VeePN-gennemgang – God hastighed, dårlig sikkerhed – Opdateret 2020

VeePN-gennemgang

VeePN er en nykommer på VPN-markedet, der er helvede til at overtage det, ser det ud til. Det tilbyder stor hastighed og funktioner, men nogle alvorlige sikkerhedsproblemer og dårlig kundeservice holder det fra de øverste led. Læs vores fulde VeePN-anmeldelse for at finde ud af mere.


best-VPN-anmeldelser

I et marked, der er så mættet som virtuelle private netværk, har enhver nytilkomne meget at bevise. VeePN er en sådan udbyder, og overraskende nok har den meget at tilbyde.

Det tilbyder stærke hastigheder og solid prisfastsættelse, især for dem, der tilmelder sig flere år. Klienten er ren og let at bruge. Plus, VeePN er en af ​​en døende race, der accepterer bitcoin og tilbyder kunderne en god privatlivspolitik.

Når det er sagt, kan store svagheder, inklusive IP-lækager og ikke-reagerende kundeservicemedarbejdere, holde det tilbage fra at gøre det på vores bedste VPN-liste. Selvom VeePN har et stærkt fundament, skal mange ting rettes, inden det bliver en konkurrencedygtig mulighed.

Styrker & Svagheder

Funktioner

Funktioner, der tilbydes af VeePN, er sparsomme, men dækker de vigtigste baser. Der er en kill switch samt indstillinger til at starte klienten ved start og forbindelse, så snart klienten er startet. Disse tre funktioner er grundlæggende for god sikkerhed og er nødvendigt for enhver VPN. 

Det dækker også de vigtigste operativsystemer, herunder macOS, Windows, iOS og Android. Der er også en Google Chrome-udvidelse, og fra webstedets udseende er der planer om at udvide listen over understøttede platforme med udvidelser til Mozilla Firefox, Opera, Linux og endda Apple TV.

VeePNOS

VeePN kan ikke installeres på routere, men igen ser det ud til, at der er planer om at tilføje den funktion. Selvom klienten dækker de mest væsentlige funktioner, er mange af de klokker og fløjter, som andre VPN-udbydere tilbyder, udeladt.

VeePN Kill switch og split tunneling

Du kan ikke få VPN til at oprette forbindelse igen på egen hånd, hvis dræbsknappen udløses, og din forbindelse mistes. Der er heller ingen måde at opsætte pålidelige netværk, så du kan bruge dit hjemme-WiFi normalt, men offentligt WiFi med VPN. 

Det mangler også en malware-blokkering, men vi foreslår, at de interesserede undersøger vores liste over den bedste antivirus-software i stedet, fordi de i stedet er mere effektive end en VPN-integreret løsning.

Endelig mangler VeePN split tunneling, hvilket er en nyttig funktion, som ikke mange VPN’er har. Det giver dig mulighed for at vælge, hvilke programmer der bruger den beskyttede VPN-forbindelse, og hvilke der bruger den hurtigere ubeskyttede internetforbindelse. Hvis dette er en funktion, der interesserer dig, foreslår vi, at vi går til vores Astrill-gennemgang for at læse om Astrills fremragende split tunneling-integration. 

VeePN er en nykommer på markedet, og det ser ud til, at der er planer om at udvide dets muligheder, men i øjeblikket dækker det kun de mest vigtige funktioner.

VeePN-funktionsoversigt

Prisfastsættelse

VeePN tilbyder kun en plan i tre tidsrammer: månedligt, årligt eller femårigt. Den månedlige prisfastsættelse er standard sammenlignet med de fleste udbydere, mens etårs- og femårsplanerne giver betydelige besparelser.

Sammenlignet med en klassisk værdiindstilling som Windscribe, som du kan læse mere om i vores Windscribe-gennemgang, er de månedlige og årlige indstillinger ikke for imponerende. Femårsplanen er dog en stærk mulighed for dem, der dog ønsker at tilmelde sig noget langsigtet.

Et VeePN-abonnement understøtter op til 10 samtidige forbindelser og tilbyder ubegrænset båndbredde. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men desværre er der ingen gratis prøveversion. Hvis du er interesseret i at prøve en VPN gratis, skal du læse vores bedste gratis VPN-tjenester.

VeePN dækker de vigtigste betalingsformer, herunder kreditkort, PayPal, Paymentwall, bitcoin og andre cryptocurrencies. Udbydere, der accepterer cryptocurrency, bliver sjældne, men det er uden sidestykke når det kommer til anonym betaling, medmindre du betaler kontant, som et par udbydere tilbyder, inklusive Mullvad (læs vores Mullvad-anmeldelse).

