Преглед на буфериран VPN – актуализиран 2020 г.

Буфериран VPN преглед

Купеният VPN е посредствена услуга, която би била прилична, ако фиксира своята политика за поверителност. На всичкото отгоре, собствеността му също е хвърлена в тъмни облаци, което ни препоръчва да не използваме тази услуга. Прочетете нашия пълен VPN преглед за подробности.


най-добри VPN-мнения

Последният ни излет с буфериран VPN беше преди време, но много неща се промениха оттогава. Предполагаема промяна на собствеността породи много нови въпроси, най-лошият от които е дали можете да се доверите на всеки прочетен VPN преглед. Прочетете нашата статия за връзките между BestVPN.com и буфериран VPN за повече информация.

В нашия референтен VPN преглед ще дадем честна услуга на услугата, която в миналото сме оценили като „добре“. Преди да дадем присъдата си, ще обсъдим функциите, цените, лекотата на използване, бързината, сигурността, поверителността, поточната производителност, местоположението на сървъра и обслужването на клиентите..

Дори и без опасения за поверителност, които ще очертаем през този преглед, е трудно да направим препоръка. Сървърната мрежа е малка, скоростите са непостоянни и няма забележителни функции, с които да се занимавате. Може да се хареса на някои, но в свят, в който VPN се появяват на всеки ъгъл, буфериран VPN не се откроява.

Buffered-VPN-Slider1

Buffered-VPN-Slider2

Buffered-VPN-Slider3

Buffered-VPN-Slider4

Буфериран-VPN-плъзгач 5

предишен

Следващия

Силни & Слабости

Алтернативи за буфериран VPN

Характеристика

Буферираният VPN почти няма функции извън това, което ние считаме за най-важното за VPN. Повечето инструменти в интерфейса са новости, които са лесни за намиране онлайн и макар да ценим удобния достъп, бихме предпочели още няколко полезни функции.

За щастие, все още има убиец. Той не е включен по подразбиране, но въпреки това изпълнява същата функция. Ако VPN не успее, Killswitch ще задейства и прекъсне вашата интернет връзка. Това е особено важна функция за торентъри и онези, които се опитват да заобиколят цензурата, затова всеки доставчик в нашите най-добри VPN услуги за ръководство за Китай разполага с нея.

Извън това няма какво да се споменава. Единствените други функции са тест на защитна стена и тест за скорост, а последният е разочароващ в сравнение с други функции за тестване на скоростта – прочетете нашия преглед Astrill, за да видите как трябва да се приложи. Функцията за тестване на скоростта на буфериран VPN е точна, но може да се изпълнява само на едно място наведнъж.

buffervpn преглед скорост тест

Една от чертите, които тя липсва, е разделеното тунелиране. Макар и да не е най-често срещаната функция сред VPN, ExpressVPN, AirVPN и дори PureVPN го имат (прочетете нашия AirVPN преглед).

Разделеното тунелиране ви позволява да изпращате известен трафик през тунела VPN, докато другият трафик остава при нормалната ви връзка. Полезно е, да речем, да правите резервно копие с пълна скорост, като същевременно защитавате торентите си, поради което тази функция е често срещана сред най-добрите ни VPN за торент изборите.

Преглед на буфериран VPN

Буферирано VPN логоbuffered.com

Започва от $ 412 месечноВсички планове

Общ

Начини за плащане
PayPal, кредитна карта

Приема криптовалута

Едновременни връзки
5

Поддържа разделно тунелиране

Неограничена честотна лента

Предлага се безплатна пробна версия

Период на възстановяване
30 дни

Сума в целия сървър
39 места в 37 страни

Настолни операционни системи
Windows, MacOS, Linux

Мобилни ОС
Android, iOS

Разширения на браузъра

Може да се инсталира на рутери

Streaming

Има достъп до Netflix US

Достъп до BBC iPlayer

Достъп до Hulu

Има достъп до Amazon Prime Video

Сигурност

Типове криптиране
256-AES

Налични VPN протоколи
OpenVPN

Активиран при стартиране на устройството

Позволява порой

Политика без регистрация

Издържа тест за изтичане на DNS

Наличен Killswitch

Включен зловреден софтуер / блокер на реклами

поддържа

Чат на живо

Поддръжка по имейл
24/7

Поддръжка по телефона

Потребителски форум

Знание

Ценообразуване

Купеният VPN няма ниски цени – прочетете нашия преглед на PIA, за да видите как изглежда – но и схемата му за ценообразуване не е лоша. Най-голямата стойност идва с най-дългия абонамент, както при повечето VPN, но добавянето на опция за две години прави цените по-примамливи.

