VPN неограничен преглед – актуализиран 2020 г.

VPN неограничен преглед

VPN Unlimited е услуга с добра сигурност, но липсваща функции. Цялостното ни впечатление беше едно от похарчените потенциали, особено в отдела за скорост. Въпреки това плановете му за живот са примамливи. Прочетете пълния ни преглед на VPN Unlimited за всички подробности.


VPN-Unlimited слайдер-визитката # 1

VPN-Unlimited слайдер-визитката # 2

VPN-Unlimited слайдер-визитката # 3

VPN-Unlimited слайдер-визитката # 4

предишен

Следващия

VPN Unlimited е виртуална частна мрежа, която искахме да харесаме. Собственост е на KeepSolid Inc, компания със седалище в Съединените щати и Украйна, тя е част от разнообразна шисти продукти. VPN има някои готини функции, особено сървъри, посветени на стрийминга (въпреки че не е сам с това – прочетете нашия преглед на Windscribe за друга VPN, която прави нещо подобно).

Въпреки че има няколко неща, които да харесате, KeepSolid VPN Unlimited предприема поразително голям брой неизправени грешки. Например, той може да заобиколи geoblocking и да заобиколи забраната за VPN на Netflix, но международните скорости на изтегляне намаляват рязко, че е възможно да не можете да направите нищо след като сте там.

В този преглед на VPN Unlimited ще се опитаме да се справим с многобройните му противоречия. Ще разгледаме неговите функции, цени, потребителски интерфейс, сигурност, обслужване на клиенти и други точки, преди да стигнем до извода дали си струва парите. Ако търсите алтернативи, съставихме и списък на най-добрите доставчици на VPN.

Силни & Слабости

Алтернативи за VPN Unlimited

Характеристика

VPN Unlimited прави каквото трябва. Той получава няколко точки за защитната стена, опциите на протокола и шепата добри идеи, които отличават списъка му със сървъри, но има още ценно малко, което да го отдели от препълненото VPN поле. Ако искате услуга, която предлага рационализиран набор от функции, без да жертвате функционалност, опитайте вместо това нашия преглед ExpressVPN.

Можете да изтеглите VPN Unlimited от уебсайта му. Той е достъпен на macOS, Windows и Linux компютри, както и на iOS и Android мобилни устройства. Можете също да го използвате като разширение за браузър за Chrome, Firefox или Opera.

Най-важната работа на VPN Unlimited е да ви свързва към различни сървъри и ви предлага няколко различни начина да направите това. Можете да накарате приложението да се свързва автоматично с най-добрия наличен сървър или да изберете от постоянен списък от сървъри, включително някои оптимизирани за споделяне на P2P файлове и други, насочени към конкретни поточни услуги.

VPN-Неограничен свързване

Много VPN имат този списък под някаква форма, но списъкът на VPN Unlimited се откроява по няколко начина. Приложението ви казва приблизителното текущо натоварване на трафика, който всеки сървър в момента обработва, и ви дава възможност да стартирате ping тест в целия списък наведнъж. Можете също така да се свържете автоматично с най-добрия сървър за стрийминг или торент.

Разширени функции

Извън самата връзка VPN Unlimited ви позволява да управлявате акаунта си и да превключвате между протоколи в приложението. Тя включва защитна стена на DNS, която предпазва компрометираните уебсайтове от кражба на вашата информация или изтегляне на зловреден софтуер.

VPN-Unlimited-ми-сметка

Можете да решите дали VPN се стартира при стартиране на устройството, да изберете дали да изпращате отчети за грешки в KeepSolid и да достигнете до поддръжка на клиенти от приложението.

Това е за това VPN Unlimited е една от най-лошите услуги, които виждаме наскоро. Някога е имал ключ за убийство, но изглежда че тази функция е премахната поради лоша производителност. Изглежда, че същото се е случило и с разделянето на тунели (ако това е нарушител на сделката за вас, StrongVPN предлага чудесна функция за разделяне на тунели безплатно).

Платени екстри

В един от разделите на VPN Unlimited ще намерите меню с допълнителни функции за първокласно сърфиране. В Америка, Европа и Азия можете да закупите собствен личен сървър за средно 25 долара на месец или личен IP за 15 долара. Обърнете внимание, че частните сървъри имат лимит на данни, вариращ от 1TB до 3TB.

