Shellfire VPN-gennemgang – Opdateret 2020

Shellfire VPN-gennemgang

Shellfire VPN er en service, der ser ud til at tænke meget på sig selv, men når du først åbner, svigter hætten spektakulært. Mellem den grimme grænseflade, de langsomme hastigheder og den dårlige sikkerhed, anbefaler vi, at shoppere kigger andre steder. Læs vores Shellfire-anmeldelse for de beskidte detaljer.


best-VPN-anmeldelser

Fra begyndelse til slut er det ubehageligt at bruge Shellfire VPN. Vi måtte afinstallere vores antivirus for at køre klienten, og tjenestens privatlivspolitik er skrevet i ubeskrivelig juridisk tale.

Der er en fuldstændig mangel på funktioner, indstillingsmenuen har næsten intet i den, og desktopklientens interface er forældet og optaget. Hastighederne er inkonsekvente, og der er en hård mangel på servere, selvom de er godt distribueret globalt.

Hvis du vil høre os beklage, hvad det tog bare for at få dette virtuelle private netværk til at køre til denne Shellfire VPN-gennemgang, skal du læse videre for en god latter på vores bekostning. Når du er færdig, skal du dog gå til vores bedste VPN-liste for at finde en brugbar VPN.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Shellfire VPN

Funktioner

Vi begynder dette afsnit med at se på de funktioner, Shellfire VPN tilbyder, så snakker vi om, hvor det mangler.

Shellfire VPN giver dig mulighed for ikke kun at køre VPN ved opstart, men også oprette forbindelse direkte til din foretrukne server. Det er det for funktionerne.

Lad os nu adressere Shellfire VPN’s mangler. Sjokkerende nok er der ingen dræbte. Vi vil diskutere det mere detaljeret i afsnittet “sikkerhed”, men en dræbebrydelse betragtes normalt som en kritisk funktion. Uden et vil der være et vindue, hvor du slet ikke er beskyttet, hvis din computer eller VPN mister forbindelsen.

Granatild-indstillinger

Der er heller ingen split tunneling, som er en nyttig funktion for dem, der ønsker at kontrollere, hvilke programmer der bruger VPN’s beskyttede forbindelse, og hvilke der ikke gør det. Der er heller ingen malware-blokkering, men vi foreslår, at vi tjekker vores bedste antivirus-software-roundup i stedet for at bruge en VPN-integreret alligevel.

Selvom der findes en applikation til alle de store platforme, inklusive Windows, macOS, iOS og Android, mangler Shellfire VPN også på dette område. Du kan ikke køre den på en almindelig router, men skal i stedet købe en speciel Shellfire Box. Der er heller ingen browserudvidelser.

Granatild-OS

Shellfire VPN mangler også når det kommer til krypteringsindstillinger, fordi de er bundet til den server, du vælger, snarere end enhver indstilling, du har magt over. Dit valg af protokol er også begrænset, inklusive kun OpenVPN UDP eller TCP.

Hvis du leder efter en funktionsrig VPN, er Shellfire VPN ikke det. Vi foreslår, at vi går til vores Astrill-gennemgang, fordi Astrill tilbyder robust split tunneling-støtte og en dræbte, blandt andet “dejligt at have” -funktioner.

Shellfire VPN-funktionsoversigt

Shellfire VPN-logowww.shellfire.net

Start fra $ 396 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, bankoverførsel, Sofort, betaling per telefon

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
1

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
14 dage

Servermængde på verdensplan
63 servere, 37 lande

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
128-AES, 256-AES, 192-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, TCP,

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
N / A

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Shellfire VPN tilbyder en premium-plan med tre muligheder: månedligt, årligt og toårigt. Prisfastsættelsen på den månedlige plan er rimelig og kan endda være en god handel. Når det er sagt, bortset fra at VPN mangler funktioner, og på andre måder, som vi vil undersøge senere, tilbyder premiumplanen ikke meget funktionalitet.

