My Secure VPN Review – Нов състезател – Актуализиран 2020 г.

Моят защитен VPN преглед

My Secure VPN е съвсем нов, базиран в Обединеното кралство претендент, който просто няма омфа, който да се изправи пред конкуренцията. Поддръжката обаче е отлична, което означава, че екипът, който стои зад нея, може би ще я направи страхотен някой ден. Прочетете или пълен преглед за подробностите.


най-добри VPN-мнения

Моят защитен VPN е почти неуспешен по почти всеки начин на виртуална частна мрежа. Той не предлага специален клиент, но вместо това кара потребителите да инсталират софтуер с трета страна с отворен код, за да използват неговата услуга. Той има само малка шепа сървъри, а всички освен един са в Европа.

Плюс това, ние открихме течове на DNS по време на нашето тестване, което прави My Secure VPN ненадежден, що се отнася до сигурността. Има ограничени възможности за плащане и дори не приема кредитни карти. 

Въпреки че има ярки петна, за които можете да прочетете в ревюто на My Secure VPN по-долу, проблемите със услугата правят невъзможно да се препоръчат. Ако се интересувате да разберете кои доставчици на VPN препоръчваме, насочете се към нашата най-добра VPN група.

Силни & Слабости

Характеристика

My Secure VPN не предлага клиент. Вместо това, той предоставя на потребителите конфигурационен файл, който трябва да бъде настроен в клиент на трета страна. В базата знания има инструкции как да използвате конфигурационния файл с общодостъпния клиент OpenVPN и SoftEther VPN, както и в настройките на iOS и Android устройства.

MySecureVPN-Settings

Поради това може да се каже, че My Secure VPN няма функции. Конфигурирането на вашата VPN в настройките на вашия телефон или таблет означава, че няма да има неща като превключвател за убийство, което е съществена част от сигурността на VPN. 

Що се отнася до клиентите, OpenVPN е уважаван протокол, но предлаганият клиент е по-слаб. Той ви позволява да стартирате приложението при стартиране, но няма превключвател за убийство, което го прави сравнително несигурен в сравнение с повечето конкуренти.

Ще продължим да се гмурнем в проблемите, които причиняват в секцията „лекота на използване“, но излишно е да казваме, че това прави My Secure VPN до голяма степен неизползваем. 

Ако търсите богат на функции VPN, разгледайте нашия преглед ExpressVPN. Клиентът на ExpressVPN покрива най-важните функции за основен VPN, както и тонове характеристики на качеството на живот, като например разделно тунелиране.

Преглед на My Secure VPN функции

Ценообразуване

My Secure VPN предлага два вида планове и всеки може да бъде закупен в три времеви рамки. Има динамичен IP VPN и специален IP VPN. Динамичният IP е начинът, по който работят повечето VPN. Той ви дава произволно присвоен IP адрес всеки път, когато се свържете. 

От друга страна, специалният IP означава, че ще имате специален сървър, към който се свързвате всеки път, когато включите VPN. Това има доста недостатъци, като факта, че IP може да бъде в черен списък и не е много предимство пред динамичната опция за IP. Плюс това е двойно по-висока от цената.

Всички цени на уебсайта на My Secure VPN са посочени в килограми, така че ги преобразувахме в долари, за да сравним с цените на други VPN доставчици. Поради това цената може да се колебае в зависимост от степента на конверсия.   

Що се отнася до специалната опция за IP, ценообразуването е в съответствие с доставчиците от висок клас и е непривлекателно, имайки предвид колко малко може да предложи My Secure VPN. 

Динамичната IP опция има солидни месечни цени, но предлага само около 50 цента на месец спестявания за записване за по-дълги периоди. Плюс това, по-дългите времеви периоди са само три и шест месеца.

Дългосрочните цени на My Secure VPN не могат да се конкурират с спестяванията, предлагани от годишните и двугодишни опции на бюджетния доставчик Windscribe. Можете да прочетете повече за спестените предложения на Windscribe в нашия пълен преглед на Windscribe.

