VyprVPN-gennemgang – Stor sikkerhed – Opdateret 2020

VyprVPN anmeldelse

VyprVPN har eksisteret i lang tid og været igennem adskillige massive ændringer. Den seneste runde har bragt en forbedret app og mindre uhøflig kundeservice, selvom der stadig er problemer med hastigheden. Læs vores fuldt opdaterede VyprVPN-gennemgang for detaljerne.


best-VPN-anmeldelser

Sidste gang vi kiggede på VyprVPN, havde den nogle fremtrædende styrker og blanke svagheder. Vi var imponeret over den øverste sikkerhed og VyprVPNs proprietære protokol, Chameleon, blandt andet.

Når det er sagt, var det ikke klar til vores bedste VPN-ranking endnu, på grund af middelmådige hastigheder og desværre dårlig kundesupport. Imidlertid indførte introduktionen af ​​en ny brugergrænseflade, blandt andre ændringer, der foregår omkring VyprVPN, os til at tage et nyt kig og skrive en opdateret VyprVPN-anmeldelse.

Mens flere ting, nemlig kundeservice, er forbedret, er der andre områder, hvor mindre end ideelle ændringer sker. Lad os se på, hvordan VyprVPN planlægger at sigte mod toppen og snakke om, hvilke ændringer vi gør og ikke kan lide.

VyprVPN Video Review

Styrker & Svagheder

Alternativer til VyprVPN

Funktioner

VyprVPN tilbyder funktioner, der kører spændingen fra enkle ting, som næsten enhver skal være i det mindste løst fortrolig med, til funktioner, som VyprVPN advarer dig om ikke at ændre, medmindre du virkelig ved, hvad du laver.

Fra den mere ligefremme side af tingene tilbyder VyprVPN en kill switch og et par muligheder for, hvordan klienten opfører sig, når du starter din computer. Du kan få det til at køre applikationen ved opstart, og enten vente på din kommando eller oprette forbindelse automatisk.

Interessant nok findes disse to indstillinger – der kører ved opstart og tilsluttes ved opstart – på forskellige sider i menuen. Dette er lidt forvirrende og gør det uklart, hvad der sker, hvis du har VPN indstillet til at oprette forbindelse ved opstart, men ikke køre. I vores test var vi dog ikke i stand til at fremkalde nogen form for konflikt eller nedbrud ved at kommunikere med disse. 

Derudover kan du konfigurere VPN til at oprette forbindelse automatisk på WiFi-netværk, som du ikke har tillid til, hvilket er en fantastisk måde at undgå farerne ved offentlig WiFi. VyprVPN tilbyder også sin egen proprietære protokol og DNS-servere, som vi begge ser nærmere på i afsnittet “sikkerhed”. 

VyprVPN dækker alle større enheder, inklusive Windows, macOS, Android og iPhone. Mobilapps er i øjeblikket nogle af de bedste derude, med muligheden for at oprette forbindelse ved opstart, samt en kill switch og automatisk genforbindelsesfunktioner, der fungerer pålideligt, hvilket gør det til en af ​​de bedste VPN til Android-valg. 

VyprVPN-Android

Endelig i desktop-klientens indstillingsmenu er der en fane, der læser “avanceret” og udsender en advarsel, der anbefaler, at du ikke skal ændre noget, medmindre VyprVPN-support har instrueret dig om at gøre det. Dette er dog et godt sted for tinkerers og tech-fløjter, og giver dig mulighed for at grave ind i det pittige af nogle af protokolmulighederne.

VyprVPN-Advanced

Samlet set, selvom VyprVPN ikke er den mest funktionsrige VPN, vi har set, formår den at dække de grundlæggende funktioner af kritisk betydning, som en kill switch, mens de stadig tilbyder noget for dem, der ønsker at gå dybere med deres VPN-konfiguration.

Det mangler dog stadig ting som støtte til split-tunneling. Især split-tunneling er en vanskelig at finde funktion, der lader brugerne definere en liste over programmer, der vil eller ikke vil bruge VPN-forbindelsen. 

Dette tillader, at ting som softwareopdateringer downloades i fuld hastighed, mens der sendes mere privat trafik via VPN. Du kan læse om en fremragende implementering af denne funktion i vores ExpressVPN-gennemgang. 

