Как да получите канадски IP адрес през 2020 г.: Свързване обратно вкъщи, нали?

Вашият IP адрес основно диктува това, което можете да видите онлайн. Може да го видите като куп номера, но той казва на уебсайтове и онлайн услуги вашето местоположение, което може да доведе до блокиране на достъпа до желаното от вас съдържание. Това е една от много причини да получите IP адрес от друго място. В тази статия ще ви покажем как да получите IP адрес в Канада.


Може би сте извън страната и искате да гледате любимото си предаване в CraveTV или местен новинарски канал. Ако получите удар с съобщение за грешка, това е заради geoblocking. Благодарение на лицензионните споразумения, много канадски уебсайтове могат да предават само в Канада.

Канадската версия на Netflix също може да ви се обажда. Netflix е ограничен да показва определени предавания в определени страни, така че може да откриете, че седмичната ви поправка не е налична там, където сте. Нашата част от забраната на Netflix обяснява това по-подробно. Прочетете нашето най-доброто ръководство за VPN за Netflix, за да видите как можете да преодолеете тези ограничения.

Може да имате различна причина да искате канадски IP адрес. Ако искате да проверите средствата в канадската си банкова сметка, можете да откриете, че не можете да получите достъп до нея с IP адрес извън страната. Ако искате да залагате, може да искате да получите достъп до онлайн казината, управлявани от канадското правителство.

Плюс това, Квебек е френскоговоряща провинция и изисква някои уебсайтове по подразбиране спрямо френския по закон. Ако собственикът на уебсайт не се съобрази, той може да получи предупреждение от правителството и може да получи глоба. Някои са решили да блокират жителите на Квебек, вместо да плащат за превод, така че може да искате да извадите IP адреса си от там, но все пак да имате достъп до друго канадско съдържание.

Как да получите канадски IP адрес

Можете да получите канадски IP адрес чрез няколко метода. Най-лесният начин е да използвате прокси – можете да намерите предложения в най-доброто ни безплатно ръководство за прокси, но това не е най-добрият начин. Пълномощните могат да бъдат ненадеждни.

Плюс това те не осигуряват сигурност, така че оставяте себе си уязвими за много онлайн опасности, като например киберпрестъпност и възможността да изложите истинския си IP адрес. Нашата статия за VPN срещу прокси срещу Tor има повече по темата.

Най-добрият метод е да използвате виртуална частна мрежа. Използвайки VPN, вие не само ще можете да получите канадски IP адрес, но и ще можете да защитите връзката си и да останете анонимни. Можете просто да изберете доставчик от нашия списък с най-добри VPN мрежи, но искате да сте сигурни, че това е най-добрият избор за Канада.

Ако част от причината ви да се сдобиете с такава е да получите достъп до канадската Netflix, ще трябва да се уверите, че тя е в състояние да премине покрай системата си за откриване на VPN. Има само шепа, които имат необходимото за това. Прочетете нашето парче за грешка в прокси сървъра на Netflix, за да научите повече.

NordVPN

NordVPN е страхотен доставчик, който има най-добрата сигурност и не пази регистрационни файлове, така че знаете, че приема поверителността сериозно. Той има неограничена честотна лента и добри скорости, въпреки че те могат да достигнат бавно на дълги разстояния. Той ще ви навлече в стрийминг услуги, като Netflix, и той зае първото място в най-добрия ни VPN за ръководство за торент..

предишен

Следващия

Той има повече от 5000 сървъра по целия свят, а 364 от тях са в Канада, така че не би трябвало да имате проблем да намерите този, който е подходящ. Можете да го инсталирате в най-популярните операционни системи и клиентите са лесни за използване. Има и 30-дневна политика за възстановяване, което означава, че можете да се уверите, че ви харесва, преди да извършите ангажимент. Прочетете нашия преглед NordVPN за повече.

Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет е друг достоен избор с добра сигурност. По подразбиране е зададено на 128-битово криптиране, но можете лесно да го увеличите до по-сигурните 256-битови. Скоростите му са добри, но повишаването на сигурността ще ги забави и има неограничена честотна лента. Това не води регистър на вашите дейности.

предишен

Следващия

Има хиляди сървъри в световен мащаб и той има 214 на три канадски места. Можете да използвате PIA във всички основни операционни системи, включително Linux (това е най-добрият VPN за Linux), а клиентите са лесни за използване. Има седемдневна гаранция за връщане на парите, за да можете да се уверите, че е подходящ за вас.

Едно нещо, което трябва да се отбележи за PIA, е, че той е базиран в САЩ, така че може да искате да го пропуснете, ако вашите дейности са чувствителни. Нашата част от правителственото наблюдение дава повече подробности по въпроса. Разгледайте нашия преглед на PIA за повече информация за компанията.

CyberGhost

Друг достоен доставчик е CyberGhost, който има добра сигурност и стриктна политика без регистрация. Скоростите му са добре и няма ограничения на честотната лента. Това ще ви накара да предавате и поточни услуги като Netflix. Прочетете нашето ревю за CyberGhost за повече подробности.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Той има хиляди сървъри по целия свят, а 160 от тях са в Канада, което ви дава много възможности за промяна на вашия IP адрес. Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS и той е един от най-добрите ни VPN за множество устройства, защото можете да свързвате до седем наведнъж. Възползвайте се от седемдневния пробен период и гаранция за връщане на пари, за да видите дали ви харесва.

Опасности от използването на канадски IP адрес

Няма реална опасност от използването на канадски IP адрес. Просто трябва да сте сигурни, че сте защитени, когато го правите. Това каза, има неща, които трябва да знаете.

Канада има инвазивни закони за поверителност на данните и разшири възможностите си за наблюдение. Информацията може да се събира и споделя между правителствените агенции благодарение на Закона за борба с тероризма, въпреки че, въпреки името на закона, не е задължително да има нищо общо с тероризма.

Съобщава се също, че организацията за сигурност на комуникациите сподели данни и комуникационни метаданни, които се съхраняват от Канадската служба за разузнаване на сигурността, въпреки че не получи разрешение за това. Вижте нашите най-добри VPN за Канада за по-добър поглед върху страната.

Също така е добре да проверите къде се намира доставчикът, ако вашите дейности са от по-чувствителен характер, тъй като някои юрисдикции имат по-строги правила от други. Прочетете нашето парче относно законите за поверителност за повече по темата.

Освен това киберпрестъпността е проблем в много страни и сте по-изложени на риск, ако използвате обществена WiFi. Увеличи се и в Канада, като измамите на потребителите са често срещан пример. Много канадци са били насочени от измами, така че трябва да се уверите, че сте възможно най-сигурни при промяна на вашия IP адрес.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сега знаете най-добрия начин да получите канадски IP адрес и да прикриете истинското си местоположение. Независимо дали искате да стриймвате най-новите филми или за други онлайн услуги, използването на VPN е най-сигурното решение.

VPN лесни за използване и можете да бъдете сигурни в знанията, че сте защитени. NordVPN е най-доброто, което можете да използвате за Канада и с 30-дневната си гаранция за връщане на пари можете също да го опитате.

Ако имате съвети за получаване на канадски IP адрес, уведомете ни в коментарите. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map