X-VPN-gennemgang – Don’t Bother – Opdateret 2020

X-VPN-gennemgang

X-VPN kan prale med mange ting om dens sikkerhed og brugervenlighed, men selv en overfladekontrol viser, at disse er usande. Mens vi testede, fandt vi adskillige problemer, der får os til at anbefale en hard pasning af denne VPN. Se vores fulde X-VPN-gennemgang for detaljerne.


best-VPN-anmeldelser

X-VPN er en unremarkable VPN-udbyder på overfladen, der tager den sikre rute for at bruge en copycat-interface, der spejler udseendet på mere end halvdelen af ​​VPN’erne derude. Den hævder at have 50 millioner brugere på sin forside, har live chat support og tilbyder endda en gratis prøveplan.

På trods af alt dette lykkes X-VPN stadig at være helt ubrugelig. Som du læser adskillige gange gennem denne gennemgang, træffer X-VPN et par bisarre designvalg med sin klient, der i sidste ende er utilgivelig. Specifikt navngives de protokoller, det tilbyder, ikke i grænsefladen, men snarere skjult bag tilfældige bogstaver. 

Hvis du kom hit og ledte efter en VPN, der vil tilbyde sikkerhed og ydeevne, opfordrer vi dig til at gå over til vores bedste VPN-roundup. Hvis du vil se et fremragende eksempel på, hvordan rodet sammen med de finere ting helt kan underminere et ellers fint produkt, skal du fortsætte med at læse. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til X-VPN

Funktioner

X-VPN’s menuer er nogle af de mest slående golde, vi nogensinde har set. Klik på øverste højre hamburger-menu åbner kun to skiftindstillinger. Den ene giver dig mulighed for at konfigurere klienten til at køre ved en Windows-opstart, og den anden er en funktion kaldet “applikationskontrol.” 

I henhold til dens beskrivelse ser applikationsstyringen ud til at være en slags delt tunneling, der giver dig mulighed for at definere en liste over programmer, der vil se bort fra VPN og bruge en standard, ubeskyttet forbindelse. Selvom delt tunneling er en meget ønskelig funktion og noget, der er svært at finde, fungerer X-VPN’s implementering af det slet ikke.

XVPN-AppControl

Hver gang vi tændte for applikationskontrollen, modtog vi en meddelelse om, at den ikke fungerer på vores enhed. Vi kørte den nyeste version af Windows 10 på en arbejdsstation-pc. Der skal ikke være nogen grund til, at denne funktion simpelthen ikke fungerer overhovedet. Hvis du leder efter en VPN, der har en fungerende split tunneling-funktion – oven på utallige andre funktioner – skal du tjekke vores ExpressVPN-gennemgang. 

Mens X-VPN har en knap, der beder applikationen om at køre ved opstart, er der ingen muligheder for, om den opretter forbindelse, når den gør det. Der er desuden ingen kill-switch i indstillingerne. 

Selvom det på sin hjemmeside nævner en funktion kaldet “smart genforbindelse”, findes der ingen oplysninger om, hvad dette er eller hvad det gør, og det kan heller ikke findes i indstillingerne.

X-VPN tilbyder imponerende ni protokoller, men ingen af ​​dem er mærket i indstillingsmenuen. Alle protokolindstillinger er anført simpelthen som protokol A, B, C osv. Vi fortsætter med at berøre dette senere i artiklen, men dette er et designvalg, der ikke giver mening og kun tilføjer den tilsyneladende forhastede og vantro karakter af X-VPN-softwaren. 

XVPN-indstillinger

X-VPN gør et anstændigt stykke arbejde med at dække en bred vifte af enheder, men med de mobile klienter som lige så golde som desktopversionen er det langt fra at tjene en plads på vores bedste VPN til Android-liste. I sidste ende tilbyder X-VPN næsten ingen funktioner, og hvad det tilbyder er meget sandsynligt, at det slet ikke fungerer. 

X-VPN-funktionsoversigt

X-VPN-logoxvpn.io

Start fra $ 599 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, Ethereum, Advcash, gavekort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
7 dage

Servermængde på verdensplan
5000+ servere på 50+ placeringer

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
128-AES, 256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, X

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

For noget, der praktisk taget ikke har nogen funktionsdygtige funktioner, positionerer X-VPN sig selv til at konkurrere med at prissætte med nogle af de største konkurrenter. Det er den månedlige prisfastsættelse ikke den værste, vi har set, men det er også langt fra den bedste. For dem, der leder efter en VPN med en overkommelig mulighed fra måned til måned, skal du læse vores Mullvad-anmeldelse.