Месечният план е ужасен, както и почти всички други опции месечно, дори сред най-добрите доставчици на VPN. Това е същата цена като CyberGhost (прочетете нашия преглед за CyberGhost), но с две по-малко връзки. За разлика от CyberGhost обаче можете да инсталирате буфериран VPN на толкова устройства, колкото искате.

Годишният план е приличен, но има и по-евтини варианти. Например TorGuard предлага същия брой връзки за около 10 долара по-малко, както можете да видите в нашия преглед на TorGuard. Подобно на месечния план, тя е около цената, която бихме очаквали от VPN.

Изборът за две години обаче дава сериозна стойност. Само за $ 20 повече получавате два пъти услугата, което намалява месечната ставка до около $ 4. Не е толкова евтино, колкото, да кажем, PureVPN, но също така не идва с всички притеснения, които обслужва. Прочетете нашия PureVPN преглед, за да видите какво имаме предвид.

Въпреки че двугодишната опция предлага много стойност, тя не е без грешки. Купеният VPN има много общо с NordVPN, що се отнася до ценообразуването, защото и двете ви стимулират да закупите многогодишен план. Това каза, за разлика от NordVPN, буфериран VPN няма евтин тригодишен вариант за балансиране на състава (прочетете нашия преглед на NordVPN за повече информация за това).

Плановете се възстановяват в продължение на 30 дни, което е добре, но няма чат на живо, така че ще трябва да закачите възстановяването на сумата при имейл кореспонденция.

Опциите за плащане са стандартни. Буферираният VPN приема всички основни кредитни карти, PayPal и bitcoin. Въпреки че биткойн обикновено е най-добрият вариант за анонимност, той може да е единственият вариант с буфериран VPN. Прочетете в секцията „поверителност“ за подробности относно това.

Всички планове идват с до пет едновременни връзки, което е стандарт сред VPN доставчиците. Има някакъв досаден маркетинг за това как другите доставчици „заключват по-голям брой връзки зад премиен план“, което обикновено не е вярно. Като цяло тук сме доволни, ако не сме впечатлени.

Удобство за потребителя

Регистрацията за буфериран VPN е проста афера. След като изберете план, ще трябва да въведете имейл адрес, потребителско име и парола и да изберете начин на плащане. Купеният VPN ще ви помоли да потвърдите имейла си и да ви насочи към контролния панел, когато можете да изтеглите инсталатора.

bufferedvpn преглед-контролния панел

Приложението е същия прозорец с размер на смартфон, който VPN потребителите са опознали и обичат. След като влезете, ще бъдете насочени към екрана за избор на сървър. Кликването върху местоположение ще ви свърже.

bufferedvpn преглед интерфейс

За съжаление няма автоматична връзка. Една от причините, поради която оценяваме ExpressVPN толкова високо, например, е поради това колко лесно е да установите тази първоначална връзка – прочетете нашия преглед на ExpressVPN, за да научите другите причини. Няма съмнение с него, освен ако не можете да дешифрирате масивен бутон „включен“ в средата на интерфейса. Буферираният VPN не е толкова нарязан и сух.

Броят на местоположенията е малък, който ще разгледаме в по-късен раздел, така че превъртането през списъка не е най-лошото. Можете също да търсите местоположение, като използвате лентата за търсене в горната част или любимото място, като използвате иконата на сърцето. Навигацията по сървъра е почти стандартна, колкото се получава.

След като се свържете, Буфериран VPN ще покаже екран с информация за вашата връзка, включително скоростите за качване и изтегляне в реално време, общото количество прехвърлени данни и новия ви IP адрес. Има и опция да тествате скоростта си в раздела „инструменти“.

buffervpn преглед-успешен-връзка

Можете да намерите настройките, като щракнете върху менюто на хамбургер в горния десен ъгъл. Купеният VPN има много опции там, много от които не се нуждаят от специален слот. Например, можете да групирате информация за приложението и информация за акаунта в раздел „около“. Плюс това оформлението е досадно.

buffervpn преглед-настройки-меню

Менюто за настройки е заредено отгоре с информация, от която повечето хора не се нуждаят. Вместо да поставя информация за приложението, информация за акаунта и непрекъснато досадното раздела „препращане на приятел“ към дъното, той ги поставя в горната част. Сякаш най-зареждането на раздела „препоръчайте приятел“ не беше достатъчно, в долната част на интерфейса има и постоянна реклама, която ви моли да направите същото.

