Преглед на SecureVPN.pro – Актуализиран 2020 г.

SecureVPN.pro преглед

SecureVPN.pro (не трябва да се бърка със SecureVPN.com) е една от най-бавните услуги, които някога сме преглеждали, и има ужасна политика за поверителност, която трябва да съвпадне. Не бихме препоръчали да го използвате на никого, както можете да прочетете в този пълен преглед на SecureVPN.pro.

най-добри VPN-мнения

SecureVPN.pro функционира извън Хонконг от основаването му през 2014 г. Той няма голяма репутация, но изглежда, че създава такава – за по-добро или за по-лошо. Моля, обърнете внимание, че този отзив е за SecureVPN.pro, а не за SecureVPN.com.

В този преглед на SecureVPN.pro ще намерите информацията, която ви е необходима, за да вземете информирано решение за доставчика. Ще ви дадем плюсовете и минусите и ще подчертаем функциите, които са важни за вас като потребител. Също така ще намерите подробности за ценообразуването, скоростта, лекотата на използване, сигурността, поверителността и други.

Тази политика за поверителност на VPN повдига червени знамена. По правило Cloudwards.net не би препоръчал да споделяте информация с VPN мрежи, които поддържат регистрационни файлове. Тъй като SecureVPN.pro регистрира вътрешни данни и ги споделя с доставчици на трети страни, може да искате да разгледате нашите най-добри VPN доставчици, ако търсите поверителност и сигурност. Друг вариант е да отидете направо към нашия преглед на ExpressVPN, услуга, която оценяваме много високо.

Алтернативи за SecureVPN.pro

Силни & Слабости

Характеристика

Най-разочароващото в характеристиките на SecureVPN.pro не са самите функции, а как са представени, за което ще разкажем повече в раздела „лекота на използване“.

Ще започнем с опцията SecureDNS. DNS е по същество система за идентифициране и обозначаване на връзки. SecureDNS свързва потребителя с DNS на VPN сървъра, което прави потребителя анонимен. Винаги ще искате да го включите. Повечето VPN не ви дават възможност да го изключите, защото това вероятно би изложило уебсайтовете, които посещавате на вашия доставчик на интернет услуги.

OpenVPN over TCP дава възможност на TCP протокола за заобикаляне на защитни стени. Ако е включена, връзката ви ще бъде по-надеждна, но потенциално по-бавна.

Услугата има и функционални функции. Ако го кажете, приложението ще се свърже автоматично, когато се отвори и отново се свърже, ако загубите VPN сървъра. Можете също така да стартирате приложението като икона на системна област и да проверите актуализации при стартиране на приложението.

Има опции за предотвратяване на режим на заспиване, когато VPN е свързан, и за изключване на VPN при влизане в режим на заспиване. Можете също така да стартирате приложението при стартиране на Windows и да се свържете със сървър при стартиране на приложението. Активирането на двете функции позволява VPN сървърна връзка при стартиране на Windows.

От менюто с настройки можете да изчистите кеша на DNS, за да промиете компютъра си от временни файлове, както и да настроите пренасочване на порт за отдалечено използване на устройства през интернет. Можете също да деактивирате IPv6.

Можете също да активирате killswitch, който защитава вашата идентичност, ако загубите връзка с VPN сървъра. Ако това се случи, убиецът ще ви изключи от интернет, така че няма да бъдете свързани с уебсайтове, когато поверителността ви е нарушена.

SecureVPN.pro няма разделен тунелинг. Функцията ви позволява да стартирате част от трафика си през VPN, докато друг трафик продължава през локалната мрежа. Това ви позволява да защитите данните си, без да губите функционалност. Ако това е основно изискване за вас, разгледайте нашия преглед StrongVPN.

Има налично приложение за Android с ранен достъп, което все още се разработва. Уебсайтът на SecureVPN.pro казва, че поддържа iOS, но няма приложение в App Store.