My Secure VPN предлага безплатна 24-часова пробна версия, но за тези, които искат да изпробват VPN безплатно, препоръчваме вместо това да разгледат нашия списък с безплатни VPN услуги. Има и политика за възстановяване на средства, но в началната страница на My Secure VPN се казва, че срокът за възстановяване е три дни, докато условията и условията казват, че е седем дни. 

Този вид конфликтна или непълна информация може да се намери в целия уебсайт My Secure VPN. 

За методи на плащане My Secure VPN взема PayPal и Coinbase, което означава, че можете да плащате с биткойн и други криптовалути. Смехотворно не се предлага плащане с кредитна карта.

Лесно използване

Както споменахме, My Secure VPN няма собствен клиент. Вместо това той кара потребителите да изтеглят клиенти на трети страни и предлага конфигурационни файлове, които показват на тези клиенти сървърите, с които може да се свърже. 

Въпреки че това не е непременно труден процес, това е по-скоро караница, отколкото ако My Secure VPN предложи клиент. За нашето тестване използвахме клиента OpenVPN и въпреки че протоколът OpenVPN е на върха на линията, клиентът не е страхотен.

MySecureVPN-Client

Потребителският интерфейс е почти несъществуващ. Изберете вашия сървър, като щракнете с десния бутон върху иконата в системната област. След като изберете желаното си място, ще бъдете подканени да въведете паролата си, която My Secure VPN генерира за вас и ви изпраща по имейл. Това има свой набор от проблеми, както можете да прочетете в нашето ръководство за сигурност по електронната поща.

Всеки път, когато използвате нов сървър, трябва отново да въведете произволно зададената парола. След това клиентът ще запомни вашата парола за този сървър, ако щракнете върху полето „Запомни паролата“. В противен случай ще отваряте имейла си, за да копирате и поставите паролата си всеки път, когато се свържете с VPN, освен ако не използвате един от най-добрите ни мениджъри на пароли.

MySecureVPN-Password

Имахме проблем и с смяната на сървърите, използвайки OpenVPN клиента. Когато се опитахме да се свържем с нов сървър, докато сме свързани с VPN, клиентът замръзна. Решението, ако можете да го наречете така, беше да прекъсне и затвори клиента всеки път, когато искахме да сменим сървърите.

Тъй като не предлага специализиран клиент, My Secure VPN е доста зад кривата по отношение на лекотата на използване. Ако се интересувате от това как изглежда удобен за потребителите VPN, прочетете нашия преглед на NordVPN.

скорост

Speed ​​е силният костюм на My Secure VPN. По време на нашето тестване установихме, че неговата ефективност е впечатляваща, с ping пъти достатъчно ниска, за да я превърнем в най-добрия ни VPN за игрови кръгове. Това е, ако не беше за всички проблеми със услугата.

Местоположение: PingDownUp
Незащитен (Вирджиния)1472.015.82
Съединени щати3171.035.70
Великобритания9068.184.70
Франция9270.885.51
Германия10767.824.63
Полша12469.715.20

Загубихме само няколко мегабита в секунда от устойчива скорост на изтегляне при нашите тестове. Тази ефективност също беше последователна на всички тествани сървъри. Ефективността при сърфиране беше това, което очаквате и при тези номера.

Страниците се зареждат бързо на всички сървъри и видеоклипове, заредени с висока разделителна способност, без забележимо забавяне. Въпреки че представянето на My Secure VPN е уважавано, има причини за това, които ще разгледаме повече в следващия раздел. 

Поради всички проблеми, които има VPN, не можем да го препоръчаме. Призоваваме тези, които търсят бърз VPN, да проверят най-бързата ни статия за VPN.

Сигурност

Що се отнася до сигурността, трябва да се вземат предвид два фактора: протокол и криптиране. За протоколи са налични OpenVPN и L2TP. Предлагаме да използвате OpenVPN, защото той предлага добра сигурност и солидна производителност. 

Що се отнася до криптирането, My Secure VPN използва тунел SSL, който не е добър и не се счита за сигурен от години. Това криптиране вероятно е отговорно за ниското време на пинг, което видяхме, защото изисква по-малко обработка от шифри като 256-битов AES.

