ibVPN преглед – актуализиран 2020 г.

ibVPN преглед

ibVPN е услуга, която изглежда точно знае какво търсят хората в VPN, но след това зрелищно не успява да предостави някоя от нея. Въпреки че бихме искали да го препоръчаме, не можем с чиста съвест да го направим, както можете да прочетете в пълния ни преглед на ibVPN.


най-добри VPN-мнения

Невидимото сърфиране VPN или ibVPN е услуга за виртуална частна мрежа, която съществува от около 15 години. През това време изглежда е научил как да покаже на хората какво искат, но не и как да го изпълнят.

Тъй като ще разберете по време на този преглед на ibVPN, услугата има модел да повишите надеждите си, преди бързо да ги разрушите. Безплатна пробна версия, последвана от ненужно сложен списък с планове, дълъг списък от функции, които са затънали от объркващ интерфейс или дори появата на впечатляваща сигурност, са само няколко примера за това как става.

ibVPN знае какво е необходимо, за да бъдеш един от най-добрите доставчици на VPN и какво искат хората. За съжаление, тя не успява да достави голяма част от него.

Силни & Слабости

Алтернативи за ibVPN

Характеристика

Има функции, които са важни, функции, които приличат повече на удобствата на съществото и черти, за които никой дори не знаеше, че иска. ibVPN обхваща и трите.

Основните характеристики са обхванати. Може да се инсталира на Windows, macOS, Android и iOS устройства. Може също така да бъде настроен да работи на рутери, така че всички ваши устройства могат да бъдат автоматично защитени. Той има множество функции за сигурност, за които ще говорим повече по-късно, включително възможност за стартиране и Killswitch.

ibVPN-OS

След това, има “приятно да имаш” функции, които не са критични за доброто VPN. Той предлага Smart DNS прокси, който може да ви помогне да заобиколите geoblocked съдържание. Има интегриран рекламен блокер и почти всеки VPN протокол, който бихте могли да поискате, е на разположение, включително и доста необичайни.

Ако се интересувате от VPN протоколи, разгледайте нашата разбивка на VPN протокола.

И накрая, има неща, които не бихте знаели, че искате, докато не разберете, че съществуват. Има съветник за настройка, който ви позволява да избирате неща, като Великобритания, стрийминг, американски стрийминг или заобикаляйки Голямата защитна стена на Китай. След това автоматично конфигурира протокола и сървъра, които са най-подходящи за задачата.

ibVPN-Wizard

Както ще разберете, както ще разгледаме по-нататък този отзив, обаче, някои от тези функции не са точно това, за което са раздути..

Освен това в ibVPN липсва заветна функция: разделен тунелинг. Разделянето на тунели изглежда рядко, така че ако по-специално го търсите, предлагаме да проверите нашия преглед ExpressVPN. Това е едно от най-добрите кучета на пазара и наред с разделените тунели предлага богато изживяване.

Преглед на функции ibVPN

ibVPN логоwww.ibvpn.com

Започва от $ 308 на месец Всички планове

Общ

Начини за плащане
PayPal, кредитна карта, стена за плащане, перфектни пари

Приема криптовалута

Едновременни връзки
25

Поддържа разделно тунелиране

Неограничена честотна лента

Предлага се безплатна пробна версия
24 часа

Период на възстановяване
15 дни

Сума в целия сървър
180

Настолни операционни системи
Windows, MacOS

Мобилни ОС
Android, iOS

Разширения на браузъра
Chrome, Firefox, Opera

Може да се инсталира на рутери

Streaming

Има достъп до Netflix US

Достъп до BBC iPlayer

Достъп до Hulu

Има достъп до Amazon Prime Video

Сигурност

Типове криптиране
256-AES

Налични VPN протоколи
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, Sock5

Активиран при стартиране на устройството

Позволява порой

Политика без регистрация

Издържа тест за изтичане на DNS

Наличен Killswitch

Включен зловреден софтуер / блокер на реклами

поддържа

Чат на живо
работно време

Поддръжка по имейл
24/7

Поддръжка по телефона

Потребителски форум

Знание

Ценообразуване

Що се отнася до ценообразуването, ibVPN вероятно има най-сложния списък от опции, които сме срещали. Плановете се различават не само в цената, но и в броя на разрешените свързани устройства, кои протоколи са налични и кои програми са налични.

