Simvoly-gennemgang – Opdateret 2020

Simvoly anmeldelse

Simvoly er en webstedsbygger, der fokuserer på at føre konverteringer gennem destinationssider og salgstragt. Men i enhver anden henseende er det temmelig let på funktioner, så du ikke f.eks. Kan optimere SEO. Læs vores fulde Simvoly-anmeldelse for detaljerne.


Simvoly er nyt på webstedets builder-scene. Det har et smukt design, og det er optimeret til mobil, men vigtigst af alt er det, der er rettet mod at skabe konverteringstragte og destinationssider.

Dets målgruppe er mennesker, der ønsker at sælge online. Tragtsystemet – som hjælper dig med at oprette en køreplan med sider, som dine besøgende kan følge, når de gennemser dit websted – destinationssides design og A / B-test er innovative og fejlfri. Desværre klipper Simvoly det ikke til mange online-virksomheder, og vi anbefaler i stedet Instapage til design af destinationssider.

Årsagen bag dette er enkel: dens funktioner er ikke udtømmende. Du kan kun udføre en lille søgemaskineoptimering, og der er ikke noget appmarked, der kan integreres med tredjepartssoftware. Når det er sagt, kan det stadig fungere, hvis du ikke har brug for den all-inclusive-pakke, så læs videre i denne Simvoly-gennemgang for at finde ud af, om den stadig kan lande blandt vores bedste webstedsbyggere..

Styrker & Svagheder

Alternativer til Simvoly

Funktioner

Simvolys funktioner er ikke udtømmende. Uanset hvad, det kan fungere godt for en bestemt type bruger på grund af dets veludviklede tragt-system.

Simvoly Store

Det er nemt at sælge online med Simvoly. Du får bare adgang til fanen “butik” og opsætter butik baseret på din skabelon. For eksempel kommer kursets salgstema med tre produkter, der allerede er føjet til din butik, med dummyindhold, priser og en struktur bygget til salg af kurser.

simvoly-butik

Du kan tilføje produkter, der falder ind under fire kategorier: digitalt produkt, fysisk produkt, service og medlemskab.

Når du har oprettet stien til et nyt produkt, kan du redigere produktsiden med de widgets, du vil bruge til en almindelig side. Det giver fleksibilitet og skaber en masse muligheder for at markedsføre dine unikke salgssteder.

E-handel er gjort let med Simvoly, fordi du kan spore ordrer og tilbyde rabatter eller kuponer. Alt i alt er det en komplet butikfunktion, skønt for store ordrer eller industrielle virksomheder kan manglen på batchbehandling være problematisk.

Hvis du vil have disse funktionaliteter, kan du prøve Shopify. Dens redaktør er sværere at bruge, men platformen er lavet til salg online. Desuden er det nemt at komme i gang med det, hvis du læser vores begyndervejledning til Shopify.

Simvoly-tragt

Der er ingen mening i at have en smuk butik, hvis du ikke sælger noget. Det er her Simvolys tragte kommer ind.

simvoly-tragte

Det er nemt at oprette en tragt for kunderne at gennemgå. Første gang du får adgang til systemet, vil du se en forklarende video, der indeholder detaljer og oplysninger om det. Du kan oprette din egen tragt fra bunden, eller du kan vælge mellem en masse forhåndsdefinerede dem, der hjælper dig med at spore, hvordan dine kunder navigerer på dit websted.

Det er uden sidestykke på markedet. For at forstå dine kunder på dette niveau har du normalt brug for avanceret viden om Google Analytics og marketing, men alle kan gøre det med Simvoly.

En funktion af tragterne er A / B-test, som giver dig mulighed for at oprette to versioner af den samme side og se, hvilke der yder bedre. Med det kan du gå så dybt som muligt i retning af at optimere dit websted til at appellere til kunderne.

Alt i alt hjælper funktionen meget med digital markedsføring. Selvom fagfolk stadig bruger mere avancerede værktøjer, såsom Google Analytics, til små virksomheder og solopreneurs, kan Simvoly udføre vidunderlige marketingundersøgelser.

Simvoly blogging

Du kan blogge med Simvoly, men systemet konkurrerer ikke med et fuldt udbygget indholdsstyringssystem.

Du kan få adgang til værktøjet ved at åbne fanen “sider” og derefter klikke på blogsiden. Grænsefladen er nem at navigere, og du kan hurtigt tilføje, administrere, planlægge og udkast til nye indlæg.

Det er også nyttigt, at du kan redigere header og sidefelt på din blogside, hvilket giver dit websted et sammenhængende udseende.

For at køre organisk trafik til dine blogindlæg kan du redigere metadataene på hver side fra fanen “indstillinger”. Desuden kan du redigere dit sitemap, så alt i alt at blogge med Simvoly er let og afgiver kvalitative resultater, men det er heller ikke komplet.

