Преглед на VPN.Express – Актуализиран 2020 г.

Преглед на VPN.Express

Опитвайки се да спечелите пари чрез разпознаване на име, VPN.Express е обикновена сянка в сравнение с услугата, чието име се откъсва. Съществуването му обаче е чудесен начин за показване на всички VPN не трябва да бъде, затова препоръчваме да прочетете пълния си преглед така или иначе.


най-добри VPN-мнения

Изглежда, че VPN.Express се опитва да управлява коктейлите на ExpressVPN, съдейки по неговото име и подобен шрифт. ExpressVPN е любимият ни доставчик на виртуална частна мрежа, така че ако искате да спестите време и да научите за най-доброто, което има, предлагаме да се насочите към нашия преглед на ExpressVPN.

Това каза, че ако искате да се придържате и да видите почти изчерпателен списък на това, което един VPN доставчик може да направи грешно, вие сте на правилното място. VPN.Express предлага разумни цени и постоянните му скорости на изтегляне не са лоши, но високото време за ping и някакъв ефект на рампа при прехвърляне на данни правят практическата работа със сърфирането почти непоносима.

Несъществуващата поддръжка на клиенти и остарелият уебсайт добавят гориво към този пожар за сметища, което създава разочароващо преживяване, през което не бихме искали никой да премине. Трябва да си спестите караницата и да прочетете най-доброто ни ръководство за VPN.

Алтернативи за VPN.Express

Силни & Слабости

Характеристика

Да се ​​каже, че VPN.Express липсва в функции, би било подценяване. Клиентът няма меню за настройки и не предлага опции за конфигуриране. Просто получавате това, което получавате. Това означава, че няма начин да го конфигурирате да се стартира при стартиране, без Killswitch и без разделно тунелиране.

Той твърди, че предлага няколко протокола, но когато разгледате ръководствата на уебсайта, установявате, че те трябва да бъдат конфигурирани ръчно и не се поддържат от клиента.

VPNExpress-OS

На уебсайта VPN.Express може да видите самохвалство за това, че сте „най-лесният VPN някога“. В някои отношения това е вярно. Например, няма какво да конфигурирате или настроите. Все пак повечето хора ще виждат това като недостатък, а не като функция, с която да се похвалят.

Докато се задълбочим в този преглед, ще видите колко са безплодни характеристиките на VPN.Express. Опциите за сигурност, опциите за плащане и дори поддръжката на клиентите силно липсват.

Преглед на функции на VPN.Express

VPN.Express логоvpn.express

Започва от 499 долара на месецВсички планове

Общ

Начини за плащане
PayPal, PaymentWall

Приема криптовалута

Едновременни връзки
неограничен

Поддържа разделно тунелиране

Неограничена честотна лента

Предлага се безплатна пробна версия

Период на възстановяване
7 дни

Сума в целия сървър
64 Сървъри

Настолни операционни системи
Windows

Мобилни ОС
андроид

Разширения на браузъра
Chrome, Firefox, Opera

Може да се инсталира на рутери

Streaming

Има достъп до Netflix US

Достъп до BBC iPlayer

Достъп до Hulu

Има достъп до Amazon Prime Video

Сигурност

Типове криптиране
128-AES, 256-AES, 2048-битов SSL

Налични VPN протоколи
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP

Активиран при стартиране на устройството

Позволява порой

Политика без регистрация

Издържа тест за изтичане на DNS

Наличен Killswitch

Включен зловреден софтуер / блокер на реклами

поддържа

Чат на живо

Поддръжка по имейл

Поддръжка по телефона

Потребителски форум

Знание
Остаряла

Ценообразуване

VPN.Express таксува ставка на въртене на мелницата, ако се абонирате месечно. Това каза, че има значителни отстъпки, ако се регистрирате за по-дълги периоди. Въпреки че ценообразуването не е надценено, бихте очаквали да получите по-добра сделка, като не получите много функции, които неговите конкуренти предоставят.

Цените на VPN.Express са стандарт за VPN индустрията. Макар и да не са изневери, те също не са добра сделка. За съжаление доставчикът не приема кредитни карти като плащане. Това отнема PayPal, PaymentWall и bitcoin, както и няколко други криптовалути.