Det er også værd at være en kort bemærkning om, at Golden Frog, det firma, der driver VyprVPN, også tilbyder nogle ekstra online-privatlivstjenester, der ikke er direkte bundet til VPN. Et af disse værktøjer, der er specielt interessant, er Cyphr, en krypteret messaging-app til mobile enheder. Du kan lære mere om dette og andre programmer i vores 99 værktøjer til beskyttelse af dine personlige oplysninger.

VyprVPN-funktionsoversigt

VyprVPN-logowww.vyprvpn.com

Start fra $ 250 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, UnionPay

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
30 dage

Servermængde på verdensplan
70+ placeringer

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, PPTP, L2TP, Chameleon

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

VyprVPN tilbyder en enkelt plan, som er en ændring af tempoet fra den dobbeltplanopstilling, den tilbød før. I stedet for at holde sig til et lavere og højere niveauindstillinger tilbyder VyprVPN nu en toårsplan. 

Den eneste plan er nu VyprVPNs premium-tilbud, der inkluderer den proprietære Chameleon-protokol og VyprVPN-sky. VyprVPN-skyen er en integration af VyprVPN med dit valg af tre cloud-lagerudbydere.

Selvom de fleste personlige brugere ikke har brug for dette, kan små virksomheder muligvis se appellen til let at beskytte deres teams oplysninger. Du kan læse mere om lagringsmulighederne og VyprVPNs skytjeneste her.

Mens den månedlige pris er ret betjent for et stort navn VPN som VyprVPN, falder de årlige priser et chokerende beløb og gør VyprVPN til en af ​​de mere overbevisende muligheder for overkommelig pris. 

Når det er sagt, er der et vigtigt aspekt af VyprVPNs prisfastsættelse, der gennemgår nogle store ændringer. VyprVPN plejede at tilbyde en tre-dages gratis prøveperiode, og i skrivende stund ser det ud til, at det stadig sker på mobilapplikationen.

Som vi bemærkede i vores tidligere gennemgang af VyprVPN, er dette ikke en fuldstændig risikofri prøve, da du stadig skal indtaste betalingsoplysninger og annullere planen, inden de tre dage er ope eller bliver debiteret. VyprVPN vil imidlertid snart fjerne denne gratis prøveindstilling.

I stedet tilbyder det en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette kan ses som et kontroversielt træk eller en forlængelse af den måde, den oprindelige retssag fungerede, afhængigt af hvordan du ser på det. Hvis du vil prøve en VPN uden at betale noget, skal du huske at se vores gratis artikel om VPN-tjenester.

Brugervenlighed

VyprVPNs protokol tager nogle af de bedste funktioner fra det cookie-cutter-design, som de fleste VPN-klienter bruger nu, og det tilføjer et niveau af informationstæthed, som er behageligt at se fra et teknisk perspektiv, mens den stadig præsenteres på en måde, der ikke er en torn i øjet. 

VyprVPN-klient

På en let at absorbere måde viser hovedvinduet på desktop-klienten din nuværende offentlige IP-adresse, din forbindelsestid – som vil se “ikke tilsluttet”, hvis det er tilfældet – protokollen og krypteringen. Der er også en rullegrafik, der viser din download- og uploadtrafik i de sidste par minutter. 

Helt øverst på alt dette er en stor, blå knap, der som standard forbinder dig til den hurtigste server. Hvis du ikke ønsker det, kan du klikke på placeringsikonet til højre for forbindelsesknappen, der skal føres til serverlisten. Dette er et sted, der kunne bruge lidt raffinering.

Små ting kunne forbedres, ligesom det faktum, at standardvinduet for serverlisten er meget kort og gør det vanskeligt at rulle. Serverlisten kan udvides med musen som et normalt vindue, men det ville være rart at standardisere et højt lodret vindue snarere end et kort stubby vindue.

Søgefunktionen har også brug for et nøjagtigt match. Så i stedet for at rulle helt ned til “u” for at finde Det Forenede Kongerige, hvis du blot indtastede “UK”, “England”, “Storbritannien” eller nogen anden variation, ville det ikke dukke op. Selvfølgelig er dette også et problem med næsten alle andre VPN’er på øverste hylde, men det er en lille detalje, som, hvis den forbedres, i høj grad kunne hjælpe dens anvendelighed.

I slutningen af ​​dagen er de klager, vi har, mindre anvendelighedsproblemer. På trods af små forbedringer, der kunne foretages her og der, tilbyder VyprVPN en strømlinet brugeroplevelse, der stadig pakker langt mere relevant information end standardlayoutet for de fleste VPN’er. 