Brugervenlighed

Når det kommer til design af en brugervenlig grænseflade, ser det ud til, at flere og flere VPN-udbydere tager en side ud af ExpressVPNs bog, som du kan læse om i vores ExpressVPN-gennemgang. VeePN har et lignende layout som ExpressVPN, idet det kun viser de mest basale oplysninger på klientens første side.

VeePNClient

I midten af ​​vinduet er der en tænd / sluk-knap, der forbinder dig til VPN. Nedenfor er der en tekstlinje, der angiver, om du har forbindelse. Under forbindelsesindikatoren viser det dig, hvor du skal oprette forbindelse til, og klikke der åbner en liste over servere, der er velorganiseret og let at søge på.

VeePNSettings

Ved at klikke på de tre linjer øverst til venstre kan du åbne indstillingsmenuen, som, som vi bemærkede i afsnittet “funktioner”, er ufrugtbar. Når det er sagt, er det lagt godt ud og gør det nemt at finde det, du har brug for. Nogle af beskrivelserne af protokollerne er dog underlige.

Under VeePN Smart TCP siger det for eksempel “sandsynligvis funktion af hastighed og sikkerhed”, som ikke giver ledetråde til, hvad det gør. Vi ser nærmere på protokolindstillingerne i afsnittet “sikkerhed”, men alt i alt er det den eneste klage, der kan indbringes mod VeePN-klienten. 

VeePNProtocols
Hjemmesiden er også udformet godt og let at bruge. Det gør et godt stykke arbejde at få dig dit sted, du har brug for, uanset om du downloader klienten, administrerer din konto eller opretter et nyt abonnement.

Fart

For at sikre, at vores test er konsistent, når der er flere protokolindstillinger, bruger vi altid OpenVPN. Under test af VeePN ved hjælp af OpenVPN-protokollen blev vi imponeret over den hastighed, den var i stand til at opnå.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia)1572,065,75
Forenede Stater1970,965,61
UK9369.145,61
Japan17769,454,36
Schweiz10471.085,63
Sydafrika28143.873.14

Uanset om der blev oprettet forbindelse til en server i nærheden eller fjern, var ydelsen konsistent, og vi bevarede størstedelen af ​​vores vedvarende downloadhastighed. Den eneste server, der ikke optrådte på linje med de andre, var Sydafrika, der kun havde omkring 60 procent af den hastighed, som de andre servere opnåede.

Pingtider var også gode, og steget som forventet afhængigt af afstanden mellem os og serveren. 

Da det var tid til at bruge VPN, fungerede det så godt, som de numre, vi fik på papir, indikerede, at det ville gøre. Ting blev indlæst hurtigt, og websteder føltes lydhøre.

Med denne form for ydeevne kunne VeePN se sig selv lande på vores hurtigste VPN-liste, men tiden vil vise, om nykommeren har det, der skal til for at opretholde disse hastigheder, når dens brugerbase udvides. 

Sikkerhed

VPN-sikkerhed er det vigtigste aspekt af enhver tjeneste, og der er et spørgsmål om hul i VeePN’er. Mens vi testede for DNS-lækager, fandt vi, at DNS-anmodningerne blev kanaliseret væk fra lokale ISP-servere og til Cloudflare-servere på det sted, hvor de opretter forbindelse, som de skulle, men vores IP-adresse var stadig synlig. 

Vi testede for lækager ved hjælp af OpenVPN på flere servere og fandt ud af, at vi optrådte i vores faktiske amerikanske placering på trods af VPN, der brugte DNS-servere, der var på det sted, vi forbinder til. 

Problemet vedvarede også med de andre protokoller. Skønt OpenVPN er en fremragende protokol, og VeePN siger på sin hjemmeside, at den bruger AES-256-kryptering, som tilbyder top-of-the-line sikkerhed, er IP-lækagespørgsmålet en stor sårbarhed. Det reducerer VeePNs sikkerhed, fordi websteder stadig kan se din rigtige placering og spore dig rundt på nettet ved hjælp af din IP-adresse.

Privatliv

VeePNs privatlivspolitik er kortfattet og giver brugerne en let forståelig måde at se, hvilke oplysninger der ikke er registreret, og hvilke oplysninger der opbevares. 

VeePN har en ikke-logging-politik. Det betyder, at det ikke logger eller sporer din browserhistorik, IP-adresse, DNS-forespørgsler, enhedsmetadata eller andre metadata. Det indsamler dog nogle oplysninger.

For at oprette en konto skal du indtaste din e-mail-adresse og navn. Når det er sagt, kan du bruge en e-mail-adresse, der smides væk, og oprette et navn. Når du er parret med cryptocurrency-betalinger, gør det dig effektivt anonymt til VeePN.