Преглед на неограничени VPN функции

VPN лого без ограничениеwww.vpnunlimitedapp.com

Започва от $ 278 на месецВсички планове

Общ

Начини за плащане
PayPal, кредитна карта, Amazon Pay, монетен двор, WebMoney, Yandex.Money, Alipay, Qiwi Wallet

Приема криптовалута

Едновременни връзки
10

Поддържа разделно тунелиране

Неограничена честотна лента

Предлага се безплатна пробна версия
7 дни

Период на възстановяване
7 дни

Сума в целия сървър
400+ сървъра в 56 държави

Настолни операционни системи
Windows, MacOS, Linux

Мобилни ОС
Android, iOS

Разширения на браузъра
Chrome, Firefox, Opera

Може да се инсталира на рутери

Streaming

Има достъп до Netflix US

Достъп до BBC iPlayer

Достъп до Hulu

Има достъп до Amazon Prime Video

Сигурност

Типове криптиране
256-AES

Налични VPN протоколи
IPSec, OpenVPN, L2TP, IKEv2, KeepSolid Wise, WireGuard

Активиран при стартиране на устройството

Позволява порой

Политика без регистрация

Издържа тест за изтичане на DNS

Наличен Killswitch

Включен зловреден софтуер / блокер на реклами
DNS защитна стена

поддържа

Чат на живо
24/7

Поддръжка по имейл
24/7

Поддръжка по телефона

Потребителски форум

Знание

Ценообразуване

Няма безплатен план за VPN Unlimited, но можете да получите безплатна пробна версия за седем дни. За да направите това, не е необходимо да щракнете върху връзка; просто изтеглете приложението и започнете, без да въвеждате метод за плащане. След седем дни ще бъдете помолени да откажете или да платите.

Цените за KeepSolid VPN Unlimited се намират точно около средния за индустрията. Всеки абонамент ви осигурява всички налични функции, заедно с неограничена честотна лента. Планът идва с големи отстъпки за едногодишни и тригодишни покупки. Единственият обрат е, че всяка дължина на плана има отделни ценови нива за различен брой устройства, както е подробно описано в таблицата по-долу.

Пожизнената сделка е една от най-добре дошлите на VPN Unlimited, но ако започнете от страницата с цените на нейния уебсайт, може да пропуснете напълно сделката. 

За да видите доживотната сделка в браузъра си, ще трябва да посетите страницата с цените в инкогнито прозорец – дори ако в момента сте свързани с VPN Unlimited, което е направо странно. Това обаче се вижда ясно в самото приложение. Повечето други VPN ограничават своите сделки за целия си живот до лесно използваеми прозорци, така че VPN Unlimited все още излиза напред тук.

Щастливи сме да видим голямото разнообразие от методи за плащане, които VPN Unlimited приема, което е лиги пред средната VPN услуга. Заедно с кредитните карти и PayPal можете да използвате биткойни, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay или Qiwi Wallet.

Страницата с действителните цени посочва всичко това като неуточнени „други методи“, което прави трудно да се каже точно колко начина можете да платите. Това разнообразие от методи за плащане е друга голяма точка на продажба и не сме сигурни защо VPN Unlimited го крие.

Лесно използване

VPN услуга без много функции не винаги е лошо нещо. Нямаме нищо против, че VPN Unlimited не се разсейва от основните си функции с излишни излишъци. Въпреки това, липсата на контрол в съчетание с неизбежната печалба е жлъчна. 

За VPN услуги, които са забавни за използване и свеждате броя на продажбите до минимум, вижте вместо това прегледа ни TunnelBear или Hide.me преглед.

Изтеглянето на VPN Unlimited беше невероятно бързо. След като потвърдихме плащането си в уебсайта, изтеглихме клиента и създадохме потребителски идентификационен номер. Отварянето на приложението подтикна помощен инструмент за изтегляне, но това също се случи много бързо.

VPN-Unlimited изтегляне

Главният контролен панел и списъкът на сървърите на VPN Unlimited са лесни за навигиране. Можете да превъртите списъка, да го търсите или просто да се свържете с оптималния сървър. Списъкът показва натовареността на всеки сървър, която ще бъде в жълто, ако е над 50 процента, и червено, ако е над 80 процента.