Den anden mulighed, X-VPN giver, er en årlig tilmelding, som bringer prisen betydeligt ned, men stadig ikke til et niveau, der gør den til en stor værdi. Den årlige indstilling matcher prisfastsættelsen af ​​CyberGhost, men som du kan læse i vores CyberGhost-gennemgang, tilbyder den yderligere to- og treårsplaner, som X-VPN ikke. 

Begge planer giver brugerne en ubegrænset mængde af den samlede båndbredde for op til fem samtidige forbindelser. Hvis disse ikke er nok enheder til dine behov, skal du huske at se på vores dedikerede artikel om den bedste VPN til flere enheder. 

Disse mere langsigtede muligheder tilbyder den bedste værdi og overses fuldstændigt af X-VPN’s priser. Når det er sagt, tilbyder X-VPN en gratis plan for dem, der vil prøve tjenesten risikofri.

Den gratis plan begrænser dine indstillinger for, hvilken server og klient du kan bruge. For det første, hvis du ikke er en betalende kunde, kan du ikke bruge browserudvidelsen. I stedet vil du have 500 MB båndbredde gennem desktop-applikationen og være begrænset til kun den nærmeste tilgængelige server. 

Gratis brugere kan også bruge mobilappen med en ubegrænset mængde båndbredde, men igen er kun den nærmeste server tilgængelig. Derudover kører mobilapplikationen annoncer for gratis brugere. 

Selvom dette er en fantastisk måde for nye brugere at få en forsmag på tjenesten, er 500MB temmelig mager. Bedre muligheder er derude for dem, der leder efter de bedste gratis VPN-tjenester.

Hvis du kan lide prøveperioden og planlægger at opgradere, er der en række måder at betale, herunder PayPal, kreditkort og bitcoin, såvel som andre kryptos og endda forskellige gavekort. Dit køb er beskyttet med en syv-dages refusionsperiode og giver dig adgang til op til fem samtidige forbindelser med ubegrænset båndbredde.

Brugervenlighed

Brugeroplevelsen med X-VPN er indbegrebet af en blandet taske. På overfladen ser klienten op til at svare til resten af ​​konkurrencen. Den bruger et forholdsvis standardlayout, der indeholder en stor tænd / sluk-knap som hovedfunktionen i en minimalistisk grænseflade.

XVPN-klient

Tænd / sluk-knappen i midten af ​​skærmen forbinder dig til VPN, som kan ske øjeblikkeligt eller kan tage mere end et minut og derefter fejle helt. Indstillingsmenuerne, som vi kiggede på tidligere, er utroligt karrige, så det burde ikke være nogen overraskelse, at disse er brugervenlige nok.

Når tunnelen er gået ud, synes kvaliteten af ​​VPN-forbindelsen også at variere meget. Vi vil tale mere om dette i “hastighed” -afsnittet, men forbindelsens on-and-off karakter gjorde både surfing og produktivitet meget svært at bruge X-VPN. 

Hvis du leder efter en VPN med tilstrækkelig båndbredde til pålideligt at se videoer (eller endda spille spil) i skolen, så sørg for at tjekke vores bedste VPN til skoleartikel. 

Til sidst, som vi allerede har berørt – og fortsat vil berøre – får protokollerne i indstillingsmenuen ikke deres faktiske navne. I stedet mærker X-VPN protokollerne i indstillingerne som “Protokol A,” “Protokol B” og så videre.

Med hensyn til brugervenlighed og brugervenlighed er dette blandt de værste ting, en VPN kunne gøre. At skjule VPN-protokollen for brugeren selv tjener intet formål og gør kun X-VPN endnu mere ødelagt og ubrugelig, end det allerede ellers ville være. 

For dem, der er interesseret i en nem at bruge VPN, der formår at pakke ind flere funktioner end X-VPN, skal du huske at tage et kig på vores NordVPN-gennemgang.

Fart

X-VPN kom stærkt ud af porten på den første server, vi testede den på. Den nærliggende amerikanske server returnerede størstedelen af ​​vores båndbredde, overskrider 200 Mbps downloadhastigheder og nåede næsten den samme hastighed ved uploads.