Hastighed

Sidste gang vi checkede ind på VyprVPN, var hastigheden et af dets svageste links, og det ser stadig ud til at være tilfældet. De hastigheder, vi så i vores test, er simpelthen ikke særlig konkurrencedygtige med nogle af de andre største konkurrenter på markedet.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia)5294,66319,24
OS.894,9363,24
UK8659,2127,91
Brasilien14026.2913,74
Japan16966,9829.50
Tyskland976,6519.12

Pingtider er ikke-imponerende, idet VyprVPN er ude af strid om den bedste VPN til spil, og de vedvarende downloadhastigheder er for lave til at gøre det på vores hurtigste VPN-liste. På trods af, at papirets ydeevne ser glødende ud, blev vi imidlertid behageligt overrasket over den virkelige verden.

Da vi ramte internettet og begyndte at surfe, fandt vi ingen markant mærkbar forskel med nogen af ​​serverne. Websider blev indlæst hurtigt, og alt føltes lydhør, så længe der ikke var nogen usædvanlige store elementer, som indlejrede videoer. 

Selv på serverne i Brasilien og Japan var vi i stand til at få HD-videostreaming med kun en vis buffering påkrævet i starten. Så længe du bare gennemser eller streamer, vil VyprVPN udføre jobbet, men at overføre større filer kan vise sig at være besværligt. 

For dem, der leder efter en VPN med båndbredde til at flytte store bunker af data sikkert rundt, foreslår vi, at du tjekker vores CyberGhost-gennemgang.

Sikkerhed

Når det kommer til sikkerhed, tilbyder VyprVPN en masse solide muligheder. Til at begynde med giver det et antal standardprotokoller, herunder L2TP, PPTP og, vigtigst, OpenVPN. For dem, der er interesseret i at lære mere om, hvad alle disse akronymer betyder, kan du tjekke vores VPN-protokolopdeling for mere information.

Kryptering er låst for dig, afhængigt af hvilken protokol du bruger, med de fleste protokoller, der bruger 256-bit kryptering. PPTP bruger dog 128-bit, og OpenVPN har mulighed for at bruge 256- eller 160-bit-kryptering. 

Som standard bruger klienten OpenVPN med AES-256-kryptering, som er den gyldne standard for VPN-sikkerhed. Bortset fra standardprotokollerne tilbyder VyprVPN også en proprietær protokol kaldet Chameleon.

Grundlæggende er Chameleon en ændret version af OpenVPN. De ændringer, der er foretaget til OpenVPN, der gør Chameleon specielle, er rettet mod at maskere VPN-trafikken på en sådan måde, at servere og websteder ikke kan fortælle, at det er VPN-trafik.

VyprVPN-protokoller

Dette kan være nyttigt til at komme omkring geoblokering eller få adgang til websteder, der ellers ikke tillader brug af en VPN. Denne protokol hjalp med at tjene VyprVPN et sted i de hæderlige omtaler af vores bedste VPN-tjenester til Kina-artiklen, selvom andre problemer holdt det tilbage fra at gøre de øverste placeringer. 

Når det er sagt, har vi faktisk ikke været nødt til at bruge dette, da vi var i stand til at få alle slags geoblokeret indhold, der fungerer ved hjælp af almindeligt OpenVPN uden at ændre en enkelt indstilling, som vi vil diskutere i afsnittet “streamingpræstation”. 

Privatliv

Golden Frog fortæller på sin hjemmeside, at den har en lang historie med at gå ind for online-privatliv. Man håber, at et selskab med sådan en baggrund har en solid privatlivspolitik, og på nogle måder sætter VyprVPN faktisk rammen for dette. 

Selvom dets privatlivspolitik måske ikke er så kortfattet eller pænt struktureret som NordVPN’er, som du kan læse mere om i vores NordVPN-gennemgang, gør den et godt stykke arbejde med at skitsere omfanget af de indsamlede data og hvad de bruges til.

VyprVPN følger en no-log-politik, men hvis du har været omkring VPN i lang tid, så ved du allerede, at dette kan betyde en masse forskellige ting. Men i dette tilfælde betyder det stort set, hvad det skal.

VyprVPN opretter ikke nogen logfiler med DNS-anmodninger, og VPN registrerer ikke selv trafik, IP-adresser eller nogen anden form for identificerende information. Hvad der dog er mere, er at VyprVPN er uafhængigt revideret for at sikre, at disse standarder opretholdes, hvilket tilføjer en hel del legitimitet til dets privatliv og nul-log-krav.