В нашето тестване установихме, че My Secure VPN има течове на DNS и използваше белгийски DNS сървър на Google, както и нашия местен доставчик на интернет услуги DNS. 

MySecureVPN-Leak

Това означава, че въпреки използването на предполагаемо защитената връзка с тунелиране на VPN, все още има запис на вашата онлайн активност, поддържан от Google и вашия интернет доставчик. Това побеждава целта на използването на VPN и оставя на хартия следа от това, което сте били онлайн.

поверителност

My Secure VPN няма специална политика за поверителност на своя уебсайт и включва само няколко реда в своите условия и условия относно информацията, която събира и как я използва. 

Първият ред от термините казва, че събраната информация ще се използва само за изпълнение на поръчката ви и няма да бъде споделена с никого по някаква причина. За да изпълни вашата поръчка, My Secure VPN събира вашето име и имейл адрес, но ако искате истинска анонимност, нищо няма да ви спре да плащате с Coinbase и да предоставите фалшиво име и да изхвърлите имейл адрес.

Накрая, условията казват, че вашият IP адрес се събира, когато посетите уебсайта, за да предотвратите измамни покупки. Макар и малко успокояващи, предпочитаме пълна политика за поверителност.

Поточно изпълнение

Стрийминг с My Secure VPN беше смесена чанта. Изненадващо, BBC iPlayer работеше, въпреки течовете на DNS, както и Netflix. Това каза, Хулу откри VPN и ни каза, че трябва да го изключим, за да гледаме каквото и да било. Amazon Prime Video ни каза, че съдържанието не е достъпно в нашето местоположение. 

За уебсайтовете, които работиха, както видяхме в секцията „скорост“, нещата се зареждат бързо и се усещат бързо. Във всички случаи видеоклиповете се зареждаха с 1080p и никога не сме имали проблеми с буферирането или заекването. 

Поради това, поради непостоянната производителност от един поточен уебсайт до следващия, предлагаме да разгледаме нашето ръководство как да преодолеем забраната за VPN на Netflix, за да намерим доставчик, който може надеждно да пробие VPN системите за откриване на VPN доставчици..

Местоположение на сървъра

My Secure VPN предлага само пет сървърни места по целия свят. Те са САЩ, Великобритания, Полша, Германия и Франция. Няма сървъри в Азия, Южна Америка или Африка. 

Разпространението на сървърните местоположения е клъстерирано в Европа, с единственото изключение на сървъра в САЩ. Списъкът на сървърите липсва и оставя много места без бърз сървър наблизо. Той дори липсва на някои ключови геоблокирани региони. 

Ако се интересувате от четене за VPN доставчик, който предлага огромен брой сървъри и местоположения, разгледайте нашия преглед на HideMyAss. Той предлага над 1000 сървъра в над 280 места в 190 страни по целия свят.

Обслужване на клиенти

Въпреки недостатъците на My Secure VPN, ние трябва да му дадем кредит за поддръжката на клиентите. Въпреки че базата от знания на място не е обособена, отговорите по имейл са бързи и полезни.

MySecureVPN-знания

Когато изпратихме билет за поддръжка, получихме отговор за минути, с подробна и конкретна информация, която отговори на нашия въпрос. Представителите бяха полезни и приятелски настроени, правейки обслужването на клиентите една от по-силните части на услугата My Secure VPN.

Въпреки че служителите за поддръжка по имейл са полезни и отзивчиви, няма чат на живо или телефонен номер, който да се използва като алтернатива, което означава, че получаването на билет за поддръжка е единственият начин да получите помощ, когато имате нужда от нея. 

Присъдата

Въпреки че приключихме с положителна нотка, My Secure VPN се представи слабо като цяло. Течовете на DNS са катастрофална уязвимост в сигурността и липсата на клиент оставя My Secure VPN безплодна по отношение на функциите. 

Няма превключвател за убийство, което е друг основен пропуск в сигурността, а други функции, като разделяне на тунели, също са пропуснати. Ако търсите VPN, ние ви призоваваме да се насочите към нашия пълен списък с VPN прегледи, а не да ходите с My Secure VPN.

Ако имате опит с My Secure VPN, ще се радваме да чуем за това в коментарите по-долу. Както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map