Стандартният VPN план ви позволява да използвате неограничена честотна лента, но не включва протокол SOCKS5 или Tor над VPN. Той позволява само една връзка, но е на добра цена. Тъй като използването на само една връзка е често срещано използване с VPN, изненадващо е, че повече VPN доставчици не предлагат план като този.

Планът Ultimate VPN позволява достъп до всички функции на ibVPN и свързване до пет устройства едновременно.

Torrent VPN планът позволява само една връзка наведнъж и е ограничен до определени сървъри. Тук има последица, че стандартният VPN план не позволява изтегляне, но как това се налага, не е ясно.

За да приключим, имаме план ibDNS и Family VPN план. Не препоръчваме да плащате за Smart DNS прокси в повечето случаи, защото смяната на DNS може да се направи лесно и безплатно. Ако искате да знаете повече за това, разгледайте нашето ръководство за промяна на вашия DNS адрес. Семейният VPN е същият като Ultimate VPN, но включва седем едновременни връзки.

Въпреки че месечното ценообразуване на стандартния VPN план е конкурентно, Ultimate VPN и Family VPN са стръмни за това, което предлагат. Ако търсите добра месечна сделка с повече връзки, прочетете нашия преглед на частния достъп до Интернет.

Ако търсите доставчик, който ви позволява да се регистрирате за по-дълги периоди, за да получите допълнителни спестявания, ви предлагаме да се насочите към нашия преглед на NordVPN, защото NordVPN предлага дълбоки отстъпки за хора, които се регистрират за две или три години наведнъж.

Лесно използване

Настройката на безплатна пробна версия на уебсайта ibVPN е проста. Уебсайтът улеснява намирането на настройката на акаунта и цялостният дизайн е приятен за разглеждане. Това каза, че получаването на платена сметка е по-трудно поради многото предлагани планове.

Инсталацията е толкова проста, колкото бихте очаквали да бъде за модерна програма, а политиката за поверителност и условията за ползване са предвидени за вас по време на настройка, което е хубаво. Първият път, когато отворихме ibVPN клиента, беше шокиращо изживяване.

ibVPN-табло

Посрещнати сте с претрупан екран, който е осеян с бутони, превключватели и настройки. По-лошото е, че опциите и бутоните за настройки рядко се маркират по такъв начин, че става ясно, че ако щракнат, ще отворят още менюта.

Вляво е колона от раздели. В първия, таблото за управление, можете да свържете VPN, да изберете сървър, да промените протокола, да видите дневник, да включите или изключите Killswitch, да включите или изключите Smart DNS проксито, както и да правите дребни неща, като например достъп до вашия акаунт или заглавие в социалните медии на ibVPN. Както можете да видите, основният проблем на този интерфейс е колко е затрупан.

ibVPN се опита да направи интерфейса възможно най-богат на информация и създаде чудовищност. Не е необходимо таблото да има толкова много информация.

Това каза, след като първоначалната дезориентация се преустанови, трябва да се намерят хубави характеристики. Сървърите са лесни за сърфиране, а ibVPN дори предлага информация за това колко товар е под всеки. Ако търсите по-удобна VPN, насочете се към нашия преглед на CyberGhost.

ibVPN-Servers

скорост

Тестът ни за скорост за ibVPN започна добре. На сървъра в Ню Йорк, който беше сравнително близо до нас на около 400 мили, видяхме само 1 милисекунда увеличение на ping и запазихме добро количество от скоростите за изтегляне и качване.

Местоположение: Ping (ms) Изтегляне (Mbps) Качване (Mbps)
Незащитен (Вирджиния)1573.246.03
Ню Йорк1658.74.5
Холандия9557.14.51
Лондон20657.562.57
Токио17626.513.46
Сеул2311.470.73

След това опитахме сървъра, който клиентът нарича „геймърски“ сървър, който се хоства в Холандия. Имаше значително по-голямо време за пинг, както можеше да се очаква от сървър много по-далеч, но ping все още беше нисък, като се има предвид почти 4000 мили разстояние.