Hvad mere er, denne server havde en lav nok ping til at være et konkurrencedygtigt valg for vores bedste VPN til spilleliste. Da vi flyttede sammen, blev tingene imidlertid værre og værre for X-VPN. Den britiske server oplevede et fald i ydelsen, med uploadhastighederne aftaget til blot en brøkdel af vores ubeskyttede hastigheder.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia)3292,66337,13
OS.4209,78193,15
UK78116,744,17
Japan15269,812,16
Brasilien12448.192,51
Indien18962,831,89

På samme måde så Japan, Brasilien og Indien alle betydelige hits til ydeevnen i downloadhastigheder, uploadhastigheder og pingtider. I gennemsnit lander disse resultater X-VPN langt fra vores hurtigste VPN-roundup.

For at gøre tingene endnu værre er det faktum, at ydelsen på papir ikke engang begynder at demonstrere, hvordan den faktiske oplevelse af at bruge denne VPN er. Til tider fungerer ting normalt. Sider indlæses hurtigt, og videoer kræver ikke mere end et øjeblik buffering for at afspille i fuld opløsning.

Omtrent halvdelen af ​​tiden fryser ting imidlertid helt. Forbindelsen virker meget ustabil og opfører sig som om den skærer ind og ud. At gå til et websted kan være næsten øjeblikkeligt, eller det kan gå 45 sekunder, før forbindelsen starter, og tingene begynder at indlæses overhovedet. 

Denne mærkelige og upålidelige ydelse betyder, at selvom hastighederne på papiret ikke er den værste, vi nogensinde har set, opfordrer vi stadig potentielle brugere til at lede efter en mere pålidelig udbyder. For bedre vedvarende downloadhastigheder på store filer og videoer skal du sørge for at tjekke udbydere på vores bedste VPN’er til torrenting roundup.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en kategori, hvor vi skal fortsætte med at slå en død hest. Som du allerede har hørt mange gange i denne artikel, mærker X-VPN ikke protokolindstillingerne i indstillingsmenuen med deres faktiske navne. 

XVPN-protokoller

I stedet tildeles de breve, der er ude af drift, med “D”, der kommer efter “I.” Dette gør det umuligt at bestemme sikkerhedsniveauet eller endda den kryptering, du bruger. Vi vil gå nærmere ind på, hvad vi fik at vide i afsnittet “kundeservice”, der kommer op, men kort sagt kunne vi finde ud af, hvilke protokoller der blev brugt … slags.

Vi fik et link til denne side, der forklarede X-VPNs protokoller. Her kan vi se, at OpenVPN er blandt dem, men igen, at vide, at det er tilgængeligt, er meningsløst, fordi du ikke ved, hvilken mulighed der er OpenVPN i indstillingerne.

Der er proprietære protokoller tilgængelige, og den anvendte kryptering ændres afhængigt af protokollen. Begge disse faktorer blander yderligere spørgsmålet om virkelig ikke at have nogen idé om, hvad du får, når du effektivt vælger en protokol blindt, mens du bruger X-VPN.

Selvom vi ikke kunne registrere nogen DNS- eller IP-lækager, betyder det ikke, at VPN er sikkert. Sikkerhedsniveauet er umuligt at vide uden at vide, hvilken protokol der er på brug på et givet tidspunkt. 

På grund af dette foreslår vi, at folk, der står bag Kinas store firewall – eller hvor som helst andet sted, hvor sikkerhed og privatliv er vigtige – se på vores bedste VPN-tjenester til Kina-roundup. 

Dette er et designvalg, der ikke giver nogen logisk mening, og vi ser ingen grund til, at X-VPN gør tingene på denne måde. For dem, der er interesseret i en meget sikker VPN, der ikke efterlader spørgsmål ubesvarede, skal du læse vores TorGuard-anmeldelse.

Privatliv

På trods af alle de ting, vi har set X-VPN gøre forkert under denne gennemgang, er vi nødt til at give kredit, hvor kredit skyldes. X-VPN har en af ​​de mest kortfattede og letlæselige privatlivspolitikker derude. 

Det er et par korte sider og har en struktur, der gør det nemt at finde det, du leder efter, hvis du er interesseret i et bestemt aspekt af politikken. Det starter med at angive, at X-VPN ikke logger noget for, hvordan du bruger VPN eller din IP-adresse.

Dette betyder, at det ikke registrerer trafiklogfiler eller identificerende oplysninger om din brug af VPN. Dog indsamler den nogle oplysninger, både på webstedet og gennem VPN selv.

Nogle oplysninger registreres, når du opretter en konto, men alt dette gives af dit valg under tilmelding. Dette inkluderer en e-mail, betalingsoplysninger og en social mediekonto, hvis du vælger at udlevere en. 