SecureVPN.pro Преглед на характеристиките

SecureVPN.pro логоwww.securevpn.pro

Започва от $ 790 на месецВсички планове

Общ

Начини за плащане
PayPal, кредитна карта

Приема криптовалута

Едновременни връзки
5

Поддържа разделно тунелиране

Неограничена честотна лента

Предлага се безплатна пробна версия

Период на възстановяване
7 дни

Сума в целия сървър
34 сървъра в 26 страни

Настолни операционни системи
Windows, MacOS, Linux

Мобилни ОС
андроид

Разширения на браузъра

Може да се инсталира на рутери

Streaming

Има достъп до Netflix US

Достъп до BBC iPlayer

Достъп до Hulu

Има достъп до Amazon Prime Video

Сигурност

Типове криптиране
256-AES

Налични VPN протоколи
OpenVPN, PPTP, L2TP

Активиран при стартиране на устройството

Позволява порой

Политика без регистрация

Издържа тест за изтичане на DNS

Наличен Killswitch

Включен зловреден софтуер / блокер на реклами

поддържа

Чат на живо
работно време

Поддръжка по имейл
24/7

Поддръжка по телефона

Потребителски форум

Знание

Ценообразуване

SecureVPN.pro има няколко опции за ценообразуване. Има три ценови точки: Basic, Advanced и Pro. Има и безплатна опция, която ви предоставя един ден от основната услуга. Можете да закупите от ден на стойност до година на обслужване в даден момент. Pro планът не е достъпен за еднодневни абонаменти.

Цените в таблицата по-горе са за покупки за година напред, което ви осигурява най-стръмната отстъпка. Преди да навлезем в спецификата, има нещо, което бихме искали да отбележим: Pro абонаментите са единствените, които имат достъп до DoubleVPN сървърите, а безплатните абонаменти са просто 24-часови изпитания.

Ценообразуването може да накара някои потребители да се откажат от тази услуга, тъй като тя заплаща повече за съпоставими планове, отколкото лидерите в индустрията, като NordVPN. Например, SecureVPN.pro таксува около $ 5 на месец повече от NordVPN за целогодишен план (прочетете нашия преглед на NordVPN).

Бихме искали да видим две и тригодишни планове от SecureVPN.pro, които биха предложили дългосрочна надеждност и същевременно да спестят пари на клиентите. За подобни планове вижте нашия преглед на CyberGhost. SecureVPN.pro има седемдневна гаранция за връщане на парите, така че ако не сте доволни от този момент, ще можете да получите възстановяване.

Има екстри, които можете да закупите и при проверка. Всички планове идват с пренасочване на пристанищата в продължение на три месеца, но ще трябва да го платите след това. Можете също така да закупите специален IP адрес или специален VPN сървър за $ 2 или $ 10 на месец съответно.

Можете да плащате с Mastercard, Visa, American Express, bitcoin, PayPal и много други платежни услуги на трети страни. Ще можете да свързвате между две и пет устройства наведнъж, в зависимост от избрания от вас план.

Лесно използване

Създаването на акаунт е просто. Просто въведете вашата информация и начин на плащане. Оттам ще получите имейл с вашето потребителско име и парола, както и връзка за изтегляне за приложението на услугата.

Обърнете внимание, че този имейл е единственото място, от което можете да изтеглите приложението. Пренебрегнахме го в имейла и отидохме в уебсайта, само за да потърсим 15 минути за връзка, която не съществуваше.

SecureVPN-мейл-Download-изображението

Основните функции на приложението и услугата на SecureVPN.pro са лесни за използване. Началният екран на приложението ви позволява лесно да свързвате и променяте сървъри. Свързването отнема около 15 до 20 секунди.

SecureVPN App-Home-Page-Image

Това каза, че ако искате да се поразходите в настройките, може да имате затруднения. Много от включените функции и настройки могат да останат незабелязани или дори да бъдат злоупотребявани случайно.

SecureVPN-APP-Settings-изображението

Например, опцията „свързване при стартиране“ може да накара някои потребители да смятат, че връзката им ще започне при стартиране на Windows, когато всъщност ще започне при стартиране на приложението. По подобен начин, недостатъчно обяснените технически и вътрешни обозначения, като „SecureDNS“, „OpenVPN през TCP“ и „StealthVPN тип“, могат да оставят потребителите погрешно информирани.

Приложението има и странни функции, които ограничават лекотата на използване. Например, ако щракнете върху иконата на приложението на лентата на задачите, докато тя е отворена, тя се затваря в системната област. Това може да ви се стори особено досадно, докато настройвате настройките, защото вероятно ще излезете и излезете от приложението за тестване, за да трябва редовно да стартирате отново програмата.

Прочетете нашия преглед на частния интернет достъп за друг доставчик с този проблем.  

След като настроите програмата обаче, най-удобно се управлява от системната област. От всеки екран по всяко време можете да коригирате рутинни конфигурации, като вашата връзка, избор на входящ и изходящ сървър, killswitch и IP адрес. Затварянето на приложението го премахва от системната област.

Промяната на протоколи също е лесна и може да се извърши от началната страница на приложението, но трябва да щракнете върху превключвателя в горния десен ъгъл на началната страница, преди да го направите. Превключвателят активира режим “Pro”, което дава възможност за повече опции. Активирането на Pro режим също ви позволява да превключвате между два IP адреса.