Ако искате да се регистрирате в VPN за повече от година наведнъж, разгледайте нашия преглед NordVPN. NordVPN предлага ценообразуване в рамките на две и три години, което е трудно да се преодолее. От друга страна, ако планирате да се регистрирате само месечно или тримесечно, струва си да разгледате нашия преглед на частния достъп до Интернет.

Всички планове на VPN.Express позволяват неограничена честотна лента и връзки. Той също има седемдневна политика за възстановяване, която ви позволява да си върнете парите, ако не сте доволни от опита.

На няколко места на уебсайта си VPN.Express твърди, че има безплатен седемдневен пробен период, но изглежда няма начин да се регистрира за това, което ни кара да мислим, че разглежда политиката си за възстановяване на средства като „безплатна пробна версия“. За пробния период на „безплатен“ е необходимо да платите абонамент, след което да получите възстановяване. Влизането във връзка с обслужването на клиентите може да е трудно, както ще обсъдим по-късно.

Ако искате да изпробвате истински безплатен VPN, за да видите дали е за вас, разгледайте нашата статия за най-добрите безплатни VPN услуги.

Лесно използване

VPN.Express е проблем, с който да се справите от самото начало. Тя не приема кредитни карти като начин на плащане и възникна проблем, когато изпратихме плащане чрез PayPal. Получихме имейл, че плащането не е преминало.

Въпреки това съобщение, получихме фактура, в която се казва, че сме платили за услугата. При опит да влезете с нашия имейл като потребителско име, което е стандартна практика, когато не сте помолени да направите потребителско име, не можахме да влезете.

Както се оказва, VPN.Express автоматично генерира произволно потребителско име за вас, което трябва да използвате за влизане. След като влезете, разгледахме ръководствата на уебсайта VPN.Express и изтеглихме клиента.

Когато отворите клиента, ви се предлагат три опции за връзка, превключвател за свързване и изключване и меню за избор на местоположението, към което искате да тунелите. Трите опции, които са ви представени, са „режим на местоположение“, „режим на свобода“ и „режим наблизо“.

VPNExpress-FreedomMode

Няма обяснение какво означават опциите. Нито уебсайтът, нито клиентът посочват каква може да бъде разликата между „режим на местоположение“ и „режим на свобода“.

Ако изберете промяна на местоположението, ще бъдете представени с неабетизиран списък на държавите. Повечето VPN също така показват флагове до всяка държава, което е една от тези функции, които няма да оцените, докато не трябва да живеете без нея. Неабетичният характер на списъка и липсата на флагове го правят много по-трудно, отколкото би трябвало да бъде разглеждането на опциите.

VPNExpress-Servers

Ако търсите лесна за използване VPN, препоръчваме да разгледате нашия CyberGhost преглед. Той има клиент, който има смисъл и ви дава опции, като все още е лесен за употреба, дори и за тези, които не са запознати с използването на VPN.

скорост

Както често се случва с по-съмнителните VPN, обикновена таблица не може да обхване опита от използването на VPN.Express. По числа изглежда добре. При продължително изтегляне той може да запази голяма част от скоростта на изтегляне на нашата връзка и губи около една трета от скоростта на качване.

Интересното е, че тези резултати изглеждат последователни на разстояние. Независимо дали се свързвате със сървър в Сиатъл, който беше на около 2800 мили, или със сървър в Цюрих, беше на около 4 400 мили, ping и производителността бяха почти идентични. Това каза, че производителността от сървър до сървър е непоследователна, като няколко сървъра не работят изобщо.

Местоположение: Ping (ms) Изтегляне (Mbps) Качване (Mbps)
Незащитен (Вирджиния, САЩ)1572.245.99
Лондон15465.753.21
Цюрих12267.184.44
Сиатъл12467.294.63
Тел Авив, Израел15759.534.52
Хамбург, Германия10034.485.47

Опитахме да се свържем с още по-близък сървър от Сиатъл, но имахме проблеми. В списъка на сървърите се споменават както Сиатъл, така и Вашингтон. Сиатъл е в щата Вашингтон, така че предположихме, че „Вашингтон“ е Вашингтон, D.C., което е близо до мястото, където правехме нашите тестове. Не успяхме да накараме сървъра на Вашингтон да работи, така че Сиатъл беше най-близкият вариант, който имахме.