Hvis du vil have et komplet indholdsstyringssystem, kan du prøve WordPress, som er bygget til blogging. I modsætning til Simvoly inkluderer det dog ikke webhosting, så hvis du vil prøve det, så tjek også vores bedste webhosting til WordPress-guide.

Oversigt over Simvoly-funktioner

Simvoly-logosimvoly.com

Start fra $ 1200 per måned Alle planer

Design

Premade temaer

Form Builder

HTML Editor

Forum Support

Vector Art Gallary

Lyd

HD-video

Anvendelighed

Træk og slip-interface

SEO Editor

Mobil support

App Center

Blogsupport

e-handelssupport

Sideeditor

Services

SEO

Marketing

Webstedsdesign

Ekstra

SSL-certifikat

Domænenavn

Annoncekreditter

Webstedsanmeldelse

Support

Hjælpecenter

Forum

Live chat

telefon

E-mail

24/7 support

Video-tutorials

Tekstvejledninger

Diverse

Gratis plan

Prisfastsættelse

Den personlige plan er ikke imponerende, men den er overkommelig. Du får ikke tilføjet salgstragt, men du kan bruge dets tragtsystem og A / B-testværktøj. Du får et tilpasset domæne og kan sælge op til fem produkter, men det er kun godt til små personlige projekter eller test af softwaren.

Forretningsplanen er det bedste valg for enhver lille virksomhed, der ønsker at gå online med Simvoly. Det har alle værktøjer og en anstændig pris. Det er begrænset i mængde – du kan f.eks. Kun tilføje fem tragte – men det burde ikke være et problem for de fleste brugere. Større virksomheder kunne bruge planen til et spin-off-projekt eller -kampagne.

Vækst + -planen er dyr, og alt det bringer til bordet er flere tragte og produkter. 30 tragt er overmord for de fleste brugere. Hvis du er rentabel nok til at betale for Growth + -planen, er du profitabel nok til at ansætte et team af webudviklere og glemme alt fra webstedsbyggere, så prismærket giver ikke mening.

Så længe vi taler om meningsløse prisplaner, er Pro-pakken bare ikke værd. $ 149 om måneden, faktureret årligt, er alt for meget for ubegrænsede tragte og produkter. For næsten $ 2.000 er der bedre alternativer.

For eksempel kan Wix bringe lige så meget til bordet for en meget lavere pris. Hvis du vil finde ud af mere, skal du læse vores Wix-anmeldelse.

Design & Værktøj

Simvolys design er smuk og næsten sammenlignelig med Squarespace’s æstetik. Hvis det ikke betyder meget for dig, skal du læse vores Squarespace-gennemgang.

Det redigeringsværktøj, du vil bruge mest i Simvoly, er on-side editoren. Hver blok og element kan redigeres, mens du går, hvis du holder musepekeren over det, så det er let at foretage hurtige ændringer.

simvoly-on-side

De fleste bygherrer har et sådant værktøj, men Simvolys er enkle at bruge, fordi der ikke er mange muligheder på siden.

Den fane, du bruger mest, er “widgets.”

simvoly-widgets

Det er her, du vil trække forhåndsinddelede elementer fra, og det har en kompleks samling af blokke. Der er ikke så mange som i, siger, Duda, men det gør jobbet. Hvis elementvariation er vigtig for dig, skal du læse vores Duda-anmeldelse.

Du kan tilføje kodestykker hvor som helst på dit websted. Det giver dig mulighed for at gå meget dybere med de ændringer, du gerne vil foretage, fordi du kan ændre alt hvad du ønsker.

Indrømmet, du har brug for kodningsfærdigheder for at gøre det i videst muligt omfang, men ikke for at bruge det generelt. For eksempel kræver en størrelse på eller tilføjelse af en hovereffekt fire til fem linjer med kode, så du kan bare kopiere og indsætte dem og derefter ændre pixelværdien.

Et andet cool element, du kan drage fordel af, er en nedtælling. Ved at forblive tro mod dens tilpasning til at lave fantastiske tragte og destinationssider, giver Simvoly dig mulighed for at bruge en nedtælling til at skabe en følelse af presserende karakter om dit produkt.

Fanerne “styling” og “sider” er ikke komplekse. Førstnævnte giver dig mulighed for at foretage globale ændringer i farvepaletten eller typografien, mens sidstnævnte giver dig mulighed for at administrere siderne på dit websted.

Det eneste spændende ved disse faner er, at udviklerne også arbejder på at give mulighed for globale stylingmuligheder til former og knapper. Bortset fra det er det forretning som sædvanligt.

Indstillingsafsnittet giver adgang til din server og filhåndtering, SEO-værktøj og udviklerværktøjer. Det er heller ikke en kompleks fane, men den har interessante indstillinger. For eksempel kan du hurtigt redigere overskrifter for bedre indeksering. Det er ikke nok at sende dig skyrocketing til toppen af ​​Googles søgeresultater, men det er en god start.