Въпреки че този сървър е единственият, означен за игри в списъка на сървърите ibVPN, той може да не е идеален за задачата. В зависимост от това с кого се опитвате да играете и къде се намирате, Холандия може да не е чудесно място за това. Вижте нашата най-добра VPN статия за игри за други опции.

Другият европейски сървър, който опитахме, който беше в Лондон, имаше много по-висок пинг от „геймърския“ сървър, което има смисъл, но запази високата скорост на връзката. Нещата обаче се обърнаха към по-лошо, когато се насочихме към азиатските сървъри. И Токио, и Сеул бяха бавни.

Времената за пинг бяха разумни, но продължителните скорости на изтегляне и качване бяха от лоши до ненужни в Сеул. За да бъдем честни, тези сървъри се намираха на почти 6 800 мили от нашето място за тестване, но изпускането на 70-мегабитна секунда връзка до 1 Mbps е неприемливо..

Ниското време за пинг направи сърфирането поносимо, но уебсайтовете с много изображения или реклами отнеха доста време да се заредят. Ако търсите VPN, които предлагат висока скорост на изтегляне за по-големи изтегляния, разгледайте нашето най-бързо VPN ръководство.

Сигурност

На повърхността изглежда, че ibVPN предлага отлична сигурност. Има лесен за използване Killswitch, за да се гарантира, че няма изтичане на данни, ако връзката ви се загуби. Можете също така да настроите VPN да се стартира при стартиране, така че вашият компютър никога няма да изпраща или получава информация, без VPN да ви защитава.

Налични са много протоколи, включително OpenVPN и SSTP, и въпреки че криптирането варира според протокола, повечето използват мощния 256-битов AES. Това криптиране е известно, че е практически невъзможно да бъде прекъснато, както обсъждаме в нашето описание на криптирането.

ibVPN-протоколи

Това каза, че открихме поне едно нарушение в сигурността на ibVPN. Не успя да тестваме DNS за теч. Опитахме различни настройки, някои от които изрично споменават предотвратяване на течове на DNS, но все пак получаваме течове всеки път.

Ако се интересувате какво означава това, прочетете статията ни за това, какво са течовете на DNS за задълбочен поглед. По същество някои от данните ви за сърфиране изтичат в ръцете на вашия доставчик на интернет услуги или правителството, дори при включен VPN. Това побеждава целта на използването на DNS и изключва използването на ibVPN на места с тежък държавен контрол върху интернет, като например Китай.

Ако сте читател, живеещ в Китай и се опитвате да пробиете Great Great Firewall, препоръчваме да разгледате нашата статия за най-добрите VPN услуги за Китай. Ако просто търсите услуга, която предлага силна защита без ярки уязвимости, като течове на DNS, прочетете нашия преглед на VyprVPN.

поверителност

Като цяло ibVPN има добра политика за поверителност. Той има политика без регистрация, която е основата на политиката за поверителност на всеки добър VPN доставчик. Той не събира или регистрира данни или информация за трафика относно използването на VPN.

Освен това не може да свързва конкретни дейности с конкретни потребители. Това означава, че ако ibVPN бъде получено юридическо известие, той не е в състояние да предаде данни на властите, защото не може да предаде информация, която няма.

Това каза, има неща, които биха могли да направят по-добре. Той използва трета страна за обработка и обработка на информация за плащания. Плюс това, на неговия уебсайт има бисквитки, които събират информация, въпреки че това е стандартна практика. Информацията се използва вътрешно и външно, за да помогне за поддържането на уебсайта.

И накрая, той събира идентифицираща информация по време на създаването на акаунта. Въпреки че много доставчици на VPN събират само имейл адрес, ibVPN също приема име. Това каза, че можете да създадете име, тъй като името в акаунта няма отношение към начина на предоставяне на услугата.

Поточно изпълнение

Вероятно поради споменатия по-рано проблем с изтичането на DNS, ibVPN не можа да получи достъп до която и да е основна geoblocked поточна услуга. BBC iPlayer, Netflix и Amazon Prime Video могат да кажат, че се използва VPN и ни пречат да гледаме каквото и да било.