Веднъж свързан, без значение кой сървър използваме, опитът при сърфиране беше муден. Високото време за пинг не беше единственият фактор. Докато правех тестовете за скорост за нашата маса, имаше значително време за увеличаване на скоростта.

Връзката винаги ще започне с килобита в секунда, след което ще отнеме няколко секунди, за да достигне до мегабита в секунда, преди най-накрая да достигне прилична скорост около четири или пет секунди в теста. Това е нещо, което таблицата не може да улови.

Това време на рампа накара уебсайтовете да се зареждат бавно. Дори и прости страници с просто текст ще отнемат пет или шест секунди. Ако търсите отзивчив и бърз опит от вашата VPN, помислете за четене на нашето най-бързо ръководство за VPN.

Сигурност

Оценката на сигурността на VPN.Express е трудна, тъй като не е известно какъв протокол използва клиентът. Той криптира връзката и криптирането варира според протокола, според уебсайта.

VPNExpress-Settings

За L2TP и IPSec използва 256-битово криптиране на AES, което е добре. При тунелиране с OpenVPN се използва 2048-битово SSL криптиране, което също е добре. И накрая, за протокола PPTP, криптирането е MPPE 128-битово, което е по-малко от идеално за сигурност. Ако всички тези съкращения са преодолими и искате да знаете повече, прочетете нашата разбивка по VPN протокол.

Тъй като не знаем какъв тип протокол или криптиране използва приложението в даден момент, можем само да спекулираме с това колко сигурно ще бъде вашето сърфиране, докато го използвате. Наличните протоколи също варират в различните операционни системи.

OpenVPN е идеален за повечето хора и предлага отлична сигурност, но изглежда не е опция за Windows 10. Ако търсите сигурен VPN, разгледайте нашия преглед на TorGuard. Тя ви позволява да избирате от няколко протокола, включително OpenVPN, както и какво криптиране искате да използвате.

Поради липсата на възможности за информация и конфигурация, VPN.Express оставя потребителя на тъмно по отношение на сигурността, освен ако не го настроят ръчно.

поверителност

Политиката за поверителност е най-доброто нещо за VPN.Express. В него се казва, че използването на услугата или софтуера няма да бъде наблюдавано или цензурирано и не се правят или съхраняват регистрации относно историята на сърфирането, трафика, активността или IP адреса.

Информацията, събрана за вашия акаунт, включва три неща: имейл адрес, парола и информация за плащане. Съхранява се на криптиран сървър. VPN.Express не приема кредитни карти, така че информацията за плащането вероятно ще бъде само вашата PayPal информация.

Запазва се обаче известна информация относно производителността на сървъра. Всеки път, когато се свържете с VPN, се събират данни за това дали вашата връзка е била осъществена успешно и каква е била датата. Няма запазена идентифицираща информация и конкретното време не се записва.

Данните се събират и на уебсайта чрез бисквитки. Той използва Google Analytics и оптимизира, за да подобри уебсайта и да гарантира, че нещата функционират по предназначение. И накрая, информацията от взаимодействието с клиентите се съхранява до шест месеца, но може да бъде изтрита веднага при поискване.

Ако сте прочели нашето анонимно ръководство за сърфиране, знаете, че никога няма да има нещо, наподобяващо истинска анонимност онлайн. Това каза, VPN.Express се доближава до постигането на подобно преживяване.

Въпреки убедителната политика за поверителност, има неща, които ни принуждават да поставим под въпрос легитимността и намеренията на VPN.Express. Фактът, че не успяхме да се свържем с никого, когато се нуждаехме от помощ и счупеният английски на остарелия уебсайт повдига аларми.

Най-добре е да поддържате охраната си, когато виждате такива видове VPN доставчици и в много отношения знаците за опасност с VPN.Express превишават нейните на пръв поглед добронамерени правила за поверителност.