Streamingydelse

VyprVPN kunne grådigt omgå enhver streamingtjeneste, vi testede, uden at vi skulle ændre en enkelt indstilling. Selvom der er den proprietære Chameleon-protokol, der delvis er designet med denne slags opgaver i tankerne, har vi faktisk aldrig brug for at bruge den. 

Denne præstation er det, der fik VyprVPN en plads på vores bedste VPN til Netflix-roundup. Selvom mange af hastighederne på serverne, vi testede, var glatte på papir, så ud til at alt gik ud uden problemer, når det kom til streaming.

Servere i nærheden, som den i USA, fungerede meget på samme måde som da vi overhovedet ikke havde en VPN tilsluttet, med videoer indlæst uden nogen mærkbar forsinkelse og standardret til 1080p. 

Nogle af de fjernere servere havde kun ca. et kvart til et halvt sekund af mærkbar forsinkelse, før videoen startede. Undertiden ser videoen en smule kornet ud og bufrede sandsynligvis ved 720p, men i næsten alle tilfælde ville den klare op til en dejlig 1080p på mindre end 15 sekunder. 

Serverplaceringer

VyprVPN har et respektabelt netværk med op mod 70 lokationer. Flere af disse placeringer er spredt over hele USA, mens mange flere er spredt over hele Europa. Der er en håndfuld andre nordamerikanske servere, der ikke også er i USA, nemlig i Canada.

Der er fire steder i Sydamerika tilgængelige, og et respektabelt valg af placeringer i hele Asien. Afrika er lidt udeladt med kun to serverplaceringer, den ene i Egypten og den anden i Algeriet.

Endelig, for Oceanien, har Australien flere lokationer at tilbyde, samt at New Zealand får sine egne servere. Selvom dette netværk er tilstrækkeligt til de fleste brugers behov, falder det i sammenligning med nogle konkurrents netværk, hvoraf det ene kan du læse om i vores HideMyAss-gennemgang. HideMyAss ‘netværk har mere end 280 placeringer i 190 lande.

Kunde service

Sidste gang vi checkede ind på VyprVPN, fandt vi, at kundeservicen var sørgelig utilstrækkelig. Heldigvis ser det ud til, at tingene har ændret sig markant til det bedre.

Ligesom sidste gang tilbyder VyperVPN live chat og e-mail support. Hvis du åbner live chatvinduet på webstedet, bliver du oprindeligt mødt med en bot, der spørger dig, hvad du har brug for. 

Når du svarer, giver det dig et par links til VyprVPNs ekspansive vidensbase, som den mener er relevant for dine behov. Sammen med disse links tilbyder det også en knap, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en rigtig person.

VyprVPN-Vidensdatabase

Hvis du vælger at gøre dette og begynde den faktiske live chat, får du en køposition. Det meste af tiden var vi straks i stedet nummer et og blev hjulpet inden for cirka fem minutter. 

Under en af ​​de tre interaktioner, vi havde, syntes Live Chat-understøttelsen imidlertid at være ubemandet, da den eneste mulighed, vi havde, var at efterlade en besked. Vi sendte derefter en e-mail til support, som vi stadig ikke har hørt tilbage fra. Flere timer senere prøvede vi live chat igen. 

Denne gang var vi i position nummer tre, og det tog ca. 20 minutter at komme foran på linjen. Da vi først var der, var live-supporten meget hjælpsom, men dette var en klar indikator for, at selv om tingene er forbedret, er der nogle kinks i systemet, der muligvis stadig har brug for strygning. 

Det, der ikke har ændret sig, er, at den massive vidensbase stadig deles mellem VyprVPN og flere andre Golden Frog-tjenester, som Cyphr, hvilket kan gøre det lidt sværere end det skal være at finde det, du har brug for til tider.

Dommen

Selvom VyprVPN er forbedret på nogle områder, er vi kede af at se den gratis prøveversion gå. Kundeservicen har taget massive skridt i den rigtige retning, men hastighederne er stadig et svagt punkt, der kan bruge noget arbejde. 

Vores fund vil bestemt forbedre VyprVPNs placering i vores samlede VPN-placering, men det er stadig ikke hurtigt nok til at være øverst i fødekæden.

Hvis du har haft din egen oplevelse med VyprVPN, ville vi meget gerne høre, hvordan det gik i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me