Опитахме различни настройки, както и Smart DNS прокси услугата без резултат. Обсъдихме го с обслужването на клиентите, което ще разгледаме по-подробно след малко, но не успяхме да накараме нито един уебсайт да работи.

Тъй като BBC iPlayer, Netflix, Hulu и Amazon Prime Video бяха изключени, решихме да опитаме поточното изпълнение на ibVPN с YouTube и Twitch. Както може да очаквате от тестовете за скорост, които разгледахме по-рано, качеството на поточното преживяване варира значително от сървъра, към който сме се свързали.

Когато сте свързани с европейски или северноамерикански сървъри, поточното предаване беше приятно. Видеото се зарежда за около секунда и по подразбиране е 1080p. Няма буфериране и видеото се възпроизвежда гладко от началото до края.

Когато сме свързани с Токио обаче, имахме различно преживяване. Видеото отне до 30 секунди, за да започне, пусна се при 720p и в много случаи заеква няколко пъти, преди да падне до 480p или дори хубаво и зърнесто 360p.

Не можем да препоръчаме ibVPN на всеки, който се опитва да предава чуждо съдържание. Ние обаче имаме препоръки. Ако съдържанието на BBC iPlayer е това, което търсите, разгледайте нашата най-добра VPN обща информация за BBC iPlayer. Освен това можете да се насочите към нашата статия за това как да преодолеете забраната за VPN на Netflix, ако това е съдържанието, което искате.

Местоположение на сървъра

ibVPN sports 180 сървъра се разпространяват в 87 места в 51 държави. Списъкът със сървъри включва предложения в Северна Америка, Южна Америка, Европа, Азия и Африка. Това е голям брой местоположения и сървъри и това означава, че ibVPN има необходимата инфраструктура, за да види значително повишаване на клиентската база, без да претърпи загуба на производителността.

Това каза, 180 сървъра е далеч от най-доброто, което сме виждали. Той дори изглежда незначителен в сравнение с NordVPN, който има хиляди сървъри. По същия начин 87 локации са добри, но бледни в сравнение с HideMyAss, който може да се похвали с повече от два пъти повече възможности. Ако сте глобус, който търси VPN с възможно най-много опции, прочетете нашия преглед на HideMyAss, за да научите повече.

Обслужване на клиенти

IbVPN предлага много опции за поддръжка на клиенти. Отпред на самообслужването на уебсайта има обширна база от знания, която не само обхваща инсталирането и настройката на поддържаните устройства, но и адресира много често въпроси за VPN и подробности..

Услугите за електронна поща и чат на живо са на разположение 24/7. Разговаряхме с чата на живо два отделни случая и човекът от другата страна беше отзивчив, добре възпитан и се опита да бъде полезен. Обсъдихме проблема с това, че нямаме достъп до уебсайтове с geoblocked, като например BBC iPlayer, но не успяхме да накараме нещата да работят, дори с тяхна помощ.

Използвахме и услугата за електронна поща и ни отне около три часа. Това не е голямо време за реакция, но е далеч от най-лошото. Имахме подобен опит с представител на отдела за обслужване на клиенти, който се опита да помогне, но не успя да го направи.

ibVPN дори предлага дистанционна помощ, при която представител се свързва дистанционно с компютъра ви и ви помага да решавате проблеми, които имате. Това трябва да стане по уговорка, но това е хубав вариант.

Присъдата

ibVPN последователно представя едно нещо, след което доставя нещо различно. Настройките, които изрично казаха, че могат да предотвратят течове на DNS, не се получиха. Сървърите, които казаха, че са за поточно предаване във Великобритания, не са ви получили съдържание на BBC iPlayer Продължи и продължи.

Тази двойственост води ibVPN да бъде преместен в царството на посредственото най-доброто. Оставя се да се чудите къде да търсите по-нататък. За щастие имаме масивен архив от VPN отзиви, които са сортирани от най-доброто до най-лошото за ваше удобство. Призоваваме ви да разгледате опциите там, за да ви помогнем да направите образован избор, преди да харчите трудно спечелените си долари.

Опитвали ли сте ibVPN? Какво си помислихте за това? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map