Shellfire VPN påpeger på hjælpesiden, at du kan installere klienten på så mange enheder, som du vil. Kun én enhed kan tilsluttes når som helst, dog, og den eneste måde at undgå denne begrænsning er at købe Shellfire Box-routeren.

Med hensyn til betalingsmuligheder får du standardvalgene med kreditkort og PayPal sammen med et par usædvanlige. Du kan betale med Sofort, som er et tysk websted, via en direkte bankoverførsel eller via telefon. På steder spredt over webstedet siger Shellfire VPN, at det accepterer Bitcoin, men det ser ud til at være forældet, fordi der ikke er nogen mulighed for det under kassen.

På trods af den overkommelige pris for den månedlige plan kan du tilmelde dig Windscribe for mindre end en dollar om måneden mere. Hvis du læser vores Windscribe-gennemgang, vil du opdage, at det ikke kun understøtter op til 10 forbindelser, men det har også sportsfordele i forhold til Shellfire VPN i næsten alle andre kategorier, mens de stadig er prissat på månedlig basis.

For dem, der er interesseret i at tilmelde sig en VPN i længere perioder, begynder Shellfire VPN’s priser at miste sin fordel. Windscribe tilbyder billigere planer for årlige og halvårlige abonnenter end Shellfire VPN gør.

Endelig tilbyder Shellfire VPN også en gratis plan, der giver dig adgang til tre servere. Deres hastigheder er begrænset til 1 megabit per sekund, og de bruger AES-128-kryptering. Selvom det ikke er et dårligt grundlag for en gratis plan, er det ikke værd at prøve. Vi har en sammenlægning af de bedste gratis VPN-tjenester for dem, der er interesseret i at prøve en VPN uden at skulle bruge en krone.

Brugervenlighed

Sidste gang vi kiggede på Shellfire VPN, gav vi det en score på 70 procent for brugervenlighed. Denne dom kogte ned af det faktum, at grænsefladen ikke var påtrængende og ikke havde for meget foregår. Denne gang var en anden historie.

Så snart vi downloadede klienten fra Shellfire VPNs websted, gik vores antivirus i høj alarm. Da vi prøvede at køre programmet og installere klienten, fik vi at vide, at installationsprogrammet var en Win32: MdeClass, som er en type trojan. På trods af vores antivirus desperate anbringender pressede vi på.

Granatild-Avast

Når vi afinstallerede vores antivirus, fortalte Windows os, at vi ikke havde autoriteten på vores egen computer til at køre installationsprogrammet. Det skyldes, at klienten forsøgte at ændre konfigurationsfiler, der kræver superbrugeradgang. Efter at have hoppet gennem flere bøjler og slukket for Windows Defender, fik vi installationsprogrammet til at køre. Vi anbefaler ikke at gøre det, men som eksperter ofrede vi ofret.

Granatild-Windows

Når klienten var installeret, blev vi mødt med en grim grænseflade, der så ud til, at den ville være mere hjemme på Windows 95. Linjer med tekst rod øverst på skærmen med overflødige oplysninger. Nogle af grænsefladerne var endda på tysk, på trods af at sproget var indstillet til “Englisch”, men det fungerede over tid på en eller anden måde.

Den katastrofale installationsproces betyder, at vi ikke kan foreslå nogen at forsøge at installere denne klient på deres computer, og vi vil give vores maskine en dyb skrubbe, når denne gennemgang er afsluttet. For dem, der søger efter en brugervenlig VPN, kan du se vores CyberGhost-gennemgang.

Hastighed

Når du ser på listen over servere i Shellfire VPNs klient, vil du bemærke, at hver enkelt får en to til fem-stjernet bedømmelse for sikkerhed og en en til fem-stjernet bedømmelse for hastighed. For konsistens testede vi kun servere mærket som fem stjerner for sikkerhed og hastighed. Det betyder, at de skal krypteres med AES 256-bit.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia)1472,225,78
Forenede Stater4867,795,47
Tyskland13167,564,06
Island12722,694,58
Chile1471,390,1
Singapore24230,440.00

Vores første to placeringer var Tyskland og USA, der fungerede godt og lever op til de fem-stjernede ratings, de modtog.