Поточно изпълнение

Всички основни уебсайтове за стрийминг се покачиха веднага на нашия VPN. BBC iPlayer ни информира, че е достъпен само за тези от Обединеното кралство, докато сме били свързани със сървъра в Лондон. Netflix ни каза, че използваме прокси, така че не сме допуснати. Hulu и Amazon Prime Video също откриха VPN.

VPNExpress-Netflix

Тъй като всички големи уебсайтове с geoblocked ни заключиха, се отправихме към YouTube, за да видим каква ще бъде ефективността, ако имаме достъп до тях. Шокиращо, VPN.Express се представи добре. Отне около 10 секунди, за да се зареди видеото и да започне възпроизвеждането му, но след като беше нагоре, той беше зададен на 1080p и 60 кадъра в секунда.

Отправихме се към Twitch за повече тестове и там нещата бяха още по-добри. Щракнахме поток и той се зареди незабавно и по подразбиране до 1080p при 60 кадъра в секунда.

Ако търсите VPN, което може да пробие чрез мощното геоблокиране на Netflix, погледнете нашето най-доброто ръководство за VPN за Netflix. Освен това, ако BBC iPlayer е това, което търсите, прочетете нашата най-добра статия за VPN за BBC iPlayer.

Местоположение на сървъра

VPN.Express има 64 сървъра в 28 държави. Тя обхваща основните положения, включително три американски града и сървър на Обединеното кралство. На уебсайта можете да видите натоварването на всеки сървър по всяко време, но запознаването с тази информация в клиента би било хубаво.

Има сървъри, разпространени в Северна Америка и Европа, както и няколко варианта в цяла Азия. Чили и Бразилия са единствените южноамерикански държави, които са домакини на сървъри, а Мароко е единственото място, където има такъв в Африка. Обслужването на пет континента само с 64 сървъра е добро покритие.

Въпреки че 64 не е най-ниският брой сървъри, които сме виждали, не е добре по никаква мярка. NordVPN имаше над 5000 сървъра за последен път, когато проверихме. Двадесет и осем държави също са далеч от най-доброто, което сме виждали. HideMyAss може да се похвали с най-големия брой страни от VPN, които разгледахме, с изумителните 200 опции. Прочетете нашия отзив за HideMyAss, ако се интересувате да научите повече.

Обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти на VPN.Express е толкова лошо, колкото можете да получите. Всъщност тя изглежда не съществува в по-голямата си част. Уебсайтът е като град с дигитални призраци. Изглежда няма някой наоколо, който да отговаря на имейли или обаждания. В уебсайта има дори секция за блогове, която не се докосва от май 2018 г..

За да започнем опита си с обслужването на клиентите, се опитахме да използваме функцията за чат на живо. Когато го отворихме, бяхме посрещнати с екран, на който се казваше, че акаунтът ни е спрян, така че ние посегнахме през формата за контакт на уебсайта, за да информираме VPN.Express, че чатът на живо ни казваше, че акаунтът ни е спрян и искахме да поправим то.

VPNExpress-Support

След около ден и половина без отговор, се опитахме да се обадим на номера на страницата на уебсайта „Свържете се с нас“. Обаждането отиде директно на гласова поща и пощенската кутия изглежда дори не беше настроена. Просто ни даде общия отговор на телефонния секретар, който чете номера обратно на вас.

Към това писане минаха повече от три дни, откакто се опитахме да се свържем с VPN.Express чрез формата за контакт на уебсайта и все още не сме чували обратно.

Ръководствата на уебсайта също са възмутителни, с изображения на клиент, различен от този, който е достъпен за изтегляне. На различни места в уебсайта също има намеци за някакъв раздел на общността, но изглежда няма такова нещо.

Присъдата

VPN.Express не е услуга, която бихме препоръчали на всеки. Обслужването на клиенти е най-смущаващият аспект. Отвъд това, VPN страда от лоша поточна производителност на големи уебсайтове, като BBC iPlayer и Netflix, както и липса на функции.

Ако се чудите къде да отидете оттук, имаме голям списък с VPN отзиви. Нашият архив от отзиви е организиран, за да ви помогне лесно да намерите най-добрите доставчици.

Ако имате опит с VPN.Express, уведомете ни в коментарите по-долу. Ще ни е интересно да разберем дали уебсайтът и поддръжката винаги са били такъв град-призрак. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me