydelig funktionsliste, og du kan forbinde dit eget domæne, men du vil ikke være i stand til at drage fordel af alt det store uCoz har at tilbyde.

Tilføj flydende annoncer i blandingen, og det er ikke en langvarig mulighed. Et større problem er, at den minimale plan, der er en betalt plan, også har flydende annoncer.

Alt i alt er prisplaner ikke blevet gennemtænkt godt. Hovedproblemet er, at uCoz har for meget segmentering af, hvad det tilbyder. Planerne Optimal og Shop er de eneste, der berettiger deres pris, fordi de tilføjer værdi til dit uCoz værktøjssæt.

De grundlæggende og minimale planer tilbyder ikke meget, og indstillingen Maximal er for dyr til de små tilføjelser af automatisk sikkerhedskopiering, premium antivirus og et par andre gimmicks. Hvis du har brug for en online butik, skal du gå til Shop-planen. Hvis du bare vil komme så meget som muligt ud af platformen, skal du gå efter den optimale plan.

uCoz har en refusionspolitik, men den gælder kun for den ubrugte del af din plan og ser ud til at være afhængig af, at du fører en stærk sag frem.

Design & Værktøj

På grund af den komplekse CMS og brugervenlige (ish) mix er uCoz ikke din gennemsnitlige webstedsbygger. Designfunktionerne og sekundære værktøjer blandes ikke i en problemfri editor. I betragtning af mængden af ​​tilpasningsmuligheder ville det ikke engang være muligt på den måde.

uCoz Design

uCoz’s design kan være lige så brugervenligt og smukt, som du kan gøre det. Dens mange skabeloner er smukke, optimerede til mobil og lette at arbejde på. Problemet er, at den mindste redigering kan ødelægge alt det gode skabelondesign, hvis du ikke får dine pixels eller sektioner rigtige.

uCoz-skabeloner

Den måde, du redigerer en side på, er teoretisk enkel. Hvert modul har et sæt antal blokke og elementer, som du kan redigere ved hjælp af CSS, HTML og scripts. Selvom det gør jobbet som en programmør meget lettere, har uCoz ikke en mulig mulighed for folk, der ikke kan kode.

uCoz værktøjer

uCoz’s værktøjer implementeres via moduler. Der er store, komplekse moduler, men der er også mindre moduler, der kan optimere en masse webstedsudviklingsopgaver.

For eksempel er der et “FAQ” -modul. Når du har aktiveret det fra uCoz-betjeningspanelet, kan du bruge det i kombination med “brugere” -modulet til at indsende forespørgsler via det offentliggjorte websted.

For at håndtere dine kunders spørgsmål kan du svare med tekst, billeder, kodestykker og Flash-filer. Det betyder, at der er en masse fleksibilitet med hensyn til at behandle dine besøgende ‘smertepunkter. Et godt supportcenter er svært at samle, og dette værktøj er ikke nok til at gøre det, men det gør dit job meget lettere. Enhver softwareudviklingsvirksomhed kunne drage fordel af at bruge den.

Det vigtigste modul til redigering af dit websted, og virkelig det eneste, du har brug for at være opmærksom på, er “sideditor.”

uCoz-side-editor

Du bruger den til at redigere ting som din startside eller produktledermagnet. Begyndere, der vil lære at kode med uCoz, vil elske det, fordi du kan redigere sider i en kode eller et visuelt miljø.

Kode redigering er ligetil. Du kan ændre bestemte sektioner på din side eller få adgang til kilden og gøre alt på den gamle måde.

For at redigere en side visuelt, skal du tilføje widgets på din side gennem kode og derefter se dem på en anden fane. Processen ligner redigering af blogindlæg i WordPress. Det er mere brugervenligt end platformen som helhed, men det er langt fra venligt nok for de fleste brugere.

Brugervenlighed

Det er svært at tale om brugervenlighed i uCoz uden at tackle de markedssegmenter, den er lavet til.

På den ene side er der webudviklere, programmerere og teknisk kyndige marketingfolk, som uCoz er en tur i parken på grund af deres CSS-viden. Det gør alle former for kodning let, det har en masse fleksibilitet, og det er gjort for at optimere den klassiske måde at udvikle et websted på. uCoz er et godt valg til dette marked.

På den anden side er der nybegyndere, fordi uCoz også har udviklingsmuligheder, der i det mindste delvist er målrettet mod dem. Hvis du har udsat for at lære at kode, er uCoz det bedste sted at starte. Når du først er vant til det, kombineres det en brugervenlig tilgang med den mindst mulige mængde redigering af svømmer og svæver.

Desværre er det bare ikke værd at for den gennemsnitlige begynder. Andre muligheder såsom Squarespace eller endda SiteBuilder er meget lettere at bruge. For mere information om disse platforme, skal du læse vores Squarespace-gennemgang og SiteBuilder-gennemgang.

Support

Hjælpecentret er også struktureret på en uortodoks måde. Der er tre sektioner: FAQ, lærebog og uCoz-samfundet.

uCoz-support

Ofte stillede spørgsmål og kategorier i lærebogen er intuitive. De indeholder en masse tutorials og guider om alt om uCoz. Ofte stillede spørgsmål er online på FAQ-siden, og lærebogen er offline, hvis du downloader den.

Det er vigtigt, fordi det hjælper brugere på alle kvalifikationsniveauer med at forstå, hvad der skal gøres for at oprette et websted i uCoz.

UCoz-samfundet er lige så nyttigt. Det er et forum, hvor udviklere og andre brugere mødes for at hjælpe alle, der har en webside-bygningshindring.

Det er den første måde, du kan komme i kontakt med udviklerne. Den anden er ved at indsende en billet og vente på et svar via e-mail.

Der er ingen andre måder at kontakte uCoz, såsom live chat eller telefonisk. Det kan være et problem i betragtning af hvor kompleks platformen er, men det er ikke et kæmpe problem i betragtning af kvaliteten af ​​tutorials og det store samfund.

Hvis du vil have en enklere webstedsbygger, med meget bedre support, kan Site123 være det rigtige valg. Hvis det lyder interessant, skal du læse vores Site123-gennemgang.

Dommen

uCoz er en stor builder for en person, der har været på nettet. Hvis du ikke har noget problem med at få dine hænder beskidte med kildekode, CSS-biblioteker og HTML-headere, rangerer uCoz blandt de bedste webstedsbyggere..

Det er dog ikke en perfekt bygherre. uCoz mangler brugervenlighed for at være tilgængelig for alle, der ønsker at oprette et websted. De fleste vil sandsynligvis have noget lettere at bruge, såsom Wix. Det er en kompleks, men tilgængelig webstedsbygger, som du kan lære mere om i vores Wix-gennemgang.

uCoz’s blogging og SEO kan også være bedre. Med sit sømløse indholdsstyringssystem og enorme udvalg af tredjeparts plugins er WordPress i næsten alle tilfælde strengt bedre.

Igen er det en fantastisk platform, men den har ikke sin egen hosting, så læs vores bedste webhosting-roundup såvel som vores begynderguide til WordPress. Det er lettere at bruge end uCoz, men har stadig en anstændig mængde kompleksitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me