Протоколите са там, където приложението се затрупва. Промяната им изглежда се разпространява в няколко настройки. Между опциите SSH, SSL и TCP, изглежда, че може да се направи много повече в падащото меню на протокола „Тип VPN“.

За да изберете SSL или SSH, свържете се с StealthVPN протокола и отидете на настройки. Щракването върху „StealthVPN type“ ви позволява да изберете кой протокол да се използва, когато протоколът StealthVPN е активен. За да активирате TCP, изберете OpenVPN протокол. Отидете на настройките и щракнете върху допълнителния раздел. Това е четвърти вариант.

TCP-SecureVPN-изображението

SecureVPN.pro е лесен за използване и мощен, що се отнася до функциите. Фактът, че можете да превключвате между Simple и Pro режими, помага да поддържате баланс. Хубаво е също, че повечето функции са достъпни от системната област.

При все това изглежда, че SecureVPN.pro би могъл да има ограничен труд в приложението по-добре.

скорост

Скоростите на SecureVPN.pro бяха разочароващи, така че няма да докосваме нашето най-бързо VPN ръководство. Най-близките налични сървъри силно ограничават скоростта на изтегляне. Въпреки че тези сървъри може би все още са били прилични за стрийминг, те ще забавят изтеглянето на видео игри и други големи файлове.

Проведохме тези тестове за скорост от Lewiston, Айдахо. Бързите тестове на сървъри в Северна Америка показаха скорости, подобни на Лос Анджелис, така че това може да е най-добрият регион за услугата.

Местоположение: PingUp SpeedDown Speed
беззащитен483.10112,01
Лос Анжелис712.6715.56
Мюнхен2181.354.05
Ханой, Виетнам3351.374.02
Виня дел Мар, Чили3931.691.03
Хонг Конг1861.936.00

Като се имат предвид времената на ping, онлайн игрите също биха били трудни за SecureVPN.pro. Разбира се, нашият пинг изглежда висок, но много от резултатите биха направили онлайн игрите невъзможни. Скоростта на изтегляне също означава, че ще отнеме няколко часа, за да изтеглите повечето игри с тройка A. Ако това е проблем, не забравяйте да прочетете нашето най-доброто VPN ръководство за игри.

Сигурност

SecureVPN.pro използва OpenVPN, PPTP, L2TP и StealthVPN VPN протоколи. Въпреки че на своя уебсайт пише, че поддържа IKEv2, това не е така. Тази дезорганизация не обещава добре за нейната надеждност.

IKEv2-Поддържани-не-Поддържани-он-Website-App-изображението

Можете също да използвате OpenVPN заедно с други мрежови протоколи, включително SSL, SSH и TCP, за по-добра навигация на защитни стени и криптиране на данни.

SSH се удостоверява с двойки от публични ключове за криптиране на данни. SSL използва криптография, за да осигури същото ниво на сигурност, без да се налага да въвеждате пароли.

От началния екран можете да изберете отделни входящи и изходящи сървъри. SecureVPN.pro се отнася за това като двойна VPN или двойна верига VPN. Това повишава вашата сигурност.

Има само една опция за шифроване на шифър и дължина на ключа: AES 256-битов. Наред с AES често има две други опции, които осигуряват по-малка сигурност и по-голяма скорост, но SecureVPN.pro не ви позволява да промените настройката.

SecureVPN.pro премина всичките ни тестове за течове. Приложението също има опция за деактивиране на IPv6. Това добавя слой сигурност за онези, които се доверяват на протокола, защото той е предразположен към течове.

SecureVPN.pro предлага опция за промяна на вашия IP адрес също като редовни интервали. Можете да го включите в допълнителния раздел в менюто с настройки и да го настроите на времена, вариращи от всеки 10 минути до три часа.

Можете също така автоматично да промените вашия сървър по същия начин. На практика обаче се променя сървърите, които често забавят нещата. Трябва да чакате около 35 секунди на всеки интервал. В допълнение, със скоростта на сървъра, която варира толкова много, може да се окажете, че изключвате функцията.

поверителност

Декларацията за поверителност на SecureVPN.pro повдига червени знамена. Той споделя данни с доставчици на трети страни и съхранява някои от вашите идентификационни данни в своите системи.

Някои от проблемите се коренят в проследяването на географски и IP адреси на уебсайта му. Уебсайтът изброява вашето текущо местоположение и IP адрес в горната част на екрана за удобство и скорост. SecureVPN.pro твърди, че не съхранява тази информация, но не бихме приели дума на VPN.