VPN-Unlimited-сървър-списък

Всеки сървър може да бъде предпочитан с едно щракване. Специфичните за поточните сървъри включват още един бутон, който ви отвежда директно до началната страница на тази поточна услуга. Можете теоретично да се свържете със Disney + сървъра, след това скочете до Disney + сайта и започнете да гледате Moana само 30 секунди след отваряне на панела VPN Unlimited (вижте нашата статия за това как да гледате Disney +, за да научите повече).

Има няколко недостатъка на основния потребителски интерфейс, като че картата не прави нищо. Очаквахме, че това е друг начин за избор на сървър, но това е просто шанс VPN да се похвали с това колко сървъра има. Също така желаем пространството на банера в горната част на прозореца да не е било отделено за актуализиране.

Предпочитания

Всичко останало се намира в прозореца с предпочитания в горния десен ъгъл на основния контролен панел. Първото меню „моя акаунт“ ви позволява да контролирате акаунта си, без да отваряте прозорец на браузъра. Можете да влезете и да излезете, да промените паролата си и да решите дали VPN приложението ще поиска парола, когато се отвори.

Можете също да правите покупки. Допълнително време може да бъде добавено към вашия VPN Неограничен абонамент от приложението; за да купите другите продукти на KeepSolid, които тази страница рекламира, ще трябва да влезете в браузъра си. Някои от тях – като частен браузър, SmartDNS и KeepSolid Sign – имат смисъл, но организаторите на целите и задачите изобщо не отговарят на темата за сигурност..

VPN-неограничено настройки ушенце

В раздела „Настройки“ можете да промените протокола си ръчно или да накарате VPN Unlimited да изберете най-добрия за вашата текуща ситуация. Можете също да включите или изключите защитната стена на DNS, да изберете дали да изпращате отчети за грешки, да настроите VPN да се стартира при стартиране на системата или да деинсталирате VPN неограничен.

Разделът „информация“ ви позволява да изпращате обратна връзка до KeepSolid, но отваря вашето приложение за електронна поща, за да го направи, което може да бъде досадно, ако използвате поща в браузъра. Този раздел също ви казва каква версия на VPN Unlimited използвате и ви позволява да проверявате за актуализации.

Разделът „поддръжка“ ви дава възможността за приветстване да превключвате дали искате VPN да пита за обратна връзка за вашата връзка; чудесно е да можете да изпращате тази информация, но не винаги искате да се занимавате с нея. От тук можете да подадете билет за поддръжка в приложението или да отидете на често задаваните въпроси във вашия браузър по подразбиране.

скорост

Тествахме VPN Unlimited, като се свързвахме към поредица от все по-отдалечени сървъри и използвахме speedtest.net, за да проверим скоростта на изтегляне и качване и ping за всеки. Нашите резултати не бяха велики. Тези тестове са проведени от ПР в Съединените щати.

Местоположение на сървъра: Ping (ms) Изтегляне (Mbps) Качване (Mbps)
Съединени щати (незащитени)2514.012.23
САЩ (защитено)2812.402.24
Канада1735.112.20
Мексико1614.332.19
Чили3680.270.35
Кипър4242.382.25
Южна Кореа3000.431.27

Резултатите ни за навсякъде извън САЩ бяха толкова лоши, че предположихме, че проблемът трябва да е в нашия край. Получаването на няколко секунди мнения показа смесени резултати, като някои рецензенти получават добри скорости, а други получават същите забавяния, които наблюдавахме.

Вътрешният ping тест показа по-добри скорости, отколкото получихме, като VPN Unlimited увеличи латентността с обхват от около 80 до 400 процента, което всъщност не е ужасно в сравнение с цялото VPN поле. Също така е важно да се отбележи, че скоростта в Съединените щати беше изключителна, с едно от най-малките съкращения за скорост на изтегляне, което някога сме виждали.

Тествахме и няколко от P2P сървърите. Както можете да видите в таблицата, те ни дадоха почти същите резултати като общите сървъри, с прилична до голяма скорост в САЩ и стръмни резултати намаляват навсякъде другаде.

P2P сървър: Ping (ms) изтегляне (Mbps) качване (Mbps)
Съединени щати (незащитени)2514.012.23
Съединени щати (P2P)549.792.22
Канада1605.452.11
Франция3430.340.14
Румъния4172.062.23

И накрая, тествахме някои от специфичните за поточните сървъри на KeepSolid VPN Unlimited. Това бяха тези, които най-много се нуждаеха от бързи скорости на изтегляне и, за щастие, доставиха. Netflix препоръчва минимум 5 Mbps за стрийминг и всички тези удари, които се ограничават извън водата.