Derudover kan du skifte en knap, der opretter pop op-vinduer til dit websted, der holder det i overensstemmelse med EU-regler om databeskyttelse. Generel overholdelse af databeskyttelsesforordningen er ikke en enorm byrde for online-virksomheder, men det er en ekstra besvær, som Simvoly adresserer.

Afsnittet “forhåndsvisning” er det, du vil se på de fleste webstedsbyggere, med en mindre undtagelse. Med et tryk på en knap kan du åbne webstedet i en anden fane for at se det uden betjeningspanel eller kontrolpanel på siden.  

Selv hvis du ikke kan forhindre elementer i at vises på forskellige platforme, lader denne funktion dig hurtigt se, hvordan du skrider frem.

Endelig er de skabeloner, du kan arbejde med, fantastiske. De er alle optimerede til mobil, hvilket er vigtigt for Google, og de er alle optimeret til den niche, du vælger. Agenturskabeloner har tilbud og “portfolio” sider, mens offline virksomheder får Google Maps integration og “kontakt os” sider.

Det er nemt at arbejde med Simvolys skabeloner, men hvis fantastiske skabeloner er vigtige for dig, skal du læse vores Voog-anmeldelse. Denne bygmester er ikke den skarpeste, men den har også gode skabeloner.

Brugervenlighed

Simvoly er nem at bruge. Det er design, der gør det enklere at navigere. Editorens farvepalet er behagelig, hvilket gør det lettere at få øje på områder af betydning på siden, f.eks. Faner og knapper. Desuden er alt mærket godt og organiseret. Du behøver ikke at gennemse funktionerne som skøre for at finde ud af, hvor administrering af sider eller tilføjelse af en tidsplan kan gøres.

For eksempel, når du holder musepekeren over elementer, vises tags kaldet “kolonne” eller “mellemrum” for at lade dig vide, hvor du skal klikke for at redigere det respektive element.

Når du kommer i gang med værktøjet, spiller det en kort tutorial. Det er muligvis ikke nødvendigt for de fleste brugere, fordi alt allerede er så let at bruge, men det er rart, at Simvoly dækker sine baser. Endelig er det kodeeditor også sømløs.

simvoly-kode

Du trækker blot blokken fra fanen “widgets” for at starte kodningen på hovedskærmen.

Support

Simvolys supportcenter er ringere end hvad du får fra andre bygherrer.

simvoly-support

Det har kun ni kategorier af Q&Som, for eksempel et lavt antal sammenlignet med Site123s supportcenter, men kun fire af dem er tilgængelige. De andre fem er igangværende værker.

Platformen er ikke ny, så det ser ud til, at support først for nylig er blevet en prioritet for Simvoly. På trods af det lille antal hjælpesektioner er de tilgængelige kategorier velfremstillede. De har omfattende tekstvejledninger ledsaget af illustrative billeder og videoer.

Et godt aspekt af Simvolys support er chatboksen på siden.

simvoly-chat

Uanset hvor du er i editoren, kan du åbne chatboksen og komme i kontakt med udviklerne. Responstider er ikke ekstraordinære – afhængigt af tidspunktet på dagen, kan det tage så længe som et par timer – men den hjælp, dets agenter yder, er værdifuld.

Du kan også få adgang til Simvolys svar på spørgsmål og tutorials fra den skærm. Det hjælper meget, fordi du ikke behøver at skifte mellem faner, hvis noget går galt, og du er nødt til at følge et gennembrud.

På den anden side, fordi Simvoly ikke er velkendt, er der intet samfund omkring det, der kan hjælpe, når du har enhedsspecifikke problemer.

Hvis du er den type person, der ender med at kontakte supportteamet ofte, kan du prøve noget andet. Site123 har fantastisk support, så læs vores Site123-gennemgang, før du træffer et valg.

Dommen

Simvoly er fantastisk, hvis du vil oprette tragte og destinationssider til et lille firma eller et sideprojekt. Tilsæt en anstændig butik og smukt design i blandingen, og det kan være blandt vores bedste webstedsbyggere.

Det er dog ikke perfekt. Det mangler den dybe tilpasning og blokerer variationen af ​​Wix og Weebly. Der er heller ikke et samfund omkring værktøjet, der hjælper med tredjeparts widgets eller forumstøtte Blogging er let med Simvoly, men det kunne have flere funktionaliteter. Hvis det er vigtigt for dig, skal du læse vores bedste webhostguide.

Vi anbefaler WordPress, men en anden CMS fungerer muligvis helt fint. Hvis du selv vælger WordPress, skal du læse vores begyndervejledning til WordPress, fordi det er en stærk platform, der er svært at mestre. Er du enig i vores anmeldelse af Simvoly? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me