Vi flyttede til Island og så vores første store hit i hastighed og mistede mere end to tredjedele af vores download-båndbredde til trods for, at serveren skulle have haft den samme kryptering og fem-stjernet hastighed som de andre.

Granatild-Servers

Chile var endnu værre med blot 1,39 Mbps downloadhastighed og en pinlig uploadhastighed på 0,1 Mbps.

Endelig så vi, når vi opretter forbindelse til Singapore, for første gang et resultat på 0,00 Mbps på uploadhastigheden. Plus, det styrtede, når testen var afsluttet. Det var gentagne. Vi kørte testen tre gange for at bekræfte den.

Granatild-Speed

På trods af at vi ikke havde nogen detekterbar uploadhastighed, var vi i stand til at gennemse internettet uden meget besvær, når vi var forbundet til Singapore.

Shellfire VPN tog cirka 10 sekunder at etablere en forbindelse, uanset hvilken server vi valgte, men når den først var tilsluttet, var browsing ikke forfærdeligt.

Når det er sagt, er serverne inkonsekvente, og download-ydelsen kan ikke være længere væk fra de numre, du finder på vores hurtigste VPN-liste. Hvis du dog leder efter den bedste måde at reducere pingtider, anbefaler vi dog, at vi i stedet ser på vores bedste VPN til spilartikel.

Sikkerhed

Som nævnt, når man kigger på Shellfire VPNs funktioner, er en af ​​de mest skinnende undladelser en dræbte, som ville afbryde al trafik, når VPN mister forbindelsen. Det forhindrer, at data lækker, mens VPN er nede, hvilket ofte kan ske, uden at du bemærker det. Fraværet af funktionen skader sikkerheden ved Shellfire VPN på en betydelig måde.

Når det kommer til protokoller, er OpenVPN din eneste mulighed, men du kan skifte mellem UDP og TCP, hvilket kan være nyttigt til fejlfinding af forbindelsesinstabilitet. Hvis du er interesseret i at lære mere om VPN-protokoller, kan du gøre det ved at læse vores VPN-protokolopdeling.

Kryptering kan ikke ændres i klienten, men bestemmes i stedet af den server, du vælger. Som nævnt i afsnittet “hastighed” får serverne to stjerner til sikkerhed, hvilket betyder, at AES-128 bruges, når der tilsluttes, tre stjerner for at indikere, at AES-192 bruges eller fem stjerner for at vise, at AES 256-bit bruges.

Der er dog foretaget forbedringer. Sidste gang vi kiggede på Shellfire VPN, var der betydelige DNS-lækager, men da vi testede det denne gang, kunne vi ikke finde nogen. DNS-lækager er alvorlige og kan resultere i, at dine oplysninger falder i ondsindede hænder, selv når du tunnelerer med en VPN, så dette er en betydelig forbedring.

Selvom protokoller og krypteringer, der tvinges til dig, er gode, er det rart at have ensartet kryptering og et valg af protokol. En dræbebrydelse er også vigtig for sikkerheden. For dem, der leder efter en sikker VPN, der giver dig rig mulighed for protokol, anbefaler vi, at du læser vores ExpressVPN-gennemgang. Det tilbyder flere protokoller og bruger den stærkeste kryptering, AES 256-bit.

Privatliv

På hjemmesiden til Shellfire VPNs websted kan du rulle ned for at finde ud af, at den hævder, at den ikke logger forbindelsesdata. Når du først går til fortrolighedserklæringen, ser det ud til, at det er en direkte løgn.

Hvis det udskrives, vil privatlivserklæringen være på 19 sider og bruger tæt juridisk sprog. Der er konstant henvisning til den tyske juridiske kode, som er streng om, hvordan virksomheder håndterer personoplysninger, men referencerne er for det meste juridiske begrundelser for Shellfire VPN til at logge dine data.