Derudover er der brug for nogle kontaktformularer, hvis du åbner en servicebillet, og nogle oplysninger kan sendes tilbage til VeePN, hvis softwaren går ned. Disse oplysninger er dog ikke knyttet til din konto og identificerer ikke. 

Endelig indsamles nogle oplysninger gennem cookies, når du besøger VeePN-webstedet. Ting som antallet af viste sider, og hvor længe du er på webstedet, overvåges, og at oplysninger bruges til at forbedre webstedet. Desværre er denne praksis praktisk talt uundgåelig online.

Streamingydelse

På grund af det, vi så med IP-lækager i afsnittet “sikkerhed”, forventede vi ejendommelig adfærd fra VeePN, da vi prøvede streamingtjenester, og det var tilfældet. 

Vi prøvede først BBC iPlayer, som fungerede fint og følte sig hurtig og lydhør. Derefter prøvede vi Netflix, som også fungerede. Det fortsatte med at arbejde, når vi brugte servere i England og Sydafrika, men gjorde os usikker på, om det ville fungere i andre lande, eller det fungerede kun for os, fordi vi var i USA, og Netflix kunne se det på grund af IP lækager. 

Amazon Prime Video var den samme historie. Det virkede, uanset om vi var tilsluttet den amerikanske server, den britiske server eller en anden server. Det får os til at tro, at Netflix og Amazon Prime Video kun lod os se indhold, fordi de vidste, at vi var i USA, uanset hvor VPN opretter forbindelse til.

På den anden side virkede Hulu ikke, selv når vi var tilsluttet de amerikanske servere. Tjek vores bedste VPN for Hulu, hvis det er en prioritet.

Selvom VeePNs streamingpræstation var god og ting indlæst uden meget mærkbar forsinkelse, har vi forbehold om, at VPN er en god mulighed for dem, der ønsker at streame geoblokeret indhold på grund af dets underlige opførsel.

Hvis du leder efter en VPN, der vil trænge igennem en streamingtjenestes VPN-detektion, kan du se vores guide til, hvordan du slå Netflix VPN-forbud.

Serverplaceringer

VeePN kan prale af en kæmpe 2.500 servere på 50 placeringer. Det er et imponerende serverantal, især for en nybegynder. Faktisk kæmper det endda med avancerede udbydere, hvilket får os til at tro, at nogle af serverne er virtuelle. Det betyder, at der muligvis ikke er så meget båndbredde, som serverantal antyder, men det er kun en mistanke. 

Valget af placeringer er også solidt. Alle de største geoblokerede regioner er dækket, herunder U.S., UK, Japan og Tyskland. Der er servere i Afrika, Nordamerika, Sydamerika, Asien og Oceanien, så placeringerne er godt fordelt globalt.

Med 2.500 servere er VeePN klar til seriøs udvidelse, hvilket betyder, at hastighederne, vi så, ikke skulle falde snart.

Kunde service

På hjemmesiden til sit websted hævder VeePN at have flersproget support 24/7. Nederst til højre på webstedet er der en tekstboble, der giver indtryk af, at det fører til en live chat. I løbet af de flere dage, som vi overvågede webstedet, åbnede den boble dog altid et vindue, hvor sagde agenter ikke var tilgængelige, og vi har brug for at efterlade en besked.

Dette bringer spørgsmålet om gyldigheden af ​​24/7 supportkrav i tvivl. Hvad mere er, at vi har sendt beskeder til supportpersonalet, og fra skrivningen af ​​denne artikel har vi ikke modtaget et svar efter 48 timer. 

VeePNSupport

Der er også en vidensbase, der besvarer mange af de mest kritiske og almindelige spørgsmål, der bliver stillet, men det er anemisk sammenlignet med de mere omfattende emner, der dækkes af mange konkurrenter. Ideelt set kan den langsomme support og mangelfulde vidensbase udfyldes over tid, når servicen modnes, men kundesupport mangler i sin nuværende tilstand.

Dommen

Selvom VeePN har et stærkt fundament og tilbyder gode hastigheder og en solid beskyttelse af personlige oplysninger, mangler det inden for centrale områder. IP-lækagerne vedrører, streaming-ydeevnen er ujævn, og kundesupporten overlader meget at ønske. 

Selvom det kunne vokse til at blive et kraftcenter i VPN-branchen, har det en lang vej at gå. Hvis du er interesseret i at læse flere anmeldelser for at se, hvordan et powerhouse VPN ser ud, se vores andre anmeldelser, et godt sted at starte kan være vores NordVPN-anmeldelse.

Hvis du har prøvet VeePN, ville vi meget gerne høre om det fra dit perspektiv i kommentarerne. Som altid tak for at have læst. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map