VPN indsamler oplysninger såsom tidsstempler, fejlrapporter og valg af protokol. Alle disse oplysninger bruges til at hjælpe X-VPN med at bevare sit servernetværk og er ikke-identificerende.

Streamingydelse

X-VPN klarer sig overraskende godt, når det kommer til streaming. BBC iPlayer fungerer såvel som Netflix og Amazon Prime. Vi var i stand til at få alle disse streamingplatforme til at fungere uden nogen anstrengelse overhovedet ved blot at oprette forbindelse til det relevante land med standardindstillinger.

Hulu var imidlertid i stand til at opdage VPN og bad os om at slukke for at se noget. Heldigvis, for dem, der leder efter en måde at få Hulu-indhold på, har vi en bedste VPN til Hulu-roundup. 

Desværre for X-VPN er det imidlertid ikke helt nok at være i stand til at oprette forbindelse til flere streamingwebsteder. Kvaliteten og pålideligheden af ​​strømmen er også en faktor, vi skal overveje.

Som vi påpegede i afsnittet “hastighed”, følte X-VPN sig som om den konstant mistede forbindelsen. Dette blev oversat til videoer, der undertiden indlæses øjeblikkeligt i høje opløsninger, men resulterede lige så ofte i kornet afspilning ved 144p og hyppig buffering.

Mens de fleste streamingwebsteder arbejdede, var Hulu i stand til at lukke os, og den samlede ydelse af X-VPN efterlader meget at ønske, når det kommer til streaming. Hvis du er på jagt efter en VPN, der pålideligt vil slå gennem geoblokerede websteder, mens du også har ydeevnen til pålideligt at se indhold i buttery-glat HD, skal du læse vores bedste VPN til streaming-guide.

Serverplaceringer

X-VPN hævder at tilbyde mere end 5.000 servere, der er spredt over 50 placeringer. Hvis dette serverantal er nøjagtigt, er der virkelig ingen grund til at bekymre sig om en stigning i trafikken, der forårsager en afmatning på X-VPNs netværk.

XVPN-Servers

De 50 tilbudte placeringer er spredt godt over hele kloden. Alle de mest afhængige regioner er dækket, inklusive store dele af Asien, Nordamerika og Europa. 

Når det er sagt, ser det ud til, at nogle af de placeringer, X-VPN tilbyder, er virtuelle servere, hvilket betyder, at hvis tingene ikke fungerer korrekt, er det ofte nødvendigt at afbryde forbindelsen og prøve en ny tilfældig tildelt server og IP-adresse. Selvom X-VPNs servernetværk dækker de mest efterspurgte placeringer, forbliver nogle områder lidt tørre. 

Det meste af Afrika er helt forsømt, hvilket betyder, at de, der er på dette kontinent, måske bliver tvunget til at oprette forbindelse til en fjernere server med højere pingtider og dårligere ydelse. Hvis du leder efter en god VPN til Afrika, er vores bedste artikel om VPN til Sydafrika et godt sted at se efter.

Kunde service

X-VPN tilbyder to former for kundesupport. For dem, der har brug for hjælp straks, er der en mulighed for live chat på hjemmesiden. Dette er bemandet “24/6”, ifølge webstedet, og søndagen ser ud til at være den dag, hvor ingen er tilgængelige.

Der er også en e-mail, som du kan nå ud til, hvis ingen reagerer via live chat, hvilket kan ske. Responstider varierer med live chat, fra et øjeblik til at vente mere end 24 timer og ikke få noget svar overhovedet. 

Bortset fra hit-eller-miss-e-mail og live chat, er der også et helpcenter. Dette indeholder en lille vidensbase, der kun dækker de mest basale spørgsmål vedrørende VPN’er generelt, såvel som X-VPNs særlige service, og det vil sandsynligvis være til lidt hjælp.

Dommen

X-VPN ser ud til at være forsigtig med ikke at rocke båden og følger mange af standardkonventionerne i VPN-branchen. Samtidig falder dens udførelse af de finere punkter så flade, at det er næsten komisk.

Manglen på etiketter til protokollerne alene er en afbryder. Den upålidelige præstation giver kun fornærmelse mod kvæstelser, og de mange ødelagte aspekter af menuerne er den sidste søm i kisten. Hvis du leder efter en pålidelig og højtydende VPN, skal du tjekke vores fulde arkiv med VPN-anmeldelser.

Hvis du har haft nogen erfaring med X-VPN, ville vi meget gerne høre, hvordan det sammenlignes med vores i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map