På listen over data, der behandles, er en af ​​kategorierne brugsdata, og et af eksemplerne, der er givet for den kategori, besøges websteder. Det er et worst case-scenario for VPN-brugere, og det at medtage det i en privatlivspolitik bør fjerne potentielle kunder.

Det ser ud til, at privatlivspolitikken blev skrevet på tysk og oversat på Google, hvilket gør det vanskeligt at bestemme, hvad der gøres med nogle af dataene. Ordlyden virker med vilje forvirrende, og længden er uacceptabel.

Hvis du ser på NordVPNs privatlivspolitik, vil du se, at det er mindre end en tredjedel så længe og skrevet på direkte sprog. Omfanget af de oplysninger, der indsamles og behandles, er dybest set begrænset til en e-mail-adresse og betalingsoplysninger. Du kan læse mere om den ekstraordinære privatlivspolitik i vores NordVPN-gennemgang

Streamingydelse

I en underlig vri havde alle Shellfire VPN’s servere sammenlignelige streamingpræstationer på trods af deres forskellige vedvarende downloadhastighed på papir. Det vil sige, hvis VPN var i stand til at få adgang til streamingtjenester. Under vores test tillader ingen af ​​de store streamingwebsteder, inklusive Netflix, Amazon Prime Video, Hulu og BBC iPlayer, os at streame.

I stedet gjorde vi vores test på YouTube og Twitch for at se, hvilken slags ydelse der kunne have været, hvis VPN gled forbi en af ​​disse virksomheds proxy-afsløring. Hver server, vi prøvede, også dem, der var melasse langsomt på papir, var i stand til at få YouTube og Twitch til at køre i løbet af få sekunder ved 1080p.

Den anstændige streamingpræstation er ødelagt, fordi du ikke kan komme igennem de store streamingtjenesters VPN-afslagssystemer. Hvis du prøver at omgå dette VPN-forbud, skal du læse vores bedste artikel om VPN til Netflix.

Serverplaceringer

Shellfire VPN spreder sine servere godt ud for at betjene en bred vifte af kunder. Dens 63 servere er spredt over 37 lande på seks kontinenter, hvilket er en anstændig distribution. Det samlede antal placeringer og servere er imidlertid glansløse.

For at give kontekst til dette nummer, som du kan læse i vores HideMyAss-gennemgang, er HideMyAss den største udbyder i form af serverplaceringer og kan prale med ca. 1.000 servere på 280 placeringer. Selv de fleste midtvejsudbydere tilbyder mindst 50 lokationer.

Kunde service

Shellfire VPNs websted har det, der ser ud til at være en live chat-funktion, men når du klikker på det, finder du, at ingen er hjemme, og du bliver nødt til at sende en e-mail. Vi har ventet på webstedet i flere dage, forfriskende hver gang vi bemærkede fanen og kontrollerer, når vi kunne. Ingen kom nogensinde.

Det tager cirka 36 timer at høre tilbage fra e-mails, og de svar, du får, er venlige, men ligetil og rudimentære. Der er ingen telefonlinje eller forum, og vidensbasen svarer kun om et dusin grundlæggende VPN-spørgsmål.  

Dommen

Mange VPN’er foretager designvalget til at ofre funktioner til fordel for en mere strømlinet og brugervenlig oplevelse. Shellfire VPN har ingen af ​​disse aspekter og er en besvær at bruge, mens den stadig ikke tilbyder nogen funktioner.

For at tilføje fornærmelse mod kvæstelser er kundeservice på langsom side, og videnbaseret on-site er begrænset. Den sidste søm i kisten er dog den tvivlsomme privatlivspolitik.

Vi opfordrer dig til at gå til vores fulde liste over VPN-anmeldelser for at lære om de fantastiske VPN’er på markedet. Vi kan forsikre dig om, at forskellen vil være nat og dag.

Hvis du har erfaringer med Shellfire VPN, skal du skrive en kommentar nedenfor, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me