Той използва две услуги, които също имат достъп до информацията: MaxMind Company и GeoIP. Той също така координира данните с Google Analytics и Yandex.Metrika за генериране на отчети за потребителските навици.

Само политиката за поверителност на MaxMind позволява да се регистрират страници, до които имате достъп в нейната услуга, като се позовават URL адреси, типът на вашия браузър, вашата операционна система и датата и часът на вашето посещение. Той също така събира данни за „вашето устройство и как вашето устройство взаимодейства с [неговата] услуга.“

Не знаем дали тази информация е достъпна за MaxMind чрез SecureVPN.pro, но нищо в техните политики за поверителност не трябва да кара потребителите да смятат, че са особено строги по отношение на нея.

Политиката за поверителност на SecureVPN.pro гласи, че тя пази:

  • Имейл адреси
  • Настройки на потребителския акаунт
  • Вход и пароли
  • Балансиране на средствата
  • Дати и часове на транзакциите
  • Идентификатори на транзакциите
  • Суми за транзакциите

Голяма част от това не се извлича от използването на VPN, а от незащитени посещения на уебсайта. Въпреки това изглежда, че някои от тях, като настройките на потребителите и имейл адресите, са регистрирани от приложението и услугата – кардинален грях за VPN.

Може да се интересува и от тази функция, очертана в условията на услугата: „Потребителят се съгласява да получава промоционални масажи (sic) относно функционирането на услугата от администрацията.“ Затова започнете да смазвате, потребител.

Всички шеги настрана, бихме искали да видим SecureVPN.pro да влага повече грижи, време и мисъл в своята политика за поверителност и условията на обслужване. Забелязахме няколко грешки по този начин и те предполагат недействително отношение. Всъщност някои от печатни грешки правят доста трудно да се каже какво казва политиката за поверителност.

Изглежда, че трябва да внимавате много, ако обмисляте SecureVPN.pro. Ще искате да внимавате каква степен на информация допускате на устройства, до които има достъп.

Поточно изпълнение

Netflix, Amazon Prime Video и Hulu блокираха поточно предаване през всички тествани сървъри. IPlayer на BBC също беше блокиран на всички опитни сървъри, включително този, базиран в Лондон.

Помислете за един от най-добрите ни VPN за Netflix, ако това е прекъсвач за сделка за вас.

Можете също така да намерите нашите ръководства за преодоляване на забраната за VPN на Netflix и за заобикаляне на грешката за прокси сървър на Netflix.

Местоположение на сървъра

SecureVPN.pro има 34 сървъра в 26 държави. Освен това можете да се свържете към отделни входящи и изходящи сървъри.

Тази VPN върши отлична работа за покриване на Запада, но някои региони изглеждат недостатъчно. Има шест сървъра в Азия и Близкия Изток. Има само един сървър в Мексико и Централна и Южна Америка. 

Обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти на SecureVPN.pro беше достъпно и знаещо. Той има функция за чат на живо, но часовете му могат да бъдат петнисти и трудни или невъзможни за прогнозиране. Представителите отговориха на нашите билети за поддръжка в рамките на един ден с информация, която би решила предложения проблем.

Телефонният номер, предоставен на уебсайта на SecureVPN.pro, изглежда не е в услуга, така че няма да можете да го достигнете по този начин. Не знаем какво говори за услугата по отношение на организацията, надеждността и финансирането.

Уебсайтът на SecureVPN.pro също има много статии и информация, които могат да бъдат от полза за хора с различни нива на опит. Има и блог. Между него и статиите може да сте в състояние да изпълнявате голяма част от нуждите на клиентите си, без да се налага да се свързвате с компанията.

Присъдата

Стриймингът и игрите са до невъзможни с SecureVPN.pro. Въпреки че скоростта на изтегляне може да бъде достатъчно бърза за стрийминг, много от най-популярните легални уеб сайтове блокираха тестваните от нас сървъри.

Pings на повечето сървъри би направил онлайн игрите невъзможни. Дори когато пингът на връзката е технически възпроизводим, ще бъдете в голям недостатък.

Поверителността ви също не е особено безопасна със SecureVPN.pro. Дупките в своята политика за поверителност оставят място за информация, която да бъде компрометирана. Няма оплаквания или доклади за поверителност срещу SecureVPN.pro, но това е малка компания, така че това не означава много.

Когато всичко е взето заедно, вие сте много по-добре с друг доставчик. Вижте нашия списък с VPN отзиви, за да видите нашите фаворити.

Ако имате опит със SecureVPN.pro или подобни услуги, не се колебайте да оставите коментар по-долу или да споделите мислите си в социалните медии. Благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me