Ще намерите полезната информация до дъното. Опциите за настройки са оскъдни, само ви позволяват да промените неща като настройки за стартиране и дали приложението трябва да се сведе до тавата, когато е затворено. Единствената характеристика е Killswitch, която е странно деактивирана по подразбиране.

bufferedvpn преглед-настройки

Можете също така да намерите тест на защитната стена в менюто на омбре, което не е обяснено, но би трябвало, и връзка към локалната директория. Има опция да се свържете и с буфериран VPN в приложението, което е приятно докосване.

Има проблеми с лекотата на използване на буфериран VPN, но приложението се чувства гладко. Не сме фенове на това да ни заяжда да насочваме хората да използват услугата или ограничения брой опции, но интерфейсът е плавен и отзивчив.

скорост

Скоростта на буфериран VPN е с една дума непоследователна. Поради петнистото си представяне няма да се присъедини към редиците на най-бързите VPN мрежи, но в зависимост от местоположението, което сте избрали, може да сте доволни от резултатите. По-долу можете да намерите таблицата с резултатите от тестовете. Тествахме пет локации в мрежата на буфериран VPN, използвайки speedtest.net.

Местоположение: Ping (ms) Изтегляне (Mbps) Качване (Mbps)
беззащитен10160,4211.22
САЩ средния запад434.918.6
Канада36140,439.98
Германия13018.097.33
Холандия136105,985.24
Япония213106,622.71

Преглеждайки резултатите, има високо ниво на несъответствие. Три от локациите са изпълнители на рок звезда, докато другите две са ужасни. Канада, Холандия и Япония осигуриха по-голямата част от нашата незащитена скорост на изтегляне, но Германия и американският Среден Запад едва успяха да върнат 10 процента.

Това показва, че мрежата на буфериран VPN не е оптимизирана в цялата мрежа. Някои сървъри са изключително бързи, но други дори не бива да се имат предвид. Ще трябва да копаете, за да намерите местоположение, което работи.

Положително, латентността остана ниска на всички сървъри. Макар и не съвсем на нивото на най-добрия VPN за игри, за тази цел можете да използвате буфериран VPN.

Сигурност

Защитата на буфериран VPN е стандартна. Той използва 256-битово криптиране на AES за вашата връзка с OpenVPN протокола. Въпреки че това е златният стандарт за сигурност в нашите умове, има причини, поради които бихте искали да използвате други VPN протоколи. VPN сигурността не е толкова рязана и суха, колкото да избирате какво използват всички останали, а буферираният VPN не ви дава гъвкавост да променяте сигурността си.

Въпреки това за повечето хора AES 256-битов с OpenVPN е перфектната комбинация. Не можете да промените нивото на криптиране или конкретния шифър, както можете с TorGuard, но 256-битов AES трябва да е достатъчен. Можете да научите защо в нашето описание на криптирането.

Въпреки липсата на опции, Buffered VPN прави всичко правилно, що се отнася до сигурността. Тя включва основен Killswitch, комбинира AES 256-битов с OpenVPN и не изтича DNS заявки, нашия първоначален IP адрес или информация WebRTC.

поверителност

По време на регистрацията, буфериран VPN иска потребителско име, имейл и парола. Макар и не толкова личен, колкото, да речем, Мулвад (прочетете нашия преглед на Мулвад), това е стандарт, що се отнася до VPN. След това, след като се регистрирахме, забелязахме раздел в контролния панел, наречен „изтегляне на моите данни“. Любопитно е, че щракнахме и се обезсърчихме от видяното.

Въпреки че никога не е въвел име или адрес, буфериран VPN събра тази информация и я регистрира. Докладът съдържаше пълното име, адрес и VPN записи на вашия рецензент, въпреки че никога не сме предоставили изрично тази информация. Можем само да предположим, че е събрана чрез PayPal, което е сериозно нарушение на поверителността.

bufferedvpn преглед огрев

Политиката за поверителност също не е полезна. Той разкрива, че буфериран VPN ще събере вашето име и адрес за фактуриране от процесор за плащане, но той е погребан в трудно четим документ. Не се интересува от това каква информация, ако има такава, се събира по време на използване на VPN.

Каквото и да е записано, едно е ясно: ако сте загрижени за поверителността си, не трябва да използвате буфериран VPN.