Сървър за поточно предаване: Ping (ms) Изтегляне (Mbps) Качване (Mbps)
Съединени щати (незащитени)2514.012.23
Нетфликс6311.342.14
Hulu569.662.00
Disney+6110.162.08

Бяхме внимателни да маркираме VPN Unlimited за скорост, тъй като има толкова много външни фактори, които могат да повлияят на връзките. Просто ще кажем, че това е чудесен VPN за подправяне на сървъри във вашата страна, но лош избор за международна работа.

Ако скоростта е най-големият ви приоритет, препоръчваме да изберете от нашия списък с най-бързите VPN, вместо да сте безопасни.

Сигурност

KeepSolid VPN Unlimited защитава данните на потребителите с криптиране AES-256, което настоява да нарича „военна степен“. Уебсайтът е прав, че това криптиране се използва от правителството на САЩ за защита на държавните тайни, но също така се използва от почти всички останали в този момент. AES-256 по същество не може да се сменя, така че не можем да виним VPN Unlimited за това, че разчитаме на него.

VPN ви позволява да изберете няколко протокола. Това обаче не върши чудесна работа да правите разлика между тях. OpenVPN и IKEv2 са описани като „висока производителност & защита на данните “и размазването под менюто не помага да ги разграничите (вижте нашата разбивка по VPN протокол, ако искате да знаете повече).

Можете също да отидете със собствени UDP или TCP протоколи на KeepSolid или да използвате WireGuard, нов протокол с отворен код, който все още е в бета версия. Ние обаче не препоръчваме да използвате WireGuard. Основната му точка на продажба е, че има по-малка кодова база от OpenVPN, а малките управляеми кодови бази не са склонни да издържат дълго в проекти с отворен код с хиляди сътрудници.

VPN-Неограничен-теч-тест

Използвахме ipleak.net за тестване на IP, DNS и WebRTC течове и не открихме уязвимости. VPN Unlimited получава високи оценки за добро криптиране и протоколи, но губи точки за липса на ясна информация в приложението за това какво означават тези протоколи. Не е приемливо, че изборът на „оптимален“ не ви казва какъв протокол е избрал VPN.

За VPN мрежи със сигурност, за които сме по-сигурни, разгледайте нашия преглед NordVPN или нашия преглед на CyberGhost.

поверителност

Политиката за поверителност за VPN Unlimited е същата като тази на компанията-майка, KeepSolid. Това е разписано на уебсайта на KeepSolid на страница, която определено е обширна, но доста непроницаема за всеки читател. Освен това няма нищо подобно, например полезните резюмета на раздели, които получавате с политиката за поверителност на Surfshark (вижте нашия преглед на Surfshark за повече подробности).

VPN-Unlimited-неприкосновеността на личния живот политика

KeepSolid запазва личните данни, които вие доброволно предоставяте, като вашето име и имейл адрес. Той автоматично проследява вашия IP адрес, държава и часова зона, заедно с количеството уеб трафик за дадена сесия и вашите действия на собствения уебсайт на KeepSolid. Той събира личните ви данни от маркетинговите компании, за да рекламира своите продукти.

За да се запази кредита на KeepSolid, неговата политика за незаписване е ясно посочена. Той обещава да не следи или запазва навиците си за сърфиране, докато използвате VPN Unlimited. Той също така обещава да изтрие личните данни, които запазва по време на вашите сесии, като вашия IP и тип браузър. От тази актуализация KeepSolid не е обявил големи течове.

Въпреки това ние не сме много уверени тук поради няколко причини. Информацията, която KeepSolid допуска да споделя с трети страни – в глобална мрежа, не по-малко – е достатъчно загрижена. По-лошото е обаче, че се намира в Съединените щати, чиито закони за поверителност и членство в разузнавателната мрежа Five Eyes означават каквито и данни да спестят, да не са безопасни от призовка..

За повече подробности защо това е проблем, вижте нашия обяснител на споразуменията за разузнаване Петте очи, Девет очи и Четиринадесет очи..

Поточно изпълнение

Поток на фигури силно в брандирането на VPN Unlimited, до момента, в който това е толкова услуга за стрийминг, колкото приложението за поверителност. Тъй като има поточно фокусирани сървъри, ние ги използвахме за тестване на поточната производителност. Всеки от тях трябва да е идеален за гледане на различна услуга. Има и един, който е обозначен само „поточно“, което прави нещата малко объркващи.

VPN-Неограничен стрийминг сървъри

Нашите тестове за скорост показаха, че по принцип сървърите за стрийминг имат голяма скорост, която е повече от бърза за видео. Сървърът на Netflix ни вкара в Netflix при първия опит. Сървърът Hulu също работи чудесно, както и BBC iPlayer и Amazon Prime.

Сървърът на Disney + се влоши. Точно не беше блокиран, но въпреки силния си тест за скорост, сайтът се забави до толкова, че на основната видео страница се зареди няколко минути (излязохме след шест). Ние обаче сме готови да го наречем външен човек.

Засега VPN Unlimited изглежда солиден избор за стрийминг. Въпреки това препоръчваме предпазливост, тъй като тези сървъри са разположени в САЩ и скоростите могат да паднат при пресичане на международни граници. Ако искате някои алтернативи, нашето търсене на най-добрата VPN за Netflix и Hulu може да бъде в състояние да помогне.

Местоположение на сървъра

Споменахме по-горе, че VPN Unlimited прави карта на местоположението на сървъра си част от главния прозорец на потребителския интерфейс. Нека разгледаме по-подробно това.

VPN-Unlimited-сървър-места

Конкретни номера не са предстоящи, но KeepSolid твърди, че VPN Unlimited има повече от 400 сървъра в 56 държави. Номерът на тази страна се сблъсква до повече от 70, ако включите P2P и поточни сървъри.

Обичаме да търсим разнообразие спрямо количеството. KeepSolid VPN Unlimited има сървъри на няколко типично слабо представени места: един в Централна Америка, два в Южна Америка, изобилие в цяла Южна Азия и няколко изненади, като Либия. Колкото и да е странно, картата показва поне един сървър, който не се появява в списъка, някъде в Западна Африка близо до Гана.

Към този момент в надпреварата за оръжие VPN 400 сървъра са чудесен старт и нищо повече. За сравнение досега NordVPN и ExpressVPN са счупили 1000 сървъра. Ние обаче харесваме да виждаме Източна Европа и Югоизточна Азия старателно покрити.

Обслужване на клиенти

VPN Unlimited улеснява достигането до поддръжка на клиенти от настолното приложение. В раздела за самостоятелна обяснение „поддръжка“ можете да се насочите към често задаваните въпроси във вашия браузър или директно да подадете билет.

VPN-Unlimited-подкрепа билет

Билетът има важна предварително попълнена информация, което е изключително удобно. Освен това, поддръжката обещава да се свърже с вас в рамките на един час, но обикновено е повече от 20 минути, което превръща обслужването на клиентите в една от най-продаваните точки на VPN Unlimited. Отговорите както на техническите запитвания, така и на запитванията за фактуриране бяха добре обмислени и очевидно не копирани.

VPN-Unlimited-база от знания

Базата знания е ясно написана и обширна, особено разделът за отстраняване на неизправности, който върши чудесна работа за държане на ръцете на потребителите чрез известни бъгове. Въпреки че няма потребителски форум, за тази категория нямаме проблем да дадем на VPN Unlimited висок резултат.

Присъдата

В този преглед на VPN Unlimited трябва да е ясно, че тук не сме намерили много за препоръчване. VPN Unlimited в никакъв случай не е един от най-лошите VPN; дадена услуга трябва да бъде активно враждебна, за да попадне в този списък, а не просто небрежно. Той има направата на прилично поточно помагало, но продължава да получава по свой начин.

Някои от най-големите му точки за продажба – като планът за целия живот и огромното разнообразие от опции за плащане – изглежда се крият нарочно, докато други рекламирани функции отсъстват направо (гледайки ви, убийте превключвателя и разделете тунелирането). Други – особено сървърите, насочени към поточно предаване – са лесни за намиране, но не изпълняват.

Докато другите VPN се учат и се развиват, KeepSolid VPN Unlimited се срива сам по себе си. Ако се заложите на основна, рекламирана корекция на курса, по-добре е да стоите настрана.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map