Документът, който съдържа вашия адрес, име, потребителско име и данни за фактуриране, също включва вашата VPN употреба. Въпреки че не показва вашия IP адрес, той показва държавата, с която се свързвате, сървъра, с който се свързвате, и часовете, когато връзката се е отворила и затворила.

Фактът, че вашият IP адрес не е показан, няма значение дали физическият ви адрес е записан. Като се има предвид, че докладът е лесно достъпен в контролния панел и може да бъде генериран в движение за секунди, ние също се съмняваме доколко е защитен.

За да бъде ясно, буфериран VPN не нарушава закони, но бизнес практиката в сравнение с други VPN е под въпрос. Тревогата в Гибралтар, където се намира сървърът, е Законът за защита на данните от 2004 г. В него се казва, че една компания не може да събира информация без информирано съгласие. Вие се съгласявате да предоставите данните си, като използвате услугата, както е посочено в декларацията за поверителност.

Поточно изпълнение

Буферираният VPN беше блокиран от всяка голяма платформа за стрийминг в множество тестови места. Ако се интересувате от стрийминг, вместо това използвайте един от нашите снимки от най-добрия ни VPN за ръководство за стрийминг.

Нашите най-добри VPN за Netflix и най-добрите VPN ръководства за BBC iPlayer също ще ви служат, като се има предвид, че буфериран VPN не може да получи достъп до тези платформи. Без значение кой сървър сме тествали, бяхме посрещнати с страховитата грешка на прокси сървъра. Въпреки че твърдите, че можете да „се насладите на цялото онлайн съдържание, което искате“ с правилната услуга, буферираният VPN е неприличен, когато става дума за стрийминг.

Местоположение на сървъра

Буферираният VPN има 39 места в 37 държави, което е тясно разпространение в сравнение с други доставчици на VPN – прочетете нашия преглед на HideMyAss, за да видите как изглежда голяма мрежа. Основните медийни центрове в света се отчитат, но мрежата все още се чувства ограничаваща. Плюс това, няма много центрове за данни във всяка страна извън САЩ.

bufferedvpn-преглед-места

Извън местоположенията в Австралия, Сингапур, Хонконг, Южна Корея и Япония, буферираният VPN е почти изключителен за Европа и САЩ. Има опции, но не много. Най-екзотичното място, ако дори се квалифицира като такова, е Латвия.

Обслужване на клиенти

Купеният VPN рекламира обслужването на клиентите си като едни от най-добрите в бранша и според нашия опит е добро. Представителите на поддръжката са учтиви и полезни, а базата от знания е обширна, но липсата на чат на живо означава, че малките пояснения отнемат повече време, отколкото трябва.

Имейлът обаче е бърз. Разбрахме се с основен въпрос за местоположението на сървъра и представител се върна след няколко часа. Въпреки че е толкова прост въпрос, служителят написа няколко параграфа, за да отговори на проблема ни. Това е добро обслужване на клиентите.

Базата знания е масивна. Буферираният VPN има статия за почти всяка тема, която е добра за решаване на проблеми, но лоша за навигация. Няма лента за търсене и като се има предвид колко статии са на разположение, това обикновено означава, че ще трябва по подразбиране към класическия план CTRL + F.

bufferedvpn преглед-база от знания

По време на нашето тестване забелязахме, че в долната част на базата знания има бутон за чат на живо. Нищо не се случи, когато щракнахме върху него, което предполага, че чатът на живо е бил там преди или ще дойде в бъдеще.

Извън ръководствата за настройка и отстраняване на неизправности, Buffered VPN има секции за своя блог за поверителност, интернет речник, ръководство за поверителност и алманах за измами. Тези ресурси са полезни, но странни. Съдържанието изглежда като нещо по-подходящо за уебсайт за преглед, отколкото VPN услуга.

Присъдата

Ако не беше въпросът за събиране на съмнителни данни, буферираният VPN ще бъде VPN за средата на пътя, който се отличава с отлично обслужване на клиенти. Като се има предвид несъответствието му в бързината, невъзможността за достъп до стрийминг платформи и неприемливи за поверителност бизнес практики, все пак е трудно да направим препоръка.

Плюс това, няма нищо особено в буфериран VPN. Имаме над 40 VPN ревюта и това просто надраска повърхността на наличните опции. Дори игнорирайки проблемите с буфериран VPN, той не прави нищо, за да се открои от тълпата.

Какво мислите за буфериран VPN? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map